MOȘMANDA SASULUI

Ia să ridice două deș’te după ce le scoate din nas ăla care a pus botul la moșmanda asta cu Johannis care s-a dat cu PSD pen’că a validat-o din prima pe doamna nominalizată ca Premier….
Oaaa, dar mulți mai sunteți bre! Ce naiba, nici la aproape trei decenii de la deranjul din 89 nu reușiți să descifrați lucrătura jigodiilor securiste?
Prea bine atunci, să vă explic eu dedesupturile…
În primul rând să fie clar ca vodca Smirnoff: chiar dacă PSD numea candidatura doamnei Nina Iliescu la funcția de prim Ministru, lui Săsescu îi era târșă să crâcnească în front sau măcar să strâmbe din zbârnă a nasolie!
Marioneta lui Gică Soros se teme de suspendare mai ceva decât Raluca Turcan să nu rămână însărcinată de pațachina de Ludovic sau chiar de PNL!
Orice pas pe lângă șușaua Constituției îl îndrăznește sasul, îi este fatal! Kaput!
PSD este și mai ferm pe poziție de când a simțit ce susținere are de la români, mai ales acum după ce cretinoizii care cică reprezintă Dreapta românească s-au radicalizat scuipând în sus fără să închidă gura și ochii!
Ok, asta a fost „prima la mână”!
„Al doilea” la mână este teatrul Țăndărică jucat în Sala Cotroceni cu piesa „Consultarea Marionetelor”.
Că care consultare mă nene, mă? A fost un prilej de bășcălie copioasă făcut de românași la adresa marțafoilor „noului” PNL condus cică de niște ciumeți gen Loici baci, oaia turcană, sau bujia cu fofârlează Bușon – piticul atomic din Bruxelles.
Apoi cică USR, acea adunătură a Unor Sonați cu Retard unde madama Closette Chicimichi este reprezntativă.
Javra Ceacâră lăsată încă dezlegată prin lume vine cică și el cu două propuneri, doar-doar se va mai găsi vreo cotârlă să ridice piciorul din spate lângă dânsul ca să-și marcheze teritoriul.
Și atunci? Atunci ce? Ce să facă Herr Werner K-klasse? Ăsta cică mai vrea o tură! Scheiße!
Chestia este că muștele care roiesc în jurul furuncului Helvig de pe buca lui Johannis și au fost în slujba Javrei Ceacâre ce lucrează azi pentru Statul Paralel și echidistant, au înțeles de multă vreme că românii s-au dumirit că au mai fost încă odată păcăliți de propagandă și de serviciile securității care l-au făcut pe sas Președinte – ca să nu iasă celălalt pion al lor, zis Pisicul, zis Victoraș, zis micul Titulescu.
Știți când s-au prins românii de escrocherie? Abia după ce Ponta și-a făcut la comandă seppuku punând PSD în ofsaid și Săsescu a îmbrăcat geaca roșie a morții ieșind printre #rezistenți la un miting anarhic și după ce nazistul din Sighii a început fățiș să scuipe venin la adresa celora care i-au zdrobit în alegeri pe ciracii care l-au făcut pe el Preș.
Prea târziu, dar proverbul spune „mai bine mai târziu decât niciodată”.
Toată floarea gândirii securistice din SRI care depinde de Statul Paralel împânzită prin Presă pe la HoitNews,, la Ziare.corn, Deștu24, ProTivi, Realitatea Deformată, etc – subunitățile maiorului cu fustă și tampoane Alweys madam Digioiu, al hienei Tapaligă, al lui Desiș Bogdan care își scoate cravata la înaintare aburind securiștii de rit nou și alte multe jigodii și jagardele locale precum Jorjet Papuc de la Telemeaua Iași, au primit o nouă temă de meditație: să găsească un chichirez de îmbrobodit prostimea română ca să renască adulația față de plăvanul sibian și lumea astfel idiotizată să vadă în el pe unul în care fierb hormonii patriotismului în anul de centenar și spune un „nu” hotărât iredentismului maghiar excitat pe de altă parte de altă Unitate a naziștilor celui de-al IV-lea Reich condus de Fuhrerul cu fustă și mustață neepilată, Frau Angela.
Concomitent, pilitura de fier ruginit de la Uniți Salivăm România încercată în bătălia pentru Roșia Montană – devenită oastea de #rezistenți – a primit uniforme noi și logistică pentru a pregăti eventuale mișcări paramilitare ce vor putea la un moment dat să declanșeze altă parodie de revoluție prin care să se dea o lovitură de stat ce va fi și lovitura de grație.
Din nefericire sunt încă prea puțini români care pot înțelege astea și din acest motiv ei se complac în această abureală menită să le țină adormit simțul patriotic și să-i facă să pună mâna pe tablete, smartphone-uri sau laptop-uri să le dea la servere celor care luptă cu tot dinadinsul să rupă țara separând Ardealul de România.
Sasul este viclean, el acum cu ciracii săi joacă la mai multe capete de quintă spartă sperând ca să-i intre măcar „culoare”.
Toată fabrica de propagandă de la Cotroceni, SRI și Bruxelles încearcă din răsputeri – chiar cu riscul pierderii încrederii unor #retarzi că s-a dat cu PSD – să câștige sau să bulverseze pe cei nehotărâți sau neîncrezători, ca să-i mai acorde încă un vot la viitoarele alegeri.
Se lucrează mult cu cohorta de badante și zidari din diaspora care nefiind în contact continuu cu realitățile din România pune botul contra plată la mesajele de intoxicare venite pe linie, de la vectorii de imagine.
Prin absurd, dacă Johannis ar mai putea păcăli încă odată electoratul românesc pentru încă patru ani, abia atunci românii vor vedea adevărata față a neamțului nazist și a coaliției dușmanilor României împrăștiați prin Europa!
Tactica de bază este veche și arhicunoscută: întreținerea ideii că PSD reprezintă comunismul cu care chipurile se luptă toată lumea, dar proștii și tineretul devenit catastrofal de incult și imbecil nu știe că idolii cărora ei le dau crezare pentru că reprezintă Occidentul sunt adevărații atei socialiști – oameni fără Dumnezeu, fără moralitate, oameni ce doresc globalizarea și ștergerea noțiunii de popoare sau națiuni!
Cine este unul dintre vajnicii propagandiști ai #rezistenților? Păi…Tudor Chirilă, mare rocker, actor, membru în juriu la ProTv….Cine este Tudorică Chirilă? Unul dintre cei doi fii ai lui Ioan Chirilă – fost jurnalist sportiv în anii comunismului, securist acoperit la Sportul Popular. El mergea nestingherit pe tot globul la toate marile evenimente sportive, în timp ce un geniu ca domnul Cristian Țopescu era ostracizat de regimul securist! Ce naște din pisică, șoareci mănâncă!
O fi Chirilă strâns de ouăle lui tat-su? O fi fost preluat pe bază de testament, sau omul are vocația de javră și are nevoie de cariera lui taică-su?
Oamenii infiltrați de securiștii Statului Paralel în PSD gen Grindeanu, Tudose, Cătălin Ivan, Cazanciuc (verișorul lui Ponta) sau alții fidelizați de aceștia, sunt încă puternici și în ciuda evidențelor, ei s-au „conservat” acum pentru alte momente viitoare, când vor scoate iarăși capul încercând să spargă PSD. Până atunci formează un nucleu de „cari” ce rod din interior miezul copacului.
Johannis a înțeles că nu are altă șansă să apuce „în picioare” încă o candidatură decât dacă devine cățelul de pluș de la luneta mașinii ce dă din cap aprobator. Altfel… o frână și a căzut la podea.
Românii – majoritatea acelora trăitori aici în țară – nu mai pot fi păcăliți sau împinși să voteze un om ce reprezintă această Dreaptă care se manifestă azi ca fiind exponenta iudelor interesate de România doar ca un eventual și posibil ciolan de ros ce poate fi pierdut fără prea multe remușcări.
Nu că un reprezentant al PSD va câștiga alegerile prezidențiale, dar românii vor citi parșiv pe sub fardul candidaților și vor descoperi cu siguranță pe toți cei deghizați și fardați să nu li se vadă trăsăturile de curve penale.
Johannis este fidel stăpânilor săi cărora le va face în continuare jocul, indiferent de masca ce și-a pus-o acum pe figură!
Din fericire, el se poate baza doar pe o masă de iude și idioți care nu depășesc un procent de maximum 10% din populația cu drept de vot.