DUPĂ CE LIBERALII AU „DISTRUS” USL, UNGURII AU PUS GÎND RĂU NATO!

Români, e nasoală treabă, bre!
Un maghiar beat (de succes electoral) declară „dăşchis” rezbel României! Hai, na!
Omuşteanu ăsta cred că nu are spital de nebuni în Ungaria mumă şi face declaraţii pe la Harghita Megye doar-doar va fi băgat în seamă şi internat la Socola la Iaşi sau la Spitalu 9 din Bucale…

Vana Gabor
Singura baftă ce-o avem acu e că americanii ne-au făcut scut antirachetă la Deveselu şi nu pot ungurii să ne surprindă!
Cică pe vîrfurile tuturor rachetelor „antirachetă” scrie pe ungureşte Jobbik. Ca să fim mai siguri că nu ne vor copleşi cu ameninţările, pentru orice siguranţă ne-am rugat de americani să înmulţească trupele lor încartiruite în România şi le-am dat tot aeroportul de la Kogălniceanu, plus vauchere de sejur pentru weekend la Sovata şi Băile Tuşnad.
Şeful Micului Stat Minor al Trupelor de Cîmpie au cerut insistent la NATO să ni se permită să retragem din Afganistan o grupă de indendenţă din plutonul de logistică care să fie pusă imediat în subordinea „mareşalului” Oprea. Doar aşa ne mai simţim oarecum în siguranţă şi sperăm să facem cît de cît faţă trupelor bine instruite de la Jobbik…
Într-un fel am avut noroc cînd cu accidentul aviatic din Apuseni că am putut pune oarecum la punct o procedură unitară de acţiune între armată şi SMURD.
Abia acum se va dovedi ce greşală imensă a făcut micuţul Boc şi omul său – ember Cseke Attila – care în mod cert fusese racolat de serviciile secrete române cînd au desfiinţat spitalele.
Suntem puşi în situaţia jenantă să nu avem unde să transportăm răniţii magyari cu elicopterele SMURD. Norocul lor e că doctorul Raed Arafat ştie mai bine ungureşte decît româneşte şi doar aşa sperăm să se descurce pe la Debrecen sau Gyula.
Frate, trebuie totuşi să avem mare grijă acum cu Jobbikul ăsta dacă tot ne-a pus gînd rău, pentru că au cică 20% din electorat! Aproape cît liberalii de la noi! Oare să scoatem la luptă numai armata de liberali ca să fie oarece echitate?
Pericolul cel mai mare şi mai de neneglijat, este că în urma intenţiei lor de a declara rezbel României, există pericolul real să se dinamiteze NATO, taman acu cînd fiara rusă stă la gardul Europei şi aşteaptă să dea atacul…
Păi voi dacă ar fi să fiţi un comandant NATO cum aţi proceda? Nu-i aşa că nu aţi trimite decît o companie în Ungaria care este ţară agresoare şi un batalion întreg să apăraţi România? Şi eu aş face la fel, să nu ne poată acuza niciunii că nu respectăm pactul.
Da ce ziceţi voi de pericolul cînd va ataca Jobbik, că multe familii din Transilvania nu vor şti cu cine să se lupte sau de partea cui să fie?
Ce să facă Ildiko măritată cu Gheorghe care are doi băieţi: Arpad şi Ionică însuraţi unul prin Ungaria vecină şi unul în Spania? Există un real pericol să-i strîngă sticla cu palinkă lui Ghiţă ca să nu-i mai înjure toată ziua pe socri că n-au făcut-o pe Ildi româncă!
Dragilor, acestea fiind zise, mă gîndesc tot mai mult la similitudinea dintre PNL care a rupt USL şi Jobbik, care vrea să distrugă NATO!
Singurul nostru noroc ca să spunem aşa, e că PSD a făcut alianţă la guvernare cu UDMR şi avem poate puţină baftă ca ungurii între ei să nu-şi scoată ochii, ca şi corbii…

http://www.dantanasa.ro/2013/08/10/liderul-jobbik-la-joseni-judetul-harghita-ne-asumam-un-conflict-cu-romania/