DRAGĂ D.N.A. – MĂI CODRUŢA,

Profit de entuziasmul tău debordant ce-l arăţi acum în plină campanie.
Faptul că dezvălui marea surpriză cu dublarea numărului de dosare ce le arunci pe piaţă, este pentru noi un lucru îmbucurător.
Nu ştiu dacă ai reuşit să-l determini pe Plagiator să-ţi aprobe suma cerută să-ţi faci un Serviciu Secret propriu, dar pentru mine nu-i secret că degeaba îl faci dacă vei aresta numai pe cine vrea Băsescu…
Mai treci Codruţo la treabă, fa şi mai arestează şi pe cine vreau eu şi concitadinii mei!
Ia arestează-l măcar 29 de zile pe Huţupanul Inept din Dorohoi – gherţoiul de Nichita, ce a devalizat în ultimii zece ani bugetul Iaşului!
Golanul ăsta a divorţat de fimeie lăsînd-o singură cu două fetiţe nemăritate în pragul maturităţii fără a li se preciza fiecăreia dota!
Aşa ceva nu se paote fa Codruţă, este peste orice imaginaţie!
Eu tot v-am zis, cînd mai pe şleau, cînd mai pe ocolite, dar şi derbedeul ăla de Eva pe care l-ai folosit să-i facă dosar de puşcăriabil lui Felix l-a acoperit pe Huţupan.
Acu’ că i-a regulat alt procoror ţiitoarea – una pe care premarele a luat-o cu Proces Verbal de la Simirad şi i-a dat-o înapoi imediat ce ajunsese preş la CJ – mai treacă meargă, dar să ascunzi maldăre de dosare ca să-ţi acoperi iubirea, parcă nu-i prea cuşer…
Codruţo, io te ştiu fa dişteaptă, fa, nu pune botul! Ori ai auzit că Huţupanul ăsta are avere dosită şi că e disvorţat şi tu cum eşti mai tot timpul singurică şi neconsolată te-ai fi gîndit să-l protejezi pe golan şi-l ţii în libertate pe post de vibrator? Că vibrează Laurica, numai să-i spui ceva de euro!
Dacă e aşa cum bănuiesc, te sfătuiesc dezinteresat, cată altul mai erect, mai timpuriu, că Huţupanul curînd se moaie! Uite, apără-l pe Chirica – şi ăsta a furat destule parale, dar a dovedit că încă mai poate, a făcut două vile la două neveste şi trei copchii, are şmenuri tari cu terase în buricul tîrgului şi altul la Veneţia! Nu e chiar Veneţia aia de crezi tu, dar la o adică tot Veneţia se cheamă….
Fa Codruţă, dacă nici acu nu ne vei scăpa de Cel Viclean şi nu ne vei izbăvi de Cel Rău, io îţi spun cu tot respectul că nu mai vreau să ştiu de tine şi voi trimite scrisori de protest la CIA, Mossad, Mi6, FSB, GSG9 şi la SRI, la Abasada Republicii Moldova şi la cea a Ciprului.
Măcar ei să ne facă dreptate!