MANIPULAREA

Cred că deja din ce în ce mai mulți români conștiientizează bătălia pe față pe care o dă Sistemul cu disperare chiar, să-și perpetueze dominația asupra României, ajungând până la urmă – din dorința de a fi cu orice preț la butoane – să lupte chiar împotriva României și a poporului român.
Pentru aceia dintre voi pe care nu vă preocupă politica și vorbiți cu scârbă despre ea într-o inconștiență nebună, ca bolnavul de cancer care știe că are cancer dar nu vrea să știe cum evoluează boala sau dacă sunt șanse să lupte cu ea ca să-și prelungească viața măcar pentru o zi, am să vă explic pe înțelesul vostru că Sistemul este o sumă de oameni angrenați prin diverse instituții ale statului cum ar fi: serviciile de Intelligence, Justiție (procurori, judecători, avocați), Guvern, Parlament, Ministere, Consilii Județene, prefecturi, primării, Case Județene de Asigurări de Sănătate, Spitale, instituții de cultură (teatre, edituri, centre de creație artistică), Universități de stat, particulare, Inspectorate Județene de Învățământ, școli, grădinițe, Presă scrisă, televiziuni, Facebook, Biserică, Administrația Cimitirelor, etc.
Prin urmare, SISTEMUL este acea parte a societății care printr-o încrengătură veche creată de „societatea socialistă-multilateral dezvoltată” ce se baza pe poziții sociale privilegiate a unei nomenclaturi de partid apărată de o rețea de securiști – bazată și ea la rândul ei pe o rețea și mai vastă de informatori (turnători abjecți, delatori) – a făcut în 1989-90 translația de la vechea orânduire condusă de Partidul Comunist Român, la capitalismul numit de titanul gândirii și filozofiei gorbacioviste, Ion Iliescu, „capitalism de cumetrie”.
Spre deosebire de alte țări foste socialiste, România a trecut de la o orânduire la alta într-un mod brutal, care de fapt a fost un mod ca vechea nomenclatură a statului ce acumulase sub Ceaușescu averi ascunse de ochii mulțimii, dar știute și protejate prin Omerta față de Ceaușescu și camarila sa, au hotărât să facă ceva pentru ca averile lor să poată ieși la lumina zilei și mai mult decât atât, să sporească fără frică prin orice metode – inclusiv jaful și vinderea țării fără niciun fel de scrupule.
Și alte țări au trecut de la un regim la altul și alte țări au avut partid unic și Securitate protectoare, doar că alte popoare au dovedit o rezistență mult mai mică la abandonarea comunismului decât România și până în final s-au coalizat împotriva noastră cu gândul de a ne pedepsi dându-ne lovitura de grație, așa cum se întâmplă oriunde într-o clasă de elevi terorizată în timp de unul mai rău și mai încăpăținat. Nimeni din clasă nu are curaj să i se opună, dar când vin în ajutor 2-3 frați din clase mai mari, toți fricoșii se coalizează și se adună în spatele bătăușilor care acum tabără în grup pe golanul de care le era frică și când acesta e la pământ, fiecare îi dă un șut în cap, în picior sau pe unde apucă, transformându-se pe loc dintr-o gloată de fricoși lași, într-o mică armată de hiene ce-și descarcă frustrările linșând pur și simplu trupul celui de care s-au temut groaznic.
SISTEMUL este în România acel tot nevăzut format din oameni fără scrupule, fără sentimente patriotice, fără Dumnezeu chiar, rapace, ticăloși, oportuniști, carieriști, oameni falși, care prin față îți vorbesc una și pe la spate te lovesc fără nicio milă.
Dacă în alte țări cu democrație adevărată acest Sistem cuprinde o mică parte a societății într-un procent oarecum controlabil, adică toate instituțiile democratice ale statului de drept exercită putere asupra Sistemului și duc în permanență o luptă poate nevăzută de a-l anihila, la noi Sistemul este mult mai puternic și mult mai numeros decât cealaltă parte a instituțiilor enumerate mai sus, așa încât ele nu mai funcționează efectiv și nu își mai exercită rolul de coordonare asupra bunului mers al societății.
Practic, toate aceste instituții sunt infestate cu elemente nocive care pun la cale jaful sistematic al țării pentru orice resurse materiale sau financiare în timp ce pe față, în Presa pe care au subjugat-o de mult deja, declamă și susține că El – Sistemul – duce o luptă acerbă cu corupția și cu corupții.
Totul este în subteran, dar exact ca și în cazul icebergului, la suprafață este actuala clasă politică ce mimează de un sfert de secol în tot felul de Aranjamente și Permutări că ea și numai ea dorește binele națiunii și este în stare de orice sacrificiu numai pentru binele și prosperitatea neamului.
Problema care se pune cu adevărat acum la noi e aceea dacă populația cinstită – sărăcită și debusolată – este mai puțin numeroasă decât restul populației care a fost adusă într-un asemenea hal de îndobitocire, într-o asemenea stare de nepăsare și apatie, încât preferă să intre în acest joc al degradării și dezumanizării și preferă starea de jaf pe față, preferând să-și riște o libertate efemeră în locul alegerii ca să lupte cu orice preț cu demnitate și hotărâre pentru a anihila forțele malefice reprezentate de Sistem și revenirea cu ultimele puteri în rândul lumii civilizate.
Suntem vizibil manipulați și umiliți de actuala conducere a țării, de toată clasa politică reprezentată de partidele parlamentare – indiferent de mărimea și orientarea lor – poporul, națiunea, nu mai contează, s-au înmulțit iudele, cozile de topor, au ieșit la iveală în locul calităților umane lăcomia, răutatea, individualismul, îndepărtarea și hulirea credinței în Dumnezeu.
Țara este trădată pe față, ni se impun de către Sistem figuri pe care suntem NEVOIȚI să le votăm, dânduni-se senzația că noi îi alegem, că noi ne hotărâm destinul și viitorul.
Acolo sus ei se cotonogesc între ei, nu le ajunge carnea de pe ciolan, vor mai mult, din ce în ce mai mult, se arestează unii pe alții, se scuipă și se înjură deschis la emisiuni de televiziune făcând în fiecare zi, în fiecare oră, spectacol la care populația asistă prostită ca la bâlci atunci când saltimbancii își dau cu flăcări pe mâna goală spre uimirea idioților care nu înțeleg cum de nu se frig.
Tot ce se numește Presă sunt instrumente de prostire publică, iar acum manipularea se face și prin intermediul Internetului cu rețelele de socializare.
Nu înseamnă că mărindu-se numărul acelora care au învățat să mânuiască un calculator sau alt device la modul sumar, a crescut și gradul de inteligență al populației căreia ar fi trebuit să-i crească concomitent și gradul de discernământ….
Sunt deja metode sofisticate create de același Sistem care la rândul lui e și el supus și condus de Oculta mondială, de manipulare și inducere în eroare poporului.
Imediat cum apar posibile regrupări ale unor forțe benefice a acelei părți ale societății care are un grad de inteligență care s-o facă să vadă și să înțeleagă aceste mecanisme mârșave, imediat ce apar lideri corecți și cinstiți, cu spirit patriotic, lideri dispuși la orice sacrificiu pentru binele neamului din care provin, pentru coagularea unui curent de revoltă care să răstoarne acest Sistem Ticălos, forțele răului se adună imediat și fac front comun ca să-l scuipe, să-l denigreze în fața mulțimii, să semene neîncredere și să-i compromită pe lideri.
Sunt lăsați de către Dumnezeu pe pământ oameni puternici, oameni neînfricați, luptători pentru bine care nu se lasă nici intimidați, nici manipulați, nu au alt scop în viață decât să lucreze în ajutorul Domnului pentru ca binele să triumfe!
Privesc cu silă la televiziunile patriei – de la Antena3 la celelalte obscure ca B1 sau Digi24, Realitatea sau România Tv, Canal D sau PrimaTv, etc – nemernicia cu care orientarea emisiunilor se face în mod intenționat către partidele existente ACUM pe eșichierul politic ignorându-se cu bună știință să fie prezentate pe larg știri despre lupta unor partide noi izvorâte din societatea civilă pe cinstite, din dorința acelora pe care i-am precizat mai sus să lupte pentru a salva țara de cozile de topor.
În loc să prezinte pe larg zbaterea acestor oameni care dovedesc în primul rând patriotism și curățenie morală dublate de un profesionalism recunoscut pe domeniile lor de activitate, în loc să fie acum în centrul atenției ca o antiteză la actuala clasă politică ticăloasă, partidul Alianța Noastră România este aproape complet ignorat, oamenii și ideile emanate de ei sunt ascunse intenționat opiniei publice, toți mimează că nu există decât PSD sau PNL, sau PMP, sau UDMR.
Jigodiile din presă care mențin prin orice mijloace Sistemul la putere sunt parte al acestui Sistem și ei beneficiază din jaful asupra Țării!
Vă uitați cu nesaț la emisiunile „corifeilor” Antenei 3 sau a RomânieiTV a securistului Ghiță, la postul ungurului Szekely ce deține Digi24 și pe care nu-l cunoaște cică niciun salariat al acestui canal stipendiat cu imense fonduri, cu aparatură de ultimă generație și audiență doar la acel public dependent de banii evreului maghiar american Soros, ce nu precupețește nimic pentru a vedea prin intermediul unor români ticăloși sau proști Transilvania lipită iarăși la Ungaria.
Nimeni nu vorbește, ba chiar ignoră cu desăvârșire înființarea partidului condus de cel mai adevărat lider anticomunist și antisecurist de la Revoluție – Marian Munteanu! De ce?
Pentru că se tem animalic de ideea că poporul s-ar putea deștepta și s-ar putea uni sub stindardul luptei de întregire a neamului, de oprire a vânzării României, de oprire a jafului bogățiilor țării!
Se tem de ideile exprimate, de gândul că vor fi modificate legile strâmbe ce permit vânzarea țării, a pădurilor ei, a aerului curat ce-l putem respira, ne-au furat prin metode diabolice mințile luminate cu care suntem nativ dotați de Dumnezeu, ni se fură până și Istoria, dar ni se fură și Viitorul!
Nu știu câți oameni vor putea avea inteligența – dar mai ales tăria morală – să-și astupe urechile, să-și acopere ochii să se imunizeze la minciunile otrăvite ce li se toarnă permanent menținându-se în centrul atenției doar niște lepre compromise ca Dragnea, Ponta, Blaga, Gorghiu, Codrin Ștefănescu, Meleșcanu, Johannis, Cioloș, Săftoiu, Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu și alte jivine din politica actuală și în ziua votării să voteze poate pentru prima dată cu mintea și cu inima și să vadă exact pe cei ascunși intenționat ochiului public, să voteze tacit, cu îndârjire, ba chiar cu dorința de răzbunare pe cei ce vor fi scoși în față de Alianța Noastră România!
Vor avea de înfruntat și de învins dușmanii sorosisti de la Uniți Salvăm România, vor avea de învins ticăloșii din PNL, PMP, PSD care se unesc cu partidul neconstituțional UDMR ca să răpună țara până la sărbătoarea centenarului!
Alianța Noastră România nu are posibilitățile materiale și mijloacele pe care le controlează Sistemul pentru a se menține la putere.
De votul românilor din țară și din diaspora va depinde existența în viitor al unui popor cu rădăcini pe aceste meleaguri din timpuri ancestrale.
În ciuda dorinței și în ciuda ascunderii ei cu disperare, Alianța Noastră România, EXISTĂ!
Este alianța oamenilor cu credință în Dumnezeu care călăuziți de Acesta, vor să-și salveze existența. Ajută-ne Doamne!