Furtuna din aDÂNCUri

Plictisit de calupurile de Publicitate concomitentă pe toate canalele de știri – la care mă uit cu regularitate cam între 18,30 și 23,00 – am dat din întâmplare pe postul tabloid al securisrticului Ghiță Pristanda de o emisiune în care se „produceau” niște fosile politicianiste moderate de o scobitoare a cărei imagine îmi provoacă întodeauna dubii dacă e televizată din față sau din profil, că după oasele proeminente ale feței, oricum nu-mi dau seama: Ionela Năstase e numele „vedetei” Tv, un fel de Dana Grecu în alți parametri…
Dom’le, prin amalgamul de „atitudini” pe teme care mai de care mai „fierbinți” – precum creșterea salariilor și a pensiilor nesimțite trase de niște îmbuibați ca acest veșnic rumegător și îngurgitator de whisky ca Anghel (radios) Stanciu , ce în timpul liber de Șparlamentar cu 24 de ani vechime vine la examenele studenților de la Construcții ca să-și primească tainul contra exigență,  sau tema de actualitate cu pușcoaiele vândute de reptilele familionului Javrei Ceacâre prin Portul Constanța – dintr-o dată mi-a fost atrasă atenția de o vorbă a Ionelei care a aruncat-o pe piață scurt, ca să treacă neobservată…
Zice gagica în treacăt, că unora, al căror exponent ar fi renumitul și extraordinarul profesor, sociolog, politolog, „anal ist” politic din Școala Ardeleană – de unde mai provin și alte iude ascunse prin PSD – ați ghicit, e vorba de actualul vicepremier pus cu mâna murdară de sorosism a lui Cioloș – Vasile DÂNCU – a ieșit public cu o teorie ce în curând va naște probabil un puternic curent în societatea românească: anume, modificarea Constituției în urma unui Referendum(?) prin care „majoritatea populației” să ceară să se treacă de la o Republică Parlamentară, la o Republică Prezidențialăăă!
Lepra, jigodia, această iudă antiromânească a oficinei de la „Babes Bolyay” aterizat de câțiva ani și la București la SNSPA ca Profesor Asociat ce otrăvește din inima României mintea studenților – viitori politicieni, formatori de opinie – emite cu greutatea unui „mare și reputat specialist” o teorie ce se devoalează acum în clar, mai limpede ca lumina zilei: care a fost scopul real al introducerii în Guvernul Cioloș al ticălosului!
Doar de-a dreptul tembel să fii și să nu vezi și să nu faci imediat legătura dintre acst supranumit „grup al intelectualilor de la Cluj” din care mai face parte și viermele Ioan Rus, Emil Boc și alți politicieni de prin toate partidele (unii acum prin pușcărie pentru acte de corupție) români, dar și fruntași UDMR, ce de mulți ani rod la temelia României prin teorii filozofico-istorice care nu au drept scop decât ruperea Ardealului de patria mamă.
Ei sunt vârfurile de lance ale unor grupuri masonice, ale unor interese străine puternic finanțate prin diverse ONG-uri, prin diferite metode, de evreul maghiar Soros – mare miliardar american – să distrugă prin învăluire unitatea seculară a Țării.
Aici se întâlnesc pe căi nevăzute și își dau mâna toate iudele printre care amintim pe Alina Mungiu Pippidi, pe Monika Pauker Macovei și alții de teapa lor, care sub pretextul eliminării camarilei băsiste „preiau” fără convulsii jaful și vânzarea la bucată a României!
Așa se explică eliminarea subtilă, prin jocuri de culise, a lui Crin Antonescu și impunerea sasului Werner Klaus, așa se explică cererile venite din „stradă” a tinerilor frumoși și intelectuali dependenți de marile corporații străine ce au profitat de suspecta tragedie de la #Colectiv să ceară ceea ce sasul își dorea de un an pe față, conform planului urmărit: „jos guvernul Ponta” și distrugerea vechii clase politice înțesată de fosile securistice comunistoide, ciocoizate, transpartinice, care ocupase aproape în totalitate orice funcție și acces la resurse fără șanse de a mai fi înlăturată pe cale pașnică și ÎNLOCUIREA lor cu alte „valori” democratice dispuse să se așeze la masă…
Există în budele Parlamentului de la Bruxelles o serie întreagă de noi burgezi „cu ștaif” școliți printre conțopiștii care fac și dreg legi în avantajul lor, pentru că de acolo au informațiile cele mai utile despre ceea ce va fi și ce va urma prin țărișoara de unde provin și unde sunt transformați cu bună știință în unelte ale Diavolului.
Chestia ce o vântură acum acest mare ticălos ce poartă numele de Vasile Dâncu a fost aseară susținută și printr-o intervenție a celui mai controversat și mai mare profitor român care a ales ușcheala în vremea lui Ceaușescu, profitând de mânuirea cu talent a rachetei de tenis: Ion Țiriac – mistrețul cu colți de alpaca de la Balc…
Deci, până acum doi ticăloși de origine română care ne vântură pe la nas patriotismul lor, doi ARDELENI (Dâncu și Țiriac) care în mod suspect își dau mâna chipurile separat unul de celălalt să inițieze o dezbatere prin care având de partea lor MULȚI BANI și multă influență și susținere internațională, să IMPUNĂ cu forța și probabil cu mânuirea unor forțe mediatice și chiar legislative, transformarea României din republică parlamentară, în republică prezidențială!
Asta acum, pe timpul primului mandat și probabil și a următorului a sasului Johannis, care de curând și-a adus un guvern numit – ce are cu siguranță sarcina să asigure prin pârghiile puterii preluarea lină, fără frământări sociale majore a frâielor României și predării ei pe cale pașnică, în mâinile foștilor imperialiști austro-ungari!
Acțiunea de colonizare a început demult, de vreo douăzeci de ani, prin guvernări succesive ce au început cu cea a lui Petre Roman – vreme în care s-au ciocnit și s-au lovit pe față sau pe ascuns cele două blocuri: rușii, urmași ai imperiului roșu URSS, cu vechi structuri KGB-iste infiltrate în fostul PCR și Securitate și blocul occidental (european și american), care încetul cu încetul au acaparat câmpul tactic…
La mijloc a fost și este poporul român care asistă neputincios la distrugerea unei nații tocmai prin intermediul unor scârbe de reprezentanți ai ei, fără scrupule!
Acești ticăloși vor să concentreze iarăși puterea de conducere a țării doar în mâinile unui singur om – Președintele – care poate fi ușor impus și „ales” prin mijloace oculte, în detrimentul puterii parlamentare al cărei pericol este acela că într-o zi acolo ar putea fi în sfârșit să ajungă oameni curați, oameni devotați țării, patrioți cu bune intenții ce ar putea schimba legi ce nu sunt pe placul cotropitorilor! Vom reveni la vechea dictatură ceaușistă a unui președinte „democrat” de astă dată…Un fel de Băsescu, dar cu puteri depline conferite prin Constituție!
Intenționat a fost tolerată dominația ticălosului Traian Băsescu vreme de un deceniu, intenționat au fost lăsați să producă acest jaf inimaginabil, în primul rând ca toate instituțiile statului, începând cu SRI, Armata, Justiția, să fie infestate și slăbite de corupție, să fie decredibilizate în fața poporului, iar acesta să devină timorat și supus, concomitent cu acumularea urii împotriva clasei politice pentru ca într-un anumit moment, toată lumea să vadă înlocuirea ei în forță ca pe o izbăvire și să nu mai fie atentă cine îi ia locul!
Nimeni nu a avut vreun interes să inițieze în toți acești ani un Referendum în favoarea revenuirii firești a țării la Monarhie Constituțională așa cum ar fi fost corect, ba chiar dimpotrivă, s-a lucrat temeinic pentru demonitizarea Casei Regale, pentru sporirea urii prostimii manipulate și îndoctrinate de comunism să nu-și dorească revenirea la Tron a Majestății Sale Regele Mihai I al României!
Toți adversarii monarhiei sunt exponenții diavolilor comuniști și sioniști, ai ocultei masonice care nu doresc altceva decât distrugerea pe vecie a acestui popor izvorât din milenii de istorie pe aceste meleaguri!
Nu știu cine are curajul să se joace cu focul și să încerce să modifice Constituția pentru a impune în România Repubica Prtezidențială, dar poate așa ceva va fi clipa hotărâtoare care ne va fi dată să existăm sau să pierim!
Este posibil ca acesta să fie al doisprezecilea ceas când se vor alege adevărații români patrioți de patriHOȚI! Atunci ar fi cazul să apărăm cu prețul vieții memoria și sângele vărsat de strămoșii noștri pentru suveranitatea acestei mici Țări care a stat în calea unor mari puteri și popoare, ceea ce desigur ne face urâți de mulți care nu ne-au putut pune talpa pe gât!
De ce să devenim noi acum republică prezidențială? Avem noi oare o democrație reală, consolidată, în care instituțiile funcționează perfect ca într-un stat de drept?
Suntem noi oare ca SUA, ca Franța? Evident că nu! Germania, Italia – țări mult mai dezvoltate și mai democrate decât noi – au ales să fie republici PARLAMENTARE!
Spania, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, etc. Au rămas la stadiul de monarhii constituționale și nimeni nu observă că aceste țări ar avea de suferit din acest motiv, ba chiar dimpotrivă!
Se încearcă oricum de către Guvernul Planetar să le distrugă și lor această formă de guvernământ veche de secole pentru a le transforma în republici, mult mai ușor de supus!
Exemplul Spaniei este elocvent și chiar în Marea Britaniei există curente antimonarhice ajutate dinafară să se întărească…
Români! Acum este mai multă nevoie decât niciodată să strângem rândurile și să dăm o replică plină de curaj și de bărbăție opunându-ne prin orice mijloace colonizării „de facto” a Țării!
Armata, ofițerii din serviciile secrete, dacă sunt cu adevărat patrioți trebuie să facă orice sacrificiu – până la jertfa supremă chiar – să se opună acestor mârșăvii care se pun la cale!
Trăiască România! Trăiască Regele !

2 thoughts on “Furtuna din aDÂNCUri

  1. Dupa 25 de ani de parlamentarism cred c-ar trebui sa mai incercam si altceva. Un parlamentar, ales cu cateva mii de voturi, poate sa-l suspende pe presedinte. Un presedinte votat de cateva milioane bune, 5 sau 6 milioane. E total impotriva oricarei ratiuni, oricarei logici. Si asta e un singur exemplu dar mai sunt o multime in care un parlamentar poate accede in parlament si daca e judecat sau condamnat chiar definitiv. Si asa ne-am ales cu-n parlament de infractori care fac legi pentru oamenii cinstiti din aceasta tara. Cand vezi ce legi debiteaza dumnealor, mai ca-ti vine sa crezi ca-s angajatii infractorilor, desi ii platim noi, platitorii de taxe si impozite. Asa ca, parerea mea, cred c-ar trebui sa incercam si altceva, macar o semiprezidentiala si tot ar fi un pas inainte.

    1. Sunt un liberal democrat prin definiție, așa că accept orice părere logică și de bun simț al oricărei alte persoane, dar…vina că avem asemenea parlamentari este prin ricoșeu tot a noastră, a populației pe ruta partidelor politice. Este mult mai greu să greșești în câteva sute de cazuri cu câte un parlamentar cunoscut mult mai bine de cei din colegiul în care el candidează și care teoretic filtrează mai corect persoana decât să scapi un scelerat ca Băsescu și să-i dai pe mână puteri și mai mari decât chiar le-a avut încălcând Constituția de atâtea ori! Să apunem că sunt 15 persoane ce candidează inițial pentru funcția de Președinte, în finală rămân doi și este unul câștigător. De unde să știe unul din Teleorman din ce motive eu de la Iași NU votez pe ieșeanul meu că îl cunosc drept oportunist, arivist, coruptibil? Cel puțin un reprezentant al Casei Regale e cunoscut de la naștere și pe tot parcursul vieții, este școlit special în cele mai bune instituții și mai apoi Guvernul condus efectiv de Primul Ministru trebuie să poată fi schimbabil la patru ani. Regele ar fi chiar un arbitru al vieții politice și al parlamentarismului. Pentru România, aceasta ar fi SINGURA șansă de rupere totală de comunism!

Comments are closed.