„SCOATEȚI BAI’NETELE !”

Încă fidelă jivinelor aflate în agonia Statului paralel, hârtia neigienică „găoZiarul de Lași” condus măiastru de jigodia securist-nomenclaturistă – mafiotul Tony Pârțac – suflă cu ultimele putori în trompeta deșteptării neamului antiromânesc și mai f**e un articolaș prin care mai dă o limbă băloasă pe bucile ce țin loc de obraz a unor cretini tembeli cu retard, ce au fost desemnați să toace mulți bani pentru a duce în derizoriu și pentru a crea o stare de adversitate umplută cu silă la adresa unui deziderat de referință pentru românii trăitori în estul Carpaților.
Am devoalat de multă vreme dedesupturile acestui fetiș cu Autostrada A8, această Fa Morgana românească devenită curva stabilimentului, pe care mulți ticăloși care se zbânțuie și sar țopăind la geamurile politicii „doar-doar” or reuși să se aburce pe vreun pervaz unde a fost uitat geamul deschis, au făcut-o poștă de atâtea ori în ultimii ani, încât i-au făcut ferfeniță tunelul de sub muntele Venus.
Din nefericire – pentru că e o nefericire să constați că sunt încă destui idioți funcționali – „mai se egzistă” multă lume proastă și credulă, multă lume care crede că dacă știe „a ceti” din vremuri până nu demult apuse, tot ce se scrie la gazetă sau se arată la tembelizoru de prostit boboru este și adevărat.
Ce teme să mai abordeze bunăoară „găoZiarul de Lași”? Păi, ce ultimă speranță ar mai fi rămas disponibilă azi, după ce li s-a tocit cumva scula de atâta „…UE PSD”? Ce dracu să mai scrii când lațul se apropie tot mai tare de par și vremurile devin nu doar împuțite, ci de-a dreptul periculoase, vitrege chiar, când toți găozarii care au scuipat venin și s-au căcat pe gură în ultimii vreo 12 ani alături de „telectualii” pestilențiali ai Javrei Ceacâre preluați ulterior de sasul nazist, au ajuns în pericol de a fi vânați bucată cu bucată și trecuți puțin prin rotisorul unui stat cu poliție politică inversă, așa, ca să vadă și ei cam cu ce se mănâncă chestia asta și din cealaltă parte a baricadei….
Nu mai este niciun secret pentru multă lume bună a Iașului – lumea „cuminte” și cu frica de Dumnezeu – că nu mai avem mult de așteptat și Listele întocmite după o supraveghere atentă a societății ieșene timp de peste un deceniu din partea unor simpli activiști civici ai Adevăratei Societăți Civile, neimplicate în acțiuni cu substrat politic, nefinanțate nici de guverne, de Soros sau de ruși, oameni care întotdeauna au luat poziție fermă împotriva oricui a încercat (și în multe cazuri a reușit) să siluiască omul de rând, omul fricos și credul, omul fără apărare, fără cultură politică, ce a devenit un fel de masă de manevră și mașină de vot, vor fi folosite de acești luptători civici curați pentru a fi puse la dispoziția viitoarelor organe judiciare și viitoarei Justiții ce acum se înfiripă, să fie denunțați și supuși cercetărilor pentru a se constata sursa averilor dobândite, acțiunile dușmănoase împotriva statului român, sursele lor de finanțare, legăturile ascunse privirilor publice dintre diferite persoane constituite în Grup de Crimă Organizată. Nu am dormit în acest deceniu, am trăit cu speranța că va veni ceasul Adevărălui!
Nu mai este sigur un secret că pe aceste Liste se vor regăsi de la oameni cu notorietate publică – gen intelectuali ca Liviu Antonesei, Georgeta Condur, Sorin Bocancea, Sandu Tudose sau saltimbacul Doru Aftanasiu, jurnaliști ticăloșiți ca Florin Ghețău, Lucian Dârdală, Tony Hrițac&subordonații, Aurel Dobașu, Sandu Lazarovici, politicieni năimiți de tipul unui Mihai Chirica, Gheorghe Nichita, Constantin Simirad, Maricel Popa, Perică Movilă, Dan Cârlan, Marius Bodea, Cristian Adomniței, Relu Fenechiu, etc.
Este doar un cap de listă destul de vag, dar se vor regăsi cu siguranță aici și directorii din ultimele 2-3 decenii din unitățile Primăriei Iași, a Consiliului Județean Iași, foști șefi ai diferitelor structuri de forță ale statului român pe plan local care vor trebui să dea socoteală pentru apartenența și acoperirea Mafiei așa cum sunt parchetarii de rușine din DNA Iași în care la loc de frunte e cu siguranță Pupăza din Tei, generalisimul mafiot Simion ce a condus vremelnic Stația SRI, etc.
Le vom face plângeri penale, îi vom deferi viitoarei Justiții unde nu se vor mai afla la butoane jivinele care au acoperit și au ținut partea în sistem de clan acestor ticăloși ce au pus Iașul pe harta uitării, a trecerii lui în derizoriu și în transformarea într-un ținut unde nu se găinățează nici ciorile lui Chirica în zbor!
Am pornit de la un articol „Laudatio” REPETITIV publicat de „găoZiarul de Lași” în scopul exacerbării temei autostrăzii ce ar trebui să lege Iașul de Transilvania traversând Carpații!
Jivinele știu, jivinele cunosc și de asta acționează! Cu cât vocea lor este mai puternică, cu cât urletele lor sunt mai ascuțite și la ferestre mai înalte, cu atât posibilitatea construirii cu adevărat a acestei autostrăzi este mai îndepărtată!
Știm cu toții cei cu o brumă de minte DE CE nu se vrea construcția unei autostrăzi care să traverseze Carpații de la Est la Vest! Știm cu toții CINE se opune! Am scris și am argumentat această temă de cel puțin zece ani, de pe vremea când rahatul uscat a fost răscolit de Relu Fenechiu înainte să ajungă Ministru la Trans-Porturi! De atunci a început să pută marea fecală numită A8! Au continuat ventilarea putorii Adomniței cu ciracii săi, iar când aceștia nu au mai fost lăsați la butoane, tema a fost preluată de ciurucurile unor forțe „de dreapta” ținute sub fusta urât mirositoare a Monikăi Moskovei. Ei au reîncălzit ciorba de pește împuțit pentru a-și face capital politic, dar și pentru că aveau temă să distrugă ideea!
Toți acești idioți care au inițiat și făcut acțiuni dușmănoase la adresa ideii de autostradă, se adaugă Listei cu persoanele ce vor trebui trase la răspundere.
Când România se va elibera de sforile groase cu care a fost legată fedeleș de Statul paralel, când conducătorii ei vor putea hotărî cu adevărat ce este bine, ce este urgent pentru țară, cu cine să se alieze sau să încheie contracte de asociere – indiferent că partenerii ar fi China, Rusia, Japonia sau Papua Noua Guinee – abia atunci puteți să vă gândiți că se va construi cu adevărat această autostradă!
Ea ar trebui începută cu tronsonul ce traversează Carpații, cu viaducte și tuneluri între Tg. Neamț și Ditrău și abia apoi să fie atacat traseul Tg. Neamț – Iași – Ungheni cu un nou pod rutier peste Prut la Ungheni. Doar atunci să înțelegeți că sunt șanse reale și voință politică să se construiască această cale de eliberare națională a moldovenilor!
Deocamdată, tactica generală este de tergiversare, de amânare, de soluții de îmbrobodire. Vinovații principali – jivinele care încă se zvârcolesc de ceasul morții.
Mult a fost, puțin a rămas!
#nuvăfiefrica
#romania3.0

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/dupa-ce-ne-a-a-tradata-bucurestiul-sperantele-pentru-a8-raman-la-bruxelles–198196.html