HOITUL

Fără îndoială, noua reținere a lui Nichita urmată cu certitudine de astă dată de o deținere cu petrecerea Crăciunului și Revelionului prin capitală, a excitat papilar multe reptile din presa bahluviană căreia i-a venit din abundență stuchitul la furcă.
De când lui Gigi i s-a spart prezervativul ejaculând scandalul în public, s-a produs o adevărată explozie de știri, relatări ale unor voayeri libidinoși care incriminau cu invidie pe acest dezaxat mintal ajuns dintr-o prostie colectivă primar al Iașului și menținut aici peste un deceniu de tâmpenia populară care e atinsă și de un masochism social.
Evident, ascensiunea și rezistența lui Nichita pe această funcție, fărădelegile făcute sub privirea noastră – a majorității mute și paralizate de frică – nu ar fi fost posibilă fără aceste jeguri din presa locală care scriu cu degetele murdare de fecale pe hârtie igienică și pe care tot ei o numesc cu emfază „ziar”…
Când corabia se scufundă, șobolanii fug înebuniți prin toate ungherele căutându-și salvarea…Ei bine, salvarea nu va veni și ei vor muri înecați în scurtă vreme alături de căpitanul căruia i-au halit continuu pesmeții din cambuză și i-au lins cu lăcomie dopul de la sticlele cu rom golite și căzute pe dușumea.
De zece ani scriu și strig în pustiu despre această jigodie de pirat, de zece ani îi arat cu degetul neștiința, ticăloșia, răutatea, găunoșenia sufletului, dar niciun găozar din presa locală nu a dorit niciodată să ia taurul de coarne și să aprofundeze semnalele date de mine – un anonim cetățean din acest oraș!
Numai lucruri generale, lucruri banale, numai critici puerile de care se împiedica orice ins trăitor pe aici…
Se erijează cu toții acum în vajnici și acerbi apărători ai drepturilor cetățenești, în deontologi care înfierează cu cerbicie pe cel care a distrus orașul și societatea civilă locală!
Ba, mai mult, niște golani pentru care pixul e ceva sinonim cu organul urinar masculin își arogă acum niște merite pentru faptul că de câțiva ani au mâncat numai pâine albă și cozonac pe chestia lui Gheorghe, au trăit împărătește de pe urma sulei sale și acum o freacă din nou cu acribie să o mai scoale odată, să o stoarcă la maximum de zeamă ca pe o lămâie și s-o mănânce cu tot cu coajă, chiar dacă la asta mai adaugă o lingură de zahăr!
Nichita este demult un hoit, el este hoit așa cum am tot scris din momentul tăierii teilor pe Ștefan cel Mare!
El este hoit de când ne-a sfidat în nenumărate rânduri de atunci, umilindu-ne, punându-ne la încercare rezistența la îndurare, scuipându-ne împreună cu ciracii săi direct în obraz!
Nichita nu este singur și nici nu a fost! El era doar exponentul, capul cu puroi al furuncului clasei politice mafiote! Cu el au acționat împreună foarte mulți, ale căror nume vor ieși rând pe rând la iveală fără ca pe mine asta să mă mire câtuși de puțin.
Nichita este acum LA PRIMA strigare serioasă a Parchetului, este abia la începutul muntelui de gunoaie pe care îl va urca! Este imposibil ca să nu fie legat numele lui și șpăgile ce le-a luat în zece ani de primăriat, de la absolut orice lucrare importantă a derulat Primăria Iași!
Este imposibil ca el să fie făcut responsabil de unul singur! Chiar și această primă implicare în scandalul monitorizării traficului rutier va târî în scurt timp și alte nume care o să vă uimească!
Chirica, Tomorug, Coman și alți inși de pe diferite funcții mai mari sau mai mici vor fi târâte în dosar chiar dacă nu se va dovedi că ar fi luat măcar cinci bani, dar prin semnăturile ce le-au depus, prin obligațiile de serviciu ce le aveau prin Fișa Postului și au închis ochii ori au mințit prin omisiune favorizând infractorii, îi va aduce în Grupul Infracțional Organizat!
Simpli funcționari care au executat doar diferite dispoziții de întocmire a unor acte, pentru care nu au primit nici măcar un premiu trimestrial pot fi implicați!
Veți fi uimiți să auziți de nume de venerabili profesori universitari de la Politehnică, de șefi din Poliție, chiar de la Rutieră!
Este abia un început! Tăvălugul odată pornit, este greu de intuit ce viteză va prinde și în ce gard sau copac se va opri.
Nume grele de baștani locali, de așazis oameni de afaceri care în ultimii ani au fost prin clasamente Forbes, vor fi târâte cu nonșalanță de viitura care antrenează și colectează gunoaiele.
De când vă zic că s-a declanșat. ..este încă doar la început, e doar o primă etapă! Până la alegeri trebuie curățată forțat vechea clasă politică de vârfurile ticăloase, trebuiesc tăiate legăturile partidelor mari cu mafia interlopilor afaceriști!
Nu m-aș mira nicio secundă dacă aș auzi că mâine dimineață vor fi reținuți oameni notorii din oraș, oameni ale căror nume erau ridicate în slăvi cu invidie de presa năimită care a trăit și proliferat de pe seama lor, cum ar fi Gabriel Mardarasievici, Bogdan Ciuhodaru, Zapodeanu, Giani Canschi, alt Bogdan, alt Iulian…Chiar bătrânul porc din rasa Coțușca ar putea fi sacrificat la acest Crăciun! Ehe!
Desigur, destructurarea nu se va face imediat, nu dintr-o dată! Sunt implicate multe nume grele cu conturi grase ascunse în lume, oameni care alături sau împreună cu masoneria controlează puternic Justiția și instituțiile de forță ale statului, dar este cert un lucru: s-a dat ordin de zi pe Marea Unitate direct din Cartierul General al Marelui Stat Major al Planetei că România trebuie forțată să o apuce obligatoriu pe drumul democrației, trebuie să elimine corupția cel puțin la un nivel acceptabil ca în orice stat cu adevărat democrat, că trebuie să devină o țară predictibilă și cuminte, ca să poată fi dirijată și exploatată în liniște de puterile „democratice”.
Mulți dintre rechinii de azi îmbătați de putere și de averile făcute facil prin rapt golănesc din avutul statului nu pot simți această schimbare, ei intuiesc doar acum un pericol și fac tot efortul să-și ascundă agoniselile furate, să-și dosească banii în locuri ascunse și mai ales să-și șteargă urmele!
Ei nu-și dau seama că tocmai efortul lor disperat de a se ține cu dinții și cu ghearele înfipte în scaune îi scoate în lumina reflectoarelor, le pune în vizibilitate praful galben de pe palme cu lămpile cu ultraviolete nevăzute ale DNA!
Nichia este un hoit! Un hoit intrat de cel puțin doi ani în putrefacție! Tot la aceeași categorie îi putem trece pe Relu Fenechiu, chiar pe Adomniței, pe Emilian Eva…
În preajma lor mai sunt încă niște cadavre vii care par să mai clipească și să mai geamă în agonie. Eu îi văd ușor cu ochiul liber.
Acum, în această stare de agonie sunt periculoși.
Și Chirica cu cei din gașca lui apropiată care încă îl susțin pe față de frică și unul ca Bodea, împins la înaintare de reptilele galbene ale găștii fenechiste care e sprijinită de o parte a mafiei și serviciilor de inteligence.
Culmea mirării este că sunt cel puțin două tabere antagoniste care sunt vânate și care se vor exterminate de Armata Nevăzută. Eu totuși nu mă mir, pentru că în ciuda faptului că sunt din tabere diferite, cu toții aparțin poate inconștient unei entități comune, unei tagme care a distrus într-un sfert de veac România.
Asta s-a dorit, asta s-a urmărit! Acum misiunea lor s-a încheiat. Acum trebuiesc lichidați! Mecanismele sunt create, statul este slăbit și adus într-o situație fără prea multe posibilități de manevră.
Întotdeauna ucigașii sunt și ei lichidați de stăpâni pentru a se șterge urmele!
A venit vremea să numărăm hoiturile!