NU NE SUNT BOII ACASĂ !

Nu ştiu ce părere aveţi voi despre dorinţa subită a omului cu meniscul paradit, dar pentru mine este un semnal că meniscul are legături directe cu creierul. Cu creierul mic, pentru că ăla mare sigur lipseşte!
Mă gândesc acum ce noroc imens avem că în ciuda caţei căreia îi joacă feste hormonii gândirii şi ai exprimării de la Antena 3 – care a făcut o fixaţie contra lui MRU – nu i s-au îndeplinit năzuinţele şi din ordin venit pe filiere, ofiţerii acoperiţi din Parlament au dat votul lor pentru ca la SIE să ajungă cine trebuie.
Campania furibundă declanşată de Trustul rămas Intact până acum să nu revină MRU în fruntea Serviciilor de Informaţii Externe este suspect de determinată şi argumentaţia că MRU este exponentul regimului Băsescu ce a terorizat România şi mai continuă prin Johannis, nu ţine.
Din prostie sau din neatenţie Mareşalul Izmană îi tot dă cu apărarea interesului naţional. În fond tipul spune un adevăr pe care toţi angajaţii lui Gâdea îl ştiu cu excepţia nebunei care îşi pune singură întrebări cu o viteză mai mare decât a gândirii, de nici nu le poate răspunde.
Degeaba se chinue gRadu Tudor să-i înfrâneze pe turcii care se bat la gura Danei, că tot nu-i face faţă.
Ce vrei fa Dano, fa, vrei să ţi se spună ţie cu subiect şi predicat că MRU a fost „crescut”, educat şi format în ani mulţi înainte – la început de regimul Ceauşescu şi mai apoi în cei ce au urmat fiindu-i cultivate calităţile excepţionale cu care este dotat de la natură?
Vrei să declare cineva pentru smocul tău de păr vopsit care arată ca şi mustăţile de la bulbul de ceapă uscată pe creştetul gămăliei ce o porţi pe umeri că MRU nu ne mai aparţine nouă României ci poate blocului NATO?
Cariera lui MRU nu i se datorează nicidecum lui Băsescu! Băsescu a EXECUTAT şi el conştiincios un ordin venit cu porumbelul călător prin intermediul lui Andrei Pleşu – fost cândva ministru la Externe – care l-a introdus pe tânărul MRU în Sistem ca Secretar de Stat.
Numirea lui MRU în funcţia de Prim Ministru s-a făcut atunci peste o aprobare internaţională, din capul chioretelui care în acel moment – când lumea l-a trântit de pământ pe piticania Boc – i-a dat lui Băse planurile peste cap şi cumva s-au precipitat evenimentele.
Să fiţi convinşi de faptul că numirea lui MRU de către Chior şi compromiterea sa voită în fruntea Guvernului i-a adus marinarului şpiţuri în moalele curului care şi acum are vânătăi!
MRU halea vaci KOBE şi se dădea cu grăsime de pork parfumată cu mirodenii Chanell şi în vremurile când lucra la Ministerul de Externe doar din „rafinament” şi pentru că avea posibilităţi, dar atunci o balegă uscată ca Ponta nu avea posibilitatea să se ia de el.
Trebuie să fiţi de-a dreptul idioţi şi maximum de ipocriţi ca să reproşaţi unui om ce se învârte printre toţi puternicii lumii ca peştele prin apă că are tabieturi anacronice pantru un om normal din glaota turmei româneşti.
Ceea ce contează cu adevărat sunt CELELALTE calităţi pe care MRU le are şi pentru care s-a impus şi l-au impus în ciuda bufeurilor unei gagici de la un kanal Tv care îşi dă ochii şi poalele peste cap.
Acest articol nu este scris în apărarea lui MRU, pentru că pe MRU nu-l poate şi nici nu are nevoie de o apărare venită de la un amărăştean necunoscut ca mine.
Fa Dano, fa şi Johannis execută dacă trebuie ordine venite de la MRU care şi el doar i le transmite! Şi moş Ilie Şerbănescu îşi bate capul de-l lasă nervii să-ţi explice pe de-a dreptul ce este România, dar ţuica de Piteşti băută în exces de strămoşii tăi te-a afectat genetic…
Pe cine moaş’ta pe gheaţă ai fi vrut tu să pună boul de Ponta la SIE? Cumva pe Tata Socru, pe curva penală de Ioan Rus, pe Corlăţeanu, pe gRadu Tudor?
Până una alta hai să vedem acest război mediatic dus în public de două ţigănci balabuste care îşi ridică fustele în Piaţa Centrală arătându-şi fofoloanca uneia celeilalte şi tuturor târgoveţilor de faţă!
Numai un bou ca Ponta putea să declare din Turcia că atunci când va ajunge acasă va construi în România cea mai mare moschee unde să vină musulmanii într-o zi să se închine mai ceva ca la Mecca!
Când întreaga lume se confruntă acum cu o expansiune fără limite a unor islamişti radicali care detonează pacea pe glob, ne trezim noi cu trei perechi de coaste să aducem oficial musulmani în mijlocul Europei în timp ce alţii îşi bat capul să stopeze această tendinţă îmbrăcând mai direct sau indirect contraacţiunea vădit intenţionat sau mai voalat!
Pisicule, probabil că ţi-o fi făcut masaj erotic mai sus de genunchi Zâna cea Bună de s-a luat acum cu un doctoraş turcalete de ţi-a băgat asemenea orgasm la creier….
Păi mare noroc avem – pe bună dreptate – că americanii, evreii şi UE la un loc au reuşit să-l impună pe un MRU în fruntea SIE că pot avea încredere în acest flanc vulnerabil al NATO!
Mai vine şi cretinul beţiv ceacâr să se dea şi el în stambă în public dându-şi şi el cu părerea ca un Părinte al naţiei de estropiaţi ce am ajuns ca să-i dea lecţii lui Ponta cu asemenea cretinitate pentru a-şi reface capitalul politic!
Da, Băsescu are dreptate ca poziţie că aducerea slavei musulmanilor în mijlocul ortodoxiei şi a unui popor tolerant şi cosmopolit ca românii ar fi o imensă prostie, dar şi acest BOU APIS care este bou pentru că e consecvent cu faptul de a vorbi la băutură, transformă şi amplifică o polemică din spatele uşilor închise într-o panaramă ce ar fi trebuit să fie tratată tacit şi cu discreţie.
Sper ca serviciile de „inteligence” să facă tot posibilul cu discreţie şi diplomaţie şi tot ceea ce este necesar pentru ca să anihileze şi să ducă în derizoriu promisiunea tâmpită făcută de Ponta de pe patul bolniţei de la Stambul – doar pentru a se împăuna.
Tu să faci autostrăzi adevărate idiotule, să termini Catedrala Mântuirii Neamului – dar obligând şi pe generalul Daniel să scoată lovele de la teşcherea. N-ai decât să dai la Constanţa sau la Mahmudia teren musulmanilor să-şi construiască din banii lor acolo ce îşi visează, dar să aibă accesul limitat într-un areal cât mai restrâns, care să poată fi supravegneat şi apărat.
Dar de ce nu faci tu la Oradea cea mai mare moschee?
Cel mai simplu ar fi ca Pisicul să fie acum determinat să se care în Dubai şi să nu mai auzim de el….Salam Victoria, Aleculum!