MOMENTUL MINUS ZERO

Aseară, la semifinala dintre Anglia și Croația, țineam evident, cu Anglia. Știam însă – simțeam în urină – că nu englezii, ci croații se vor califica în finala Cupei Mondiale de la Moscova și am ales să nu mă uit la televizor să văd meciul în direct ca să mă umplu de nervi, așa că am ales să-i văd moaca lu Dragnea de la tribuna Antenei 3, pe care Gâdea i-o oferă generos ori de câte ori Livache își manifestă dorința să se adreseze mascat națiunii, dar în primul rând electoratului, tot ca să nu cheltuiască banii partidului aducând-ui la București.
De la bun început vă asigur că nu am făcut decât să dau mere pe pere, că de enervat tot m-am enervat și încă foarte tare!
Evenimentele din ultima vreme – când sasul nazist de la Cotroceni joacă ruleta rusească cu nervii românilor sfidând statul de drept în care ne dorim să trăim – el și acoliții umilesc fățiș cu declarațiile sasului prezidențial, care pur și simplu urinează pe fața noastră rânjind de satisfacție, știind că nu i se va întâmpla nimic rău; au făcut multe persoane neînregimentate politic în vreun fel să spumege de furie și să scrâșnească din dinți cu gândul la cei care guvernează țara ca urmare a voturilor primite de la o majoritate confortabilă, dovedindu-se că nu au curajul efectiv să ia boul de coarne și să-l trântească de gardul Cotrocenilor ca să se audă nu doar până la Sibiu, ci chiar peste mări și țări, în îndepărtata Groenlandă sau Țara de Foc, până în Antarctica sau Papua-Noua Guinee.
Coaliția PSD&ALDE vorbește bine în public, pare că știe ce vrea, sau mă rog, că ar fi bine „dacă”, dar este condusă de doi oameni a căror cariere politice sunt cu siguranță compromise și așezate sub semnul teamei că ar putea fi învinși de sistemul căruia până nu demult îi erau obedienți și îi făceau jocul.
Am spus și am scris de multe ori că celor doi concubini din cuplu le lipsește determinarea și le lipsește curajul de a nu rămâne singuri expuși în fața reptilelor ce colcăie în Statul Paralel.
Nici Dragnea, nici Tăriceanu nu au demonstrat în cei aproape doi ani de la mandatul lor că ar avea suficient aer comprimat care curge prin conductele pikonului ca să poată sparge și destructura într-un termen rezonabil de scurt păienjenișul de țesături făcut de păianjenii veninoși care au învăluit societatea românească într-o membrană grețoasă și periculoasă. Deja pânzele de păianjen îți intră demult în păr, în gură și în ochi și sila ce îți provoacă a atins paroxismul a ajuns de nesuportat, Loek și Bolek vorbesc doar…
Sunt două metode de anihilare a statului paralel: cea directă, a ungurilor și a polonezilor – ce înfurie conțopiștii cancelariilor europene, dar au aprobarea tacită am Americii și NATO- și metoda românească bazată pe inovația mașinii care își trage singură șuturi în cur, dar nu-și trage, ce este acum în teste de probă.
”Bărbații de stat” de la care românii patrioți și aceia ce nu știu sensul cuvântului, dar sunt indignați că au fost încă o dată păcăliți de exponentul jigodiilor securiste și nomenclaturiste aparținătoare de România ceaușistă ce au pactizat cu dușmanii ca să scoată țara la mezat și să o transforme într-o colonie a neofascismului socialist european, l-au ales pe sasul Klaus Werner Johannis neținând cont că nu este nici român de etnie română, nici creștin ortodox ca majoritatea poporului. Au dat dovadă de cel mai înalt altruism și de cea mai autentică manifestare democratică atunci când au dat votul majoritar sasului în detrimentul unui român crezând că sasul are ceea ce românii apreciază la germani, adică cinste, precizie, onoare, acuratețe, echilibru și nu în ultimul rând posibilitatea de a fi ajutați de Germania să sărim mai repede niște etape către o democrație reală.
Că nu a fost așa, că sasul ales s-a dovedit a fi o liftă mai mare decât românii dinainte și cel ce îl concura pe Johannis, s-a dovedit cu prisosință și a ieșit la iveală ca uleiul deasupra apei.
În această situație, de ce și de cine s-a agățat populația majoritară? De două paie pentru atâția măgari!
Naivi și ușor de manipulat, românii au așteptat de la conducătorii lor cărora le-au dat votul confortabil, să-i răzbune, să se proptească bine în picioare și să prindă cu ambele mâini boul Apis de coarne ca să-l izbească cu capul în gardul Cotroceniului.
Le este teamă? Sunt timorați?
Ei lasă să se înțeleagă că sunt prudenți, că sunt înțelepți, că au schimbat metoda prin care au acționat împotriva Javrei Ceacâre ce le-a provocat pierderi și acuma acționează cu metoda persuasivă a picăturii chinezești ca să învăluire și comunitatea internațională – vezi Doamne iartă-mă să n-o bruscheze – rezumându-se doar la declarații de presă, la amenințări și la poze de grup cu inși cumsecade ce știu că politica se face de oameni calmi și răbdători.
Asta să o credeți voi! În stare de război pe față, lupți cel puțin cu arme egale cu a inamicului!
Ia să spicuim puțin din interviul lui guru Livache dat aseară lui Mihai Gâdea la „Sinteza zilei” de la Antena 3:
„Am fost întrebat de multe ori ce înseamnă când spun eu să mergem până la capăt. Până la capăt înseamnă pe de o parte Programul Economic să fie implementat – și asta va face din România p țară cu potențial economic și să fie o țară care își folosește acest potențial economic – românii să trăiască mai bine și a doua componentă să fie o țară în care drepturile fundamentale se respectă…” tîgâdâm, tîgâdam, dam-dam!
Hai mă, „pă bunee?”. Nu încetezi abureala? Câți dintre ai tăi te mai ascultă cu poveștile astea spuse de bunei nepoatelor pe genunchi la gura șemineului într-o noapte ploioasă de vară la țigara „de după”?!
Parcă discursul ăsta era și în 2015, 16, 17 și azi în 2018.
„Să menținem deschis subiectul suspendării lui Johannis, pentru că doar faptul că a semnat decretul de revocare al doamnei Kovesi , nu înseamnă că ăsta era singurul motiv de suspendare.
Slavă Domnului, eu și colegii mei am întins de multe ori mâna să facem o pace politică în țară….Am mers până acolo că i-am votat și un guvern. Scos din buzunar, venit de nicăieri, fără niciun fel de legitimitate politică punând interesul țării deasupra interesului politic.”
Moșule, ne crezi proști? Că suntem cu toții simpatizanți PSD? Care „menținere deschisă” a subiectului suspendării? Vreți rating la Tv? Aveți nevoie de publicitate mascată și să lucreze alții la PR-ul vostru cât stați cu cracii expuși la soare pe plajele albe într-un hamac sub palmierii de lângă bungalow?
Dar noi, românii rămași acasă, noi celoa ce le fierbe sângele în vene când vedem năpârcile care atentează la ordine, la pacea socială, când vedem haita de cățele cu pui vii trecând ostentativ în dute-vino pe zebră ca să blocheze traficul rutier și să împiedice oamenii liberi în conștiință să trăiască, să-și vadă de munca și de viața lor – neținând cont de strigătele și chemările unor estropiați descreierați – sub văzul autorităților statului ce se manifestă timorat din cauza nehotărârii voastre, ce facem?
De ce să mai înghițim aceste umilințe și să nu punem mâna pe pari, pe drujbe, pe cuțite, pe cataroaiele din caldarâm și să nu exterminăm pentru totdeauna năpârcile care colcăie ca să putem să ne facem o țară adevărată, o țară a Staului de Drept? Asta e Jandarmerie? Asta e armată care apără populația de nemernicie? Luați banii de la SRI și Ministerul Public și dotați Jandarmeria cu mașini de luptă moderne, cu traininguri de instruire performante, numiți comandanți neobedienți politic!
„GÂDEA: În funcție de ce veți lua decizia dacă veți merge cu suspendarea până la capăt?
L.D. – La ora asta nu știu ce ar trebui să se întâmple ca acest demers să se oprească în toamnă. Chiar nu știu. Adică nu-mi dau seama ce-ar putea să facă, nici nu …
GÂDEA: în toamnă ați spus!
L.D. – E vorba de parlamentari….nu este obligatoriu în toamnă! Se pot întâmpla foarte multe lucruri și am și vorbit cu colegii mei în ultima întâlnire de la Grup,… când era decizia să începem procedurile chiar în ziua de luni, le-am spus că pot merge în vacanță, în vacanța parlamentară , dar să aibă tot timpul telefoanele la ei, pentru că dacă apare ceva, o să ne reîntâlnim în Parlament. Deci nu știu ce ar putea să se întâmple., dacă s-ar întâmpla ceva foarte bun, dacă dintr-o dată s-ar schimba și ar înțelege că mai important decât mandatul lui al doilea . mai important decât interesul personal este destinul acestei țări, sigur, putem discuta, dar nimic din ceea ce a făcut până acuma, nimic din atitudinile de până acum, din acțiunile lui de până acum nu-mi dau vreo speranță că ar putea interveni ceva…Eu am spus asta și domnului Tăriceanu. Eu nu vreau să forțez pe nimeni, nici pe colegii din coaliție, e o discuție pe care o vom continua în coaliție și în partid…
GÂDEA: care a fost răspunsul domnului Tăriceanu?
L.D. Ăăă, sigur, n-a respins ideea, dar eu am spus în mai multe rânduri … bla-bla-bla…
Oamenii s-au săturat de acest fariseism de-a lupta cu dușmanul Johannis și cu staul paralel. Tăriceanu e bine mersi cu puștiul și ultima achiziție în materie de neveste la Neptun la vila de protocol, de parcă nu ar ști că toată țara este cu sufletul la gură ca Udrea cu burta ca să-l trântească de pământ pe plăvanul săsanis și – cel puțin interimar pentru o lună – să aprobe din calitatea de Președinte demiterea caporalului securist Lazăr, a călugărului Horodniceanu Paisie fost călugăr la Secu și acum stareț interimar șa mânâstirea DIICOT, care a înlocuit-o pe Kovesi și incompetenții subordonați de la DNA!
Tăriceanu este folosit aici ca întârzietor de priză a cimentului, e amenințarea cu bau-bau care face miau!
Acum pleacă Dragnea în voiaj de miere de floarea soarelui și prin corespondență se îmbărbătează reciproc!
Sictir, tovarăși! Să vă ia benga pe amândoi, să faceți bube de apă de la soare, să aveți răni purulente dacă asta vă este tactica!
Luați lângă voi români curajoși din mediul public, nu așteptați să se răscoale Țara pentru voi, că Țara vă va întoarce curul sătulă de atâtea vorbe goale când vede că nimic nu merge fără cu frâna de mână trasă, permanent săsășăul scuipă cetățenii care „nu sunt ai lui” pe obraz prin intermediul viermilor din Presă care colcăie flămânzi în căutarea unui stârv!
Și noi nu vrem să devenim stârvuri, nu vrem să fim hoituri care să putrezim în timp ce voi plecați cât mai departe de țară, în altă lume mai prietenoasă ca să vă relaxați după atâta muncă cu gura…
Nu ne lăsați pe cap cu măcănitoarea Raluca, cu alcolistul pișat Ludovic, cu știrile strâmbe vânturate de PRO TV, de Redacția Știri a TVR, de Realitatea strâmbă a excrementului Gușă și Rareș Bogdan, a canalului mincinos DIGI 24 și a sitee-lor de propagandă securistă, nu ne lăsați pe noi, cei câțiva anonimi patrioți să luptăm în locul vostru cu mâinile goalșe pe tastatura unor calculatoare în timp ce pe voi vă doare în Pula din Croația sau pe litoralul din Dubrovnik!
Atunci – la toamnă – va fi și târziu și greu! Va fi fost deja consolidată iarăși puterea săsească a perfidului Johannis, caporalul securist Lazăr va consolida poziția javrelor în padocul statului paralel, iar voi veți înainta greu prin smârcul puturos trecându-vă mandatul fără să fi făcut ceva substanțial concret și palpabil din acel Plan de Guvernare cu care ați convins mai mulți români să vă voteze!
„GÂDEA: Și cine este regizorul acestei furtuni de care vorbiți?
L.D. – Johannis și cei din spatele lui. Nu există entități diferite care întâmplător se întâlnesc! Există un Centru Unic de comandă.
România are nevoie de un moment zero…. nu știu dacă vom fi în stare să-l facem, pentru că nu știu dacă toți au sau vor avea curajul meu.
Dragneooo! Dacă nu știi, dacă nu ești sigur, dă-te la o parte tăticu! Ușcheală, că bântuie bolile! Sunt suficienți oameni buni și cu determinare în România capabili, oameni hotărâți care știu „ce și cum”, să facă cu mijloace democratice să pornească și să ducă la bun sfârșit un „blitz krieg” care să facă ordine în statul de drept, ca să pornin și noi pe calea democrației scuipată în văzduh de embrionii nevertebrați ai statului paralel!
Chiar și în PSD, la vârf, ai asemenea oameni, doar că tu – „il lidero maximus” – nu-i lași să se manifeste ca să nu-ți ia crema de pe prăjitura ta cu aproape 30 de ani mai proaspătă!
Dacă Guvernul, premierul, membrii cabinetului, partenerii de coaliție, vor avea acest curaj să facem tot ceea ce ne-am angajat, pentru că este pentru prima dată când avem șanse reale să punem în practică un program de guvernare complet …. să nu mai lăsăm loc de șantaj…doar o persoană scoasă din acest angrenaj mafiot al statului paralel nu rezolvă problema! Angrenajul a rămas, iar motivele de șantaj au rămas, dosare dosite, dosare neîncepute, informații prin tot felul de servicii, legături prin care se fac presiuni și prin care se gestionează dosare sau procese, toate astea au rămas!
Aici trebuie un moment zero, dar vom avea … sunt mai multe variante, dar dacă toți vom avea curaj , România are o șansă uriașă să privească înainte și să devină ceea ce poate deveni în Europa și în lume. Are șansa să scoată din teritoriul național teama, teroarea,, frica, de la cel mai mic funcționar, pânăp la cel mai înalt demnitar…. Frica tuturor că se poate întâmpla ceva, frica tuturor că poate fi luat oricine, oricând, , pentru orice.
Dacă vor avea acest curaj sau vor rămâne toată viața cu lașitatea generată de teamă, generată de interese politice meschine sau de interese personale meschine. Vom vedea…
Dragneo, la teorie suntem buni, la „voroave” așișderea, dar polologhia asta politicianistă nu ține nici să vă îmbărbăteze pe voi – pe tine și pe Tăriceanu – de frică.
De frica să nu deveniți cu adevărat niște adevărați bărbați de stat care au schimbat în bine Istoria Românilor aidoma cu vitelii lor înaintași, în timp ca Javra Ceacâră și sasul nazist vor rămâne două pietre de moară legate de gâtul acestui popor prostit, dar nu prost, care a primit în sfârșit mintea de pe urmă în cel de-al doisprezecilea ceas!
Noi suntem azi la momentul „minus zero”, iar momentul zero este imediat după acesta! Acum adică, neîntârziat! Suspendați sasul, curățați Parchetul, curățați CSM și eliberați Justiția! Numai așa puteți guverna, numai așa puteți scurta agonia României!

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiBovK1w5jcAhWFKlAKHbaSBcQQwqsBCCswAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dq6CxAPOCZgc&usg=AOvVaw3rRvwhoACPDW4KkUhzxH6fă