OAN, moment please ! Teme-te fa!

În 2013 am auzit prima dată de tine. Am apelat la ACAR Iași ca să-l reclam pe negroteiul care a ajuns azi bulibașa Iașului și pe mârlanul care i-a fost șef un deceniu. Pentru crimă cu premeditare împotriva teilor seculari de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, care au fost simbolul orașului, iar ieșenii îi considerau o icoană vie lăsată lor de moși-strămoși.

Niște venetici inculți, miște jeguri pestilențiale protejate de Sistemul Mafiot din care fac parte persoane din Justiție și Servicii, le asigurau necondiționat protecție!

Unitatea de mafioți unde lucra scursura ticăloasă Emilian Eva era doar o rotiță a angrenajului care funcționa ca un SPP al Mafiei politico-economice ce-i avea în vârf pe ghiolbanul Gheorghe Nichita și rapandula țigănească Mihai Chirica.

Sfidând voința ieșenilor, umilindu-i cu un rânjet tâmp care era similar cu scuipatul peste viermii ce îndrăzneau să se opună, aceștia au defrișat barbar și abuziv teii.

La timpul respectiv am fost un vârf de lance care a incitat și îndemnat lumea la proteste și rezistență. Nu am putut înfrânge interesele mafioților, dar m-am jurat și i-am blestemat să aibă un sfârșit greu ce se va datora acestui act samavolnic.

Prin ONG-ul ACAR al domnului Virgil Iordache am făcut plângere penală împotriva acestui abuz criminal. După câteva săptămâni de la deschiderea dosarului penal, primim la sediul ACAR o rezoluție a celei mai penibile și mai corupte procuroare – OAN – care are și calitatea știută de fină de cununie a interlopului procuror Emili-anus Eva – fost șef adjunct al Secției DNA Iași ce și-a uns fina pe locul său după ce a fost mazilit din magistratură ca urmare a unei mici părți de infracțiuni ce le-a comis.

Eva a fost Capo di tutti capi, el șantaja și făcea abuzuri de putere, de funcție și în serviciu cu nemiluita. Era apărătorul din umbră al infractorilor din vârful piramidei. A lăsat pe scaunul său nu numai metehne și obiceiuri de mafiot interlop, dar și un colectiv format pe chipul și asemănarea lui din care face parte pe lângă OAN și sora geamănă a lui Horodniceanu.

Acolo este un focar de infecție care trebuie stârpit repede și cu orice preț imediat ce Justiția va fi eliberată de coropișnița Kovesi. Doar un pârjol puternic ar putea stârpi acest cuib de vipere!

În ultimii ani am scris numeroase avertizări madamei OAN din DNA Iași că mai devreme sau mai târziu, va plăti pentru fărăpdelegile comise și pentru cârdășia cu jigodiile statului paralel pe care l-a servit cu osârdie.

Javrele apără javrele și ulterior încep să se sfâșie între ele. Urma scapă turma! Fiecare va da socoteală, fiecare va plăti! De 5 ani vă spun asta și m-ați ignorat! La fel le-am spus și javrelor cu nume Relu Fenechiu, Nichita Gheorghe, Chirica Mihai, etc.

Ponta a mimat apartenența la PSD și din cea mai înaltă poziție în partid și-a pus pe tavă la ordinul sistemului colegi din ierarhie făcând jocul ticăloasei Kovesi și a antiromânului George Maior.

Gheorghe Nichita a fost liderul PSD Iași și din această poziție a făcut probabil liste pentru DNA cu colegii din Pașcani ce îi amenințau poziția.

Grupul de la Pașcani a devenit ținta secției DNA iași și în special al madamei OAN care a avut sarcina să ia fața populației făcând dosare unor pesediști ieșeni, dar să nu se atingă de leprele Nichia&Chirica ce deveniseră pe linia Javrei Ceacâre oameni fideli statului paralel care i-a racolat.

Cum altfel se explică simulacrul de proces și de probleme în care a fost implicat Nichita, iar Chirica deși a fost mâna dreaptă și creierul lui Nichita, fură și azi nestingherit de nimeni? Cum se explică faptul că deputatul Rățoi și senatorul Constantinescu au fost târâți ani buni în anchete false făcute de această pupăză a teilor omorâți de criminali și au fost achitați după ce unii dintre ei au decedat?

Javră ticăloasă, picătura mea chinezească ce o torn cu pipeta urii populare peste tine te va sfărâma, iar atunci vei fi doar un biet excrement care se va usca undeva uitată de lume!

Nu am avut indignare mai mare – dar și satisfacție – urmărind aseară emisiunea Sinteza Zilei în care jurnalista Bianca Nae ți-a dat jos chiloții în văzul întregii țări, dar nu numai și am putut să îți vedem colcăind pe hoit viermii rămași din teii omorâți de niște ticăloși pe care tu i-ai scos prin abuz, basma curată!

Veți plăti! Cu toții veți plăti, fa! Tu vei avea însă și circumstanțe agravante!

One thought on “OAN, moment please ! Teme-te fa!

  1. Asta e procuroarea care a `studiat` un penis de 24 de ani pentru a emite un NUP în favoarea unui pedofil. Și apropo, stimată procuroare incă nu mi-ai răspuns ce ți-a arătat martorul din dosar de te-a convins că a fost operat la penis… asta în condițiile în care înscrisuri medicale care să ateste acest fapt nu sunt. Pe acest subiect ne vom mai auzi, asta când va pune pe ecran Bianca Nae rezoluția în cauză.

Comments are closed.