ROMÂNII AU AJUNS PE URMA LA MINTE…!?

Măi neamule… măi române…
Văd acum în treacăt pe la tembeliziunile cele multe, plătite să vă smucească mințile, cum ieșiți pâlcuri-pâlcuri pe ulițele orașelor, grupați mai ales pe profesii și pe domeniul de activitate și fluierați a pagubă către guvernanții actuali pe care tot voi în nemernicia voastră i-ați lăsat să urineze pe voi de la Băsescu încoace, dar mai exact de prin 2015, când ați schimbat Javra Ceacâră cu javra turbată nemțească, Rottwerner…
Băăăă, oamenii lui Hristos, chiar atât de lași, nemernici și ipocriți ați ajuns că acum vă faceți că nu ați știut ce vă tot spuneau aceste jivine cu ochii încărcați de ură și scrâșnind vorbele printre dinți, că vor veni la putere cu orice preț și vor tăia în carne vie împotriva rasei românești? Oare azi vă faceți idioților! că voi ați fost de bună credință când ați girat giraful de la Cotroceni, în ciuda românilor cu cap și patrioți pe care îi catalogați în prostia voastră „PESEDDIȘTI COMUNIȘTI”? Bă jalnice creaturi, noi, cei până în o sută de persoane care au cât de cât puțină glagorie și mai mult determinarea de a ne informa citind mult și divers, am avertizat de două decenii că Țara se duce de râpă, este vândută la hurtă de o mână de reptile târâtoare angajate ale globalismului neomarxist mondial, iar România s-a transformat în poligon de încercare, în lamă de microscop unde există cercetători care ne folosesc drept cobai de experimentări…
Nimeni nu credea pe vremea bunicului de generație al lui Johannis – Adolf Hitler (urinat fie-i în veci numele) – că au fost exterminați 6 milioane de evrei în lagărele de exterminare din Europa! Așa ceva părea incredibil și de domeniul absurdului, da a fost cât se poate de adevărat! În Israel trăiesc azi cca 8 milioane de evrei, iar naziștii au exterminat în anii 40, ȘASE MILIOANE!
Se vede clar că tot ceea ce pare neverosimil de anormal, este și incredibil în mintea multora cu școala pe sărite, cu patalamale de titluri obținute ca și hârtia igienică. Mintea lor este blocată, ea nu poate concepe și asimila decât numai ce le transmite Propaganda, care probabil că i-a cipat și programat de la grădiniță, cu mentori școliți de Societatea Deschisă….
Profesorii, ieșiți acum în stradă și fluierați „nemulțumirea” voastră că nu v-au mărit ăștia salariile pe care PSD-ul le-a dublat prin Lege? Aaaa, voi, intelectualii lui Pește Crud sunteți „intelectualitatea dă dreapta”? Voi, majoritatea dintre voi, ați votat tacit și ați crezut în Johannis în ciuda a tot ceea ce dezvăluiam mulți dintre noi după sute de ore de muncă și căutări pe Internet pentru că vouă vă era lene să găsiți? Voi, care ați tăcut din gură și ați înghițit continu în ultimii 20 de ani asistând la degradarea Școlii românești? Ați acceptat eliminarea unor informații esențiale ce ar fi trebuit predate copiilor noștri cu privire la România, la Istoria ei adevărată, la realitățile ce se desfășoară sub ochii acestor generații care se degenerează puri și simplu sub mâna voastră? Voi cereți salarii mărite după ce ați tăcut din gură când Guvernele coordonate de o mână de patrioți cu experiență conduși de Liviu Dragnea vă spuneau purul adevăr despre ce vrea UE să facă cu România? Nuuuu! Voi vă făceați că plouă, că nu înțelegeți, ați acceptat tacit să asistați la distrugerea unor oameni care pentru scurt timp chiar au vrut și au dovedit ceva pentru români! Voi ați dat crezare propagandei securisto-liberale-neomarxiste al cărui exponent este Klaus Johannis! Azi abia v-ați dat seama că ați fost înșelați și ați devenit o turmă de oi de manevră?
Învățământul românesc este PRAF ȘI PULBERE, așa cum sunteți și voi ca oameni, nu meritați niciun leu în plus pentru că nu ați făcut nimic, nu știți mulți dintre voi nimic și nu meritați nimic!
Dar VOI, cei din „Sănătate”!?
Voi ce mama naibii vreți azi în stradă? Voi, care ați primit de la guvernarea „PSD Dragnea” ceea ce era drept și normal să primiți după anii de guvernare social-liberală în care țara a fost prădată și ați fost împinși să vă lăsați neamurile la mila lui Dumnezeu!….
Ați pus mână de la mână, umăr lângă umăr și v-ați făcut „intelectuali dă dreapta”, oameni cu viziune, care v-ați gândit că are dreptate Propaganda securist-liberală-meomarxistă și că bugetul nu este sustenabil!
Păi bugetul NU este sustenabil în viziunea unor idioți incompetenți ca aceia care vă conduc astăzi în interesul străinilor ce au colonizat România, dar era, este și va fi în viziunea diametral opusă a social-democraților pe care chiar voi prin votul, impasibilitatea și abstinența voastră i-ați îndepărtat de la Putere!
Ați sărit imediat ca șacalii pe Sistemul de Sănătate când ați auzit de la sasul nazist că vi se vor da câte 500 de eur de om în tot sistemul sanitar, fără să vă întrebați o clipă „din banii cui?”, sau „oare este posibil și sustenabil”?
Să fiți convinși că dacă ar fi fost la guvernare PSD (chiar cu penibila slugă Viorica Dăncilă), tot ar fi gestionat mult mai bine pandemia, iar personalul din Linia Întâi ar fi avut drepturi și recompense corecte!
Dar voi, da, voi cei din Admenstruația Publică, ați votat și voi cu Dreapta, intelectualilor? Pe voi, guvernarea PSD chiar v-a făcut oameni, v-au dublat salariile! Voi acum ce vreti în stradă? La muncă, idioților, că Țara e-n pradă! Ați votat Johannis și „Dreapta”? „Pauza s-a terminat! Capul la fund și înghițiții căcatul din hârdău!”
Doar pensionarii nu au efectiv ce face! Sunt victime colaterale are mârșăviei și prostiei propriilor copii, pe care i-au lăsat lui Soros să-i educe în „SOCIETATEA DESHISĂ”!
Nu sunt Pesedist, cum nu mai sunt Penelist, sau altă coloratură politică!
Sunt un membru al adevăratei societăți civile, un om care a muncit 35 de ani pentru ca Țara să prospere, iar generațiile ce urmează, să se bucure de viață. Sunt un român patriot rămas singur aici să mor, pentru că ai mei copii au fost nevoiți cu acceptul meu să părăsească România pentru totdeauna, într-o altă țară, unde valorile democrației și ale pregătirii profesionale mai contează încă și unde ai curajul să procreezi și să ai copii.
Eu am rămas aici, unde voi sfârși, dar unde am încercat să deschid ochii generațiilor ce vin, că pun umărul la vânzarea și exterminarea României!
Voi aveți așadar TUPEUL să ieșiți acum în stradă și timid să fluierați a pagubă cerând măriri salariale? Românii nu mai sunt decât o gloată dispersată, o turmă fugărită și fărâmițată de lupi, care behăie când văd că pășunea este din ce în ce mai mică și mai stearpă.
Până nu vom declanșa o Adevărată Revoluție, una izvorâtă din sufletul plin de obidă al mulțimii, cot la cot cu armata, jandarmii și poliția, în care scopul principal să fie alungarea și pedepsirea Trădătorilor de neam și Țară, nimic nu va fi posibil!