FETIȘUL DRAGNEA – PSD

Nu am crezut nicicând că și pe Lista mea de prieteni virtuali sunt atât de mulți TEMBELI!
Sunt?
La reacțiile, postările sau comment-urile ce le văd, observ că am în listă oameni care urăsc PSD din toți rărunchii.
Nu am nimic contra lor, nici eu nu iubesc PSD, mai ales prin prisma cârnățarilor șuți din fruntea Iașului care au constituit o mafie bine închegată ce a ajuns sub protecția jivinelor care încadrează Stația DNA Iași.
Cum s-a ajuns la asta? Eu cunosc prea bine fenomenul, l-am studiat în amănunt, dar în acest articol despre altceva voi face vorbire: voi aborda prostia și imbecilitatea unor persoane pe care nici în ruptul capului nu le-aș fi bănuit de tâmpenie până nu și-au dat arama pe față, chiar acum când lupta cu Statul Paralel al cărui dușman de moarte sunt faptic și declarativ, se dă la baionetă chiar în tranșeele din Linia Întâi.
Unii mai au din partea mea o geană de circumstanțe atenuante, prin aceea că este posibil ca orbiți de furie și frustrări să fi intrat în apa murdară a propagandei securisto-fascistoide care se arată acum pe caniculă, când și aerul arde, ca o apă răcoroasă și curată care îmbie la scăldat…
De multă vreme Propaganda jivinelor securiste la care au adăstat și multe javre din PSD pe care le-am devoalat cu sârg la timpul oportun ca Ponta, Cătălin Ivan, Grindeanu, Tudose, Zgonea, s-au detonat în momente de cumpănă și mi-au adeverit vorbele!
Înafara acestora, în PSD s-au ridicat la vârf alți baroni și șuți care s-au format în partidul Javrei Ceacâre Băsescu pe care l-au părăsit după excluderea lui Petere Roman de către Chiorete, fugind (unii la ordin) în PDSR.
Huțupanul Gheorghe Nichita este unul dintre mulți aceia, Liviu Dragnea este alt nume mare care face legătura cu PD-ul transformat ulterior în PDL, iar acum în PNL….
Legăturile lor de „nobili” politici locali sunt de notorietate, ei nu au făcut avere numaidecât ca membri PSD, au acumulat averi și au pornit afaceri cu dedicație din PD, aici desfășurându-se în principal activitatea lor subterană care le-au dat ulterior avere, putere, dar mai ales imunitate.
În ciuda adversității teoretice între calitatea de membri PSD a lui Dragnea, Nichita – ca să dau doar două exemple la nivel central și local – pe timpul lui Băsescu ambii au avut protecție de la Javra Ceacâră și au desfășurat nestingheriți afaceri sub semnul corectitudinii, fără ca ștoarfa aia de la DNA să se atingă cu un fir de păr de dânșii!
Când Băsescu a ieșit din scenă după terminarea mandatului – protejat de Statul Paralel pe care l-a creat cu mâna sa murdară – năpârcile securiste ce au penetrat până în cele mai ascunse cotloane și Justiția – au trecut la o autoreformare sub umbra de marionetă a sasului nazist Johannis care a fost așezat în vitrină și pus să joace în noua piesă.
”Ghinion”, dar între timp în jurul lui Dragnea s-au poziționat o serie de oameni noi, cu altă mentalitate, cu alte idealuri, care i-au dat actualului lider impulsul de a se scutura de securiștii acoperiți din rândul partidului și de începere fățișă a luptei cu Statul Paralel.
Noul staff al PSD a înțeles înaintea multora că așa nu se mai poate merge, că eticheta de urmași ai vechiului PCR nu îi mai onorează și din acet motiv au început să ia măsuri de reevaluare și de reorganizare în rândurile clasei mijlocii și de vârf a partidului.
Rând pe rând, baronii locali gen Mazăre, Nichita și alții de prin țară au fost înlocuiți cu oameni noi, iar fosile ca Mitrea, R. Teodorescu, Vanghelie, Geoană, Ponta, Hrebenciuc, Ghiță și multe alte nume cândva sonore au dispărut din liste, făcând loc altora, aleși pe criterii mult mai sănătoase.
În tot acest timp partidele rămase pe dreapta eșichierului politic au continuat să rămână anchilozate în aceiași oameni care au pierdut mereu alegerile, oameni fără viziune de viitor, care nu au alt discurs decât ură și scuipat spre PSD, fără să vină cu ceva alternativ la soluțiile propuse de aceștia, fără să poată prezenta vreun Plan coerent de Guvernare, atât la nivel central, cât și la nivel local.
Eu personal am observat îndeaproape la Iași Filiala PNL al cărui membru am fost timp de 23 de ani și pentru care m-am zbătut cândva să elaborez un Proiect de Plan Local de Guvernare ce a fost ignorat de niște tinerei plini de ifose și pretenții, dar fără experiență practică.
La nivel central, penibilitățile emise de cele două fufine care se erijau temporar în lider de partid (Gorghiu și Turcan) , sau imbecilitățile clovnului Orban, au dus PNL în zona de jos a sondajelor și au îndepărtat posibilul electorat de dreapta de lângă PNL.
Chiar și membrii vechi de partid care activau sub Crin Antonescu au ales calea prostituției politice intrând în jocul dictat de la Bruxelles – via sasul Johannis – ce a făcut din PNL un partid complet nefrecventabil.
Așadar, lumea cu bun simț, „lumea bună” activă, acei oameni care se plâng peste tot cu lacrimi de crocodil că Rămânia a ajuns o țară neguvernată în care dictează Fărădelegea, s-a transformat din snobism(?) în lume tembelizată care se întoarce cu spatele de la Adevăr și cataloghează forțat pe toți aceia care urăsc securiștii și Statul Paralel drept membri sau simpatizanți PSD sau „oamenii lui Dragnea”.
În laboratoarele infecte ale acestei noi securități, pe canale secrete, dar bătătorite de vectori de imagine și de opinie se concep cohortele de troli care sunt activați și puși să arunce ploi de invective spre oricine încearcă să nu apere Statul Paralel.
Văd cum niște medici, niște pensionari onorabili, avocați, etc din Lista mea intră în jocul infam al blamării cu orice preț al PSD condus de Liviu Dragnea.
Nu am pretenția ca fiecare să gândească ca și mine în profunzime, dar am pretenția ca aceia pe care i-am acceptat să devină prietenii mei chiar și pe Facebook să văd că au argumente serioase prin care își susțin punctele de vedere când dau dreptate jigodiilor care scuipă țara sub pretextul că sunt contra PSD sau au făcut din Liviu Dragnea un fetiș!

facebook-logo1
Deschideți ochii și vedeți acțiunile dușmănoase ale sasului nazist de la Cotroceni care are scutier alt sas la conducerea SRI!
Vedeți și recunoașteți toate mârșăviile săvârșite de Justiția coruptă condusă în mod fascist-stalinist de jagardeaua Kovesi care face jocul securiștilor ticăloși și care a creat pioni în structurile proprii ale DNA până la parchetele din teritoriu.
Personal nu țin să am lista umplută de amorul artei cu persoane care se dedau la acte și injurii la adresa României și a românilor sub pretextul că urăsc PSD. Nici eu nu iubesc PSD, îmi este ciudă că acest partid a avut puterea să se reformeze și să se schimbe din mers! Preferam ca acest reviriment să se petreacă cu liberalii.
Vreau însă să băgați la cap ce vă spun aici și acum! Mergând pe această cale, cei de dreapta veți împinge majoritatea populației cu drept devot cătrePSD și greu vor mai putea fi recuperați!
Decât să mă înconjur cu prieteni falși, snobi și supuși manipulării securiste, mai bine rămân ân listă cu 10-15 din 1250. Eu nu am nicio problemă! Decât mult și prost, mai bine nimic și bun! Indiferent de nume sau de vechime. Ați luat-o razna, tanti auguri! Cine este împotriva românilor și a României sub pretextul că este anti PSD, nu mai putem sta pe aceeași pagină. Plecați voi, de bună voie, sau vă scot chiar eu din listă. Îmi pare rău, până aici a fost să fie! Să trăiți bine!
De ce Nichita, Chirica, Simirad, Maricel Popa, Adomniței, Fenechiu și alți aghiotanți ai acestora care compun Mafia locală nu au nicio problemă? Simplu!
Pentru că sunt protejați de procurorii DNA Iași gen Nica, Chirac, Munteanu, Eva.
Dacă dă Bunul Dumnezeu și vor fi decapitate Parchetul General, DIICOT și DNA Central, numindu-se în mod corect procurori adevărați, neatinși de securism din partea CSM, multe capete vor trebui să se rostogolească până la baza piramidei!
Colateral, deratizarea va trebui să aibă loc concomitent și în „presa” ieșeană unde niște casetofoane gen Florin Ghețău, Georgeta Condur, Tony Hrițac, Asimionesei, Sandu Lazarovici, ar trebui să se teamă.
Sau nu?