PROCESUL CONȘTIINȚELOR

Mulți dintre membrii mai noi sau mai vechi ai fostului PNL scriu în aceste zile premergătoare Congresului partidului fel de fel de articole pe bloguri personale sau pur și simplu își dau cu presupusul pe la diferitele canale Media în legătură cu dezastrul repurtat de istoricul partid la ultimele alegeri când PSD l-a bătut de l-a ascultat cu urechea.
Nu era niciun secret pentru nimeni că aceasta va fi direcția spre care se îndreaptă vertiginos bolovanul de glod ce a început să se rostogolească la vale imediat după ce Crin Antonescu și-a luat mâna de pe creștetul membrilor și a încercat „la ordin” să unifice dreapta sub stindardul PNL, prin lipirea la liberali a reptilelor băsiste.
Nu pot să cred că domnul Antonescu a făcut din proprie inițiativă acest ultim act ce a coincis cu harakiri, sau pur și simplu a fost împins de forțe de neoprit să o facă pentru un anumit preț…
Ce a fost a fost, istoria va explica poate vreodată sau NU această potlogărie, cert este însă că PNL a fost PENETRAT masiv de javre și de iude ce și-au unit forțele doar cu scopul ca prin această fuziune să dea lovitura de grație singurului partid-simbol al dreptei românești care se legitima „pe bune” să fie un opozant serios partidului socialist izvorât din societatea comunist-ceaușistă cu toată droaia de securiști, turnători, nomenclaturiști de partid, ai căror exponenți și idioți soldați credincioși l-au urmat necondiționat pe Ion Iliescu și trupa lui de kaghebiști care numai democratizarea României nu au dorit-o…
Este mai clar azi ca apa de izvor că eliminarea PNȚcd nu a fost decât doar o etapă în Planul de trecere de la societatea socialistă de tip comunist de sub dictatura lui Ceaușescu către orânduirea de capitalism de cumetrie sub pulpana lui Iliescovici. Jigodia a premeditat cu ajutorul Moscovei preluarea puterii prin lovitură de stat în așa fel încât prostimea organizată în turmă să urască reluarea societății românești de unde fusese întreruptă Istoria în mod brutal cu pistolul la tâmplă și tancurile pe străzi de hoarda sălbatică a Armatei Roșii, când a fost abolită monarhia și întrerupt cursul firesc al unei Românii moderne ce se înfiripase în anii interbelici.
Restaurarea monarhiei constituționale și revenirea pe scena politică a celor două importante partide istorice românești care fuseseră furate pe față în alegerile din 1945 de Partidul Comunist ce a avut drept body-guarzi Armata Roșie – este vorba desigur de PNL și PNȚcd – a fost cea mai mare spaimă a clicii de bolșevici conservate în PCR ce l-a avut în frunte pe Ion Iliescu ajutat de alți iudei racolați de KGB ca Sergiu Brucan, Voican Voiculescu, gen. Stănculescu, Petre Roman, gen. Militaru și alte lepre ce au împânzit și format CPUN.
Cu o mașină extrem de rodată și sofisticată pusă la punct de securitatea ceaușistă care s-a alăturat imediat autorilor loviturii de sat noua putere dezvoltată în jurul Jâmbatului Național a prostit atât de ușor masele ce s-au ridicat instantaneu pentru zdrobirea comunismului din România, încât prin metode specifice de propagandă au dat impresia că românii își doresc la conducerea țării alți comuniști cu față umană care vor ști să conducă țara preluând lin puterea, dar aplicând cu totul alte metode omenești decât Ceaușescu, ce a strâns șurubul atât de tare încât au pocnit și piulița și șaiba.
Imediat – în timpul Crăciunului din 1989 – România a fost îndestulată de câteva sute de TIR-uri cu portocale, banane și lămâi, ceea ce a dat garanția prostimii îndobitocite de 40 de ani de comunism că noua conducere este exacr ceea ce trebuie pentru ca și românii să intre în rândul țărilor libere.
Sutele de titluri de ziare ce apăreau ca ciupercile în așa zisa „presă liberă” nu prididea să laude noua conducere politică „înfierând” dictatura ceaușistă, dar denigrând masiv partidul țărănesc și cel liberal – o alternativă periculoasă în următoarele alegeri libere la varianta comunismului cu față umană impus de Iliescu și gașca lui în FSN.
Leprele, jigodiile din nomenclatura ceaușistă disipate în foștii securiști și activiști cu funcții ai vechiului PCR au primit sarcina de reorganizare și de escamotare în rândul tuturor partidelor și ale societății civile românești cu dispoziție clară de a forma noua clasă politică și noua pătură mijlocie care să formeze sub formă incipientă capitalul românesc.
Lipsa de legislație, lipsa de organizare a noilor instituții ale statului, fractura din sistemul finanțelor publice, au creat un haos economic și social voit și necontrolat cu scopul de a fi băgați în circuitul economic bani ascunși de slugile ceaușiste care au devenit peste noapte oameni de afaceri, de fapt bișnițari ce tranzitau mărfuri necontrolate prin vămi, unde se simțeau ca peștii în apă.
În acest iureș partidele istorice au încercat prin oamenii lor simbol ca Ion Rațiu, Corneliu Coposu, Radu Câmpeanu, Amedeo Lăzărescu, Ion Diaconescu, etc să introducă bazele democrației în România luptând cu mijloacele acesteia să câștige adeziunea electoratului.
Mașina iliesciană devenită partid politic sub sigla FSN a luptat cu toate puterile și mijloacele de care doar ea dispunea pentru denigrarea și anihilarea partidelor istorice.
În cei peste 25 de ani de pseudo democrație pe care poporul român i-a trăit sub iluzia că votează liber în cunoștință de cauză, SISTEMUL nou reformulat și refăcut sub o altă față care să dea bine peste granițe a fost în realitate doar o manevră perfidă a foștilor securiști și nomenclaturiști de a schimba între el rândurile din linia întâi cu cadre venite din rândul trei și patru și care s-au infiltrat masiv în toate noile partide ce erau puse să se spargă sau să fuzioneze pentru a părea cât mai firească amestecarea membrilor,dar mai ales s-au putut penetra masiv cu securiști acoperiți cele două partide istorice – PNL și PNȚcd.
PNȚcd a fost adus în situația de destrămare fără prea mari convulsii și fără șansă de a rămâne o voce puternică pe eșichierul românesc, iar cu PNL s-a urmat minuțios un plan diabolic de dezbinare și slăbire din interior a unității partidului.
Pe rând , agenți de influență dirijați de noile structuri ale Sistemului – printre care îi aminters aici doar pe Petre Roman,Treaian Băsescu, Teodor Stolojan și Teodor Meleșcanu – au înființat partide noi care ba se rupeau de alianțe făcute ad-hoc la comandă, ba se uneau prin absorbție creind alte poluri de putere.
În tot acest timp, PNL a reușit – în ciuda unor aripi disidente – să-și păstreze oarecum puterea și rolul de lider, mai ales datorită unor oameni devotați și cu charismă ca Radu Câmpeanu, Ionescu Quintus, Popescu Tăriceanu sau Crin Antonescu.
În timp, PNL a devenit polul conducător al dreptei românești care coagula în jurul său din ce în ce mai mulți aderenți. Acest lucru nu a convenit deloc noilor jigodii securiste din noul Sistem care s-a închegat și a prins putere, așa că tema cea mai importantă a devenit acum detronarea PNL din fruntea Dreptei și substituirea lui cu alt partid care să fie controlat de Sistem și de birocrații de la Bruxelles, unde PPE a deținut până nu demult controlul și încă încearcă din răsputeri să-l exercite, folosind pentru asta orice mijloace, începând de la deturnarea și manevrarea unor oameni de stat din țările europene, mai ales cu mijloace financiare puse la dipoziție de evreul Soros.
Liberalismul românesc deranja extrem de tare și Băsescu a avut un rol important de trădător în primul rând prin schimbarea bruscă a direcției Partidului Democrat de la „socialiști” la PPE, iar mai apoi ca Președinte al României când a folosit PPE și UE la menținerea sa cu forța la putere în schimbul unei acceptări tacite a jafului României.
Altă strategie a Sistemului a fost crearea PDL folosind ca unealtă câteva jigodii acoperite din PNL unde un rol important l-au avut oameni ca Teodor Stolojan, Gheorghe Flutur, etc.
Spargerea PNL pentru majorarea PD și legitimarea acestuia în partid de drapta a fost scopul ca PDL să devină vârful de lance al dreptei românești și oferirea unui suport politic Președintelui Băsescu să conducă țara discreționar timp de două mandate, când PNL s-a aflat în opoziție fățișă și a exercitat o luptă pe față contra regimului băsist, exponentul PPE.
Din acel moment, de când Băsescu a știut că pierde puterea, el și Sistemul creat de el au acționat direct în mod tactic prin câteva măsuri pe termen imediat, dar care aveau bătaie lungă, așa cum am tot scris eu de-a lungul ultimilor ani.
Au spart imediat PDL creind mai multe partidulețe-cioburi, aparent în disensiune, dar în realitate totul a fost făcut cu singurul scop de a fi adormit PNL și electoratul român până se mai estompează ura față de băsism.
Vasile Blaga – om de mare încredere în angrenajul lui Băsescu – a primit rolul disidentului față de Președinte, încercând să facă din PDL un partid cât de cât frecventabil și să-l mențină pe eșichierul politic ca o alternativă de dreapta la PNL.
MRU a primit rolul să facă ciobul Acțiunea Civică, Elena Udrea a preluat Mișcarea Populară pe care i l-a predat lui Băsescu…
La rândul ei Monica Macovei a creat la ordin și la înțelegere M10, cu derivatele ei Forța Moldova. Macovei face parte integrată din structurile băsiste și a PPE care joacă cu bani de la Soros pentru subjugarea României.
În paralel, structurile sorosiste ce acționează prin intermediul Bruxellesului a hotărât cam o dată cu spargerea PDL-ului să adune ONG-urile din România aflate din primii ani ai „democrației” sub papucul lui Soros într-o formațiune politcă nouă, chipurile a intelectualității tinere – mai ales din industria IT corporatistă, dar nu numai, ci și din mediul universitar-bancar (tot corporații) – sub conducerea unor elitiști ca Nicușor Dan și alți alogeni franțuziți sau germanizați ce au scopul precis de a crește încet dar sigur prin intermediul cumpărării de influență pentru ca într-o zi să exercite puternic polul de dreapta din România preluând locul „noului PNL” lipit cu scuipat de șopârlă de Crin Antonescu ce a acceptat împotriva ideilor sale să facă acest gest pentru a da credibilitate cu un preț imens probabil plătit de el pentru liniștea sa și a copilului său.
Gurile rele spun că Alinei Vălean după ce i s-a dat funcția de la Bruxelles, lui Crin i s-a arătat o listă a SRI cu niște „colaboratori” ai FSB găsită cică de „serviciile” olandeze în tomberonul unei Vulcanizări.unde figura și a doua nevastă a lui… Chiar dacă nu a crezut, omul a înțeles că nu este decât o chestiune de timp ca un mare scandal să izbucnească în presa internațională și totul ar fi fost năruit: și cariera nevestii și viitorul copilului. Iote așa s-a născut „noul PNL”, cu disidențele cunoscute, cu dosarele întocmite de Sistem, cu băsiștii scoși în vitrină la înaintare pentru compromiterea partidului, cu pupincuriștii de lângă Crin Antonescu gen Voicu, Bușoi, Alina Gorghiu, Petrache…
Sasul de la Cotroceni – o marionetă vedetă a Tetrului de Păpuși care cică conduce din budă și țara și PNL – execută „pas cu pas” planul întocmit de binom și laboratoarele sorosiste să facă din PNL partidul de care să le fie silă tuturor românilor numai când aud de el.
Pentru asta sunt emanate cele mai idioate idei, cele mai antipopulare, sunt scoase să candideze toate iudele României, cele mai mari jigodii băsiste – totul prntru a se pierde credibilitatea și simpatia față de sigla PNL.
Concomitent se bagă bani sorosisti și influență cu o Media abundentă pentru USR în timp ce tot propaganda are sarcina să umfle credibilitatea acestei găști de nemernici trădători de neam printre diaspora și prin cancelariile Evropei – acolo unde mai sunt încă la putere lepre adepte ale globalizării menite să refacă odată granițele Imperiului Austro-Ungar din care trebuie să facă parte Transilvania.
La o comandă, peste maximum patru ani, toate reptilele băsiste aciuite acum în noul PNL, la M10, se vor muta brusc la PMP, făcând o alianță cu USR, ce până atunci are sarcină precisă să se întărească în teritoriu și să acceadă în număr cât mai mare în viitoarele structuri europarlamentare.
În tot acest timp se fac presiuni speculându-se oportunismul, carierismul și jigodismul unor vechi liberali de a scuipa unde au lins, de a accepta de bune orice prostii și inepții dușmănoase la adresa românilor ar propovădui sasul nazist, care cu ajutorul mașinii sorosiste a forțat încrederea poporului român ajungând Președintele României.
Nu cred că există acum în PNL liberali adevărați din ramura „Națională” patriotică capabili să se opună pe față numărului mare de jigodii care au împresurat astăzi conducerea și să creeze o aripă disidentă, de aceea după părerea mea cred că soarta Partidului Național Liberal din România este ca și pecetluită!
La Iași, conjuctura este și mai nefavorabilă, deoarece hienele găștii fenechisto-securiste (aripa Simion) domină masiv cu scule ruginite ca al de Marius Bodea, Marius Danga, Costeluș Alexe, Mihaela Popa, Rectoru Mitică și alți flaifuteri făcuți cu mâna tremurândă de Fenechiu pe când era și el o lepră trădătoare.
Cu oarece credibilitate era Dragomir Tomaseschi, dar s-a dovedit a fi fost prea slab și timid să se folosească de numărul de adepți cu care l-a lipit MRU de PNL Iași și să fi stârpit cuibul de vipere existent.
PNL kaput!