NEOFASCISMUL ROMÂNESC

Cred că pentru mulți sunt o carte deschisă. Cel puțin cred că v-ați învățat cu mine și acum știți despre persoana mea că „ce-i în gușă-i și-n căpușă”. La început mulți m-au suspectat de falsitate, poate de ipocrizie sau de fariseism. Cu timpul, după ce am fost supus la încercări, după ce mi s-au vârât în ochi și în nări fel de fel de muște verzi pe care le-am pocnit din prima, după ce „serviciile” m-au pus sub lupă și m-au șicanat în felul lor culminând cu blocarea înființării – cel puțin deocamdată – a partidului cetățenesc Alternativa Civilă cu care am dorit să ofer alături de alte patru persoane altruiste și justițiare ca și mine o ALTERNATIVĂ la actuala șleahtă de mafioți politici, majoritatea s-au convins că sunt un fel de nebun care neavând ce mai pierde chiar are un caracter dur și justițiar în care crede din educație și din fragedă copilărie și de la care nu este dispus să abdice.
Mi s-au vârât în preajmă fel de fel de inși mai acoperiți sau descoperiți, s-a încercat în fel și chip anihilarea mea civică sau politică, s-au scormonit multe bude și haznale pline de căcat în speranța că vor găsi acolo și vreunul eliminat de mine în timpul vieții pe care să mi-l pună în față pe vreo farfurie și să încerce să mă îndoaie.
Ori n-au căutat bine, ori nu au găsit nimic! Rămâne doar varianta să se cace careva dintre dușmani și să spună că acel căcătoi ar fi făcut de mine. Oricum nu vor putea să mă șantajeze sau să mă facă să mănânc vreodată rahat!
Revin așadar și vă aduc aminte că am cont pe Facebook aproape de la începuturile lui și din primele clipe m-am aruncat fără frică în lupta fățișă contra Javrei Ceacâre care a dat lovitura de grație României și românilor. Pentru cine își mai amintește, coperta mea veche la pagină a fost un contur tricolor al țării cu țipătul scris „Jos Băsescu” urmat ulterior și de „Jos trădătorul Ponta”.
Este deja de notorietate faptul că am fost membru în PNL Iași vreme de 23 de ani, că am dus un război fățiș și deschis cu Relu Fenechiu și toți limacșii de care s-a înconjurat prin tertipuri murdare și mafiote căpușând Filiala pe care o conduce și în prezent din pușcărie!
Am fost un înverșunat opozant al ideii de creare a USL strigând în gura mare și scriindu-i personal idolului meu politic de atunci și din prezent ce a fost și va rămâne Crin Antonescu pe care în fapt am vrut să îl apăr de șerpii care îl încolăceau pe furiș și pe care i-am dibuit demult la Iași, pentru că doi dintre ei se numeau Fenechiu și Vosganian.
Nu am avut puterea să-l fac să mă asculte și m-am supus deciziei majorității sub stindardul luptei deschise cu Javra Ceacâră de la Cotroceni. Sunt un mare iubitor de animale, de câini și pisici îndeosebi, dar pe această javră turbată ce a infectat poporul român aș fi în stare să o extermin în chinurile cele mai sadice.
Am salutat și m-am bucurat enorm la vestea că USL se rupe, cu toate că am fost foarte sceptic la auzul ideii crețe că sub pretextul unificării Dreptei se unește PNL cu PDL. Cine mă citește demult și-mi urmărește blogul Justițiar de Serviciu poate își mai amintește de articolele vechi prin care avertizam că spargerea PDL în partidulețe de sorginte băsisto-macovistă, nu e altceva decât o manevră de învăluire și de punere la adăpost ale leprelor băsiste. Că am avut dreptate și că mulți nu au crezut și nu cred nici măcar acum, este iarăși purul adevăr, dar asta ține ori de imbecilitate, ori de înverșunare conform unei doctrine nedeclarate fățiș.
În anii băsismului feroce (2006 – 2014) și a regimurilor marionetă guvernate numai de securiști comunistoizi înregimentați în Sistem, cu miniștri ofițeri în subordinea unor comandanți nevăzuți, dar supuși francmasoneriei, sionismului și intereselor americane sau rusești, am fost trup și suflet cu Antena 3 care a însemnat pentru majoritatea poporului român singura redută de rezistență împotriva băsismului puturos, care astăzi îl traduc ca un curent mascat de fascism neaoș românesc.
Dacă încercați puțin să vă gândiți, trăim sub regimul băsist cam ceea ce trăia Germania fascistă prin anii 30 în timpul ascensiunii național-socialismului ce l-a impus pe Hitler, Himler, Gobels, Mussolini, Miklós Horthy și cu voia dumneavoastră de C.Z.Codreanu și Horia Sima la noi.
Astăzi curentul partidelor ce formează PPE sunt cică de dreapta, dacă ticăloșia asta se poate numi Dreaptă.
Am fost liberal în gândire și în comportament chiar și în cei mai încrâncenați ani ai comunismului ceaușist și chiar dacă nu ați auzit nimic despre mine ca mare dizident cum sunt astăzi eroi chiar în Iașul natal, eu m-am opus corupției și atunci într-un mod pe care nu știu să fi avut curaj mulți actuali disidenți, dar despre acele fapte ale mele din păcate nu pot (încă) să povestesc. Sunt om de dreapta, dar am principii curate pe care nu am acceptat să le încalc vreodată.
Dacă spun că încerc să-mi păstrez echidistanța și echilibrul în această junglă românească vă spun că în ciuda faptului că vreo opt ani postul Antena 3 se confunda ca politică editorială cu principiile mele antibăsiste, în momentul când pentru patronul Dan Voiculescu au întors fața spre Antonescu și PNL împroșcându-i cu flegme pentru a-l apăra pe Ponta și tot ce însemna el cu ciocoimea pesedistă, am devenit unul dintre cei mai acerbi adversari ai foștilor idoli.
Așa este viața și dacă ai principii morale și coloană vertebrală dreaptă nu te schimbi aliindu-te cu dușmanul să-ți înjunghii pe la spate fostul prieten și aliat.
I-am blestemat atunci pe cei de la Antene dorindu-le un sfârșit cât mai grabnic și mai dureros. Am avut satisfacții imense anticipând cu mult înainte ceea ce urma să li se întâmple, pentru că fiecare pasăre „pe limba ei piere.”
Eu am rămas un dușman declarat și înverșunat băsismului și pesedismului reprezentat de ciocoimea securistică fesenisto-uselistă care a bâhlit România și care a zvârlit-o în neant transformându-ne într-o colonie aidoma bantustanelor africane conduse alternativ de triburi rivale ce se decimează continuu pentru dreptul de a vinde bogățiile țării coloniștilor, în schimbul unor bogății de moment și a unei puteri efemere.
Asta a ajuns România astăzi!
În ciuda urii mele contra Antenei 3 pentru că a manipulat fățiș populația contra liberalilor și a lui Crin Antonescu alegând să susțină mediatic diavolii roșii și pe Ponta atunci când era evident pentru toată prostimea că Ponta e doar o marionetă ce a încheiat acel pact de coabitare cu Javra Ceacâră doar că așa primise poruncă de la Bruxelles și un asemenea trădător nu poate fi nicidecum un salvator al României, acum, după ce au pierdut pe mâna lor pariind pe mârțoaga politică PSD, au ajuns spre satisfacția mea și a altora ca și mine adepți ai politicianului curat de tipul lui Crin Antonescu, acolo unde le-am prezis și unde meritau.
În orice caz, cu toate argumentele enumerate mai sus, în aceste momente de grea cumpănă prin care trec ei, eu mă situez fățiș de partea lor, indiscutabil!
Când vă spun asta văd în fața ochilor mutrele și spumele de venin de la colțul gurii a unor ticăloși din Iașul natal ce au nenorocit orașul într-un sfert de secol, fie că sunt băsiști ordinari de tipul unui Florin Ghețău, Călin Ciobotari, Georgeta Condur – ce au făcut un enorm rău democrației și societății civile locale, sau că ei poartă numele unor jigodii de politicieni de tipul lui Simirad, Nichita, Chirica, Relu Fenechiu, Cristian Adomniței, Doboș, Cozmanciuc, Mihaela Popa, Sorin Iacoban, Dumitru Oprea, Traian Dobre, Adasăcăliței, Victor Chirilă, Marin Burlea, Petru Movilă, Dan Cârlan, Romeo Olteanu, struțo-cămila latifundiară Camelia  Gavrilă sau interlopi aparținând Serviciilor și instituțiilor de forță cu nume de „Emilian Eva și Frații”, Tiberiu Simion,  Giani Canschi, Gheorghe Cheșcu, Mardarasievici,Zapodeanu, clanul Tudorache-exSRI, Marius Danga, Marius Bodea și lista e foarte lungă și cunoscută!
Ea are rădăcini în urmă cu două decenii și cuprinde și numele unui Dănuț Prisăcaru care din șoferul de serviciu al francmasonului Alexandru Lăzescu – fost cândva un inginer la Telefoane în subordinea altui mason ca Alexandru Gagea – a ajuns pus cu mâna în vitrina TeleM pentru ca ulterior să apară în postura unui om de afaceri, patron de Hotel Traian și al altor firme ce sunt interfața masoneriei.
Iulian Dascălu, ce-l are acum pe Alexandru Gagea – fostul director general al Romtelecom, mason, membru Rotary, unde era și țopârlanul Nichita – pe post de General Manager al Grupului de firme Iulius, Complex Palas…
Acesta este un nou tip de fascism care lucrează subversiv contra României și a poporului român!
Trăim aceleași vremuri ca în anii ascensiunii hitleriste și în anii stalinismului comunist rusesc! Istoria se repetă și românilor nu le pasă!
Suntem doar un neam de molii transformate în larve perpetue ce ne lăsăm mâncate de reptile de genul acestor șopârle.
Acțiunea de comando îndreptată acum împotriva Antenei 3 ce dă satisfacție și apă la moară leprelor băsiste ce își văd visul cu ochii și calea liberă la jaf, este cam ultima lovitură de grație împotriva poporului după ce acesta a fost îngenuncheat la Referendumul din vara lui 2012.
Viperele scot iarăși capul sâsâind amenințător cu limbile bifurcate afară în căutare de insecte! Fie că păienjenițele și caradaștele se numesc Monica Macovei sau Alina Mungiu Pippidi, sau că sunt venite cu valul viespilor tehnocrate puse cu mâna de sasul Johannis pe care am refuzat să-l votez intuind că joacă rolul lui Iuda, acțiunea în forță a Sistemului cu obligarea la mutare în termen de 5 zile a celei mai vizionate televiziuni de știri din România și din diasporă este sinonimă cu organizarea de acțiuni de forță a trupelor de securitate și armate din decembrie 89 împotriva poporului român când au murit oameni patrioți ce s-au sacrificat pentru eliberarea României.
Personal mă uit la Știri doar la Digi 24 sau TVR de unde mă informez complet și echidistant. La Antena 3 mă uit doar seara la două talk-show-uri: „La ordinea zilei” și la „Sinteza zilei”. Mi-e silă de cotețul puturos și tabloid al scatofagilor de la România Tv sau B1.
Realitatea nu mai îmi este pe plac de când l-a susținut asiduu pe Johannis lăsând urme de bale pe ecran ca limacșii din catacombe. Despre canalele „generaliste”, nici vorbă! Am Internetul!
După cum se știe acum am o invaliditate ce nu-mi permite să fiu pe stradă ca pivot al românilor curați și fără frică dispuși să-și apere Țara și ființa neamului până la sacrificiu! Din acest motiv mă manifest cum pot și sunt alături de toți acei bărbați și femei din România și din Iași care au curajul să se opună fascismului băsisto-mason-securistic ce ne va pulveriza iminent!
Astăzi Antena 3 a ajuns să se identifice de nevoie iarăși cu acea parte curată și curajoasă a poporului român care și-a dobândit acum140 de ani independența și a obținut marea și sfânta unificare acum aproape o sută de ani!
Apărând astăzi prin coeziune civică Antena 3, ne apărăm pe noi cu ultima suflare de la pieirea ca neam și Țară! Cu toate că deja este cam prea târziu!