HAI BĂĂ, NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI! MRU REVINE ÎN FUNCŢIE!

Eu nu ştiu ce atâta panaramă şi speculaţii pe chestia lui MRU…
De când le-am explicat eu deontologilor ăştia din presa de la Iaşi că la SIE îl repune Hanţi pe MRU?
Câte speculaţii am auziiiit..! Mai ales de la deontologii ăştia de o au pe dreapta…Ba, chiar se zvonea pe un „sit virtual” ori că-i rezervă la Predoiu – că d’aia nu-l face consilier prezidenţial – ori că vine în locul lui Nichita la Adina, fincă-i mai tinerel, ori că …bla, bla, bla…Hai să umblăm la arhivă şi să vedem cine minţăşte mai tare în oraşu’ ăsta?! Eu nu!
Ba chiar la un moment dat m-am şi răţoit la sas că-l lasă de capul lui pe un general ca Predoiu descoperit pe epoleţi.
Sunt doi Predoiu, să nu avem vorbe: unu-i descoperit şi unu-i acoperit. Cel puţin aşa era până acum, de aproape şase – da ce zic eu şase, de cam zece luni de când nen’tu „Mele” şi-a strâns semnăturile cu şpionii din diaspora şi s-a aruncat pe fals şi uz de fals în faţa lui Hanţi ca carne de tun….He, he! S-a pensionat frumos nea Mele! Ca un adevărat vultur bătrân a făcut loc altuia prin luptă dreaptă în şosete Lacoste, că oricum Băse îşi pusese ochiul pe el că era pe felie cu Tata Socru – foşti colegi la şcoala de popi de la Băneasa.
Da’ Hanţi când a fost la plaja de instruire din California Dreams în toiul lui decembrie a scris colea după dictare: „nu pui deocamdată pe nimenea în locul lui Mele până nu primeşti de la noi plicul sigilat printr-un emisar de încredere! Noi ştim şi acu’ cine va să fie, dar trebuie să mai laşi zeama să se limpezească o ţâră şi să creezi suspans.”
Şi Hanţi a executat „perfekt ordung”. Cred că a şi uitat de grijile ce le-a avut cu deratizarea şi igienizarea în urma lui Chiorete şi cu inspecţia vilei de la Neptun unde încă mai puţea peste tot de whisky în urma Beţivanului Ceacâr.
Când, hop! Ce să vezi? Odată se anunţă prin Ambasada Rusiei că vine la Cotroceni şeful ş’pionilor Reginei şi că tre’ să-l primească musai, că-l aduce de mână ghinărariu Găbiţă, ăl de joacă acu’ rolul de Prim Intendent al României. Toate ca toate, dar cu Găbiţă ăsta nu te joci! De el ai nevoie, mai ales de vrei la guvernare…
Boon. Vine Oprea şi-l aduce pe Alex Younger, de la MI6 Great Bretain. Hanţi, politicos, îi zice în graiul lui Săndel de acasă: „well come”!
Inglişmanul îi răspunde în cea mai neaoşă limbă de lemn: „’tute-n tag”! Atunci dom President şi-a adus aminte iute de notiţele din maculatorul numărul 18 din America, de la plaja de instruire în funcţia de Preşedinte.
„Oh Scheisse! Asta este parola, ăsta e emisarul cu plicul pentru şef la SIE”
Klaus a luat plicul cu o mişcare scurtă şi la dosit în buzunarul de la spate al pantalonilor cu gândul şi nerăbdarea să citească mutarea imediat ce pleacă Alex cel Tânăr.
A urmat apoi protocolul regulamentar cu câte o pereche de cremwurst şi o bere Haineken de Bavaria că nu mai este ca pe timpul lui Băsescu când se serveau la protocoale mici cu muştar de Costeşti ( finu Bercea să trăieşti!) şi bere la halbă Skol.
Imediat ce se uşchiră musafirii şi Găbiţă Oprea a râgâit sănătos de la berea acidulată, Werner a mers glonţ în Toillete şi a deschis plicul. Erau doar trei litere: MRU.
Imediat a dat un Comunicat de Presă că după cujetări ardeleneşti timp de şase luni, a hotărât în unanimitate cu ambele mâini să-l desemneze la conducerea lui generalul Predoiu pe domnul MRU care cunoaşte munca, are relaţii de prietenie bazate pe încredere reciproc avantajoasă şi ţine legătura cu domnii Putin, Obama şi chiar cu Bibi Netanyahu – Primul Ministru al Israelului. Viktor Orban îi mănâncă din palmă după ce i-a dat şpaga aia de un miliard de euro cu domeniul Gojdu, iar Gheorghe Nichita – amantul fatal – îi ştie de frică.
Vedeţi cât este de simplu?
Dar toţi tâmpiţii ăştia de la televiziunile de ştiri, fac atâta tămbălău umblând prin arhive să caute secvenţa aia când MRU i s-a opus pe faţă lui Băsescu şi îndemna mulţimea urlând din toate puterile date de o friptură Kobe: „Nuuuuuuuu! Nuuuuuuu!” acuzându-l pe bietul MRU că-i băsist!
Chiar şi Tata Socru am văzut că se burică prin faţa reporterilor spunând că Victoraş aşa operat cum e spune că asemenea golănie PSD nu va vota!
Toată chestia şi baza spionajului românesc stă acum în generalul Găbiţă care fiind militar de carieră a înţeles bine situaţia şi a dat asigurările necesare că nu-l trădează pe finu, dar că îl susţine pe Johannis că el ştie ce-i războiul şi teatrele de operaţii unde şi-a câştigat puzderia de stele de pe epoleţi.
Asta e! Abia acum putem spune că în sfârşit ne-am luatără ţărişoara înapoi. Că înainte ne-o luase Băsescu.