PRIVEGHIUL PNL-ului

Desfășurarea evenimentelor de pe scena politică a ultimelor zile, poziționarea combatanților – de la „imparțialul” Johannis la mamzela ALINA, de la madam Kovesi la cio-coimea din PSD, la analiștii de serviciu după grafic la manipulaviziunile de știri – într-o sarabandă de dezinformări și malversațiuni menite să inducă în populație ideea că orice ar vota tot ce „vrea mușchii” ocultei de la Bruxelles se va întâmpla (adică ce hotărăsc coropișnițele sorosiste Monika Moskovei și miss Piggy Pippidi) se întâmplă o chestie pe care o intuiesc de multă vreme și anume faptul că PNL va avea soarta PNȚcd-ului.
Mulți vor spune „e total nebun tipul ăsta!”, „se bagă în seamă ca să facă valuri deși e un nimeni care o face pe analistul politic și mulți dintre deontologii târgului îl invidiază că are tupeul să-i înjure de dimineața până seara că lucrează cu toții la manipularea cetățenilor”
Așa cum știți, o fac mai de parte pe „nebunul cu ochii larg închiși” și disec cu luciditate tot ce mișcă.
Parcă v-am mai spus de câteva ori că sunt un liberal probabil prin naștere și doar pentru că atunci când m-am născut PNL era trecut în ilegalitate m-a făcut să nu devin membru de pe băncile grădiniței, ci abia din 13 aprilie 1990.
A fi liberal înseamnă în primul rând să nu fii bătut în cap cu leuca, înseamnă să ai capacitatea de a fi permanent într-o simbioză dinamică cu „vremile” și în spiritul gândirii libere să poți la o adică să-i bagi pe toți în mă-sa de la Președinte (de partid sau de stat) până la pupincuristul grăitor de vorbe goale ce dă din coate la tine în organizație ca să fie trecut pe o Listă.
Am fost, sunt și voi muri liberal, dar nu cu patalama la mână, pentru că pe aia am fost nevoit să o scuip după 23 de ani de rezistență într-o Filială acaparată de un Mafiot Șef care mai apoi a subjugat-o prin metode banditești, așa cum a procedat pușcăriașul Relu Fenechiu.
Spirit liber și neconvertit, nu m-a interesat niciodată ciolanul, ci am dorit mereu competiția adevărată între valori, dar mai ales am pus pe prin plan altruismul, ceea ce pentru unii (majoritatea chiar) a fost sinonim cu prostia. Nu am încetat însă nicio clipită să-i observ, să-i țin sub lupă și chiar să le fac zile fripte, pentru că deja pentru mine a devenit o chestiune de onoare să fac orice ca să curăț măcar Filiala Iași de lepre, sau dacă nu pot chiar să fac asta cu mâinile goale și de unul singur, atunci să dejoc planurile de parvenire ale unor limacși scârboși care lasă dâre de bale sclipicioase pe unde se târăsc.
În ultimul sfert de veac am trăit aici în România mai multe momente de răscruce prilejuite în mare parte de alegeri – locale, parlamentare sau prezidențiale – în care puteam să ne redresăm, puteam să stopăm printr-o mobilizare generală jaful și distrugerea intenționată a unui neam și a unei țări, dar ne-am comportat total atipic pentru un popor, am degenerat după 50 de ani de comunism impus cu forța armelor și a unei armate net mai numeroase, încât suntem acum un fel de trib civilizat de coloniști care se plimbă printre noi nestingheriți dându-ne câte o mărgică de sticlă colorată în schimbul unui sac cu diamante neșlefuite.
Cel puțin după 2009 de când mi-am făcut cont pe Facebook și am putut să mă exprim public, iar mai apoi prin acest blog personal după 2013, am semnalat momentele de răscruce prin care treceam și acum uitându-mă în urmă sesizez că am votat EXACT invers decât ne-au fost interesele, că am ales întotdeauna pe aceia care aveau șiragurile de mărgele cele mai sclipitoare și colorate, că am dat cu piciorul nu norocului, dar chiar Destinului și voinței Celui de Sus.
Cred că mai jos decât atât nu mai putem ajunge, mai idioți și mai ticăloși cu noi și „prin noi înșine” nu putem fi dacă și de astă dată – când în realitate este CEL MAI DIFICIL – vom alege judecând cu curul și dacă nu cu mintea, măcar cu inima!
Sper să vă fac să vedeți pe cât mai mulți dintre voi cei cărora le este scârbă de politică și de politicieni pe motiv că sunt aceiași, pe motiv că sunt la fel de hoți și de ticăloși, că de astă dată trebuie să vă băgați adânc arătătoarele în urechi până vă atingeți cu buricul degetelor timpanele, vă închideți ochii strâns până la lacrimi să nu vedeți nimic din tot ceea ce perorează minut cu minut toate acete năpârci și lepre de pe la televiziuni ce au contribuit la pieirea României și vă veți da seama că altă cale nu mai avem, altă soluție nu mai există și cu orice risc trebuie să avem curajul să alegem și să ne înșiruim la unison în spatele celor mai curajoși și celor mai războinici, al celor care vor să răzbune cu ultimele puteri umilințele și nedreptățile ce ne-au fost făcute cu ajutorul unor complicități ale iudelor ce ne-au jertfit.
Uitați-vă bine în jur, mulți aveți aceste iude în casă, în familie, printre prietenii de conjuctură, printre foștii colegi de școală sau colegi de serviciu, pe mulți îi știți nominal și vă este frică să le spuneți asta în față!
Trebuie să alegem orice altceva decât jigodiile mâncătoare de rahat escamotate în așa zisele Asociații sau organizații de sorginte sorosistă sau rusească, ele fiind în aparență pe poziții antagonice, dar de fapt nu urmăresc decât același scop: să ne îngenuncheze, să ne pulverizeze fără război clasic, să ne extermine ca națiune și apoi să-și împartă colonia.
Dacă nu puteți discerne ce organiații lucrează și în ce scop, mai bine să fiți sceptici, mai bine stați rezervați, dar mai ales nu puneți la suflet și la minte ceea ce propovăduiesc ele prin orice mijloace, dar mai cu seamă folosindu-se de o așa numită presă care în 99,99% din cazuri e năimită și umplută cu scursuri!
Deja după un sfert de veac ar fi trebuit să fi rămas mult mai puțini idioți fără minte și capabili să-și vândă sufletul și libertatea pentru o forografie sau o vorbă goală îmbrăcată în parfum de femeie!
Mulți au emigrat în țări cu democrații autentice și au văzut realitatea, ei pot să le explice celor rămași acasă că prostia ucide nu numai oameni, ci chiar un popor și o țară!
În acest context jigodiile din clasa politică continuă să polarizeze viața românilor tot în jurul a două planete ce joacă rolul soarelui: PSD și PNL, cu sateliții care se învârt pe orbitele lor.
Revin și vă rog să vă astupați urechile, să închideți ochii și să gândiți cu profunzime: deja ne-au transformat într-o colonie și ne consideră deja sclavi captivi!
Ne bagă în față mai nou niște partide fătate pentru derută, care cântă fals teme impuse din afară cum sunt acest USR sau acest PRU, nimic altceva decât alte dejecții scremute prin laboratoare să abată atenția de la jocul din umbră făcut de iude care sunt unite sub strindardul PPE: PNL, PNȚcd, UDMR, PMP.
Voi chiar nu înțelegeți că sasul de la Cotroceni este mână în mână cu Cioloș care este exponentul ridicat de Băsescu să facă jocul Bruxellesului, că nu mai avem o armată viabilă dotată și capabilă să apere România, nu mai avem Servicii de Intelligence loiale Țării, gata să moară pentru apărarea ei?
Oare chiar nu vedeți cum se zgârie zi de zi placa patefonului în același loc să vă bage în cap cu toată propaganda că Cioloș este salvatorul României și sasul hrăpăreț de case se află la mâna unui Sistem care îl șantajează?
Voi nu înțelegeți că după alegeri dacă ies în România prin jocuri de culise cel puțin aproape la egalitate reprezentanții PPE soarta ne este pecetluită definitiv?
De acum 4-5 aniîn urmă am scris arătând că spargerea PDL a fost doar o stratagemă de sistem, pentru ca într-o zi să se reunească din nou, pentru că Sistemul a fost nevoit să facă un pas înapoi în 2012 când votul masiv le-a spulberat speranțele!
Acum s-au întărit iarăși și urmează ca un metronom planul diabolic să ne spargă țara înainte de centenarul Marii Uniri!
Folosesc toate pârghiile fățiș și subteran să distrugă și să anihileze PSD-ul, pentru că în fond PSD-ul a rămas în mintea unei încă mari mase de votanți un fel de simbol al rezistenței românilor obidiți.
Este fals! Este o prostie! Uitați-vă cine conduce PSD! Dragnea! Ponta! Sebastian Ghiță! Codrin Ștefănescu!
Niște acoperiți soldați ai aceluiași Sistem, dar în Unități diferite care subteran execută ordine venite de la același centru de comandă!
Ponta este o iudă, Dragnea la fel! Ponta, Dragnea și mahării din PSD au acceptat peste capul a peste opt milioane de români să încheie pactul de coabitare cu Javra Ceacâră în 2012 când de fapt au pecetluit soarta României!
De ce? Din dorința lor individuală de mărire și putere, de căpătuială cu orice preț, sacrificând pentru asta un întreg popor.
Jos cu ei! Jos cu toții! Alegeți numai patrioți! Alegeți numai oameni curajoși care se manifestă deschis și fără frică! Nu mai aveți ce pierde! Deja am pierdut totul! Inclusiv Onoarea, inclusiv dragostea de țară, inclusiv viitorul copiilor și nepoților noștri!
Știu și simt că s-a creat în subteran o mișcare de rezistență tacită împotriva tuturor acestor iude! Așa zișii liberali amestecați cu reptilele băsiste sar acum prin vocea unor parlamentari care cândva erau lângă Crin Antonescu să apere „onoarea” unei lepre ca Vasile Blaga sau a unui Ludovic Orban – un carierist frustrat ce a fost de notorietate „uns” și corupt pe vremea scurtă cât a jucat în rolul de Ministru al Transporturilor.
Ipocrizia și fariseismul lor în antiteză cu cio-coimea roșie din PSD!
Românii văd! Românii înțeleg! Românii se vor răzbuna! Printr-o ieșire masivă la vot vor dejuca planurile ticăloase ticluite prin alcovuri de curve europene.
Să ferească Dumnezeu ca Sistemul să nesocotească și de această dată votul românilor!
Se vor urca pe scaune să ajungă la gâtul sasului chiar și pe Negoiu sau pe Moldoveanu dacă acolo va încerca să se ascundă!
Votul pentru PNL sau PSD înseamnă moarte definitivă!
PSD este captiv conducătorilor săi tarați cărora li s-au atârnat tinichele de testicole ce sunt oricând gata să explodeze. PSD nu mai este capabil acum după ce i-au fost rărite rândurile de către DNA să fie un partid care să asigure un guvern apt de a opri lovitura de grație dată României!
Uitați-vă bine! Deosebiți pe patrioți de patrihoți!