LUPANARUL PRO-TV

Majoritatea românilor normali și cu tabla pe acoperiș au rămas siderați și scârbiți în același timp vineri seara când s-a încheiat mascarada de la Pro-Tv cu „românii au talent”.
Din mulțimea de concurenți care au luat startul la acest mega show internațional ce s-a dorit a fi un liant al românilor de pretutindeni desinat Centenarului, sponsorul german Telekom din țara vector al sorosismului și globalismului aducător de emigranți musulmani în leagănul creștinismului mondial – a impus prin măsluirea rezultatelor care nu pot fi controlate de votanți, un brav curist român, care s-a dovedit a fi un dansator talentat ce a făcut se pare vâlvă și peste Ocean în industria de Entertainment, pentru că a fost cooptat în spectacolele unor mari vedete de pe cealaltă lume.
Occidentul s-a dezaxat complet de la Legea Naturii și de la firescul omenirii făcut de Dumnezeu din Adam și Eva și este împins asiduu de propagandă la negarea firescului, la o prioritizare a minorităților de orice fel, la răsturnarea valorilor tradiționale, la negarea normalității și de fapt a propriei istorii a popoarelor, a anulării valorilor morale.
Majoritatea românilor de bună credință și cu frica de umnezeu nu au nimic împotriva unor anomalii genetice cu care probabil că un mic procent al populației lumii se naște, nu are nimic cu existența homosexualilor de ambele sexe care sunt priviți mai degrabă cu o compătimire firească că nu pot împărtăși plăcerea iubirii statuată ca firească dintre un bărbat și o femeie, o atracție firească între yang și yng.
Românii s-au manifestat masiv pentru înscrierea în Constituție în mod expres că o familie firească nu poate fi decât între un bărbat și o femeie și asta tocmai pentru a se proteja nația de acești estropiați dezaxați care propovăduiesc acerb homosexualitatea, nu pentru că s-au născut „defecți” genetic, ci pentru că majoritatea sunt victime ale unei propagande de normalitate a celor care își bat joc de corpul lor și sunt împinși la concvertire din copilărie de grupuri interesate să sporeacă degenerarea speciei umane și poate de o limitare de înmulțire naturală a populației planetei.
PRO-Tv este un canal plin cu dejecții al așa zisei democrații globaliste internaționale, iar vedetele postului fac o propagandă deșănțată prin mai toate emisiunile pentru tot ceea ce este dușmănos și străin spiritului românesc, chiar dacă în mod fățarnic par că laudă românismul și fac reclamă pozitivă doar Transilvaniei, pe care mulți o văd cât de curând ruptă de Țară și lipită de „Ieuropa” cea democrată.
Tot ce e bine și frumos se întâmplă numai în Ardeal, tot ce este rău și catastrofal se petrece doar în Modova, Dobrogea și restul „regatului”…
Nu întâmplător a fost ales acel Emil Rengle – o corcitură de român tarat de homosexualitate – să câștige toate premiile sponsorilor care l-au avut drept țintă încă de la prima apariție. Nimeni nu neagă talentul acestui ins, nimeni nu consideră că nu era poate normal să fi primit acel premiu de originalitate, măcar că a reușit ca bărbat în apariție să danseze excepțional pe tocuri de femeie, dar să dai și Marele Premiu de 120000 de euro unui curist care își pune găoaza la bătaie ca să facă vâlvă și să iasă în evidență în timp ce pe scenă s-au produs alți dansatori CEL PUȚIN EGALI, dacă nu cu mult mai buni decât el, este prea de tot! Prea ca la țară, prea ca în Germania!
Din păcate, în ciuda audienței de top al postului în rândul televiziunilor generaliste și a fidelizării unui spectru larg de public, Pro-Tv rămâne o oficină de scuipat și denigrat România în slujba dușmanilor care ne-ar dori pieirea și acapararea.
“Eu sunt Emil, ca să mă cunoşti trebuie să mă priveşti, să mă asculţi, să mă auzi. Nu, nu o pereche de tocuri mă face să stau drept, nu o pereche de tocuri mă ţine în picioare, ci sufletul. Sunt recunoştinţa, iubire şi viaţa. Sunt un om, un roman din România, la fel ca tine la fel ca voi. Asta sunt”
Nu, măi Sulă-n Cur, ca mine și ca foarte mulți dintre noi NU ești! Ești un produs al propagandei deșănțate, al industriei de pornografie, al unor abuzuri poate făcute asupra ta în copilărie din aceste motive, ești un tarat diferit de poporul normal majoritar, dar asta nu ne deranjează atâta vreme cât Tu și cei din spatele tău nu faceți valuri!
“Mulţumesc poporului român că m-a votat şi că a crezut în mine şi că au crezut în dragoste şi după asta i-aş mulţumi întreg universului care a contribuit la acest premiu, este clar că eu nu meriot acest premiu, s-a vorbit prin mine. Cu siguranţă, având în vedere că am câştigat ambele premii, o parte am să donez”, a spus el după victorie.
Ipocritule, mincinosule, chiar tu recunoști că ești un simbol ales de ocultă și conștientizezi că nu meriți acest premiu, nu poporul român te-a votat și te-a scos pe locul întâi, ci calculatoarele firmei Telekom din țara lui Merkel și Johannis!
Avem legi slabe, sau mai bine spus NU AVEM legi care să ne protejeze țara și neamul de iude, ce sunt lăsate cu nepăsare de clasa politică coruptă să se manifeste nestingherit.