PSD #REZISTĂ !

Nu știu câtă lume poate sesiza sau analiza cu propriul terminal evoluția și precipitarea faptelor din România acestui început de an din prima decadă a mileniului trei…
Cu siguranță că nu prea mulți, dacă citești doar pe Facebook puzderia de postări și de comentarii ale unor anonimi care se zbat de ceasul morții să dărâme pe cale naturală PSD – partidul mamut de care se pare că nu mai scapă.
De multă vreme – să zicem după anul 2000 – PSD nu mai este nici măcar o umbră a partidului izvorât din PCR sub oblăduirea lui nea Ion Ilici și de mult el nu mai aparține electoratului pe care mulți îl asimilează încă cu sintagma „clasa muncitoare”.
Care clasă muncitoare? Aia din industria IT? Aia din comerțul privat ale multinaționalelor? Sau aia formată din funcționărimea boierească de la stat?
Oameni buni, totul nu este decât o imensă manipulare întreținută desigur de o parte a vechii securități care s-a transformat iute în oștirea Statului Paralel ale cărui baze au fost puse de regimul Javrei Ceacâre Băsescu.
Da, în anii 90 bazinul electoral al fostului PSD de azi – adică FSN, apoi PDSR – o constituiau rămășițele activiștilor PCR, a foștilor securiști, muncitori din fabrici și uzine care pe măsură ce se desființau, îngroșau rândurile șomerilor și pensionarilor.
Ei sunt părinții și bunicii actualilor emigranți în diaspora de azi care au ajuns să îngroașe rândurile unor țări democratice din Occident ca Italia, Spania, Franța, Belgia, Germania, Anglia.
Mai este PSD-ul de azi asemănător cu acel PSD dominat de foștii baroni Ilie Sârbu, Hrebenciuc, Adrian Năstase, Mazăre, Nichita, Miron Mitrea, Oprișan, Cozmâncă?
Nuu… Oprișan e în continuare pe funcție, are putere locală, mai are și clonț la partid, dar acum doar mârâie, că de lătrat oricum nu mai are glas, iar colții i s-au tocit ca să mai muște.
Micul Titulescu a defectat, și-a dat jos chiloțeii murdari de caca maro și de acum doar Daciana dacă îl va primi pe acasă, Mazăre a împuns fuga crezând că scapă cu furăciunile protejat de evrei.
Nichita așteaptă în sauna de la Stadion sentința de pârnaie, unde vechile slugi îi mai încălzesc apa pentru piscina acoperită în care se lăfăiește „cu băieții” după o partidă de jogging sau o miuță pe pista de tartan, că în jurul pușcăriei din Copou parcă nu poate fugi cât timp este încă înafară…
Doar proștii, sau cei plătiți sau strânși de ouțe sunt induși în eroare și se comportă ca și taurii la corida când li se arată cârpa roșie și sigla PSD…
Tot targetul „dreptei” este ațintit asupra lui Dragnea, el a fost găsit veriga slabă și oaia neagră pentru demolarea PSD.
Dar cine este Dragnea decât un șmecher ce s-a ridicat în PSD ca și alți șnapani de aceeași teapă ca și el, doar că probabil mai prostuți și mai lacomi?!
Poate nu uitați că acest Dragnea – ca și mulți alții din actuala conducere a PSD – au aterizat în partid din vechiul PD patronat de Petrică fără Frică până ce Javra Ceacâră Băsescu a pus ochiul zbanghiu pe acest vehicul politic…
Cunosc mulți oameni care au „achiesat” în fostul partid condus de Petre Roman din răzbunare pe tătucul Ilici că l-a sacrificat ca pe o măsea stricată după ce inițial s-a folosit de mânuțele sale fine ca să scoată castanele din foc…
Pe atunci în PD se înscriseseră mulți intelectuali români care doreau să facă altfel de politică decât cea făcută de PDSR-ul unde tătuca și pupilul său Năstase făceau toate jocurile… Din nefericire pentru ei și pentru țară nu și-au dat seama că proveneau ca filon din același hulit FSN care a înăbușit din fașă cu forța orice suflu timid al unor alternative ca PNL și PNȚcd. Prin urmare, ei au înghițit pe nerăsuflate și jegurile securiste și foști nomenclaturiști PCR, ce după 2-3 ani căutau să se reabiliteze și să-și spele biografiile.
Mai țineți minte? Alianța pentru România – alt partiduleț securistic desprins tot din PDSR. Cu Meleșcanu, evident, Președinte!
Ei bine, pe atunci partidele erau atât de multe, încât securiștii chiar dacă apucaseră să le penetreze pe toate, tot nu puteau să le controleze atât de bine încât să-și impună peste tot oamenii lor!
Cristalizarea clasei politice și disiparea ei în două direcții antagonice teoretic – stânga și dreapta – a făcut ca lupta politică să se rezume doar la blamarea stângii mult mai numeroase și mai bine organizate, de către Dreapta.
Știți care este culmea?
În toți acei ani – mai precis după 2005 când PSD a pierdut și guvernarea și președinția – ei au început în opoziție să înțeleagă, la început timid, că ceva trebuie schimbat, iar așa zișii baroni asimilați cu o nouă ciocoime roșie nu pot să le aducă voturi și nu mai pot prosti populația.
Din acest motiv au picat rând pe rând, cu viteză foarte mare comparativ cu a altora, președinți ca Năstase, Geoană, Ponta și alți corifei ca Hrebenciuc, Zgonea, Ilie Sârbu, Miron Mitrea, etc.
Multă vreme membrii activi din partid nu au înțeles că între ei acționează oameni acoperiți din vechea securitate sau ai noii securități și asta le-a dăunat enorm de tare, dar în ultimii doi ani bătălia dintre PSD și „restul lumii” a ascuțit lupta politică concomitent cu lipsa de orizont și prostiile făcute de actualul PNL, ce a încăput pe mâna ticăloșilor camarilei Javrei Ceacâre Băsescu predați apoi cu inventar cu tot sasului Klaus Johanis, omul de paie al Statului Paralel mafiot, preluat prin intermediul unor trădători de Soros și acoliții săi.
Astăzi au ieșit la iveală multe din aceste mizerii pe care eu și încă alții foarte puțini ca număr le arătam și le scriam fără frică încă de la apariția pe scară largă a Facebook-ului și a blogg-ului. Pentru asta am intrat în atenția oamenilor din servicii fideli lui Băsescu și Johannis și am fost imediat stigmatizați ca fiind „pesediști” și slugi ale lui Dragnea.
Da! Dragnea este un tip corupt care a cochetat strâns cu capii Statului Paralel dorind ca și Ponta să fie cu fundul în două luntrii: și șef cinstit și necorupt al PSD și omul care aranjează pe sub masă cu Băsescu, Johannis, Coldea și Kovesi orice vrea mușchiul său de pork ascuns de costumul Armani.
Evident că mersul pe sârmă după un număr de ani numai este indicat, iar acrobația asta poate într-o zi să devină fatală pentru asemenea acrobați.
În iureșul bătăliei în care se folosesc la vedere tot felul de arme și muniție fără a se mai ține cont și de victimele colaterale „civile”, lumea nu a mai fost atentă la rândurile din spate, la mișcările trupelor aflate în pădurea din apropiere unde este Cartierul General și unde se ticluiesc strategii.
Cei care au înțeles înaintea tuturor actorilor politici că trebuie schimbată strategia pentru a câștiga războiul a fost neîndoios PSD!
Liviu Dragnea – exact după ce a scăpat de Victor Ponta când acesta și-a dat demisia ca urmare a incidentului Colectiv – a știut să speculeze faptul că Ponta este om acoperit al Statului paralel și mai ales după devoalarea legăturilor sale cu Băsescu, Coldea, Kovesi, Ghiță ele au devenit atuuri în mâna lui Dragnea ce s-au transformat iute într-un curent puternic în partid ca să scape de acoperiții din vârf.
Dragnea este omul care știe cel mai bine că un om șantajat de servicii nu se poate elibera. El NU a colaborat cu serviciile decât din obediență și dorința de a fi în grațiile unor mărimi ale timpului ca să nu aibă probleme, dar nu este un ofițer activ sau care a fost racolat vreodată de nimeni.
Problema care se punea era aceea că Liviu Dragnea NU poate să fie independent și hotărât de unul singur ca să facă jocurile în PSD, în ciuda dorinței sale de a fi omul providențial de care să depindă cu toții.
Invidia și nemulțumirile unora care poate și-au dorit mai mult, sau frica de a nu fi arestați de Kovesi pentru fapte de care se simt vinovați a produs o breșă între Dragnea și unii foști colaboratori ai săi care de frică sau invidie au depus mărturii contra sa.
De cealaltă parte, securiștii și ciocoimea neo-liberală – majoritatea provenită din PDL-ul Javrei Ceacâre își văd pe zi ce trece averea și îndeosebi puterea puse în pericol de modificările aduse de PSD Legilor Justiției strâmbate pentru Băsescu și ciracii lui de Monica Macovei și ulterior de Raluca Prună ajutați de acțiunile poliției politice făcute prin intermediul lui Coldea, Kovesi și ale altor structuri obediente ca ANAF, ANI – infestate cu securiștii plantați de Băsescu până în parchetele inferioare.
Băsescu a schimbat doar capii în Magistratură, CSM, Parchetul General și DNA, dar aceștia au mers cu fidelizarea subalternilor până jos, încât astăzi sistemul funcționează încă bine și cu putere în folosul Statului paralel.
În al 12-lea ceas, Dragnea a hotărât să țină aproape lângă el niște persoane de care avea siguranța că nu sunt la mâna nimănui. Pe ele se bazează ca să încerce să scape din ghearele Justiției care încă se află sub influența Binomului Coldea-Kovesi.
A făcut compromisuri – neavând încotro ca să obțină o amânare a sentinței până timpul va permite schimbarea corectă a Legilor Justiției și a acceptat numiri impuse de sistem ca Grindeanu și ulterior Tudose, să devină Prim Ministru.
Din clipa când aceștia erau nominalizați Dragnea și cei fideli lui care vor acum cu adevărat să schimbe din interior clasa politică și stilul de conducere știau că acești Prim Miniștri au zilele numărate și că după puțin timp li se va cere debarcarea.
Majoritatea deținută în Parlament, disciplina membrilor de partid, dar mai ales ura acumulată de majoritatea populației – inclusiv cei care nu au simpatizat niciodată PSD-ul – dar care doresc democrație reală și corectitudine în clasa politică față de tot ce se numește azi partid de Dreapta (PNL, PMP, USR, Cioloș, Johannis) care acționează pe față ca dușmani ai României făcând jocurile străinilor, face ca PSD să se simtă confortabil și fără frică în ciuda căderilor dese de guvern pe care ei și le permit să le schimbe în timp ce „opoziția” este spectatoare la peluză unde niște măscărici fără haz ca Ludovic Orban se erijează în lideri ai unor alternative la PSD făcând guverne „din umbră” care sunt luate în râs și de elevii de gimnaziu.
În ciuda tuturor aparențelor, PSD lucrează acum din interior la curățirea din mers a clasei politice, la modernizarea partidului, spre ciuda și furia tuturor care cică fac opoziție și-i privesc cu ură scuipându-și veninul.
Da. PSD are un Program coerent de Guvernare pe care încearcă în ciuda tuturor piedicilor să-l îndeplinească, în timp ce PNL, PMP, USR, Johannis sau Cioloș se ocupă prin toate gurile propagandei hrănite din belșug cu bani străini, să manipuleze populația.
Dar românii s-au mai deșteptat.
Ei nu înțeleg multe dintre aceste trucuri, dar înțeleg per total cine le vrea binele și cine le vrea răul și chiar dacă diaspora se lasă ușor manipulată de oxidanții unei prese sau situri năimite , chiar dacă cu bani sau prin prostire badantele, zidarii sau felcerii ce umplu străinătatea pe salarii decente privind cu ciudă „acasă” că „prostimea” compusă din părinți, bunici, unchi, mătuși, veri sau cumătri nu votează cum le indică ei din Roma, Londra, Madrid sau Bruxelles, în România, la vot corect tot PSD va câștiga confortabil toate alegerile încă 20-30 de ani încolo!
Asta… până ce partidele așa zis de Dreapta vor înțelege că românii s-au prins în sfârșit că în politică trebuie să acceadă oameni curați, nepătați, oameni capabili să ofere Programe de guvernare viabile care să fie adevărate alternative în fața a ceea ce oferă PSD.
Nu! Românii nu sunt cu PSD în corpore!
Pun pariu cu oricine dorește că Liviu Dragnea va fi înlocuit din funcție până la viitoarele alegeri cu un lider fără pată – indiferent că este un „el” sau o „ea”. Evident, de membrii PSD.
Oare când va avea și PNL puterea să scape de fosilele duplicitare?

One thought on “PSD #REZISTĂ !

  1. Ar fi bine daca pina la viitoarele aegeri PSD-ul ar avea un lider fara pata. Nu prea vad de unde-l pot scoate, dar da doamne sa fie asa.

Comments are closed.