MAREA ÎNȘELĂCIUNE

Direct interesat la ceea ce se petrece acum în jurul meu, observ cu mare atenție și caut să deslușesc mișcările ce se derulează pe ascuns sau la vedere pe plan politic național, dar cu repercursiuni până în ultimul cătun de la Gheboaia unde pot exista și trei oameni bătrâni fără venit și fără curent electric ce vor fi aduși cu jeep-ul la vot, pentru că lămâia va trebui stoarsă și de ultima picătură.
Se vorbește tot mai apăsat pe la talkshow-urile de la televiziunile politruce despre efectul străzii și se bate foarte tare monedă pe ideea că vocea străzii a răsturnat guvernarea Ponta…
Ei bine, guvernul Ponta – începând cu februarie 2013 de când Antonescu a hotărât vizibil și deschis să rupă pisica pentru a scăpa de Pisic – nu-și mai are legitimitate. Este clar că liberalii conduși de Crin Antonescu au înțeles foarte bine că au fost trădați și ceea ce eu și mulți alții ca mine le reproșăm, este faptul că nu au rupt acest pact construit forțat doar pentru a înfrânge fiara băsistă chiar de a doua zi, după ce Șarpele cu Ochelari a semnat și a recunoscut Pactul de Coabitare și a dorit alianța inutilă cu UDMR.
Este știut astăzi că Antonescu asta a vrut să facă, doar că victoria zdrobitoare și numărul imens de locuri creat pentru liberali în urma alegerilor din 2012 a fost atât de mare, încât gloata partidului s-a opus pe față acestui gest, deoarece niciodată membrii PNL nu avuseseră atâtea locuri și funcții prin toate instituțiile statului.
De fapt, era euforia că puteau detrona hoții din PDL și să le ocupe funcțiile cu hoții din PSD și cei din PNL. Aici a fost buba, asta e explicația că o forță politică majoritară NIMICITOARE nu a putut fructifica acest avantaj.
Una dintre cele mai mari vinovății după ticăloșia PSD, o au fără îndoială cele două televiziuni politicianiste ca Antena 3 și România Tv, ce mânate de interese vădite s-au poziționat imediat de partea lui Ponta pe care l-au menținut la putere cu forța minciunilor și a detractărilor la adresa lui Crin Antonescu și a liberalilor ce au fost continuu denigrați și ponegriți, manipulându-se majoritatea populației că Ponta este salvatorul neamului, iar Crin Antonescu și liberalii sunt dușmanii națiunii…
Atunci a hotărât Crin să apeleze la soluția de avarie cu unificarea dreptei, dar a cerut și alegeri anticipate, pentru că în realitate guvernul condus de Victor Ponta era legitimat numai alături de liberali.
Antonescu a făcut pasul la ofsaid împrună cu miniștrii liberali din cabinet, dar mai jos lucrurile s-au oprit aici, restul funcțiilor deținute de liberali prin toate Administrațiile Locale și instituțiile deconcentrate s-au păstrat, continuându-se cârdășia cu PSD.
Asta a fost prima mare trădare a lui Crin Antonescu făcută chiar de către colegii săi din partid. Din acea clipă în niște laboratoare nevăzute s-a elaborat planul introducerii sasului Johannis în ecuație în vederea eliminării totale a lui Crin Antonescu!
În tot acest timp, societatea civilă a fost puternic manipulată de Media infestată de ofițeri acoperiți care au coordonat și făcut jocurile de culise.
Celulele băsiste din exterior escamotate în numeroase ONG-uri finanțate pe filiere sorosiste, sioniste, francmasonice, rusofone, etc au intrat într-un fel în conservare, iar în același timp s-au regrupat și au avut drept temă să preia cât mai mult și mai apropiat probleme reale ale societății civile și chiar să-i inducă acesteia subliminal tematici veridice.
Scopul a fost foarte clar: în primul rând ca să legitimeze credibilitatea acestor ONG-uri în ochii populației și în al doilea rând să fie gata oricând ca nucleele formate în jurul lor să se transforme la comandă în partide politice cu care oamenii sistemului să se poată restarta la un moment dat și să preia iarăși puterea după circa patru ani de „prigoană” artificială, timp în care urma să fie destructurată și anihilată clasa politică majoritară ce formase USL și care a răsturnat regimul băsist…
Ponta a fost veriga slabă a USL și pentru că putea fi șantajat și manevrat ușor de către serviciile de inteligence al cărui membru fusese oficial, de la el s-a început fărâmițarea monolitului masiv votat de populație ca să răstoarne regimul băsist.
Ce a urmat, deja este istorie și s-a lucrat cu acul de pirogravat și cu lupa ceasornicarului până la situația din prezent.
A fost Roșia Montană, a fost Pungești și scandalul exploatării gazelor de șist din toată România și pe întreg mapamondul, unde diversele ONG-uri ce reprezintă interese diferite „s-au luptat” cu guvernanții angrenând pe sume mai mari sau mai mici mercenari din societatea civilă.
S-a pedalat foarte mult pe teme ecologice exploatând la maximum potențialul unor partidulețe ecologiste a căror capi de la București nu erau ȘI NU SUNT nimic altceva decât agenți de influență a unor interese externe care au îngenuncheat România.
Venise momentul creșterii presiunii asupra clasei politice, a timorării ei, pentru că asta era teribil de ușor având în vedere câți rechini rapace, câți interlopi au ajuns în politica mare și care au un singur scop: să se îmbogățească masiv și cu orice preț, prin orice mijloace.
A intrat puternic în joc mecanismul gândit și bine pus la punct din timpul regimului Băsescu și anume DNA și Justiție + serviciile secrete, cu oameni fideli și special aleși în funcțiile cheie care au anchilozat orice reacție sănătoasă!
S-a trecut la decimarea bine țintită, punctuală, a actualei clase politice, prin arestarea sau deschiderea de Dosare penale unor oameni din conducerile partidelor, mai ales a celor din PSD și PNL.
Este evident și din cosmos că fuziunea dintre PNL și PDL s-a făcut cu forța chiar dacă s-a știut dinainte că aceasta nu va putea avea efectiv loc. Actualul „nou” PNL cu certitudine se va scinda după alegeri, mulți dintre foștii lideri din PDL vor migra la PMP…
Ideea era să fie o perioadă puși la adăpost niște capi ai camarilei băsiste și singurul scop intuit, este conservarea unor averi inimaginabile făcute de o rețea de escroci importanți care au format această bandă de înaltă crimă organizată.
Totul apare doar ca un scandal continuu, mediatic întreținut cu bună știință de evenimente în derulare continue, menite să abată atenția societății civile de la adevăratul scop.
Johannis face neabătut jocul acestor forțe oculte cu aparența că este un tip pragmatic ce vrea democratizarea societății, dar în fond el face jocul tuturor acestor structuri aflate afară prin Europa și America și care au devalizat România aducând-o la stadiul de colonie, așa cum NU s-a întâmplat cu nicio țară fostă comunistă.
Sistemul era pregătit să speculeze în avantajul lui orice eveniment care s-ar fi întâmplat și care ar fi putut fi exploatat emoțional pe plan intern, sau pe plan extern.
S-a inoculat subliminal din prima zi de instalare a sasului la Cotroceni că își dorește un guvern fidel cu care va putea schimba România și o va aduce pe drumul cel bun…Pentru asta se lucrează pe toate planurile de un an de zile.
În aparență și în paralel s-a acționat pentru dezbinarea capilor coaliției de la guvernare prin oportunistul și șantajabilul general Oprea, prin Daniel Constantin, prin Victor Ponta și Liviu Dragnea asupra cărora a acționat DNA.
S-a dat de înțeles de către Johannes că ba Oprea, ba Liviu Dragnea i-ar fi intrat în grații pentru a fi gata să spargă coaliția. De data aceasta verigile slabe au fost Oprea și Dragnea.
Când s-a constatat că este slăbită suficient de tare coaliția și sunt oameni pregătiți să trădeze, s-a așteptat(?) ivirea unei ocazii care să arunce în aer capacul oalei sub presine a societății. Pentru asta s-a lucrat asiduu și meticulos timp de un an pe mai multe fronturi.
S-a profitat din plin de accidentul polițistului antemergător care a accentuat vulnerabilizarea lui Oprea și de incendiul de la #Colectiv care a scos oamenii în stradă. Aparent spontan, dar mai apoi strada a fost preluată și confiscată de activiști bine exersați. A început marea manipulare.
Totul e gândit în amănunt. Actuala clasă politică, actualele partide cu vechime de cel puțin douăzecișicinci de ani care au făcut jocurile, trebuie slăbite și făcute să dispară ca să facă locul altora noi care să aducă alți oameni fideli sistemului, oameni conservați, pregătiți și fidelizați cu funcții și salarii mari înafară și care acum ne sunt prezentați drept specialiști nepătați.
Guvernul Cioloș este demult pregătit, nu neapărat în această componență, ci doar Cioloș efectiv, cu 2-3 inși în ministere importante, iar restul sunt comunicați pe email de către „Laborator”.
Placa turnantă este Monica Macovei, Alina Mungiu Pipidi, MRU…
Ei sunt contactele și piesele de bază în acest joc de șah unde România e doar tabla de joc,
Guvernul de tehnocrați e doar o gogoriță care are menirea să pregătească și să lase locul unor partidulețe ong-iste care vor avea infuzii suficiente de capital și logistică, vor fi aspiratoarele unor anumiți politicieni care se vor restarta și reabilita ca fiind oameni de valoare și neprihăniți.
Totul concură acestui scop. Legislația este modificată în așa fel, încât să poată produce o mare bulversare pe scena politică. S-au dat drumul în viitoarea campanie electorală unei sumedenii de partide noi prin mecanisme mult ușurate. Asta e numai de fațadă.
Alegerile vor fi câștigate numai de acei politicieni „noi” și partide noi, pe care le dorește sistemul.
Clasa politică se va primeni automat cu mutre necunoscute despre care populația captivă nu va ști mai nimic, așa că este puțin probabil ca niște rechini din politica veche să mai poată aburi lumea.
DNA lucrează, dar numai pe alese, averile se vor confisca în mică măsură doar la niște proști hapsâni, dar adevărații ticăloși și marile averi făcute prin devalizarea României vor fi de negăsit și puse la adăpost…
Atenție dar stimați cetățeni la ceea ce veți vota la viitoarele alegeri!
Uitați-vă cu mare grijă la cine se află în spatele acestor partidulețe noi cu nume pline de patriotism, cu nume ecologiste, cu sloganuri pline de dreptate și adevăr! Vedeți bine cine vă îndeamnă să vă uniți ca să salvați România, cine dorește numai o Românie curată și puternică!
Vedeți câți dintre politicienii actualei clase politice veți regăsi în fruntea și pe listele acelor partide! Vedeți cât de mari specialiști – școliți și cu CV-uri impresionante – vin în țară din structuri externe, plini cu diplome eclactante menite să le ateste expertiza! Vedeți cine dintre intelectualii „de dreapta” de pe plan local, dintre jurnaliștii „de dreapta” îi susțin cu fervoare!
Acesta e un semnal cât se poate de clar de cine trebuie să vă feriți pentru a nu vă mai lăsa păcăliți și după un sfert de secol de „democrație” neaoș românească…

One thought on “MAREA ÎNȘELĂCIUNE

Comments are closed.