JOHANNISMUL – FRATE CU BĂSISMUL

Cred că a început să devină clar pentru toţi cei care v-aţi aruncat cu capul înainte acordându-i sasului credit necondiţionat că va salva România de distrugerea lăsată de Chiorete.
Câte scuipături şi înjurături, câte acuzaţii de pesedism şi securism am luat eu de la mulţi tembeli în campania electorală! Câţi m-or fi ejectat de prin preajma lor că atrăgeam atenţia că Hanţi e tot un Băsescu mai înalt, o ţâră mai arătos pentru că nu-i ceacâr şi faptul că-i sunt înţepenite telescoapele de la maxilare, vorbeşte mai rar şi mai puţin decât Popeye…
Am simţit şi-n urină că iarăşi suntem puşi de Sistem să alegem dintre două rele! Am fost înţeles de nevastă-mea, care l-a votat pe Fuhrer pentru că şi ea este o liberală în cuget şi-n simţiri – chiar dacă nu s-a implicat niciodată în politică. A vrut să aibă conştiinţa împăcată că de mânuţa ei fină nu iese W Ponta, că-l votase pe Ilici în 2000 să nu iasă „Hiclerul român” – Tribunul.
Eu am zis că e tot Maria şi nici măcar nu şi-a schimbat pălăria şi ca să nu fiu cuprins de remuşcări ca în 2000, mi-am anulat votul aplicând ştampila fix între picioarele amândorura.
Foarte greu mă mai pot înşela la oameni. Prin câte am trecut în viaţă, cu câte persoane am avut de aface, 80% intuiesc chiar şi după poză!
Ce argumente v-ar mai trebui acum tuturor celor care băteaţi din gură şi strigaţi ca la box la Gala Bute; Hanţi! Hanţi! Na, luaţi-vă-ţi sasul naibii şi faceţi o supă de napi cu el!
În primul rând a rostit sacadat în stilul său prin campanie că el va fi un Preş imparţial, echidistant şi pacificator şi va unifica societatea românească dezbinată de piratul chior. Oh Scheisse!
L-am bunghit demult că-i îmbrâncit de americănoşi şi de Oculta masonică de afară să fie pus pe oliţă la Cotroceni. A găsit fel de fel de tertipuri să pară neverosimil şi să meargă la cursuri la Uncle Sam. A umplut câteva maculatoare cât a stat cu doamna Carmen la plajă în toiul iernii folosind-o pe post de secretară.
Se dădea sobru faţă de Chiorete şi-l trata firesc de sus că diferenţa dintre ei e chiar de un scaun! L-a salutat cu sictir când Talpa Iadului a părăsit corabia, făcându-se că nu mai au nimic în comun.
Băse l-a tot împuns cu acul în părţile moi folosindu-se de colţii lui ascuţiţi de javră turbată, dar sasul are bucile tari, din stâncă şi habar n-a avut…
Păi ca să pui România pe alt drum, să-i schimbi azimutul cum i-ai prostit şi pe ăia de care îşi bate joc nazistul de Rus ( iaca au şi ruşii un nazist sadea ) trebuia în prima secundă să iei nişte măsuri ca prostimea ortodoxă pe care ai îmbrobodit-o, să înţeleagă asta.
Tu, nu! Nein, nein, nein! Au rămas pe funcţii toate reptilele băsiste care au ruinat ţara şi au distrus fibra neamului românesc, mimând o democraţie care este pur şi simplu o bătaie de joc şi în Burkina Faso!
Sasul nici la mimat nu se pricepe. A zis că el va respecta întocmai Constituţia României şi nu va abuza de nicio prerogativă menită de a se situa mai sus decât alţi cetăţeni. În primul rând abuzul a pornit tocmai când era în campanie şi aparatul ăsta de uz casnic numit Justiţie a făcut tot felul de tertipuri să creeze chipurile suspans în jurul lui ca după ce a ieşit Fuhrer să dea verdictul: curat şi nevinovat! Ne laşi? Crezi că noi ăştilalţi suntem mai proşti decât stimata doamnă Carmen pe care ai îmbrobodit-o cândva cu parametrii ăia de teuton de export? Nu father, mai „pricipim” şi noi câte ceva prin părţile esenţiale…
Mai apoi ai schimbat maiorul ăla infect de la SRI care l-a periat pe icre pe Chiorete şi trimiţându-l lui Uncle Sam să-l stoarcă de zeamă, ţi-ai pus în locul lui un şvab de-al matale… Oh Scheisse!
La SIE încă n-au hotărât „aliaţii” – că nu-s decişi – dacă să mai aibă încredere în MRU, încă nu-s siguri la cine varsă mai mult: la unguri, la evrei, la ruşi sau la arabi…Băi frate, dar nu se mai găseşte vreun neamţ vrednic prin săsime să-l pui şi acolo să fim siguri că-i lucrul bine făcut?
Te lăudai Herr President că vei face o politică numai în favoarea cetăţeanului. Nu minţi deloc! Cetăţeni – în înţelesul Direcţiei Penitenciarelor – suntem noi ăştia, ceilalţi decât Băsescu cu toate reptilele puite de el şi cum ar trebui să ni se adreseze ei. Aici intră de la generalul-mareşal Accelerat de la SRI, madama Autostradă de la Justificare, pivotul echipei de bascheţi de la DNA Bucureşti şi tot ce mişcă în Sistem.
Matale te faci că plouă cu toate că în jumate de ţară e secetă. Chiar pe bune: nu mai are Românica asta pe care ţi-ai pus mânuşiţele cât lopata alţi procurori, judecători, securişti liberi, să mai primenim aerul ăla îmbâcsit de prin CSM, ÎCCJ, CCR, SRI, MAI, iunie, iulie, etc?
Hai nea Hanţi, ăţi fi voi tari în lume inventând lentilele Zeiss, dar noi oierii mioritici bunghim numai printre pleoape mijind o ţâră felinarele la ce rahat de politică duci!
Tot magiunul ăsta de justiţie care se petrece sub oblăduirea matale rigidă, este un teatru ieftin să ţină ocupate televiziunile cu prostioare, în timp ce miliardele de euroi sunt atent împărţite şi bine ascunse prin băncile de prin parcurile planetei unde peste 7-8 ani vor deveni lovele curate şi cinstite iar românii vor fi rămas mai departe cu praful de pe tobă.
Coane Hanţi, măi bruder, aşa nu se poate! Lucrul bine făcut trebuie să treacă de urgenţă la o campanie de omorât reptile în masă să ajungă România ca şi Irlanda de Nord fără nicio coadă de şarpe!
Decapitezi imediat, DAR IMEDIAT leprele care mimează justiţie şi fabrică procese la oameni nevinovaţi întorcând privirea de la Blaga, Boagiu, Blejnar, Boc, Ialomiţeanu, Falcă, Flutur şi toate şopârlele băsiste, ca să ne dai şi nouă un semn de intenţie!
Altfel, herr Klaus, totul este o golănie merkeliană. Eu ştiu demult asta, dar acum încep să se convingă şi entuziaştii pe care i-aţi prostit că îşi vor lua ţara înapoi. Din nou, Scheisse!
De azi înainte, sistemul băsist îşi schimbă denumirea în sistemul johannist şi câştigul este că pentru moment pe lângă băsiştii băgaţi prin găurile de şarpe, aţi mai prostit nişte liberali ce şi-au închipuit că vor rămâne la ciolan făcându-se fraţi cu dracu’!
Oh Scheisse! Scheisse! Scheisse!