ÎN CE GAURĂ SE ASCUNDE AZI PROCURORUL BĂSIST DANIEL ȚICĂU? ÎN A MADAMEI KOVESI, SAU A NEVESTEI NOASTRE – MIOARA MANTALE DE PLOAIE?

Sunt ieșeni care de voie, de nevoie, s-au convertit în lupta de gherilă. Au făcut cursuri la zi de lunetiști și acum stau cu degetul pe trăgaci gata să destindă arcul percutorului care declanșează capsatorul glonțului „dum dum” spre țeasta șarpelui de casă al lui Băsescu, procurorul Daniel Țicău.
De multe ori mi-am pus întrebarea de ce tocmai Iașul meu natal a devenit Republica Mafiei din România, de ce la noi corupția nu poate fi combătută nici chiar de la București?
Ei bine, studiind cu atenție mai multe situații, coroborând fapte – doar cele relatate de presă – este lesne acum de răspuns.
Din Iași, Băsescu și-a racolat două reptile carnivore, două jigodii interlope de procurori cu grave probleme personale – lucru ce a cântărit enorm în fața Javrei Ceacâre pentru a-și alege sculele capabile să declanșeze  mediatic lupta „anticorupție”.
Este acum de notorietate pentru mulți din România, dar și aborigenilor din Papua Noua Guinee sau anumitor eschimoși de dincolo de Cercul Polar care sunt abonați la site-ul meu „Justițiar de serviciu”, că javra Băsescu a țipat că declanșează un război nimicitor cu corupții și corupția din România, dar a fost de fapt un creator de școală, el însuși un titan al corupției.
Criteriul de bază a Javrei Ceacâre pentru a face sistemul să-i fie la cherem, a fost să înlocuiască în toate eșaloanele cheie a Justiției și ale Instituțiilor de forță ale statului pe toți șefii – de sus în jos – care sunt cunoscuți cu orice lucru cu care pot fi șantajați. De la adultere la șpăgi și decizii strâmbe date preferențial în judecarea unor cazuri, la abuzuri de putere și până la folosirea predispoziției pentru mărire și lăcomie după salarii imense, Băsescu s-a folosit inițial de două curve de om ticăloase până în măduva oaselor și anume procuroarea ceaușistă Monica Macovei pe care a pus-o ministru la Justiție și de pupila acesteia, procuroarea Alina Bica, agățată astăzi timid într-un dosar de corupție mai mult ca să fie spălată, îmbăită și pomădată de sistem pe principiul „urma scapă turma”.
Acesta fiind contextul general, ajungi ușor la concluzia că două piese grele ale artileriei Javrei Ceacâre au fost procurorii ieșeni Daniel Țicău și Emilian Eva – ambii deveniți notorii și apărați cu dinții până în pânzele albe.
O chestie: Emilian Eva a fost folosit de mafia băsistă mai ales ca să-l înfunde politic pe Dan Voiculescu, dar asta s-a petrecut pe timpul mandatului ca Șef al DNA a lui Daniel Morar, pe vremea când madama Codruța trona ca o regină pe tronul de Procuror Șef la Parchetul General…
Ca atare, astăzi, reginei-mamă Laura i se rupe guma de la slip dacă jocurile de după numirea ei în fruntea DNA l-au făcut pe Emilian Eva pasibil de ani grei de pușcărie pentru evidente cazuri de corupție ieșite între timp la iveală.
Cu jigodia de Țicău, este însă altă conservă de pește oceanic, deoarece acest ipochimen este direct și strâns legat de însuși Codruța și cariera ei de piatră din granit.
Ca atare, Eva e sub lupa unor parchetari de-ai Codruței Laurica, iar gigolo Țicău umblă prin U.E. cu actuala nevastă pe care o prezintă cu mândrie drept „a mea și-a ta și-a cui o vrea de-o mai putea”…E vorba tot de o ieșeancă ce i-a făcut pe mulți fericiți: Mioara Mantale, ce a știut să facă numai pași mari în viață depărtând mult picioarele și ajungând acum funcționar european pe la un fel de oficiu Spălării Banilor european, că la noi funcția e complet inutilă; aici l-a refugiat rapid și pe jigodia de bărbat. Pentru un an, dar de anul acesta a avut mare nevoie ținta lunetiștilor ieșeni!
Să itinerăm puțin traiectoria acestei jigodii pe care Javra Ceacâră l-a făcut la un moment dat Șeful DIICOT, funcție deținută acum întâmplător(?) tot de un ieșean care inițial nici nu era în cărți în primii trei bănuiți că vor fi nominalizați. Probabil că și acest gagiu are cariera fulminantă la recomandarea lui Țicău (ce era și el puțin nominalizat, dar ulterior s-a lăsat numit lângă actuala Manta din Bruxelles, ca să întregească FAMIGLIA).
Daniel Țicău – după ce a avut ca șef al DIICOT Iași belele cât roata carului cu un dosar în care justiția română și-a dat cu stângul în dreptul și chiar șuturi în fund din cauza lui – a fost adus în lumina ochiului lui Băsescu de naivitatea normală a unui Petiționar ieșean ce și-a bătut pur și simplu joc de Justiția coruptă a statului băsist care i-a oferit două soluții diametral opuse pe aceeași speță! Acesta, văzând prostia capilor ce conduc Justiția din România, a făcut greșeala de a adresa Javrei Ceacâre un Memoriu la Palatul Cutreicoceni direct și „personal”.
Drept mulțumire pentru aportul adus limpezirii apelor din Justiție, Chiorete a ieșit la un post Tv fidel Casei Regale Băsiste și a spus că „are informații că în Justiție se dau decizii contrare”…
Imediat după această șmecherie , insul Daniel Țicău e chemat de urgență la Bucale și uns cu toate alifiile otrăvite de saliva băsescului drept Șef peste DIICOT România! Evident, pentru merite deosebite de a avea un dosar perfect cu care în loc să fie scuipat afară din sistem de CSM, putea fi strâns de ouțe de menghina din canatul ușilor de la Cotroceni!
Ok. Din această postură, abia ce fusese promovat în funcție, gagiul se remarcă printr-o imensă prostie de pe funcția ce o deținea și „omite” prin uitare să scrie un raport de 2 rânduri – mai precis să SEMNEZE o Notă către SRI – prin care singurul nostru terorist cu care ne mândrim, Omar Haysam , să fie supravegheat non stop în următorii 67 de ani, pentru că cei de la „2 și un fârtai” semnalau că arăbetele își luase bilet pe un cargobot care exporta mioare românești la oamenii lui Alah (altele decât mantale).
Teroristul Șef tocmai fusese pus în libertate de procurorul de caz – renumitul Ciprian Nastasiu – pe baza unor acte irefutabile semnate și parafate de cei mai mari specialiști din medicina românească ce atestau că omușteanul lui Alah nu mai are multă vreme de trăit printre creștinii lui Iisus.
În fața unor asemenea acte „beton” domnul Nastasiu nu avea altceva de făcut decât să pună în aplicare hotărârea de eliberare condiționată, pentru că altfel răspundea cu libertatea sa în situația când fiul lui Alah se urca în ceruri sau reclama abuzul la ONU, fiindu-i încălcate drepturile!
Și Nastasiu în calitate de procuror subaltern al lui Țicău mirosea că treaba nu este deloc „cusher” cu arabul, dar mai departe era treaba șefului său direct – jigodia băsistă Țicău…
Minune mare! Țicău „uită” să semneze Nota către SRI, ăia se duc cu șeful lor Maior și la acea vreme ca și azi la o băută, iar Haysam se ușchește pe nevăzute de nici domnul Dracu nu știe cum…
Presă, hau-hau, ziare, urlete, Javra Ceacâră își arată mușchiul „Montana” și-l destituie pe Daniel Țicău mutându-l „disciplinar” direct sub aripa lui madama Kovesi, tânără baschetbalistă la Parchetul General, chiar pe funcția de Pivot Central. Pe care post? Evident, de „consilier” al coșuroasei baschtbaliste…Cu alte cuvinte, Sistemul l-a ascuns pe șarpe și încetul cu încetul s-a așternut praful Saharei pe fuga lui Haysam, în ciuda faptului că acesta l-a sunat dintr-o oază (de liniște) de pe mobil pe procurorul Nastasiu conversându-se și spunând bancuri cu Băsescu…
Golanul Țicău șade bine mersi în subsioara Codruței și se mai remarcă odată miraculos când lunetistul ieșean de azi îi amenință iarăși onoarea și libertatea cu o reclamație tip „picătură chinezească”, ce ajunge culmea(!) în mâinile lui și cu știrea sau fără știrea Șefei (dar cu siguranță a sistemului), îngroapă Dosarul ce îl viza și de data aceasta foarte urât, pentru fapte grave de abuz în funcție și fals intelectual!
Mârșavul Țicău schimbă macazul poștei pneumatice din instituție și în loc ca Dosarul cu probele „sniperului” ieșean să ajungă la procurorul de caz ce aștepta probele promise, e dirijat spre Parchetul din Iași unde zace câteva luni bune în sertarul cel mai de jos alături de șosetele murdare și prezervative folosite ale domnului Ispir – Procurorul Șef al Iașului la acea dată…
În fine, ieșeanul nu repară garnitura defectă a robinetului care picura chinezește apa…Face altă reclamație, direct la Curtea de Apel București, care avea competență să judece cazul unui procuror angajat la Parchetul General. Vine ziua procesului, completul dă cuvântul reclamantului, i se cer acestuia la bară probe care să dovedească cele incriminate, omul scoate de sub cămașă un Dosar ascuns de frica să nu fie aruncat din rapidul de București și îl înmânează Președintei de ședință.
În acea clipă, procurorul asistent la ședință sare din scaun și îi spune printre dinți răspicat judecătoarei „nu aveți competența să judecați acest Dosar!”- moment în care doamna judecător cu o voce tremurândă i se adresează actualului lunetist din Iași care are pe țeavă un glonț „dum dum” gata să-i perforeze țeasta leprei: „ați înțeles?” – după care, ca să-și ascundă lacrimile ce-i țâșnesc pe obraji, se întoarce brusc pe călcâie și părăsește grăbita sala de ședință!
Aceasta este justiția statului de drept comun impusă de Javra Ceacâră și reptilele crescute și hrănite de el!
Lunetistul meu (facem parte acum din aceeași unitate de elită a României) a mai plătit ca urmare a pierderii procesului și suma de 200 de lei.
Ok. Băsescu este azi un câine mort, o javră jigărită și bolnavă de râie, de jigodie, este o cotârlă maidaneză căutată de hingheri, dar Sistemul creat de el încă dăinuie și blochează sau șterge urmele care duc spre servanții lui.
Daniel Țicău este o piesă ce trebuie protejată, în timp ce Eva nu e. Așa se împarte și se face dreptate  azi, la un sfert de secol după ce câțiva tineri studenți din România conduși de liderul Marian Munteanu strigau românilor în gura mare că Iliescu este tot un fel de Ceaușescu, doar că are fața jimbată a lui Gorbaciov și alegerea lui ne va aduce mult rău și nenorociri.
Majoritatea turmei l-a hulit și s-au bucurat când mișcarea le-a fost înfrântă, iar Marian Munteanu a fost aproape omorât de animalicele hoarde minerești.
Au trecut 25 de ani de atunci, iar astăzi românii s-au convins că Marian Munteanu și colegii săi au avut dreptate, în cida faptului că nu vor să recunoască asta pentru că ar recunoaște de fapt cât de proști au fost.
Marian Munteanu este în continuare scuipat și înjurat de otrepele securiste și comunistoide ce au ridicat regimul lui Iliescu și l-au desăvârșit sub Băsescu! Au o frică animalică numai la gândul că Mișcarea inițiată acum sub titlul Alianța Noastră România ar putea descătușa dorința românilor de a da pentru prima dată de pământ cu toate leprele clasei politice și ar deschide porțile Parlamentului unor români adevărați, unor patrioți cu dragoste de Țară și de popor ce vor schimba de la butoane pe ticăloși punând Justiția pe făgașul normal al unei țări democratice.
Oameni ca Daniel Țicău și ca alții de teapa lui vor deveni ținte sigure în retina lunetelor multor trăgători de elită care în toți acești ani au înghițit amarul neputinței!