ROMÂNIA SUB ASEDIU! ARMATA, OCUPATĂ ÎN AFGANISTAN

Oameni buni, țara este în aceste clipe răpusă metodic sub ochii noștri de pește mort în timp ce asistăm nepăsători cum suntem exterminați ca națiune și popor. De aici și până la destrămarea propriu zisă a statului unitar român conform planului diabolic pus la cale afară și înfăptuit „pas cu pas” de niște iude netrebnice de la noi, nu mai este mult. Și asta fără nicio luptă deschisă, fără ca vreo națiune sau vreo țară să ne fi declarat deschis război, fără să se tragă asupra noastră vreun cartuș de pistolet de damă, fără ca cineva înafară de #rezistenții lui Johannis să ne fi scuipat în obraz.
Da români, suntem atacați și asta în mod perfid, fără putința ca armata să riposteze, fără ca cineva să poată măcar să arunce de furie o piatră spre atacatori.
Toată nenorocirea a început de mult, înainte chiar de 1989, dar războiul nevăzut s-a declanșat EFECTIV din 2014, imediat ce românii – creduli și dezinformați – manipulați la nivel de stat prin intermediul câtorva televiziuni de știri și generaliste l-au ales pe sasul Klaus Werner Johannis în funcția de Președinte al României, în detrimentul lui Victor Ponta, un ofițer acoperit și o slugă de mai mică importanță în mâna sistemului securist dezvoltat de Javra Ceacâră Traian Băsescu.
Dacă Johannis a ieșit Președinte pe cinstite, vor afla poate românii după vreo câțiva ani (poate zece) dacă vor avea și norocul ca acest sistem caracatiță ce a cuprins cu tentaculele sale întregul stat să fie vreodată învins și răpus. Șanse sunt minime spre deloc…
Johannis s-a trezit pe funcție, dar avea în față un guvern puternic ca adversar politic. În ciuda acestui fapt, încălcând prevederile Constituției, sasul s-a jurat public că ținta sa de guvernare este să aibă guvernul său propriu și fidel prin care să-și poată îndeplini repede și sigur toate obligațiile față de stăpânii care l-au impus și care au investit sume mari de bani aruncați în mijloacele de propagandă.
Ei bine, „dă românului mintea de pe urmă” se pare că a funcționat și la doi ani de la greșeala făcută cu Johannis, românii au înțeles cine este dușmanul țării și cine vrea cât de cât să rămânem ca stat unitar și atunci lumea a votat masiv la Parlamentarele din 2016 un PSD coalizat cu ALDE – mic filon desprins din tradiționalul PNL, acaparat între timp de dușmanii băsiști care aveau nevoie de altă față să mai existe politic.
Disperarea lui Johannis și a păpușarilor săi a fost evidentă și furia lor a atins turbarea când și-au dat seama că au fost înfrânți categoric de români și nici măcar măsluirea votului nu mai putea fi o armă.
La nici trei luni de la înfrângere, după preluarea locurilor în Parlamentul nou ales, oștile străine formate de români înregimentați în ONG-urile sorosiste și salariați la corporațiile străine care formează un cartel nevăzut cu băncile ce aparțin în totalitate țărilor din care ei provin, au trecut fățiș la atac frontal conform unor planuri bine orchestrate și puse la punct în Statul Major nevăzut al UE, beneficiind de unelte înfipte la vârf în structura de conducere a României.
Aceste unelte au nume și prenume bine cunoscute: Klaus W. Johannis, Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, Augustin Lazăr, conducerile PNL, USR, Mugur Isărescu și staff-ul său de la BNR.
De cealaltă parte, PSD a fost împins de ofițerii acoperiți care foșgăie de multă vreme în partid ca: Victor Ponta, Cătălin Ivan. Grindeanu, Mihai Chirica, etc. să numească un guvern PSD care să poată fi controlat și manevrat de Sistem la ordine venite din afară.
Din nefericire, PSD este astăzi condus ca și înainte de un personaj complet șantajabil, un exemplar din vârful „noii ciocoimi” care a devenit mai întâi baron local, dar ulterior conlucrând strâns cu Sistemul a reușit să acumuleze avere și putere, nestingherit de nimeni și fără a fi fost dovedit de vreun Tribunal românesc de acte de corupție sau de lucruri ilicite, devenind o victimă într-un dosar politic instrumentat de Sistemul băsist ca represalii la suspendarea Javrei Ceacâre în 2012.
Acesta este Liviu Dragnea ți tocmai el s-a găsit să se ridice împotriva sistemului băsisto-johanist cu care a conlucrat strâns până nu demult…
Ideea este că în ani, în PSD s-au ridicat și s-au înmulțit politicieni care după ce și-au „urcat sacii în căruță” ( a se citi au acumulat avere) au înțeles că epoca jafului pe față s-a cam terminat și că niciun partid, oricât de mare priză ar avea el la populație, nu ar mai rezista pe eșichierul politic fără a se face măcar că este dispus să mai și lucreze pentru alegători.
Așa că PSD a elaborat un amplu Program de Guvernare pe care s-a hotărât ca după alegeri să-l pună în practică.
În acest Program, pentru o coerență economică și de funcționare a statului de drept cât de cât, în ton cu Constituția, erau necesare rectificările unor Legi fundamentale pe domeniul justiției – după ce acestea fuseseră strâmbate intenționat de Monica Macovei și Raluca Prună.
La fel de necesare erau și sunt modificările făcute Codului Fiscal care până acum era conceput foarte permisiv și lax mai ales în interesul multinaționalelor și a băncilor cu capital străin care se eschivau să-și plătească obolul statului român, iar sume imense de bani în valută erau repatriate fără nicio jenă pe spinarea României.
Tot prin noul Cod Fiscal guvernarea PSD – ca să facă față sumelor necesare măsurilor de mărire a salariilor și pensiilor, a veniturilor în general pe care le-a promis populației prin Programul de Guvernare – a restrâns unele facilități acordate de mulți ani firmelor din domeniul IT pentru ca acestea să fie încurajate să vină în România.
Aceasta este o măsură politică foarte importantă și este cât se poate de legală și la îndemâna unui guvern numit politic, deoarece fiecare țară își poate face propria politică fiscală cu facilități sau îngrădiri pe un termen scurt, mediu sau lung.
România a considerat ACUM că au fost suficienți anii acordați dezvoltării industriei IT fără ca statul să poată taxa profitul din acest domeniu, iar de acum, industria IT este suficient de bine implementată și e pe picioarele ei, așa că din 2018 și din acest domeniu trebuie să vină bani la coșul comun.
Determinarea PSD de a lua niște măsuri radicale ca să-și poată îndeplini Programul de Guvernare a atras după sine turbarea efectivă a coaliției UE care s-a văzut nevoită să piardă începând cu 2018 o serie întreagă de avantaje ce le aducea sume uriașe de bani din PIB-ul României.
Așa că au hotărât să declanșeze atacul pentru pedepsirea românilor, vinovați că au votat masiv PSD – vinovatul principal al pierderilor lor. Imediat după Hotărârea de Guvern care a aprobat noul Cod Fiscal pe 2018, când sunt iminente modificările aduse în Parlament la Legile Justiției ce vor putea îndrepta multe din actele injuste și fărădelegile făcute în ultimii 15 ani s-a declanșat atacul fățiș asupra României
Totul este o acțiune concertată de a anihila efortul guvernului Tudose să îndeplinească Planul de Guvernare.
Prin intermediul retailerilor străini comandați de băncile din țările lor de origine, cu complicitatea mârșavă a BNR devenită feuda masonului Mugur Isărescu, într-o singură noapte supemarketurile constituite într-un lanț de magazine național au scumpit prețurile la alimentele de bază ca: unt, ouă, lapte, carne, etc – știut fiind că bugetul unei familii normale medii de români cheltuie pentru hrană aproximativ 60% din venituri, restul abia ajungând pentru plata facturilor de întreținere cu energia apa sau combustibilul.
Cum economia românească nu mai aparține de mult românilor și României, iar țara a ajuns să importe hrana necesară mai mult de cât să și-o producă și să și exporte, pentru că a fost adusă în această situație după un plan diabolic gândit tot afară, acțiunea de umflare artificială a prețurilor declanșată prin intermediul retailerilor duce inevitabil prin efectul de biliard și la mărirea prețurilor la alimente produse de gospodăriile țărănești sau de producătorii români organizați.
Țara e atacată, suntem în plin război.
„Ați votat PSD? V-au mărit ăștia salariile și pensiile? V-au șters de unele taxe? PNL, USR și sasul nazist de la Cotroceni au din ce în ce mai puține șanse de a lua voturile românilor?
Nu-i nimic idioților, vă arătăm că sunteți la mâna noastră și tot ce v-ați iluzionat că v-a crescut nivelul de trai în 2017 ESTE O MICIUNĂ sfruntată!
Noi avem de partea noastră Băncile, care vă manevrează vouă Indicii ROBOR de vă ies pe nas creditele pe care vi le-am dat ca să vă punem talpa pe gât, avem BNR care joacă cum vrem noi cursul valutar, inflația, avem pârghiile economice care vă vor face sărbătorile de rahat, avem multinaționalele ce pot folosi angajații români ca soldați #rezistenți care să facă presiuni artificiale asupra guvernanților care nu execută ordinele noastre și ale sasului nazist! V-am subjugat Sindicatele voastre „libere” corupându-vă și șantajându-vă liderii!
Români, voi sunteți carne de tun a NATO, luptați aproape cu mâinile goale la capătul lumii și pentru înzestrarea armatei voastre puternic diminuate de noi, trebuie să plătiți veșnic sume care vă vor atârna de gât.
Credeți că de votați împotriva voinței noastre sunteți tari? Nuu proștilor, sunteți niște biete furnici care vă iluzionați că mai sunteți un popor și mai aveți o Țară!
Va trebui să ne votați încă o dată sasul nazist la Cotroceni, va trebui să vă lăsați scuipați de o mână de zurbagii care #rezistă și care ne sunt fideli nouă, pentru că pentru asta îi plătim.!”
Mai este ceva de spus? Da. Dragnea NU POATE, NU ARE CURAJ să meargă deschis și cu pumnul strâns până la capăt!
El nu poate să vină în fața poporului și să spună deschis aceste adevăruri, pentru că imediat va fi demascat pentru faptul că până mai ieri a acceptat ca să ajungă în vârful politicii și a statului să facă toate compromisurile cu acest Sistem „extrastatal”, iar acum trebuie să joace în horă mai departe.
ACESTA ESTE PURUL ADEVĂR!
Nici Dragnea, nici Mihai Tudose, nici alt lider politic nu pot recunoaște faptul că România nu mai este de mult a românilor, că țara nu mai este guvernată de ei. Cine i-ar mai alege? Nimeni!
Suntem în plin război. Suntem loviți nu cu gloanțe, nu cu obuze sau bombe. Suntem loviți în preajma Crăciunului cu prețul la ouă de găină, la lactate, la carne, la curent electric, la carburanți, la încălzire, la apă potabilă. Practic vom fi duși la sapă de lemn, la recesiune economică, pentru a ni se demonstra că PSD este „ciuma roșie”, că sunt niște mincinoși incapabili să guverneze.
Am murit oare cu toții?
Desigur, NU! Ne pregătim de Revelion, căutăm locuri, rezervări, tăiem porcul, ne uităm la PRO Tv la Știrile mincinoase.
Adio România! Puteai să sărbătorești la anul Centenarul…

One thought on “ROMÂNIA SUB ASEDIU! ARMATA, OCUPATĂ ÎN AFGANISTAN

  1. O analiza corecta si reala. Trebuie lansata chemarea de adunare a noastra, a celor care vrem sa traim la noi, fara sa ne felieze aerul si viata niste nimeni. E timpul sa ne ridicam si sa ne aparam fiinta nationala.

Comments are closed.