JUDECATA LUI DUMNEZEU

Tribunalul Judeţean Iaşi a dat sentinţa în procesul intentat de Oameni, ticăloşilor nichirica. Nichirica este numele generic a tot ce este mai abject şi mai ticălos la Iaşi.

NICHITA
Pentru ieşeni nu există nimic mai umilitor dacît distrugerea bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfînt. Dar nu numai decimarea barbară a unor tei seculari care erau un simbol al ştafetei predat din generaţie în generaţie, ci modul ticălos în care s-a făcut aceasta!

cHIRICA

Chiar de la primul bîzîit al drujbelor criminale ale Administraţiei, s-au ridicat vocile Cetăţii printre care m-am numărat şi eu.
Într-o sfidare ordinară, cu rînjetul cretin pe figurile de inculţi veniţi de la ţară şi rămaşi neschimbaţi şi necizelaţi după o viaţă trăită la oraş, „ciobanii” nichirica s-au căcat cu nonşalanţă pe simbolul bătrînului oraş.
Gestul lor a fost sancţionat de cîţiva oameni mai curajoşi care au înţeles să acuze legal sfidarea şi dezastrul produs. Profesori universitari, dar şi simpli cetăţeni – în numele cărora Asociaţia Cetăţenilor Abuzaţi a formulat reclamaţie – nu au putut răbda umilinţa şi s-au adresat Justiţiei Române cu plîngeri penale.

Tei pietonal13
Aşa cum am scris la timpul respectiv, întocmai ca şi Băsescu, nichirica a transmis imediat prin intermediul presei locale ordinul către procurori să trateze pe reclamanţi cu sictir şi să pună o rezoluţie convenabilă: NUP!
În plîngerile formulate, petenţii au adus argumente juridice prin intermediul unor jurişti cu care au colaborat la întocmirea plîngerilor. S-au indicat cu claritate legile şi normativele încălcate, în presă şi online pe Facebook s-au făcut tot felul de aprecieri din partea unor personalităţi ştiinţifice cu expertiză pe domeniul lor de activitate.
Aşa cum am afirmat chiar atunci, am prevăzut şi am scris că avem convingerea că MAFIA este atît de tare dezvoltată, încît ancheta „va fi trîntită” înainte de a fi încheiată!
După ce a zăcut vreme de cîteva luni prin sertarele Poliţiei, a ajuns Dosarul la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Iaşi, unde sub semnătura unei tinere procuroare – şefă a instituţiei – s-a dat verdictul ordonat de nichirica la megafoanele primăriei:NUP!.
Trăiam cu speranţa că noua generaţie de magistraţi va fi poate altfel decît cea a boşorogilor securisto-comunişti, ca cea de pînă mai ieri…Aiurea! Sunt probabil odraslele părinţilor lor, care au slujit vechea securitate şi nomenclatură de partid.
Au preluat ştafeta obedienţei pe bază de inventar, au primit genetic sămînţa slugărniciei şi lista cu ticăloşii ce trebuiesc acoperiţi pentru a le fi şi lor mai netedă viaţa!
Mai ieri şi magistraţii de la Tribunal au absolvit de orice vină pe Ticăloşii care au amărît viaţa ieşenilor şi i-au dus înapoi în istori cu aproape 100 de ani. Era de aşteptat.
Pîrghiile statului de drept sunt la fel de ruginite şi de corupte ca şi instituţiile sale!
În fond dacă ar fi făcut dreptate cu ce s-ar fi ales magistraţii ieşeni? Evident, cu nimic înafară de stima societăţii civile din care teoretic ar face şi dumnealor parte!
Dar infinit mai tare şi mai profitabil este să ai la mînă nişte ticăloşi ce ocupă nişte funcţii administrative de unde poţi să profiţi în zeci şi zeci de feluri!
Ieşenii au ieşit încăodată cu onoarea „nereperată” şi ştirbită…
Un lucru le rămîne şi în mod sigur acesta se va întîmpla. Îşi vor face singuri dreptate!
Dacă Justiţia trişează şi are o gaură în banderola cu care-şi acoperă ochii înşelînd lumea, atunci nu ne mai rămîne decît să-i pedepsim noi pe aceşti huţupani ticăloşi care ne sfidează şi ne amărăsc viaţa zi de zi!
Îi vom ucide cu votul nostru! Îi vom îngropa într-o groapă imaginară a istoriei! La Vărsătoarea cu amintiri urîte a oraşului!
Nichirica, vă imaginaţi cum micţionază maidanezii pe mormîntul vostru asfaltat şi plin de gropi?
Adio nichirica, adio PSD, aţi scăpat de judecata justiţiei, dar nu veţi scăpa de judecata oamenilor simpli ce se roagă la Dumnezeu…
Amin!

cruce