MUSTE CARE ADORA CACATUL…

Nu știu câți dintre voi ați sesizat în ultimul deceniu existența unor ființe zburătoare care ne intră în ochi, ne gâdilă fața, ne intră în gură dacă nu o închidem la timp, în urechi, ne bâzâie la geamuri. Astea nu sunt muște, ce nu sunt folositoare nici măcar agriculturii, sunt deja „bâzoi” din aceia verzi, pe care îi întâlnești în latrinele țărănești cu care România deține un loc fruntaș în lume.
Locul lor predilect unde se așează din zbor, se odihnesc, își încarcă picioarele cu glod de fecale de tot felul pe care îl duc mai departe împreună cu putoarea pestilențială, este CĂ-CA-TUL!
Ieșenii – dar nu numai – cunosc notorietatea unor bâzoi de căcat ce s-au rulat în latrina politicii bahluiene de prin 2910 încoace, deci cam de un deceniu: Relu Fenechiu, Cristian Adomniței, Petrică Movilă, Cătălin Urtoi, Traian Rânjea și alți flaifuteri mai mari sau mai mărunți, care se roteau ca sateliții lângă acești bâzoi.
Trebuie totuși dat Cezarului ce este al Cezarului și să recunoaștem că primul care a scormonit căcatul până a început să pută în public, a fost marele guru al PNL Iași, Relu Fenechiu, pușcăriașul de drept comun al cărui viitor de căcat i l-am prezis sistematic timp de peste cinci ani înainte, dar nu m-a băgat în seamă, ci în altă parte.
Ei bine, Relu Pușcărelu a dorit ca în timpul „marelui USL” să ocupe funcția de Ministru la Tran Sporturi, că acolo avea el plasa aruncată și acolo putea să dea tunuri babane cu fonduri adevărate. Din nefericire pentru el și din fericire pentru noi, odiseea sa la Tran Sporturi a fost relativ scurtă, abia de a apucat să organizeze și să pună bazele unor lovituri de tun de la Navarone, că ura reciprocă a sa cu Javra Ceacâră i-a pus capăt la timp prin intemediul securiștilor din Justiție. Relu a fost aruncat la zarcă cinci ani bătuți pe muchie, pentru o găinărie din vremurile de început ale capitalismului sălbatec din România, dar a scăpat neatins pentru loviturile de inginerie financiară din care a profitat și Băsescu cu regimul său ticăloșit.
Relu Fenechiu a găsit un proiect – studiu de fezabilitate în arhiva Ministerului Transporturilor din anii ceaușiști, ce prevedeau o autostrada care să unească Moldova cu Transilvania, de la Iași – Tg. Neamt – Ditrau – Tg. Myreș… Din nefericire pentru Moldova, nea Nicu a dat importanță mai mare Transfăgărășanului, Canalului, autostrăzii București-Pitești. Altfel, eram azi în rând cu lumea civilizată mai de la Piatra Neamț și Bacău încolo…
Prin urmare, Relu Fenechiu a scos terfeloagele de la naftalină și a aruncat în eter „ideea” lui patriotică de moldovean din Comânești, să „scoată” Moldova lui în lume… Cu un PR adecvat, cu surle și trâmbițe ale pachetului de suflători în cur liberal, ideea a înviat ca și sula lui Johannis când se lipește Raluca Turcan de biroul său prezidențial.
Pe Relu l-au băgat la frână, orgasmul s-a întrerupt, a sculat puțin problema locotenentul Cristi Adomniței, pentru ca apoi să treacă un an în uitare autostrada Fata Morgana A8.
Ca unul care a lucrat din primul an în MTTc, din 1975 și până viața ne-a despărțit, am cunoscut de mult ideea cu A8 și chiar nutream în inima mea speranța că voi avea șansa să lucrez la acest Proiect, așa că găselnița lui Relu m-a făcut să zâmbesc în sinea mea, pentru că am intuit pe loc șmecheria și mârșăvia menite acumulării de capital electoral și o sursă inepuizabilă de a mulge o vacă dătătoare de lapte.
Am studiat problema îndeaproape, am citit mult geopolitică și politică UE și am văzut că de fapt stăpânii noștri în plină ascensiune, nu aveau alt interes decât acela de a proteja Ardealul LOR austro-ungar de o eventuală invazie rusească cu tancuri slobode peste Carpați.
Am scris mult despre asta, am dejucat în ani multe jivine care se băteau cu cărămida de argint în pieptul de aramă, am înfuriat multe reptile, dar politica lejeră împotriva mea a fost IGNORAREA.
După liberali – care au pierdut liedershipul pe piața politicii ieșene – tema a fost puternic reluată de tot ceea ce înseamnă sateliți ai diavolului Soros și ai globalismului în general. Deși știau că tocmai politica lor de izolare a Moldovei impune evitarea cu orice preț a construcției unei legături directe între Est și Vest peste Carpați, tocmai ei au pus oala cu ciorbă pe aragaz la foc mare să clocotească, pentru că era la putere politică PSD și ăia erau conduși de muhaiele gen Grindeanu, Tudose, Dancilă, oameni de paie care erau la ordin.
Așadar au apărut de sub fustele cloș ale coropișniței Monica Moscovei o pleiadă de limbiști libidinoși umezi la colțul gurii precum Traian Rânjea de la M10, Pentru Iași, Pentru oldova, Mihai Chirica – slugă notorie a alogenilor din Ambasada lui Soros la București și nu în cele din urmă Petrică Movilă-Dâmb, un marțafoi peltic pe post de bufon al Iașului, care s-a lipit în cele din urmă de mărul Elenei din care a mușcat Băsescu. Azi omușteanul stă ascuns ca viermele în fruct, scoțând capul de gămălie ca să-l atingă bâzoiul cu căcat.
Problema este însă mult mai amplă și mai adâncă! Acest ipochimen care bântuie de două decenii în latrina Iașului, s-a ajuns prin trădare și colportare de căcat, mare parlamentar, unul care uneltește intrigi, trafichează influență și numește alte năpârci pe liste de conducere. Din poziția pe care a deținur-o în ultima legislatură, Petrică Movilă a trecut cu ajutorul Dreptei din subțioara mirositoare a lui Johannis și a cohortei de ticăloși aciuiți în PSD, PRO România, ALDE, etc o pseudolege promulgată de Gauleiterul României pentru a lua fața prostimii moldovene, deși ei niciodată nu pot, nu vor și nu au interes să se construiască autostrada Fata Morgana A8.
Acesta e Petrică Movilă, acesta este Impostorul politician care vă cere votul în continuare pe o temă falsă, pe o idee perimată și dusă în derizoriu chiar de exacerbarea ei masivă făcută de niște ființe abjecte care fac mercenariat, nu politică!
Relu Fenechiu, Cristi Adomniței, Catalin Urtoi, Petrică Movilă, Traian Rânj(e)a, sunt bâzoii verzi care se hrănesc cu căcatul menținut proaspăt al autostrăzii Iași – Tg. Mureș.
Votați-l dacă nu puteți să-l ocoliți când îl întâlniți pe trotuar! Veți perpetua duhoarea politicii românești vechi de treizeci de ani încoace…