LUMINITA DIN MIJLOCUL TUNELULUI

Mi-am făcut un reflex să închid instantaneu sonorul sau să schimb iute canalul ori de câte ori apare mutra jivinelor care sunt astăzi din prostia proverbială a românilor, a lașității lor și a ipocriziei seculare de care dăm noi dovadă, la conducerea statului.
Nu vreau să mă otrăvesc. De peste douăzeci de ani acuși, lupt și scriu deschis contra acestor jigodii impostoare care au preferat să dea cu zulul la banii țării, înlocuind munca cinstită, a efervescenței creatoare, cu munca cu gura – chiar dacă asta s-a făcut efectiv, nu doar cu vorba, indirect…
Eu unul nu am ce-mi reproșa, am doar regretul că nu sunt în plenitudinea forțelor mele fizice ca să pot lupta practic și pe alte căi cu această armată de mercenari antiromâni care au dus la disoluție o țară și un popor.
La ce folosește viața pe această lume dacă ți s-a lăsat doar dreptul să te târăști și să fii lovit mereu cu bocancii străinilor? Eu unul sunt infinit mai rău pedepsit decât m-ar arunca într-o pușcărie și m-ar schingiui până mor… Mama – prin voia lui Dumnezeu – m-a născut Om, nu o târâtoare sau o creatură lipsită de creier și mândrie. Strămoșii noștri au rezistat până ieri timp de milenii luptând cu sabia, cu furca, cu coasa sau cu ghioaga pentru a avea propriul petic de cer deasupra capului, pentru a avea noțiunea de ACASĂ și la el acasă să poată fi stăpân pe bătătura sa.
Cu siguranță că nu aș fi stat cu mâinile în sân. Aș fi plecat undeva unde Sistemul să îmi permită de a fi un anonim pașnic și liniștit și de acolo aș fi căutat prin țară și prin lume câțiva bărbați neînfricați și buni profesioniști cu care să organizez o Rezistență și o luptă de gherilă.
Tribunalul Popular care ar fi funcționat în cloud, ar fi condamnat de mult deja niște jigodii trădătoare de neam și țară precum: Băsescu, Monica Macovei, Laura Kovesi, Augustin Lazăr, Elena Udrea, Florian Coldea, Mugur Isărescu, George Maior, Ludovic Orban, Florin Câțu, Raluca Turcan, Julien Ciolos, Klaus Johannis. Acest prim lot de persoane ar fi fost cu siguranță condamnate la moarte pentru delictul de a fi trădat Țara și poporul ei, dar mai ales pentru activități vădite și dovedite de acțiuni criminale împotriva românilor! Evident că în România de azi este abrogată pedeapsa cu moartea, evident că jivinele au avut grijă să dea mai întâi legi care să le apere pentru ticăloșiile pe care aveau să le facă, dar gruparea de elită formată pentru a spăla și răzbuna acest popor, ar fi executat cu metode specifice extragerea lor și îndeplinirea sentinței întocmai cum a procedat Institutul Ellie Weisel cu criminalii naziști care au comis atrocități împotriva evreilor. Desigur, că am fi fost vânați pe planetă, că am fi fost urmăriți de mai multe țări devenite azi colonizatorii României, dar pe planetă încă mai este loc de patrioți.
Oricum este incomparabil mai bine să-i dai viața lui Dumnezeu în numele neamului tău decât să stai cu mâinile în sân și să asiști cum tinerii români cărora le-a fost dat prima dată dreptul să nu mai facă armata și să crească ca niște buruieni nefolositoare pișate de câini pe sub gardurile Europei, asistă și chiar pun umărul la pieirea nației lor.
Avem încă vii foști ofițeri superprofesioniști în arta luptei de gherilă, în cea a spionajului și contraspionajului, în cea a luptei antiteroriste, iar mulți dintre ei au fost profesorii mercenarilor de azi, folosiți de Sistem! Ei, bine, ACEȘTIA trebuie să devină Armata de Eliberare Națională, cu ei trebuie să ne eliberăm cu mâna pe arme. Nu există altă soluție. Un nucleu dur, constituit și acționând DE AFARĂ, trebuie să coordoneze și să acționeze pentru a elibera România de nemernici și trădători. De ce să vă temeți ticăloșilor? DA, SUNTEȚI TRĂDĂTORII ROMÂNIEI! Trebuie să plătiți asta!
România trebuie să fie o țară cu adevărat democratică, o țară a egalității de șanse, în care averile să fie dobândite doar prin muncă LEGALĂ și inteligență creatoare, iar nu pe jaf și mafie, nu folosind forțe exterioare ticăloase ce ne vor supuși și umili în propria țară milenară. Nu știu unde este și ce face azi un om de talia lui Daniel Dragomir, care a dovedit că se poate extrage din ghearele reptilelor statului subteran! Sper din toată inima ca el și alții ca el să poată și să aleagă mai degrabă jertfa supremă decât fuga continuă prin lume ca să se ascundă de niște dușmani ai propriului său popor!
Omul are doar o viață de care știe și este conștient, iar în această viață – lungă sau scurtă – este dator în fața Bunului Dumnezeu să facă tot ce este mai bine pentru semenii săi, chiar dacă aceștia sunt slabi și umili și se tem să ridice privirea din pământ! Personal nu aș fi pregetat nicio secundă – cu orice risc – să mor ca un martir pentru țară, decât să asist neputincios dintr-o pușcărie largă cât Uniunea Europeană la ștergerea noastră de pe hartă.
Fricoșilor, nici să dați jos un guvern de corupți, de hiene care vă mușcă și vă sfâșie carnea nu sunteți în stare? Nici să ieșiți în stradă neorganizați, din impulsul urii față de niște criminali la care vă uitați cum vă omoară lent uitându-vi-se în ochii voștri nu aveți curaj să vă opuneți?
Ieșiți cu milioanele în stradă, în toate localitățile reședințe de județ și strigați-vă nemulțumirea până aceste jivine se sperie și fug!