LEPROZERIA ROMÂNIA. LAZARETUL SISTEMULUI TRĂDĂTOR

Bun. Văd că dogul german Rotweiler ( e corcitură de cotârle) începe să se comporte fix aşa cum am intuit când am hotărât să nu-i dau votul în cida ideii că m-aş pişa contra curentului…
Adică nu este nici pe departe ceea ce perora (în gând) că vrea să (a)pară, ci este sută la sută un om controlat de SISTEME! La plural, că sunt mai multe….
Johannis Strauss ăsta, este ceea ce noi numim după 2006 un băsist de naţionalitate germană care are bube şi-n cap şi în jurul An(schl)uss-ului!
Ăsta este clar un „băsesc” care o face pe mutul şi ne abureşte cu democraţia sa nemţească, dar e mai jucător decât cotârla chioară de dinainte…
Băi, eu chiar mă bucur dacă îi dă pe Şova şi pe Ponta să le spargă rozetele prin pârnaie pen’că merită, bă!
Mazeta Victoraş e os de curvă siluită care a fost şi procuror şi agent SIE şi plagiator şi co(i)abitantul lui Chiorete şi trepăduşul Serviciilor, al curvelor penale de mUE care au trântit Referemdumul şi trădătorul lui Crin Antonescu şi o şulfă ordinară care se crede prea deştept pentru naţia română – şmenuindu-ne sub directa îndrumare şi supervizare a popei de treflă Tata Socru – agentul lui Talpa Iadului pe lângă Rai (uno), în sfârşit, ce mai, Ponta merită toate relele de pe lume şi pentru că după desfacerea USL nu a demisionat şi nu a acceptat alegeri anticipate aşa cum îi ceruse Crin Antonescu şi cum ar fi fost normal!
Devine prea evident acum de ce este menţinută în funcţie baba cu sprâncenele de autostradă desenate cu carioca şi baschetbalista pivot care şi-o bagă singură în coş. Tre’ să termine cu bine treaba cu care le-a lăsat Chioretele să-i cureţe de noroi urma ca să scape turma…
Degeaba au sperat românii că USL îi va răzbuna! A venit mazeta asta de Ponta care s-a lăsat iute sodomizat de „băse” şi de alţi homosexuali de pe la Bruxelles numai şi numai să fie el mare pe vecie. Na! futu-v-aş lângă potecă, iaca ce-aţi rezolvat voi cu co(i)abitarea şi cu trădarea faţă de Crin! La pârnaie javrelor, să vă spargă clanul Bercea rozeta la pârnaie!
Dar, QED! Adică ce am ştiut, s-a dovedit! Săsălăul era chitit demult să se urce în „tanen baum” şi totul a fost o stratagemă.
Ar fi culmea să vedem acum că de-l priponeşte baschetbalista pe Ponta şi-i bagă un „fâş”, ajunge Premier lepra aia sâsâită de Predoiu care le suge ţoiu demult securiştilor ăştia care au pus labele jegoase şi solzoase pe România.
La Iaşi îşi iţesc capurile de prin găuri toţi şerpii veninoşi ai lui Băsescu şi sâsâie de bucurie inducând ideea că vor fi chipurile mişcări de stradă din partea populaţiei incitate de Antena 3 ca să-l susţină pe Ponta.
Băsişti căcănari puturoşi care de când a ieşit săsălăul Fuhrer, iarăşi emit după buletinul de ştiri BBC fel de fel de mârşăvii la ordin, pentru care încasează Bilete la Ordin.
Ţara-i în pradă, PNL-ul a fost cotropit de hoardele de şobolani băsiste şi execută minuţios programul de seară dat pe unitate de sas care este noul Ofiţer de Serviciu.
Mai întâi a fost decimat la vârf şi i s-au luat mulţi dintre membrii influenţi. Crin Antonescu – omul antisistem a fost obligat subtil să renunţe – iar jigodiile penale ce au devalizat ţara cu băsescu sunt vag deranjate de ochii Occidentului, nu a românilor de care-i doare în curtea de la Cotroceni…
Averea de circa douăzeci de miliarde de euro trebuie adăpostită şi reâmpărţită la o mână de oameni care în mod cert vor scăpa uşor.
Ei sunt în mod vizibil protejaţi de balaurul cu trei capete încă vii care se fac că-i muşcă de coadă pe ceilalţi şerpi veninoşi din fostul PDL.
La puşcărie Ponta, dar NU săsălăului care joacă România în picioare aidoma Chioretelui care ar trebui pur şi simplu omorât cu praştia cu o lovitură bine ţintită în ochiul zbanghiu.