OMERTA

Cred că sesizați cu toții și conștientizați modul ordinar prin care românii sunt manipulați!
Nu există vreun post de televiziune sau ziar online – indiferent de sorgintea lui – să nu se dedea la o manipulare ordinară a populației în legătură cu viitoarele alegeri.
Toți „găozarii” – vorba marelui interlop Băsescu – stau toată ziua în gură doar cu foștii, actualii și – ni se inoculează până se fac noi circumvoluțiuni pe creier – și viitorii conducători din actuala clasă politică!
După mintea acestor reptile – indiferent că sunt de la Antena3, România Tv, B1, Realitatea, Kanal D, Prima, TeleM, Iasi Tv Life, BZI, ZDI, Evenimentul, DC News, Hot News, Adevărul, România Liberă, Răcnetul Scobâlțenilor sau Goarna Tecuciului, Țara nu poate fi întoarsă de pe drumul pieirii și nu ne rămâne decât varianta de a muri ca sclavi în colonie!
Găozarii sunt cu toții niște reptile vii care pur și simplu depind prin politica postului sau a jurnalului – a organului de presă ce-l reprezintă – de clasa politică coruptă cu care este înturlucată simbiotic de peste două decenii.
Sunt cu toții un regn de animale prădătoare care se hrănesc aidoma hienelor cu ființele umane dinafara sistemului lor pe care îi exploatează și apoi în devorează.
Acești reptilieni fac ORICE – dar ORICE! – pentru a menține la putere acest sistem și lucrează din plin neprecupețind niciun efort și nicio cheltuială de bani pentru a-și atinge scopul.
Băieții au „party-pris”-uri, îi pupă în cur ori pe Ponta și pe Tăriceanu, ori pe Băsescu, ori pe moș Vasile sau „ghenărariu” Oprea, ori îl tratează cu salivă pe sas de hemoroizi! Găozarii și cururile ce le deservesc pot trece cu ușurință cu limba peste orice piedică și după cum bat vânturile beșinilor puturoase, cururile pot fi schimbate de la o zi la alta la un semn nevăzut.
Uite măi române la ceea ce se petrece cu dorința clară de a te mai prosti încă o dată, de a te face să mai greșești (pentru a câta oară?) și îți împuie capul cu toate jivinele care s-au rotit până acum peste tot și s-au împerecheat în alcovuri politice de toate doctrinele care nici măcar nu mai există!
Niște presari de vitrină ca Radu Tudor, Mihai Gâdea, Dana Grecu, Bogdan Chireac, Rareș Bogdan, Silviu Mânăstire, Corina Dragotescu sau Niels Snecker, Andreea Crețulescu, Monica Ghiurco, Cristina Șincai, Florin Ghețău, Aurel Dobașu, Călin Ciobotari și mulți alți neica nimeni în stradă cărora nici nu le reținem numele de familie, dar care mănâncă zilnic rahat cu polonicul – rumegă non stop aceleași nume de jigodii politice de la nivel central sau pe plan județean.
Nimic despre oamenii curați din această țară care îi urăsc pe acești carnivori rapace și care luptă din toate puterile să se unească sub un steag curat al patriotismului să răstoarne pașnic orânduirea ticăloasă!
În ciuda faptului că Marian Munteanu a coagulat în jurul său – la început sub o platformă civică – românii patrioți, românii curați, nepătați de politică, oameni cu mare expertiză profesională și determinare de a se uni sub cupola partidului Alianța Noastră România, hotărâți să participe la aceste alegeri pentru a-și putea spune deschis vrerea și dorințele în viitorul Parlament, pentru a putea să acumuleze apoi suficientă încredere de la majoritatea populației cu care să poată lua înapoi țara și neamul din mâna Mafiei politice, să schimbe legile strâmbe, să pedepsească leprele și trădătorii, toată această acumulare de energii este voit ascunsă ochiului public.
Cu mici excepții – de ochii lumii – Marian Munteanu a fost chemat în ultima vreme alături de actualelele jigodii din politică să-și spună chipurile punctele de vedere și ideile susținute de el și de adepții săi în actuala construcție politică.
Dar – repet – doar de ochii lumii și în niciun caz în aceiași pondere cu care ne sunt inoculate în minte ideea că va fi Prim Ministru același trădător care a fost numit în calitate de tehnocrat cu o gașcă de cozi de topor pe care i-a pus miniștri în complicitate cu sasul Johannis ce numai binele României nu-l vrea, sau că oricum, indiferent de votul nostru manevrele de culise vor hotărî cine va fi la butoane și Alianța Noastră România este ignorată cu bună știință, iar Sistemul a ordonat către întreaga Presă să fie impusă Omerta, adică legea mafiotă a tăcerii!
Baa, mai mult: jigodiile au purces prin agenți acoperiți existenți cu duiumul în actuala clasă politică la înființarea de alte partide ce trâmbițează în aparență că sunt patriotice, că vor schimbarea României, că luptă pentru români și drepturile lor!
Partidul România Unită căruia i se face o asiduă reclamă de către presa „proPSD” ca Antena3 și România Tv invită chipurile la dezbatere pe ticălosul Victor Ponta – jigodia care a dat lovitura de grație României după ce poporul l-a mandatat ca Prim Ministru votând masiv USL ca să scape țara de Javra Ceacâră și oligarhia sa.
Ponta a fost la Bruxelles în noua calitate de Prim Ministru numit chiar de Băsescu, care prin fraude grosolane a rămas la putere sfidând un popor de oi proaste docile și supuse, ce după ce au mers și au votat USL, s-au văzut apoi scuipați de Băsescu și Ponta o dată cu Pactul de Coabitare!
Și acum tot ei vin și se reinventează? Adică Băsescu și Ponta sunt noii „patrihoți” ai națiunii? Și Presa asta deontoloagă le trage clopotele și le înalță osanale ignorându-l pe Marian Munteanu și oamenii din jurul său care doresc pur și simplu pașnic – fără vărsare de sânge – să elibereze Țara de hoți?
Adică populația aceasta s-a degradat atât de mult încât preferă sclavia în țara în care s-a născut și a dăinuit de veacuri primind în piept loviturile atâtor alte rase și popoare mari, vreme de milenii, rezistând totuși?
Oameni buni! Dragi români! Deschideți bine ochii, dar deschideți și mintea!
Nu vă luați în continuare după otrava ce vă este turnată meticulos în minte, în ochi, în mâncare, în apă, în aer, nu vă lăsați manipulați de toate forțele care se opun cu disperare menținerii la putere și la butoane!
Sunt tot felul de ziare online ca „Fluierul.ro” „Știri pe surse”, „Comisarul.ro”, etc ce sunt organe de presă acoperite servite de jigodii acoperite! Ele denaturează adevărul și mint prin omisiune!
Le este frică de românii care în subteran, în familie, în cercuri apropiate de colegi și prieteni vorbesc tot mai apăsat despre nevoia de a-l urma pe Marian Munteanu și Alianța Noastră România! Sunt falsificate sondaje, intenționat sunt ascuns sau omise întrebări despre Alianța Noastă România!
Sunt de-a dreptul DIS-PE- RAȚI! Sunt înfricoșați de moarte numai la gândul că românii s-ar putea trezi la realitate și ar putea să-și învingă frica votând masiv ALIANȚA NOASTRĂ ROMÂNIA!
Adică nu PSD, PNL, PMP, PRU, ALDE, UNPR, ci Alianța Noastră România! Asta va însemna eliberarea după 26 de ani de la sângeroasa „revoluție” înfăptuită cu prețul multor crime de adepții „perestroicii” gorbacioviste ce l-a avut în frunte pe Ion Iliescu!
Atunci românii erau prostiți și înfricoșați după aproape 50 de ani de comunism, dar ceea ce am trăit cred că ne-a fost îndeajuns să ne deșteptăm.
Cu crucea și cu Dumnezeu înainte! Singurul lor mod de a ne anihila este să ne ignore și să ne treacă sub tăcere cu Omerta!
Vom învinge Mafia!

https://www.facebook.com/aliantanoastraiasi/?ref=page_internal