„FRĂȚIA SECURIȘTILOR”

Securiştii neamului – care controlează de 24 de ani mediul politic din România şi prin el tot ce mişcă în ţara asta – au intrat în sevraj!
Sunt de-a dreptul turbaţi şi au fost daţi peste cap de acţiunile imposibil de bănuit pînă acum de mintea lor!
În mediul grupurilor liberale, un „amic virtual” care este şi în lista mea de prieteni, postează frecvent tot felul de ştiri. Se numeşte „Mecanicul Mecanicul”!
Este o viperă ticăloasă şi veninoasă care „munceşte” pe Facebook şi publică articole fabricate în laboratoarele serviciilor şi care sunt făcute doar pentru a induce lumea în eroare, pentru a băga discordie, pentru a scade încrederea membrilor şi a populaţiei în Crin Antonescu şi Klauss Johannes.
Sistemul ticăloşit adus de Băsescu la rang de industrie naţională şi care îl controlează pe Ponta şi are structuri de bază în toate partidele, dar mai cu seamă în PSD, se zvîrcoleşte la pămînt pentru că e disperat!
Pericolul cel mare este că sub comanda inteligentă a unor oameni curaţi ca Antonescu şi Johannis – care s-au gîndit că în ţara asta trebuie trecut la o altfel de politică – au făcut să turbe năpîrcile!
Întrebaţi-vă DE CE S-A DESTRĂMAT USL? S-a destrămat exact cînd liberalii au ţinut cu tot dinadinsul să-l impună pe neamţ ca Ministru de Interne, dar au cerut suplimentar şi rang de Vicepriministru pentru a avea putere egală cu a generalului Oprea.
Scriam de multă vreme că Johannis nu va ajunge Ministru de Interne deoarece la asta se opun în primul rînd Serviciile Informative din toate eşaloanele şi structurile ce nu  vor ca să existe un tandem de conducători în fruntea României pe care ei să nu-i poată controla!
Ăsta este purul adevăr!
Au încercat prin toate metodele şi prin toţi oamenii acoperiţi din politică şi din presă să se opună, să discrediteze, să-i defăimeze, să samene îndoiala în rîndul membrilor PNL, dar şi a întregii populaţii!
Ponta, Tăriceanu, Băsescu, Ilie Sîrbu şi mulţi alâţii din vîrfurile din politică şi presă fac parte din structuri.
Ei gîndesc aşa: dacă ajung să conducă România Antonescu şi Johannis, nu vor mai putea controla Sistemul, ci Sistemul va fi controlat prin pîrghiile democratice ce se vor instaura de către cei doi!
Dacă va ajunge Antonescu şi Johannis, fondurile destinate atîtor servicii secrete se vor micşora drastic, numărul trîntorilor care taie fruze la cîini pe salarii imense se vor reduce periculos de tare pentru ei, adio lux, maşini, vile ca locuinţe de serviciu, case conspirative, diurne şi locuri cu circuit închis, pentru mulţi dintre aceştia! O şleahtă de generali de paie care rîgîie de bine pe salarii de mii de euro şi pensii inimaginabile, vor fi foarte mult controlate.
Din păcate, puţini oameni – chiar şi intelectuali – pot bănui şi înţelege asta şi din acest motiv este un pericol imens să scadă total încrederea în Crin Antonescu şi în liberali în general. „Băieţii cu ochii roşii” sunt o armată întreagă ce dispune de logistică şi guri de foc precum Antena3, B1TV, Realitatea  şi România Tv care lucrează din plin pentru ei!
Desigur în rîndul PNL există încă mulţi liberali – chiar şi pe funcţii importante – care simt pericolul că îşi pierd privilegiile în cazul unei conduceri cu mînă fermă şi cu cinste şi onoare!
Ei sunt dispuşi să trădeze şi să facă jocul duşmanilor imediat!
Este o gogoriţă chestia cu Sorin Frunzăverde şi cu Johannis şi trebuie să deschidem bine ochii şi să-nvăţăm să nu luăm de bun orice prostie vehiculată pe internet sau pe Facebook!
Să avem încredere totală în Antonescu şi cu toţii care suntem conştienţi de valoarea acestui om, să strîngem rîndurile în jurul său.
Apelez la liberalii de bună credinţă să răspîndească conţinutul acestui articol şi verbal în jurul lor pentru a deschide ochii oamenilor!
Aveţi mai jos linkul cu articolul otrăvit furnizat de agenţi acoperiţi!

http://mariusmina.blogspot.ro/2014/06/tradarea-lui-klaus-werner-iohannis.html

6 thoughts on “„FRĂȚIA SECURIȘTILOR”

  1. Dovada ca ex partidul lui Cimpeanu s-a format din resturi-lepadaturi ale sistemului securist,baieti cu ochi albastri si inima rosie care si-au facut mendrele pe spinarea poporului roman care a crezut ca inca mai pot reinvia liberalismul de innaintea lui 1945. Va rugam sa se introduca legea 18,controlul averilor nu cea cu agricultura,sa vedem cum s-au folosit membrii PNL de functiile la stat si cum au putut deveni miliardari, toti au avut cite-o matusa Tamara in sifonier.

  2. Hai nu ma inebuni…..Crin Antonescu….o femeie in haine de barbat,,,,a distrus P.N.L-ul cu aroganta lui…..inca nu a invatat sa judece cu capul,el judeca cu inima…..mititelul de el….

  3. :-)))))… credeam ca autorii de SF se numesc Asimov, Herbert si Martin… de astazi, adaugam un nou nume in aceasta constelatie: Mihaila.
    Ministrii mai corupti si mai arestabili decat cei pusi de Crin Cel Alb ca Zapada nu au mai existat pana acum in Romania. Primar care sa cheltuiasca mai mult decat Johannis in magazinele vieneze folosind carduri emise de off-shore-uri cu rar gasesti. Si tocmai pe acestia doi i-ati gasit sa-i folositi drept etalon al cinstei si corectitudinii… :-))))))
    D-le Mihaila, trebuie sa recunoasteti ca antibasismul si pozitia principial-liberal-crinista pe care le manifestati far mai degraba dovada protejarii gastilor de tip Fenechiu-Vosganian-Dobritoiu de bratul lung si imperturbabil al justitiei DNA-istice… :-))))

    1. Mă bucur că te-am rănit în pălărie:))))))))) Esti în Unitatea pentru Armenia sau Abhazia? :))))))))))))))))))))

Comments are closed.