IPOCRIZIA OMOARĂ ROMÂNIA!

Furtună mare în țoiul de cinzeacă, acum în România pe bază de polemică din motiv de smerenie!
Dan Teodorescu de la Taxi a avut o idee în consens cu spiritul civic tot mai consistent amplificat intenționat de unii binevoitori anticreștini sau atei de „ziua a șasea” – cum le place popilor islamiști care propovăduiesc sharia – și a compus o melodie al cărei refren se amplifică exponențial prin personalități din lumea artistică românească ce repetă obsedant că „lui Dumnezeu îi place spațiul mic și lemnul”, în antiteză cu megalomana construcție a Catedralei Mântuirii Neamului ce se ridică acum la București, spre ciuda multora.
Ca să fiu sincer, găselnița lui Teodorescu e chiar mișto, umorul său fin atinge și combate bine, proiectul video în sine este ingenios.
Despre inutilitatea acestei construcții megalomane ACUM, când în România nu au fost în stare timp de un sfert de veac să construiască nimic serios și necesar acestei țări, în timp ce peste tot s-au construit cu ajutorul contribuabililor săraci, înstăriți, sau al statului impotent, mii de biserici într-un iureș fără rost și fără discernământ în detrimentul unor spitale, școli, teatre, grădinițe, etc, iarăși este adevărat și cât se poate de anapoda.
Această Catedrală denumită pompos „a mântuirii neamului” este exemplul perfect al obedienței și ipocriziei unor farisei ascunși sub masca oamenilor politici care s-au perindat la guvernare de la deranjul din 89 încoace și prin asta au înțeles ei că-și pot spăla păcatele în fața Domnului plătindu-și un bilet la lojă în sala de spectacole a Raiului de pe lumea de apoi.
Că acolo – ca și în aproape tot ceea ce s-a făcut cu bani guvernamentali – se spală sume uriașe, este clar și iată că nici Catedrala nu a fost ocolită de acest mare păcat, se pare chiar cu complicitatea trimisului Domnului la București – PF (persoana fizică) Daniel.
Nu degeaba românii au un proverb: „să faci ce zice popa, nu ce face popa”.
După recordul lui Nea Nicu de ne-a făcut cunoscuți și invidiați de întreaga planetă cu Casa Poporului, în apropiere, o Catedrală Ortodoxă numită sugestiv „a Mântuirii Neamului” nu putea fi și arăta oricum, de mărimea garajului pentru limuzine a Patriarhiei. Barem să-l băgăm puțin în trepidații pe atotputernicul vremii de la Kremlin și pe omologul Și Mai Fericit, Alexei – Patriarhul Rusiei.
Dar și românașii noștri s-au trezit acum în al doișpelea ceas dându-le Dumnezeu mintea de pe urmă! Când deja relieful Bucureștiului este modificat de se vede cu ocheanul și de pe Lună, au început să latre câinii la bec.
Ce vreți de fapt? Să se sisteze lucrările ca mai toate altele conform tipicului proverbial românesc? Să transforme hardughia în ce? În sală polivalentă cu tribune acoperite și piste de motocros, în hangare pentru avioane intercontinentale, într-un singur Spital de Nebuni capabil să primească toți bolnavii din România?
După părerea mea, acum trebuie terminată construcția cu sau fără ajutorul statului, iar anchetele și polemica despre necesitatea acestei construcții va trebui să devină subiect național abia după sfințirea ei.
De miștocăreală și de indignări suntem buni ai naibii, doar de ceva cu totul serios și important nu prea suntem buni!
Acum îl freacă menta pe domnul Mircea Badea despre CINE apare în videoclipul lui Dan Teodorescu, ce avere și ce case au vedetele ipocrite care cântă acolo că lui Dumnezeu i-ar place un spațiu mic și lemnul…Ăia sunt ipocriți, că spun niște cuvinte care te duc cu gândul la smerenie, dar desigur că reacția lui ar fi fost improbabilă dacă în „listing” nu s-ar fi aflat niște vedete de la Pro-Tv cu care se hârâie dânsul tradițional.
De vedetele Trustului Intact nu se face vorovire, că „n-așa?” ei sunt oameni buni, copii săraci și acolo merge!
Românul când nu are treabă, își face singur, imediat! Ni s-a dus buhul cât suntem de harnici!
La bătut din gură, evident! Voi chiar nu vedeți, nu vă dați seama că CINEVA (poate Mosadul, poate ISIS, sau Satana) au pornit distrugerea Europei? De data asta au luat-o de la Vest spre Est, dar și aici la noi se lucrează la un cap de pod! Ițic și Ivan. Ioșca și Ibrahim…
Haideți să lăsăm bârfa, miștocăreala, polemica inutilă, războiul fratricid la care suntem împinși și să strângem rândurile, să avem măcar loc de morminte într-un cimitir comun în țara în care ne-am născut!