DURERILE FACERII – episodul 1

La data de 15 decembrie a anului trecut, scriam un articol pe blog(http://www.gabrielmihaila.ro/premonitie-2/) intitulat sugestiv „Premoniție”. Îmi arătam deschis în acea scriere suspiciunea mea în legătură cu cinstea și corectitudinea cum funcționează în România de astăzi democrația în legătură cu înființarea unor partide noi de natură civică propovăduită și trâmbițată în gura mare, dar care în mod evident este controlată de Sistem.
Care nu l-ați citit, sau care mai doriți să-l recitiți, v-am dat linkul mai sus și puteți să o faceți.
În acest episod voi începe niște dezvăluiri pe care nu aveam de gând să le fac dacă nu aș fi fost oricum enervat la culme de niște ticăloșii care ni se întâmplă chiar acum și pe care doresc să le aduc la cunoștința opiniei publice din Iași și din județ, dar nu numai, pentru că inițiativa noastră de a constitui partidul cetățenesc Alternativa Civilă primește semnale din toată țara și chiar dinafara ei că e perceput ca fiind chiar un partid curat, al cetățenilor onorabili neânregimentați politic până acum și care chiar doresc o schimbare reală să curme accesul mafioților dovediți dar protejați de Justiție și instituțiile de forță care ar trebui să slujească poporul și nicidecum structurile mafiote care au distrus pur și simplu societatea civilă pe care au anihilat-o aproape în întregime!
Sunt totuși și în Iași o mână de oameni care se opun vehement acestor ticăloșii și ticăloși ce și-au făcut prezența în primele linii de luptă civică printre care am onoarea să mă găsesc și eu.
Văzând că demersul nostru de înregistrare legală a partidului este pur și simplu boicotată fățiș la Tribunalul București care în ședința din 7 decembrie 2015 a publicat pe site (9 decembrie) că acțiunea ne-a fost respinsă ca fiind NEFONDATĂĂ!!! Cu drept de apel la cinci zile de la comunicare, am tot așteptat să primim comunicarea cu argumentația judecătorului pentru a ne putea formula apelul.
Atât din Iași, cât și din alte surse din capitală am primit semnale credibile că atât PNL Iași cât și PSD Iași acționează disperați prin structurile de conducere din capitală să întreprindă acțiuni de orice natură și să împiedice înființarea și legalizarea partidului Alternativa Civilă.
Coroborând aceste informații cu „situația tactică” de la Iași – unde vechile structuri băsiste în fruntea cărora deosebit de activ este jurnalistul Florin Ghețău de la TeleM împreună cu alți factori ai acestui post devenit captiv pentru PNL Iași – fac o propagandă furibundă unor persoane de care ieșenilor deja le este silă, precum și susținerea acerbă a unui pseudopartid cu rol de „iepure” ca din partea societății civile ce ar aspira voturile nemulțumiților de actuala clasă politică, am putut trage niște concluzii cât se poate de pertinente.
În primul rând cunoaștem cu certitudine influența nefastă al generalului în rezervă Tiberiu Simion – fost șef al Stației SRI Iași – până prin anii 2009-2010, după care imediat a fost adus de Relu Fenechiu în PNL, devenindu-i acestuia sfetnic de taină și consilier personal. Ulterior i-a fost Șef de Cabinet exprefectului Marius Bodea în scurta sa perioadă cât a stat pe funcție, devenit ulterior prin jocuri politice subprefect, pentru ca astăzi să-l găsim director al Aeroportului, viitor candidat desemnat de PNL pentru funcția de primar.
Pentru a-l impune pe Marius Bodea, PNL a aruncat în luptă tot felul de mijloace murdare și asta are legături ce conduc chiar până în biroul Președintelui Johannis la Cotroceni. Nu sunt simple afirmații, ci sunt analize făcute pe bază de lucruri evidente.
De cealaltă parte, la PSD Iași situația lor pare puțin mai rea, deoarece chiar dacă actualul interimar Chirica mai este lăsat în libertate de Sistem trecându-i-se deocamdată cu vederea multiplele bube din cap și de subțiori, la nivel central Dragnea care a dat mâna cu Sistemul sacrificându-și guvernarea, face și el ce poate ca să mențină candidatura omului său pe care crede că-l va putea legitima primar în locul escrocului Nichita cu care a fost părtaș la jaf în toate mandatele aceluia.
Niciun partid politic aflat la guvernare sau măcar într-o colaliție nu-și bate capul măcar o singură secundă să facă ceea ce tot trâmbițează cu „reformarea” aducând în fața electoratului oameni noi și curați!
Mai mult, tandemul Gorghiu-Blaga are tupeul să mențină candidatura în numele PNL a unor ticăloși de genul lui Boc, Haba, Falcă, etc.
Cică în urma unor „calcule politice” normale la orice partid! Îi doare fix în cot de sila poporului față de aceste reptile politice ce au distrus țara, care sunt percepute ca fiind ticăloșii ce ne-au distrus!
„Calcule politice” ne aduc iarăși în fața noastră aceleași mutre de penali ascunși și apărați de Justiția chiorâșă care se uită întrăun ochi zbanghiu la Dreptate!
Marius Bodea este suspectat împreună cu Adomniței de trucarea unor licitații date cu dedicație la construcția noii piste a Aeroportului și a terminalului 3 de la noua aerogară. Pe buzele multor oameni și chiar a unei părți a presei locale se vorbește despre combinații cu firma UTI a lui Urdăreanu pentru care ticălosul Nichita a fost pripunit într-un dosar de șpagă și parandărăt de către DNA Central, de unde și Bodea ar fi intermediat lui Adomniței tot un milion juma de euro…
Că Justiția se face aleatoriu și după niște criterii nevăzute dar simțite cu ajutorul „câmpului tactic” cum s-a scăpat pe el generalul Dumbravă din SRI, este arhicunoscut. Din acest motiv, trezindu-ne în față cu o mârșăvie grosolană ca motivul invocat de „onor” Tribunalul București prin acel comunicat online neconcretizat încă după aproape cinzeci de zile(!), măa făcut să reacționez.
Prin urmare, la data de 21 decembrie 2015 am trimis o scrisoare online prin email la adresa indicată pe situl public al SRI adresată simbolic directorului Eduard Helvig – persoana civilă numită de Președintele Johannis să mimeze democrația în statul român.
Nu de alta, dar pur și simplu prin gestul meu am dorit doar să dau un „șah” celor din Servicii ca să le atrag atenția că nu suntem chiar atât de proști și nici din mămăligă care nu explodează.
Așa cum vă tot spun, personal nu vreau să am nicio funcție după viitoarele alegeri, nici politică, nici administrativă, dar doresc din tot sufletul să pun umărul lângă alți oameni la fel de determinați și motivați ca și mine să înlocuim cât mai mulți mafioți din Administrația Publică Locală, atât la Municipiu, cât și la Județ.
Am depistat oameni capabili, cu adevărat profesioniști pe domeniile lor de activitate dispuși să-și asume răspunderea preluării unor posturi din Primărie și Consilul Județean cu care să înfăptuim un Program vast întocmit de subsemnatul pe parcursul a vreo zece ani în care l-am tot completat și îmbunătățit. Nu-i scoatem încă la vedere să nu le facem rău, să-i distrugă…
Am spus și susțin cu hotărâre că mă veți regăsi pe lista de consilieri municipali undeva între locul 5 și 8, din dorința doar de a putea avea – dacă ieșenii își vor dori – un cuvânt competent și cinstit în viitorul Consiliu Municipal. Atât!
Vă redau în continuoare conținutul  scrisorii ce am adresat-o la 21 decembrie 2015 conducerii SRI. Aveți certitudinea că am făcut întocmai ce susțin și mărturie îmi stă propriul calculator, doar dacă nu cumva prin metode „specifice” dovada îmi poate fi ștearsă.

„Stimate Domnule Eduard Raul Hellvig –
Director al Serviciului Român de Informații
Mă numesc Gabriel Mihăilă, locuiesc în municipiul Iași, str. ………………….Am CNP……………….., telefon 072…………, adresa email: …………….
Vă scriu aceste rânduri plin de indignare pentru că doresc să luați cunoștință în mod deschis despre un act ce atentează la democrația și așa foarte firavă ce există în țara noastră.
Am devenit un luptător civic deosebit de activ pe facebook unde sunt cunoscut mai ales prin intermediul paginilor mele pe care le administrez:
https://www.facebook.com/mihaila.gabriel2
https://www.facebook.com/Justi%C8%9Biar-de-serviciu-Gabriel-Mih%C4%83il%C4%83-825738157534463/
http://www.gabrielmihaila.ro/
https://www.facebook.com/Alternativa-Societatea-Civil%C4%83-483941211760382/
https://www.facebook.com/groups/civicisgrupiasi/
Prin urmare sunt o persoană care toată viața mea m-am opus corupției de orice fel și am luptat cu orice preț împotriva acestui flagel și după revoluție, când am simțit din propria experiență ce înseamnă să lupți singur cu un sistem generalizat care există la noi la Iași și în prezent.
Din acest motiv, având în vedere deschiderea ce a impus-o Președintele Johannis, precum și conduita nouă de accedere mult mai simplu a societății civile la viitoarele alegeri din 2016, am inițiat împreună cu alte patru persoane asemenea mie (cu care m-am împrietenit pe facebook) formarea unui partid cetățenesc curat, prin care să permitem oamenilor de valoare nepătați – neimplicați în alte partide politice – să acceadă la viitoarele alegeri locale la funcții importante ca cea de primar, Președinte al C.J. și consilieri în municipiul Iași și în localitățile județului.
Criteriul nostru de selecție este numai competența profesională, altruismul și onoarea personală.
Intențiile sunt bune, munca noastră se desfășoară în jurul unei mici echipe în care facem numai voluntariat, nu avem fonduri și cu mare greutate am reușit să ne adunăm aproximativ cei o mie de lei ce au fost absolut necesari întocmirii dosarului trimis spre soluționare Tribunalului București.
Din păcate, în Iașul unde corupția a pătruns absolut în toate structurile administrative, dar și în instituțiile de forță și Justiție, inițiativa noastră a deranjat și a speriat vizibil actuala clasă politică care are cu certitudine legături strânse cu medii de afaceri ilicite și grupuri de interese în principal din PSD și PNL!
Din acest motiv – în special PNL Iași – al cărui membru activ am fost vreme de 23 de ani (13.04.1990 – 01.04.2013) mi-a devenit de doi ani cel mai înverșunat adversar. Conflictul meu deschis cu Relu Fenechiu (pe care l-am înfruntat de mai multe ori) mi-au atras adversari puternici printre „locotenenții” săi – Cristian Adomniței și Marius Danga – pe care am continuat să-i critic și să le devoalez public afacerile necurate ce în unele cazuri continuă și în prezent prin interpuși.
Prin urmare, imediat ce noi am anunțat intenția de a înființa partidul cetățenesc Alternativa Civilă și ne-am declarat dorința să aducem în față la viitoarele alegeri numai oameni curați, neimplicați politic și buni profesioniști, ca reacție imediată „adversarii” din PNL au anunțat că un grup de „intelectuali” – majoritatea IT-iști care lucrează în corporații din acest domeniu – se constitue într-un grup de inițiativă denumit sugestiv „Pentru Iași” cu intenția să se transforme în partid politic menit să fie o alternativă a cetățenilor de bună credință la viitoarele alegeri care nu mai au încredere în acești politicieni existenți.
Pe noi nu ne deranjează nicicum asta, este absolut normal într-o democrație autentică, însă Iașul este totuși un oraș mic și avem și noi suficiente surse informative care ne dau exact imaginea jocului murdar de culise care se face cu toată puterea pentru a ne anihila pe noi și pentru a legitima o nouă forță politică menită să aspire la succes, iar ceea ce ar pierde la alegeri PNL, ar fi prelat teoretic de partidul „iepure” „Pentru Iași” ce ar aparține chipurile de societatea civilă!
Ca vechi colaborator cu Relu Fenechiu imediat după ce s-a pensionat din serviciu, fostul Șef al Stației SRI Iași – domnul gen.(?) Tiberiu Simion – s-a implicat activ în politica locală, devenindu-i consilier personal fostului lider PNL, Fenechiu. Mai multe nu are rost să vă spun… Ulterior, din motive pe care „gura târgului” le colportează, domnul Simion l-a propulsat în politica mare pe pupilul său Marius Bodea de la o vârstă prea fragedă pentru a avea experiență și competență, ca majoritatea actualilor conducători ai Filialei PNL Iași „puși cu mâna” chiar de Relu Fenechiu. Prin grija și influența domnului Simion, domnul Bodea a deținut funcțiile de Prefect și Subprefect al Iașului pe vremea când alții mai urmează cursuri de formare. La el acestea s-au făcut „intensiv” ca Făt Frumos, într-un an cât alții în zece.
Ok. Acum domnul Bodea este propunerea PNL Iași la funcția de viitor primar, în ciuda faptului că sunt de notorietate zvonurile că domnul Bodea ar fi alături de Adomniței beneficiarii unei șpăgi de peste un milion de euro ca și Gheorghe Nichita de la același Urdăreanu – patronul UTI…
Dacă nici acum la Iași nu vor putea ajunge prin alegeri libere în Administrația Locală oameni curați și buni profesioniști, totul este pierdut pe vecie!
Marius Bodea este acum Directorul general al Aeroportului Internațional Iași și-l urmează în funcție pe fostul col.(r) STS Corjăuțeanu, numit abuziv în acel post de Constantin Simirad și în al cărui mandat i-a răsărit în curte o minunată vilă pe str. Moara de Vânt! Personal am avut conflicte deschise și publice și cu acest domn, tot pe motive de devoalare a unor cazuri de corupție, fiind eliminat nejust de pe piață cu firma ce o administram și cu care am întreținut vechea pistă de aterizare a Aeroportului Iași, dar nu am consimțit să dau șpagă pentru ca să rămân pe piață după numirea noului director.
Am făcut acest expozeu pentru a vă prezenta „câmpul tactic” în care încercăm să trăim cinstit.
Am depus Dosarul către Tribunalul București după multe peripeții ce le-am trăit toți cei cinci membri fondatori ai partidului Alternativa Civilă în luna octombrie a.c.
Spun „peripeții” deoarece ni s-a intrat în calculatoare la toți cei care lucram și trimiteam între noi actele de constituire și ni se modificau drafturile în mod vizibil în timp real! Avem voie să legăm acest aspect de superspecializarea celor de la „Pentru Iași” conduși de tânărul Andrei Postolache (personal EU bănuiesc că este ofițer acoperit, dar ce pot altceva decât să bănuiesc)? Ei au cu siguranță sprijinul efectiv al stimabilului gen(r) Tiberiu Simion direct interesat ca dl. Bodea să devină Primarul Iașului, din multe motive!
La momentul deschiderii contului pentru partid la Internet Libra Bank – aleasă de noi aleatoriu – am întâmpinat o mulțime de șicane ce ne-au întârziat depunerea Dosarului cu încă zece zile, iar printre alte absurdități, de la Bancă ni s-a cerut să dăm o Declarație precum că nu vom primi niciodată fonduri de la persoane sau entități americane!
Peste toate acestea, în ciuda faptului că Legea Partidelor nu stipulează o sumedenie de condiții ce trebuie îndeplinite pentru depunerea Dosarului la Tribunal (cazier judiciar al membrilor fondatori, anunțarea într-un cotidian intenția, actul doveditor al posesiei spațiului declarat ca sediu social inițial) am înaintat la termenul legal aceste acte suplimentare ce ne-au fost solicitate de către instanța de judecată, ulterior. Este vorba despre Dosarul nr. 38756/3/2015 aflat la Completul F 3 U al Tribunalului București.
S-a fixat ședința de judecată la data de 7 decembrie a.c. și noi am trimis din timp o adresă oficială prin care cerem soluționarea cauzei în lipsa noastră.
Pe data de 9 decembrie am aflat de pe sit-ul Tribunalului că solicitarea Alternative Civile de înființare a partidului a fost respinsă ca fiind NEFONDATĂ(!), urmând să avem drept de contestație în termen de 5 zile de la comunicarea scrisă!
Astăzi suntem în data de 21 decembrie și nu am primit acea comunicare cu motivarea judecătorului să putem formula contestație în termen!
Avem informații sigure că se fac presiuni puternice pe linia atât a PSD Iași, cât și a PNL Iași care au mâna lungă tocmai până „în câmpul tactic” și intenționat suntem lucrați în așa fel încât eventual chiar dacă se va accepta în final înregistrarea singurului partid curat și legal în forma în care adevărata societate civilă din Iași încearcă să se organizeze pentru a putea participa cu membri din societatea civilă la viitoarele alegeri, va fi împiedicată „legal”, pentru că în cel mai fericit caz nu vom fi declarați statutari în termenul ce ne va permite nouă să ne înscriem în competiția electorală.
Dacă acest lucru se va întâmpla, rezultă clar că democrația românească este o parodie și că ea este pur declarativă, în ciuda modificărilor făcute la legislație pentru a fi permis accesul la scrutin a unor partide noi și că se dorește accesul doar anumitor partide mici noi, agreate de „cineva”.
Nu ne va rămâne atunci nouă, grupului Alternativa Civilă, decât să facem asta public către patru zări, informând ambasadele statelor democratice cum funcționează cu adevărat democrația după model românesc! Și așa modificările făcute sunt doar jumătăți de măsură, păstrându-se alegerea primarului din primul tur, de parcă am fi un bantustan african!
Credeam că venirea domnului Klaus Johannis pe funcția de Președinte, va impune democratizarea țării așteptată de majoritatea cetățenilor, dar se vede treaba că Sistemul ori îl va învinge, ori pur și simplu l-a integrat!
Domnule Director Helvig, vă adresez personal acest memoriu deoarece avem convingerea că în această speță este direct implicată instituția ce cu onoare o conduceți și aveți puterea și competența să întronați Legea!
Cu respect și considerație,
Gabriel Mihăilă
Iași, la 21 decembriue 2015.
Aceasta a fost scrisoarea transcrisă aproape integral către Directorul SRI România!
Să nu cumva să mă suspectați de naivitate închipuindu-vă că am crezut măcar pentru o singură secundă că voi rezolva ceva cu asta…nu! Am dorit doar să le dau un test de democrație și să-i determin la o reacție, pentru a ști că suntem luptători și ne batem până în pânzele albe pentru drepturile noastre stipulate în Constituție, o Constituție violată de atâtea ori chiar de cei mai perverși violatori ai Sistemului, în frunte cu Javra Ceacâră ce umblă încă dezlegată prin România!
Nu mă tem de nimic, nici măcar de consecințe, pentru că sunt un magnet plin de boli, cu invaliditate și sunt convins că nu sunt atât de idioți încât să mă facă martir.
Credeți că am primit vreun semnal la acest Memoriu adresat Directorului Helvig? Așa cum mă așteptam, au tăcut ca mortul în păpușoi ignorându-mă total , ca și când emailul meu s-a pierdut în imensitatea cosmosului. Dar eu știam că a ajuns, deoarece nu s-a returnat cu indicativul „mailer demon”….
Am lăsat să-și facă și să le tihnească sărbătorile, să vină „Her President” din Florida și la data de 11 ianuarie a.c. am revenit cu alt email, cu următorul text:
„ Bună ziua,
Deoarece la data de 21 dec. 2015 am transmis la această adresă de email un Memoriu adresat domnului Eduard Helvig – Directorul General al SRI – și nu am primit niciun semnal că scrisoarea mea a fost recepționată și repartizată spre soluționare „cuiva”, mă văd nevoit să revin, cu speranța că în conformitate cu uzanțele dacă nu cu obligația de serviciu a persoanei desemnate să deschidă emailurile adresate la adresa comunicată pe site-ul public oficial al instituției, voi primi totuși un feedback la solicitarea mea!
Nu mă așteptam și nici nu aștept ca domnul Director să-mi răspundă personal la Memoriu, dar mă așteptam să fi primit un semn că petiția mea transmisă de la Iași în numele mai multor cetățeni liberi și patrioți care vor pur și simplu să înființeze în mod legal un partid local cu care să participe în alegeri în luna iunie – încercând să promoveze în Administrația Publică figuri noi și curate care să se opună actualei Mafii politico-economice locale – este luată în seamă!
Avem certitudinea că suntem boicotați sistematic și fățiș de partidele politice parlamentare conectate prin oamenii corupți la actuala mafie, iar pentru asta se încearcă din răsputeri cu ajutorul ȘI a domnului gen.(r) Tiberiu Simion – un apropiat al lui Relu Fenechiu căruia i-a fost(?) consilier personal și apoi Șef de Cabinet al exprefectului Marius Bodea (actualul candidat al PNL Iași pentru primărie) să fim împiedicați pe orice cale în detrimentul partidului „Pentru Iași”, ce fals se prezintă că ar reprezenta societatea civilă.
Am adresat memorii și către CSM, pentru că avem dovezi că recunoscutul „câmp tactic” s-a întins până la Tribunalul București unde se joacă perfid pentru a fi împiedicați să căpătăm personalitate juridică pentru a nu putea avea candidați proprii!
Vă cerem așadar DOAR o confirmare că Memoriul adresat de către mine a fost primit și repartizat ca lucrare unei persoane.
Din acest motiv revin și retransmit Memoriul în atașament, cu speranța că „cineva” va avea bunăvoința să confirme recepționarea lui.
Din practica personală, această conduită am constatat-o atât la Președinție, cât și la Cabinetul Primului Ministru unde am transmis în timp diferite petiții la care am primit cu promptitudine confirmări de primire, nr. de înregistrare a lucrării, iar mai apoi răspuns în termen legal.
Consider că și SRI are obligații față de cererile cetățenilor într-o țară democratică.
Gabriel Mihăilă – Iași”
A doua zi, pe 12 ianuarie, mi se răspunde:

„ ROMANIA
SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII
SECTORUL RELATII CU CETATENII
Nr. 53.501 din 11.01.2016
Domnului MIHAILA GABRIEL
Ca urmare la cererea dumneavoastra adresata Serviciului Roman de Informatii si inregistrata sub nr. 53.501 din 21.12.2015, va aducem la cunostinta faptul ca activitatea institutiei noastre este circumscrisa dispozitiilor legale pentru realizarea securitatii nationale, respectiv Legea nr. 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, republicata si Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea SRI, modificata si completata.
Precizam ca, in conformitate cu competentele conferite de reglementarile mentionate, SRI intreprinde masurile necesare pentru asigurarea starii de securitate nationala si promovarea intereselor statului roman, iar eventualele aspecte de interes rezultate sunt valorificate prin informarea beneficiarilor legali.
Totodata, mentionam ca garantia functionarii Serviciului Roman de Informatii in coordonatele statului de drept pentru realizarea intereselor de securitate nationala este asigurata prin actiunea unui set de principii in activitatea de informatii, precum legalitatea, independenta, neutralitatea si echidistanta politica.
Va multumim pentru interesul manifestat si intelegerea conditiilor in care institutia noastra actioneaza pentru apararea securitatii national
Cu stima, SEFUL SECTORULUI”

Bla, bla, bla, bla….Știam bine ce voi primi, că doar nu era să-mi răspundă:„trăiți! Mulțumim pentru informație, lăsați-i pe mâna noastră, că știm noi ce avem de făcut, bandiții naibii! Îi învățăm noi minte!”
Pentru mine contează doar un singur lucru: că mi-au răspuns, semn că au luat cunoștință de cele ce le-am spus eu pe șleau, chiar dacă le cunosc! Asta înseamnă pentru mine acest email de răspuns: am dat șah și am obținut deocamdată un PAT.
Vă îndoiți acum că Sistemul se pișă public pe dorința electoratului și pe voturile acestuia? Vă mai îndoiți cumva că sunteți obligați în continoare să alegeți între două jigodii?
Vin cu toții duminică la Iași că-i 24 ianuarie, e ziua băii de mulțime, când cu toții vă rânjesc în față. Vă lasă să-i atingeți, vă lasă să-i aclamați, ei sunt dumnezeii, ei sunt cei care vă hotărăsc destinul în numele democrației!
Dacă nu-i puteți boicota prin lipsa voastră din Piață (pentru că aduc oameni cu autocare din alte județe), măcar arătați-le disprețul huiduindu-i, să știe cât de iubiți sunt în realitate.
Aveți măcar acest curaj? Desigur că nu….Vă meritați așadar soarta! Vi-i meritați pe al de Chirica, Marius Bodea și Danga Prefect de Iași!
Jalnică țară, jalnic oraș…

One thought on “DURERILE FACERII – episodul 1

  1. Recunosc cinstit că m-a amuzat un pic rolul de „Don Quijote” pe care vi l-aţi asumat, încercând să luptaţi cu sistemul în acest mod. Soluţii există, dar trebuie aplicate în alt mod. Într-o ţară unde ca să-ţi manifeşti nemulţumirea printr-un protest civic ai nevoie de aprobarea LOR, trebuie să-ţi dai seama că frâiele sunt la ei. O gaşcă de hoţi organizaţi democratic în formaţiuni politice. Sper să vin până la Iaşi la începutul lunii februarie şi dacă doriţi să ne întâlnim, am să vă expun vâteva idei de preluare a administraţiei locale din mâna mafiei locale. Bal bla-urile nu mai merg la alegători. Iasul are o populaţie spălată pe creier, fudulă nevoie mare, şi a câştiga printr-o campanie cinstită trebuiesc altfel abordaţi alegătorii. Mafioţii trebuiesc bătuţi cu armele lor proprii, adică democratice. Şi eu personal refuz să cred că am fost împuşcat în decembrie 1989, suferind prin spitale ca să văd nişte troglodiţi la putere, susţinuţi de o masă de proşti. Declar şi certific că nu doresc să candidez la nici o funţie şi nici nu mă interesează.

Comments are closed.