PENIS ŢURCANU

Dr. Răzvan Constantinescu publică în New York Magazine un articol ce l-am preluat şi noi pe pagina de Facebook al ziarului FAPTA cu titlul foarte sugestiv: „De ce trebuie desfiinţat DNA?”
Fără să citesc iniţial articolul, am căutat să-mi răspund la întrebarea din titlu gândindu-mă doar la Secţia DNA Iaşi…
Primul răspuns ce mi-a venit în minte ca o chintesenţă, e acela că este complet inutil.
În primul rând corupţia a atins această secţie de pe vremea când l-au avut ca şef pe procurorul Gheorghiţă şi mai apoi pe un discipol al acestuia – penalul Emilian Eva.
Astăzi din această structură ÎNCĂ face parte – deocamdată suspendată de către CSM – madama Andreea Oana Nica, nimeni alta decât cea care a „trântit” plângerea formulată de societatea civilă ieşeană prin ACAR Iaşi în legătură cu căsăpirea ilegală a teilor de pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt.
Oana Andreea Nica mai are înafară de această tristă faimă şi păcatul numit de Johannis „ghinion” de a fi fina de cununie a penalului procuror Emilian Eva, recunoscut ca unul dintre capii Mafiei din Justiţia ieşeană care a acoperit mulţi ani Mafia Politică.
Actuala Secţie a DNA Iaşi îl are ca şef pe un ilustru ins care tot dă să fugă din funcţie şi nu reuşeşte(?) – Sorin Călin pe numele său conspirativ cum îl cunosc subalternii…
Cu Oana Nica, cu mâna dreaptă (cms Morsa incompetentă, fost şef secţie de poliţie cu bube dulci) şi mâna stângă (cms. Penis Ţurcanu – alt ins care scuipă prin ziare cu pseudonime romanice) ale fostului porcuror Eva – curva lui Adam (Gheorghe Nichita) – echipa de la Iaşi dă gunoiul masiv cu măturoiul sub preş căutându-şi salvarea posturilor şi justificarea salariilor babane mai pe la ţărănoaia, prin Paşcani la nord şi Vasluy City la sud…
Iaşul e contaminat de corupţie până în măduva oaselor şi ca atare aici cei care vor justiţie cu adevărat, sunt ameninţaţi cu moartea şi hăituiţi de aceşti guzgani care chiţăie alergând înebuniţi prin catacombe să-şi caute salvarea.
Uite bunăoară de ce doar la Iaşi ar merita desfiinţat DNA, care vânează doar doctori ce iau plicul cu o sută-două de euro la „apendicită”, iar mafioţii din structurile din care fac şi ei parte dau tunuri de milioane.
Sistemul băsist abia se clatină, este încă departe de a fi înfrânt, dar nu ne îndoim că mai devreme sau mai târziu toţi aceşti ticăloşi vor plăti cumva măcar în faţa lui Dumnezeu, chiar cu riscul unor jertfe ale unor oameni curaţi şi curajoşi.
Presa locală – şi nu numai – este plină de exemple şi toate afirmaţiile făcute mai sus în stil pamfletar sunt concluziile la care am ajuns ca simplu cetăţean trăitor în acest oraş devenit mizerabil şi deosebit de periculos de trăit.
Ticăloşi ca Titus sau alţii ca el, ca Marean, Caius şi alţi acoperiţi-descoperiţi, ne îndârjesc la maximum şi ne împing la suicid cu ei de gât.
Teii oraşului vor fi răzbunaţi chiar şi peste câteva generaţii!
Desfiinţaţi DNA Iaşi – focarul neputinţei şi infecţiei numită corupţie!

http://www.nymagazin.com/razvan-constantinescu-de-ce-trebuie-desfiintat-dna-ul/