DOMNULE GÂDEA, DAR NU NUMAI…

EVA(luare) a deontologilor lui Ficat Prăjit

Când am dat de filmuleţul de pe Youtoube care mi-a declanşat beculeţul golăniei de le-am înfipt şişul în burţi, nu bănuiam în niciun caz cât de jegoşi, de căcănari şi de lepre sunt nişte inşi care lucrează prin presă, dar mai ales în presa ieşeană. „Nişte rahaţi!” – ca să-l parafrazez pe Dinu Săraru…
Am găsit omul de geniu care a avut extraordinara intuiţie să pozeze toate ruginiturile care au fost îngropate în beton de mafia lui NICHIRICA la schimbul a zeci de milioane de euro ce ne vor ieşi pe nas nouă, tuturor!
Persoana – cu numele de scenă”Vanga” – mi-a mărturisit plină de năduf şi oarecum mirată de curiozitatea şi determinarea ce am avut-o să fac publică mârşăvia fără să mă gândesc nicio clipită la riscuri sau consecinţe, pentru că aşa cum aveam să constat, este un om minuat, construit cam din acelaşi aluat ca şi mine.
De la el am aflat atunci (şi mi-a spus sub bază de jurământ de onoare) că dosarul cu pozele care stau probă la orice Parchet începând din Papua – Noua Guinee şi până la o Curte cu Juri de prin Manhattan şi pe care mi le-a pus la dispoziţie gratuit, în spiritul dreptăţii, au fost livrate următoarelor „organe de presă” din Iaşi: 7 EST – Iasi TV Life, TeleM Iasi, Bună Ziua Asimionesei în anul 2013!
Deasemenea, materialul identic a fost predat în mâna reporterului Vulpe de la Realitatea Tv Bucureşti în mijlocul Parlamentului României la începutul lui 2014, lui Băsescu personal prin august același an la Hotelul Traian Iași.. Asta s-a întâmplat ULTERIOR după ce domnul Vanga a predat dumnealui „in persona” aceste dovezi „tutulor” instituţiilor de forţă ale statului de „drepţi”de aici din târgul Iaşului la sfârșit de 2012…Omerta!!
Când a înţeles că presa de Iaşi tace atâta vreme cât Mafia lui Nichita & Eva a impus prin mijloace specifice tăcerea şi nicio altă instituţie abilitată nu dă semne că ar fi dispusă să mişte ceva, pur şi simplu Vanga a făcut un filmuleţ intitulat TRAVERSA UE pe care l-a „urcat” pe Youtube dirijându-l de furie automat spre Cotroceni, OLAF şi DNA Bucureşti spre luare la cunoştinţă…Aceeaşi „asistenţă mutuală”.
Presupunerea noastră este că materialul nu fusese văzut de ochiul unui specialist care să descifreze dedesupturile şi care să aibă suficientă ură şi înverşunare împotriva mafiei lui Nichita şi să treacă fără nicio frică la a face publice adevăratele ticăloşii cu informaţiile tehnice de netăgăduit care au deschis în sfârşit nişte minţi şi care au determinat Antena 3 să se apropie de caz ca musca de rahat când au văzut numele lui Eva….
Despre ticăloşiile făcute de Nichita în Iaşi am scris şi eu pe adresa Antenei 3 imediat după tăierea teilor pe Ştefan cel Mare dar Nichita era pentru ei un simbol PSD şi mă gândesc că nu ar fi reacţionat nici dacă ar fi auzit că a pus caralii pe urmele lui Dana Grecu….Am înţeles că bat la uşi închise şi că Antena 3 nu va critica niciodată orice ar face mafia de la Iaşi.
Între timp lucrurile s-au schimbat puţin, Ponta nu a ieşit Preşedinte, Nichita a căzut pe coadă şi a intrat şi Eva bruscamente în ecuaţie….
Când au înţeles că Eva a fost cloşca sub ale cărei aripi au crescut puii de uliu şi de corbi ai mafiei nichitiste şi au „pricipit” aşa cum am scris mură în gură să înţeleagă până şi procurorii, Gâdea a sărit ca arcul din patul sub care ascunsese Gheorghe caralii urbani şi aşa a explodat bomba.
Când te gândeşti că nişte oameni anonimi se zbat în necunoscut şi fac muncă de furnică în ţara asta adunând bob cu bob şi alţii ling direct crema tortului, parcă puţin te apucă graţa…
Sincer chiar şi eu simt puţină jenă faţă de domnul Vanga pentru faptul că folosindu-mă de intuiţia şi geniul său, am scris un articol de referinţă, dar totuşi îmi acord circumstanţe atenuante pentru că am îmbinat cunoştinţele profesionale cu puţin talent gazetăresc autodobândit şi aşa a percutat la nivel naţional şi probabil internaţional o megaescrocherie care face parte dintre multe altele care ne-a distrus viaţa aici la Iaşi…
Am o intuiţie bazată pe feeling: îmi închipui că există nişte încrengături de te cutremuri care leagă fire nevăzute între persoane ce ajung probabil în stratosfera României de s-a încercat atâţia ani să se acorde această protecţie mafiei…Nici nu vreau să mă gândesc la câţi procurori, judecători, colonei, generali şi dracu mai ştie ce miniştri sau premieri strâng acum tare bucile să nu le intre morcovul….
Părerea mea personală făcută prin deducţii şi pe care mi-am exprimat-o chiar public este că mafia de la Iaşi are legături directe cu Chiorete cel Mârşav şi ăsta este un motiv pentru care au avut gurile încleştate. În ecuaţie sunt foarte multe grade militare ce execută ordine sosite pe cale ierarhică şi este destul de greu să spargi stânca fără dinamită.
În fond noi am vrut să iscăm un scandal în care să atragem Antena 3 şi ne-a luat suficient timp până am reuşit, dar am reuşit! Sunt multe de spus şi dacă ar fi oameni de onoare ar recunoaşte dracului că le-a fost frică. Acum le este frică de orice capcană de când Profesorul este închis.
Oare aceste aşa zis organisme de presă „deontoloage” de la Iaşi şi Bucale au fost plătite de Nichita cu bani din traverse să tacă, sau au primit ordin de la oarece şefi din instituţiile abilitate să acopere golăniile? O anchetă serioasă ar putea viza şi aceste aspecte şi ar fi în pericol capete mari.
Cât de mari? Ee, sper din tot sufletul să se oprească la uşile domnului ghenărar Coldea, doamnei ghenerălese procoroare Codruţa Kovesi şi chiar la intrarea în cabinetul consilierului pe securitate al domnului Johannis, dar să intre peste Chioran chiar dacă o regulează pe Nuţi pe birou…
Domnul Helvig e prea crud şi îi dau prezumţia de nevinovăţie…La NATO nu cred să se ajungă! Ar fi păcat…
„Străzile oraşului sunt pustii”, Călin Ciobotari şi Aurel Dobaşu s-au aşezat în linişte la televizor văzând în reluare emisiunile cu chiloţi murdari ai lui Adina, Luminiţa şi Denisa…Balele li se scurg la vale pe Elena Doamna pe liniile de tramvai. Florin Gheţău e ocupat numai cu Victor Ponta. Dacă pică, vom vedea care va fi următoarea ţintă ordonată…