NICOLAE, ScULĂ TARE..

Moartea M.S. Regele Mihai Întâi al României a generat în societate un alt motiv de vrajbă și scandal. Evident, provocat și alimentat la comandă în laboratoare specializate și colportat de proști inconștienți sau de ticăloși interesați de subiect.
Disputa nu este doar între monarhiști și republicani, că asta este altă poveste, dar acum au mai apărut introduse în discuția prostimii două teme: monarhie cu Prințul Nicolae pe Tron, sau chiar cu Prințul Charles al Marii Britanii, pe care mămica sa Queeen Elizabeth se îndărătnicește să nu-l lase în locul ei ilustru, ca o pedeapsă poate pentru inconștiența cu care a știut să-și țină închis fermoarul nădragilor princiari… De oftică și de sila cămilei pe care a luat-o în schimbul Prințesei Diana, omul pleacă din ce în ce mai des de acasă hoinărind prin statul Transilvania unde are proprietăți și de asta unii bagă bățul prin gard să asmută javrele.
În ăst timp, un cor de jivine turbate sunt puse să scuipe, să latre și să se zbată în lanț făcând spume de rabie la colțul gurii referitor la Casa Regală de Drept a României și la urmașa la Tron în ordinea firească stabilită de M.S. Regele Mihai Întâi.
De o bună bucată de vreme – cam de când Capul Tronului era pe moarte – au început mârâieli la adresa A.S.R. Margareta și mai ales a Prințului Consort A.S.R. Radu al României.
Bolșevismul rusesc a fătat sub gardul istoriei mulți pui de cotârle, care timp de o jumătate de veac s-au convertit la comunism securistic și azi scuipă veninul republicii în care au fost lepădați din pizdele mamelor lor unde se simt ca în lichidul fetal.
Ba că Duda a fost actor și ce sânge regal are el care s-a născut tot în comunism, ba că Margareta e așa și pe dincolo, ba că de ce să le plătim noi românii stipendii ca unui șef de stat, etc ș.a.m.d…
Adevărul gol goluț este că societatea românească a pierdut odată cu Regele și ultimul reper de moralitate și de modestie fără seamăn, ultimul bastion al unei conduite morale ireproșabile în care M.S. și-a crescut cu cinste și din greu cele cinci fiice.
Degetele de la o mână nu sunt egale, dar cinci copii ai unei aceleiași familii?
Idioții se lasă manipulați și intoxicați cu fel de fel de cretinisme și acte măsluite sau inventate ca să diminueze rolul istoric ce l-a avut M.S. Regele în sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Este sigur că revenirea României la normalul unei Monarhii Constituționale nu ar fi azi pe placul nimănui din Uniunea Europeană sau SUA. Asta ar fi sinonim cu un Șef de Stat care și-ar juca cu adevărat rolul de arbitru imparțial al clasei politice și ar fi un om loial Patriei sale, ceea ce până acum nu s-a dovedit așa începând cu criminalul Ion Iliescu și terminând cu iudele trădătoare de neam și țară Băsescu și Johannis.
Cu siguranță că un Monarh nu ar fi acceptat ca România să fie prăduită de corbii străini contra unor arginți în plus ca niște jigodii să devină bogătași peste noapte!
Cu siguranță că Regele aflat pe Tron nu ar fi acceptat în ruptul capului măsuri antinaționale ce au făcut din România o țară de transfugi în timp de pace și nu ar fi tolerat ca Europa să micționeze pe noi așa cum au făcut Băsescu și Johannis.
Pur și simplu anii de comunism și apoi de capitalism sălbatic au anihilat orice bun simț social, iar exemplul de moralitate arătat de ASR Margareta și soțul ei ASR Radu au devenit un target al jigodiilor trccute toxic prin școlile comuniste cu Istoria deformată și modelul secretarilor de partid ca simbol al unui om „de tip nou” învățat că fiecare are dreptul la tot, dar de fapt nu are nimic altceva decât dreptul să aplaude și să aprobe conducătorii.
Culmea ipocriziei sau a unei prosteli colective este scorneala cu Prințul Nicolae – nepotul M.S. Regele Mihai – care ar fi singurul descendent masculin al familiei regale.
Da, și?
Unde scrie că Tronul se cuvine numai unui purtător de sulă? Cu ce este mai prejos M.S. Queen Elizabeth sau Regina Beatrix?
Da, îi va veni poate rândul și lui Nicușor, când se va fi copt și va rămâne succesorul de drept al Casei Regale!
Deocamdată, în timpul vieții sale, M.S. Mihai Întâi al României l-a dezmoștenit pe Prințul Nicolae de dreptul de succesiune. Cârcotașii clevetesc doar că este intriga actorului Radu Duda și al nevesti-si, hapsâni după avere și mărire.
Nu numai că este un act de dreptate, dar e și o prostie bine dirijată de mulții dușmani ai Casei Regale.
Regele Mihai pe întreg parcursul vieții sale a dat dovadă de Moralitate și de Onoare – indiferent prin câte greutăți materiale a trecut – iar spre cinstea Sa, a refuzat ajutorul onorific oferit de Regina Marii Britanii de a se adăposti într-un castel oferit după expulzarea de pe tron. Muncind ca un om de rând, cinstit, să-și crească și să-și educe onest toate cele cinci fiice, Regele a câștigat stima și respectul tuturor românilor, dar după ce a murit…
Cu siguranță că și Prințul copil a fost crescut și educat de părinții și bunicii săi în același spirit și pregătit moral ca vreodată să poată prelua Tronul.
Cu siguranță că el a fost învățat din adolescență și a fost prelucrat despre perceptele ce trebuie să le îndure și să le îndeplinească un vlăstar regal, dar totodată a fost lăsat liber în România ca să cunoască bine țara și poporul al cărui rege ar fi putut teoretic deveni.
Sigur că i s-au spus multe despre posibilele ispite sau capcane ce i se vor întinde în viață tocmai bazându-se pe tinerețea și inocența sa șarmantă și totuși a căzut pradă acelei intruse cu care ar fi avut o aventură pe plaja din Vama Veche, ce pretinde că ar fi mama unei progenituri a lui.
Așa ceva nu ar fi putut tolera M.S. Regele, nu pentru că nu l-a înțeles pe nepotul său, nu pentru că nu l-a iertat în prostia sa de tânăr fără experiență și cu sângele albastru în fierbere, dar dacă ar fi trecut asta cu vederea ar fi însemnat să șteargă cu buretele și să năruie tot ceea ce reușise să clădească toată viața Sa alături de Regina Ana.
Mihai a avut un tată care a făcut România și Tronul de râs și de plâns, așa că nu voia ca un alt vlăstar să fie la fel ca Regele Carol al II-lea.
Ar fi însemnat să fi închis ochii la compromisuri ulterioare, ceea ce ar fi decredibilizat nu doar Casa Regală, ci însăși noțiunea de monarhie.
Poate unora li se pare absurd ca în timp ce Franța, Italia, Germania, Elveția sunt republici care au abolit monarhia, românii să treacă iarăși la monarhie.
Țara a devenit republică fără voia ei, prin forța pumnului și călcată pe gât de cizma rusească ce ne-a adus numai nenorocire și ne-a destabilizat în fibra neamului.
Ne-au fost omorâte și distruse elitele intelectuale, reperele de cinste și moralitate, ne-au decimat clerul, au convertit oamenii la delațiuni și la nivelare a valorilor, așa că România de azi nu s-a dezvoltat ascensional ca o țară normală din Europa.
Noi avem nevoie să reintroducem modele de corectitudine, de altruism, de onoare și demnitate. Comunismul – cu toate crucile sale negre – curge acum prin venele multor români pervertiți conștient sau nu la cancerul secolului două zeci.
Logic și normal este să dăm onorul cuvenit Casei Regale și să tratăm urmașii legali la tron ca pe niște elite ale României! Nu este treaba prostimii vulgare să-și dea cu presupusul cine are dreptul sau nu să fie succesorul Regelui!
Și datorită Casei Regale, a muncii depuse de M.S. Regele și de ASR Margareta și de ASR Radu suntem astăzi unde suntem și în ciuda ticăloșiei clasei politice avem oarece credibilitate.
România are nevoie urgentă de o nouă Constituție în care să fie stipulat dreptul poporului ca periodic – la cerere, atunci când se creează o masă critică – să poată să-și schimbe forma de guvernământ în monarhie constituțională sau republică și invers, în funcție de dorința majorității populației. Asta ori de câte ori poporul o cere!
Fiecare generație ar trebui să aibă dreptul să-și hotărască soarta! Dacă generația de azi consideră că ar fi mai potrivit un monarh care să arbitreze clasa politică coruptă și ticăloasă, atunci România să devină regat. Peste altă sută de ani, poate acele generați vor dori să se întoarcă la republică. Și ele trebuie să aibă acest drept!
Prințul Nicolae poate beneficia – printr-o conduită exemplară – să dovedească românilor și familiei sale că a înțeles adevăratul motiv pentru care bunicul său l-a pedepsit. Altfel nu era Rege și altfel românii nu l-ar fi regretat. Cine știe? Poate într-o zi, urmașa de drept la Tron va reconsidera pedeapsa și-l va reabilita dându-i această șansă, dar deocamdată Nicolae este doar un prințișor căzut în capcana unor adversari ai Casei Regale și chiar a monarhiei, ce s-ar fi vrut să fie compromisă cu orice preț.
Cică și-a luat nevastă legală, care cu siguranță îi va da urmași. Poate îi va lua de model pe prinții Wiliams și Henri ai Marii Britanii, care au copilărit fără a ajunge cu prohabul desfăcut pe pagina întâi a Presei mondiale.
Până una alta, România are nevoie acută de tiparul de moralitate și onoare dat de ASR Margareta și ASR Radu ai României!