JIVINELE LUI PAHONȚU

În luna septembrie 2009 mi-am deschis cont personal pe Facebook cu numele real Gabriel Mihăilă/Justițiar de Serviciu.
De felul meu sunt o persoană cu spirit justițiar ce a luptat toată viața pentru corectitudine, cinste și onoare. Am rămas un activist civic înfocat cu statut independent, neînregimentat în niciun ONG, Asociație, sau partid politic, deși până în 2013 am fost membru PNL de unde mi-am dat demisia după 23 de ani de activitate în semn de revoltă față de ceea ce a ajuns Filiala Iași a PNL sub conducerea infractorului de drept comun Relu Fenechiu și a ciracilor săi.
După 2010 – când o boală nemiloasă mi-a adus amputarea piciorului drept de la gambă în urma unui microb criminal luat din Blocul Operator al Spitalului – viața mea a luat o nouă turnură. Dintr-un om deosebit de activ, cu multiple preocupări pe plan profesional și politic, am ajuns un invalid țintuit în scaunul cu rotile, dependent de însoțitor, cu posibilități minime de deplasare. A trebuit pur și simplu să mă resetez ca să pot supraviețui. Nu a fost deloc ușor și am reușit oarecum datorită caracterului meu puternic și a experienței mari de viață pe care am trăit-o până în momentul fatal. Am devenit blogger, freelancer și autor.
În mediul online sunt cunoscut atât pe plan local cât și pe plan național ca un critic înverșunat al Președinților Traian Băsescu, Klaus Johannis, al premierilor Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, a primarilor de Iași Constantin Simirad, Gheorghe Nichita și a lui Mihai Chirica.
Am fost și sunt un personaj complet incomod și vocal în mod public al oamenilor politici din tot spectrul existent, dar și al presei obediente reprezentate de unii jurnaliști care au ales să servească interesat pe unii potentați ai zilei în loc să servească publicul societății civile.
Administrez pe Facebook câteva pagini proprii și câteva grupuri, fiind membru al altor grupuri care adună oameni străbătuți de spirit patriotic și care luptă deschis și fățiș cu actele de injustiție și cu Statul Paralel.
Eu am descoperit de mulți ani Statul Paralel, încă din faza lui incipientă, de prin 2006, pe care l-am denumit atunci „Sistemul” sau „Noua Securitate”.
Statul Paralel s-a născut din burta Javrei Ceacâre Băsescu ce l-a fătat după ce rămăsese gravid cu Securitatea veche ceaușistă unde a fost membru important.
Am scris explicit – cu subiect și predicat – împotriva lui, spre ciuda unor jigodii din presa locală care au fost înregimentate în poliția politică băsistă de unde și-au tras seva purulentă din care sug și astăzi, sub sasul Johannis.
Mi-am creat astfel dușmani mulți și puternici și în tabăra pdl-istă și în cea psd-istă, dar și în cea liberală, de unde mi-am dat demisia în 2013 de silă a ceea ce a ajuns.
Golăniile mafiei locale conduse la vedere de escrocii Gheorghe Nichita și Mihai Chirica – „Nașul și locotenentul” – m-au situat în linia întâi a bătăliei unui grup mic de luptători civici adevărați, care a făcut reclamație la Poliție pentru decimarea criminală a teilor pe pietonalul Ștefan cel Mare. Asta s-a lăsat cu un Dosar de cercetare penală a celor doi la Parchet și numai puterea Mafiei ce a avut-o drept unealtă pe Oana Andreea Nica – fina de cununie a procurorului interlop Emilian Eva – a făcut ca mafioții din fruntea Iașului să scape cu un NUP.
În fine, după ce vreme de opt ani l-am scuipat, înjurat și bolovănit cu pietre pe Javra Ceacâră Băsescu, am pornit o bătălie susținută contra sasului pervers Johannis chiar înainte de a deveni el ceea ce este azi, adică de pe vremea când a profitat de onoarea lui Crin Antonescu și când acesta s-a apropiat de buza prăpastiei să-i arate neamțului pericolul adâncimii în care ar putea cade,  ăsta i-a dat brânci în hău.
La Iași și chiar în țară, am fost una dintre puținele voci puternice care au încercat să deschidă ochii naivilor și inocenților în politică despre ticăloșia lui Johannis și a păpușarilor care îl trag de sfori, cu toate că acum se arată din ce în ce mai mulți viteji ce scuipă printre dinți și li se prelinge în barbă… Nu-i așa, Doctore?
La fel am făcut și în cazul jigodiei cu chip de Pisic ce dorea – ferească Dumnezeu! – să fi ajuns în locul sasului.
Am îndemnat la boicotarea votului, pentru ca Lumea Civilizată să înțeleagă situația din România, că nu ai pe cine vota ca om liber într-o țară democrată.
Sunt prin urmare un Paria al societății, un om incomod pentru toți, un Gică-contra împotriva tuturor, dar mai ales împotriva dușmanilor pe față ai României, ce se manifestă azi sub forma de #rezistenți al Statului Paralel.
Am făcut aceste precizări pentru a mă defini cât mai exact în coordonatele „câmpului tactic”.
Nu am avut probleme majore în a mă manifesta pe Facebook, până în ultimul an, când susținătorii sașilor Johannis&Helvig au înțeles că nu pot da peste cap o majoritate covârșitoare a votanților români, ce votează mai de grabă PSD sau nu votează, decât să voteze reprezentanții fățiș sau mascați ai PPE.
De circa 2-3 luni – de fapt de prin noiembrie 2017 – s-au înmulțit atacurile violente ale unor troli pe grupurile de pe Facebook.
Recunosc deschis că am răspuns la violență cu violență și marea satisfacție ce o aveam era aceea de a-i face să turbe și să facă spume la gură când îi contram sau le aruncam câte un slide menit să le jignească idolii.
Tactica lor standard este aceea de a raporta către Facebook un cont incomod ca și cum ar fi spam sau ar fi fals, adică al unei alte persoane decât cea reală și conform standardelor Facebook, acesta îți suspendă temporar dreptul de a posta sau de a comenta în nume propriu pe contul personal sau pe grupurile unde ești înscris. Aceste pedepse date de Facebook sunt întotdeauna anunțate explicit și ți se spune care a fost motivul interdicției, perioada sancțiunii și eventuale reclamații ce le poți face referitor la măsurile luate în cazul când nu te consideri vinovat.
Fiind „hârșâit” așadar în lupta cu reptilele troli din oastea Statului Paralel am început să fiu tot mai atent în jurul meu, să observ cine și ce postează, să-mi fac analize și evidențe cu ceea ce postez eu și să-mi fac foldere cu capturi de ecran.
În calitate de blogger și freelancer citesc mult în domenii diferite, dar sunt interesat de politică și geopolitică. Analizez cu atenție fenomene, tendințe, oameni și activități de tot felul, exprimându-mi public părerea.
Până aici, nimic deosebit, dar primul semnal l-am avut acum vreo șase luni în urmă când subit nu am mai putut accesa adresa de Yahoo Mail…
În ciuda mai multor încercări și metode – inclusiv apelând la IT-ști cu experiență – nu mai pot accesa Yahoo Mail de pe PC. Pot folosi doar adresa de email de pe Google. Aici sunt mai multe filtre și e mai greu de atacat adresa e-mail decât pe Yahoo.
Contul meu pe Facebook a fost creat cu adresa de pe Yahoo. Am înțeles de multă vreme că reptilele ce mi-au blocat accesul la Yahoo Mail mi-au interceptat IP-ul calculatorului și au crezut că blocându-mi adresa de email Yahoo îmi vor putea închide gura pe Facebook și nu îmi voi putea folosi contul.
S-au înșelat. Facebook-ul e prea puternic pentru niște troli, așa că am putut continua chiar dacă nu aveam acces la adresa de email.
Ca să mă conving că am fost atacat online pe adresa de IP din calculator, am accesat și am reușit să intru în contul Yahoo Mail de pe laptop, pe care securiștii lui Pește Marinat nu îi știu IP-ul (încă). Ce e drept, folosesc laptopul foarte rar, în condiții extreme. Am reușit să-mi recuperez toate contactele din Yahoo Mail și să le transfer pe GMail, așa că mă cam doare la bască de atacul lor.
Nu am nimic special de ascuns, nu organizez lovituri de stat, nu pun la cale revolte, nu incit la ură rasială sau violență. Mai pe scurt, nu încalc standardele Facebook. Sunt însă un adversar înverșunat al Președintelui, al Statului Paralel, al actualei politici idioate duse de PNL sub conducerea lui Ludovic Orban devenit o marionetă șantajată de Binom.
Lupt pentru demascarea fărădelegilor comise în timp la Iași de Constantin Simirad, Gheorghe Nichita, Mihai Chirica, Maricel Popa, cu complicitatea tacită a unor procurori din DNA Iași – fost la mâna interlopului Emilian Eva ce a predat ștafeta finei sale Oana Andreea Nica. Ei mențin în priză „câmpul tactic” din Justiție și acționează apărând Mafia și pe mafioți.
În România anului 2018 există STRUCTURI nedefinite precis, dar pe care eu și alții cu capacitate de analiză și spirit de observație le-am depistat și simțit că acționează abuziv substituindu-se perfid Facebook-ului.
Cu subiect și predicat, afirm cu toată tăria că există o Entitate care acționează asupra oamenilor incomozi și vocali ce se manifestă contra Președintelui Johannis, a Poliției Politice care continuă să existe și în prezent, a politicii perfide făcute azi de PNL, USR și de PPE în general.
Afirm cu tărie sub cuvânt de onoare că eu nu am votat niciodată PSD, Președinte Traian Băsescu, Klaus Johannis, Victor Ponta.
Am dovezi clare că sunt ostracizat și că asupra calculatorului meu acționează persoane neștiute bazându-se pe IP-ul PC-ului meu și se interpun astfel platformei Facebook și subsemnatul, acționând ca din partea Facebook.
Să o luăm cu începutul…
Am fost pedepsit pe data de 10 ianuarie a.c. de către Facebook cu interdicția de a posta pe contul meu personal timp de o lună de zile până pe data de 10 februarie a.c. pe motiv că aș fi încălcat normele Facebook, fără a mi se face nicio precizare care postare a mea ar fi încălcat aceste standarde. De obicei Facebook te anunță că ți-a șters o postare ce încalcă normele lor de conduită și îți arată care e postarea ta care nu este conformă. Acum nu am primit precizări.
Trebuie să vă spun că eu i-am făcut cont pe Facebook și soției mele, dar ea nu folosește această rețea de socializare în primul rând din comoditate și din lipsa unui real interes. Are alte preocupări mai intelectuale! Am avut grijă în timp să o numesc administrator la toate paginile mele și la grupurile pe care eu le administrez.
Pe toată perioada când am fost blocat „de Facebook”(10 ianuarie-10 februarie) m-am folosit de contul soției postând un slide pe contul ei prin care anunțam prietenii ce-i are în listă că postările ce vor urma pe timpul cât soțul Gabriel Mihăilă are contul blocat, sunt de fapt ale lui și „eu” am fost de acord cu acest lucru – asta ca să nu existe confuzii cu privire la identitate și paternitatea postărilor. Politically correct...
Pe 10 februarie a.c. – după ce i-a expirat „pedeapsa” contului Gabriel Mihăilă – am început să postez diverse articole, dar în mod special am înființat pagina Rechin De Bahlui – o revistă online a societății civile.
Rapiditatea cu care am parcurs pașii de înființare a Paginii i-a luat probabil pe nepregătite pe cei care mă supraveghează online, că am apucat să o numesc administrator și pe soție și încă alte persoane din cercul meu de prieteni, precum și încă alți Editori.
La c.c.a. 15 minute după „nașterea” Rechinului de Bahlui au început șicanele și „Facebook-ul” a început cu diferite pretexte de securitate personală să-mi ceară să pun o fotografie cu persoana mea din față, pentru a o studia și constata dacă eu sunt Gabriel Mihăilă, ori acest fapt este inadecvat și inoperant pentru adevăratul Facebook – știut fiind că există milioane de oameni care nu vor să-și arate pe Facebook nici adevărata înfățișare, nici adevărata identitate.
De la bun început de când am deschis conturile – al meu și al soției – nu am încercat să ne ascundem identitatea reală, semn că îmi asum clar tot ceea ce postez.
Iată mostre cu capturi de ecran despre modul în care am fost șicanat pe 10 februarie pe contul meu Gabriel Mihăilă/Justițiar de Serviciu:

1Mi s-a cerut să postez o fotografie cu mine. Alta decât poza de profil Am postat această fotografie:

20180117_140803Instantaneu a apărut asta:

2Peste aproximativ un minut am fost reconectat. Când eram conectat continuam activitatea normală de postări și share din cont sau acordam diverse funcții pe pagina Rechin de Bahlui, dar la cinci minute apărea imediat pe ecran:

3Iar mi se cerea să pun fotografia, puneam aceeași poză, la un minut mi se dădea drumul să postez.
De fiecare dată după ce postam sau sheruiam ceva, apărea aproape instantaneu:

4Și iar îmi cereau fotografia, iar puneam poza, iar îmi blocau contul. Tot așa de aproximativ 16-18 ori în decurs de 3-4 ore.
În tot acest interval eu postam și-mi făceam treaba trecând pe contul soției mele.
La un moment dat, este posibil ca sistemul real Facebook să fi sesizat că este ceva cu contul meu și mi-a apărut o fereastră prin care mi se cerea să explic ce probleme întâmpin. Nu eram deja sigur că dialoghez cu Facebook sau cu Entitatea, așa că dorind să mă răcoresc și să transmit ce voiam spurcăciunilor securiste, am scris și am transmis asta:

5După ce am postat la cerere de 15-18 ori fotografia cerută, la un moment dat nu mi-au mai dat drumul la cont și mi-a apărut acest anunț:

6Observați vă rog faptul că aceste ferestre de dialog nu au niciuna sigla Facebook! Entitatea se intercalează și imixtionează în PC-ul adversarilor sașilor de la Cotroceni și SRI făcându-te probabil să crezi după mintea lor puțină că ești atât de prost și nu te prinzi că ei nu sunt Facebook. Ei bine, eu m-am prins jigodiilor!
Aplic o altă metodă de conectare. Schimb din a primi codul prin SMS pe telefonul mobil pe adresa de email din Google. Primesc imediat codul pe email. De astă dată poartă sigla Facebook. Introduc de prima dată codul primit în fereastra pusă la dispoziție de adevăratul Facebook și iar intru pe mâna securiștilor săsești:

7Evident că nu sunt atât de tembel pe cât sunt aceste jigodii și m-am prins cu cine stau de vorbă și cine îmi refuză mie codul primit pe gmail de la Facebook!
Îmi vine în minte să folosesc adresa de email generată de Facebook să le transmit securiștilor câteva vorbe de amor și totodată să atenționez Facebook că am probleme:

8Apăs butonul albastru și apare asta:

9Ce să fac? Apăs butonul de deconectare! Ce apare? Asta:

7Am intrat iarăși pe orbita jivinelor!
Ca să mă răcoresc cât de cât, am trimis la adresa de email furnizată de Facebook mai înainte asta:

emailDin 10 februarie contul Gabriel Mihăilă-Justițiar de Serviciu este blocat și nu-l pot recupera. Am încercat să-mi fac un alt cont tot real, folosindu-mă de adresa în gmail și alt număr de telefon mobil, dar l-au blocat din fașă fără explicații, pentru că îmi controlează calculatorul cunoscându-mi IP-ul.
Ok. Am trecut din nou pe contul soției de unde am continuat munca până ce am început să sheruiesc ceva pe grupuri. Aproape instantaneu când postam ceva dând share pe un grup ce-l administrez sau nu, Facebook îmi bloca postarea afișând asta cu pretextul că acea postare ar fi spam.
Metoda este arhicunoscută de cunoscătorii hârșâiți în Facebook!
„Cineva”, Entitatea, face un raport la Facebook apăsând un singur buton și din trei pași te pune sub lupă. Facebook, are metode de filtrare automată și imediat ce a primit un raport de posibil spam îți șterge instant postarea, dar totodată ca să evite abuzurile, îți dă posibilitatea ție, celui care ai sheruit sau postat să te disculpi afirmând că nu este spam și ceri o revizuire. Am apăsat de fiecare dată butonul „nu este spam și relativ repede Facebook îmi re-posta linkul cu scuzele de rigoare. Iată mai multe exemple:

1

234567891011

Evident, că de fiecare dată în fereastra generată automat de Facebook să-mi spun părerea nu am ezitat să-i spurc în limba internațională ca să fie clar că sunt enervat la culme de șicanele la care sunt supus! Cam așa:

13

2018-02-01_061035

Ca să fiu sigur că idioții lui Țukenberg sesizează că cineva în România se pișă pe rețeaua lor făcând Poliție Politică am intrat pe pagina „Facebook User”, unde ai buton de mesaje. Am transmis plin de furie următorul mesaj:

2018-02-11_0636502018-02-11_0637442018-02-11_063825Nici după o săptămână de la acest mesaj nimeni nu a reacționat în vreun fel!
Dar „cineva” tot a făcut ceva. Am primit asta:

2018-02-15_084355Adică „băieții” au raportat în mod repetat contul Rodica Mihăilă până ce Facebook-ul „ca să fie sigur” a hotărât să pună botul și să le dea satisfacție!
Deci am primit restricție și pe contul soției de a mai putea da share sau comment pe grupuri timp de o săptămână! Inclusiv pe grupurile administrate, doar că aici am puterea să interzic postări sau să elimin persoane care postează ceva cu care nu sunt de acord.
Ce nu pot face javrele? Păi nu pot deocamdată să mă restricționeze să postez pe Paginile pe care le administrez, alături de alți amici, ca exemplu: Justițiar de serviciu, Alternativa civilă, Consiliul civic municipal, Starea mafiei cu Gabriel Mihăilă, etc.
Ce urmează acum să-mi facă javrele? Probabil – folosind același IP al calculatorului să-mi repete și pe contul soției figura cu o fotografie din față ca să se asigure de „securitatea contului!” După care să-l închidă…
Așa au procedat cu mine și cu alți doi amici cu care formăm o echipă: Virgil Iordache și Titi Vanga – un ziarist de investigație la ziarul FAPTA care le-a făcut multe zile fripte și care mi s-au alăturat.
Lui Vanga i-au închis contul, iar pe Iordache l-au restricționat repetat pe ambele conturi pentru 1-3 luni.
Să analizăm puțin niște aspecte.
Cine are interesul să-mi închidă mie și altora ca mine gura?
Mai multe persoane, multă lume, este deranjată de postările mele – începând cu politicienii locali foști și actuali de toate culorile, jurnaliști obedienți și Președinția!
Deranjul cel mare pe care îl producem sunt postările ostile la adresa Președintelui Johannis, a imixtiunii Ambasadei SUA în viața politică a României – în special a ambasadorului Hans Klem – acțiunile Statului Paralel cu oastea sa de #rezistenți, abuzurile primarilor Nichita&Chirica, abuzurile unor magistrați care apără mafioții ieșeni, apartenența noastră la Mișcarea România 3.0
#nuvăfiefrică” era sloganul meu de mulți ani! Cine luptă pentru dreptate și pentru binele poporului său nu are motiv de teamă! Nu mai am partis-pris-uri politice, nu mă interesează decât să avem la conducerea țării oameni patrioți, oameni curați, nepătați. Asta până jos, la nivelul unui directoraș local. Considerăm că și PSD este infestat de oameni necinstiți, de oameni pătați, dar cel puțin sunt semnale că la ei a început o autocurățire. Cel puțin încearcă, iar la ceilalți din „opoziție” nu sunt semnale că au înțeles ceva.
Revin la întrebarea: cine are interesul să-mi închidă mie gura?
Ok! Dar cine are posibilitatea? Păi în primul rând SRI, cu ajutorul STS. Dar are SRI această preocupare cu un cetățean simplu al României care prin tot ceea ce face și scrie dovedește că este un patriot autentic ce dorește binele țării sale și Dreptate?
Nu cred că SRI are atribuții, timp și resurse materiale să se ocupe de așa o persoană fără un mandat dat de un procuror. De ce ar fi dat un procuror mandat să fiu pus sub supraveghere? Atentez eu la siguranța națională? Organizez ceva care să contravină Statului de Drept, pun la cale atentate, acte teroriste, incit la ură și violență? Categoric, NU! Și atunci?
Sunt împotriva Statului Paralel! Cine apără acum Statul Paralel? Păi, din ceea ce relatează Presa și media, unul ar fi generalul Pahonțu, actualul Șef SPP. El este scut în jurul Președintelui Johannis și luptă din toate puterile să asigure un nou mandat acestuia, ori ceea ce scriu și afirm eu asumat – ca și mulți alții – este împotriva întâmplării unei realegeri a lui Klaus Johannis!
Cum poate Entitatea să acționeze și să pună pumnul în gura unor oameni incomozi? Prin intermediul STS , ceea ce este ilegal, sau prin intermediul unor IT-iști fideli grupului său.
Pentru că nu dorm degeaba și am multe repere de analiză vă supun atenției un fapt: la Iași un domn – fost colonel SPP pe lângă Prefectură, Eugen Costin pe numele său – a fost „pensionat” în urma unui accident rutier produs de el în stare de ebrietate aflându-se cu o femeie în mașină, care nu ar fi fost soția. Poliția Rutieră a anchetat cazul, presa a scris trei rânduri de accident fără amănunte și totul s-a terminat fără ecou, doar cu pensionarea subită a colonelului.
Generalul Pahonțu a fost la o vânătoare unde a murit împușcat un om și repede s-a așternut colbul pe știre. Pahonțu a fost „ordonanța” Javrei Ceacâre, ce l-a transformat într-un body guard personal care și-a depășit de mult și cu mult atribuțiile.
Securistul Băsescu a făcut din SPP o feudă a lui Pahonțu și i-a dat acestuia posibilitatea „în scopul misiunii” să-și creeze un aparat propriu de informații cu caracter privat prin care – cu metodele securiste cunoscute – a putut face șantaj la politicieni pe care i-a manipulat și constrâns în înțelegere cu Binomul Coldea/Kovesi.
Interesul lor vădit este să-l mențină pe Johannis încă un mandat, pentru că prin Johannis ei dețin puterea, iar după al doilea mandat al sasului să impună tot ei altă marionetă pe care să o poată șantaja și controla.
Perpetuarea oamenilor formați de Băsescu în funcții cheie ale statului le asigură lor liniștea și convingerea că nu vor plăti niciodată pentru fărădelegile făcute și vânzarea României către străini.
Ei bine, așa cum am intuit de peste zece ani, românii au început din ce în ce mai tare să înțeleagă cine sunt adevărații dușmani, cine le dorește binele și cine nu și s-au coalizat câțiva patrioți autentici care cunosc dedesupturile și metodele de luptă să se organizeze și să se opună statului mafiot creat de Javra Ceacâră, ce s-a transformat într-un Stat Paralel care răpune România!
Aici nu este vorba ca PSD să preia controlul țării, cu toate că atitudinea Dreptei dirijate de la Bruxelles de PPE conduce la o radicalizare și la o coagulare a populației spre PSD ce este acum perceput ca singura formațiune care dorește să se reformeze ca și clasă politică, dar mai ales dă dovadă de puțin patriotism și încearcă să stopeze jaful pe față al României.
Revin la colonelul Costin – fost reprezentantul SPP la Prefectura Iași. Omușteanul – deși proaspăt „pensioner” – se pare că nu s-a dezlegat de tot de slujba pe care a îndeplinit-o cu credință de câine, ori nu-i ajunge pensia imensă cu care l-a răsplătit statul român pentru „serviciile” aduse, că muncește cu sârg și acum. Janghileaua adună informații de Intelligence trimițând rapoarte private la București. El încearcă(?) să-și formeze o rețea proprie de informatori și eventual oameni de manevră cu care să anihileze în zona Iașului orice mișcare sau atitudine ostilă a populației la adrsa sasului de la Cotroceni. Ține sub lupă bloggeri, jurnaliști, presa locală, persoane anonime care se manifestă pe Facebook împotriva lui Johannis și a Statului Paralel pe care ei îl servesc plini de zel.
Ei au putere, pot interveni cu bocancii în viața privată a românilor, pot face presiuni, pot șicana și cine mai știe până unde pot ajunge?
Vectorul Costin joacă rol de antenă, de săgeată, el organizează probabil în jurul său o rețea din rezerviști MAI dispuși să mai servească un regim corupt – ori stipendiați (din ce fonduri?) , ori șantajați cu părți ascunse ochiului public al vieții lor. Conlucrează oare cu SRI? Normal nu ar avea voie, dar cine mai poate avea încredere în această structură condusă acum de sasul Helvig – fidel sasului Johannis?
Deocamdată – enervat la culme de ticăloșia acelora care mi-au penetrat abuziv PC-ul controlându-mi de fapt viața – am înaintat o sesizare-plângere pe adresa Ministrului Afacerilor Interne. Ei au structură capabilă și dotată cu aparatura necesară depistării Entității care intră abuziv în casa oamenilor de rând. Am cerut eu personal să-mi fie pus sub supraveghere calculatorul, telefonul și adresa de email. Aștept o reacție. Dacă voi primi numele persoanei care se face vinovată o voi acționa în judecată.
Dacă demersul meu nu va avea niciun efect, voi sesiza Avocatul Poporului. Apoi vor urma câteva ambasade ale unor țări cu democrație consolidată, dar nu și ambasada lui Soros la București unde Hans Klem încă își face de cap.
Voi scrie direct Congresului SUA, voi scrie articole în NewYork Times, Los Angeles Times.
Lumea liberă va afla că năpârcile securiste puite de regimul Ceaușescu au deraiat statul de drept numit încă România!
Pahonțule, ia-ți gorilele de pe spinarea românilor că oricum veți plăti! Vine o clipă în viața unor oameni când nu mai au ce pierde. Ăștia sunt cei mai periculoși pentru Sistem, pentru că lor nu le este teamă!
Am nevoie de Facebook pentru că doar el este legătura mea cu lumea, doar prin el mai simt că sunt încă viu!
Mai puteți să-mi puneți pumnul în gură doar dacă mi-o închideți altfel, definitiv! Până atunci, sunt gata să mor cu voi de gât.

One thought on “JIVINELE LUI PAHONȚU

Comments are closed.