PIELEANU SULII

V-am zis doar că am aproape un trimestru, dacă nu și mai mult, de când nu mai bunghesc manipulările canalului lui Gâdea&Suptalternii.
Ieri spre seară la șase zapam cu telecomanda programele cu gând să mă distrez la emisiunea de pe ProTv unde Cabral se dă de ceasul morții să ne comunice în fiecare seară „ce spun românii”… Nu că ar deborda de inteligență cumva, dar cu siguranță cu nu este vorba nici un pic de politica românească de rahat și asta pentru mine este cam ce-mi trebuie.
În peregrinările mele printre vreo 20 de posturi pe care le mătur când sunt plictisit de ceva, hop! că dau de figura telectualei ochelariste de Pitești, pe care odată o urmăream aproape zilnic cu extaz și interes gândindu-mă cu bucurie că Dumnezeu drăguțul m-a ferit în viață să am așa o cață de nevastă care turuie mai repede decât o mitralieră jumelată pe afet de Humvie ce trage după arăbeții din ISIS. Și asta în situația când puteam – dacă aveam ghinion – să nu fiu atent…
Deci aproape absent la acțiunea de zapping, o văd pe diva din Trivale cu o bluză „roșă purpurie” ca steagul PSD în plină campanie. Sunt curios să văd cine sunt invitații și care le este „tema motivului” de scăndălău pe această seară de vineri. Îmi zic că oricum până la Știrile Protv cu Andreea Esca, apoi Sport cu Corina Caragea și Vocea României, pot să mă prefac că emisiunea Danei poate fi o pată de umor pentru o seară de vineri.
Și nu aveam să mă înșel. Îi văd pe Mirel Curea (cu accentul pe „u” sau „a”?), de o vreme Redactor Șef adjunct la Evenimentul Zilei, de când Dan Andronic a înfăptuit Insurecția împotriva cățelei de Codruța Pietraru și a câinelui polițai Florică, cu gradul de gheneral.
Alături de Curea cel cu coadă de cal în pleata-i bine strunită cu un gumelastic cu bile așa cum avea fii-mea când era școlăriță, o văd pe Diana Tache, un fost ofițer de Informații mazilit din motive secrete exact în ziua de 6 decembrie 2009, pe vremea când niște golani adunați la un chiolhan o bâjbâiau la bujbec pe actuala muiere cu mustață de la DNA.
Lângă blonda fatală căreia eu îi port sâmbetele – dar și celelalte zile ale săptămânii – ete și haraseaua Aurelia, ALDE consiliera lui Tudose pe probleme de Rom(i) Jamaica. Și asta e muiere focoasă cu sânge fierbinte din Ardeal de pe la Kalasvar, unde Piticul este Împărat.
În sfârșit – în ordinea inversă a înmormântării – iote și omul cu multă piele pe terminal căruia Dana îi zice la mișto „dom Profesor” când are orgasm și apoi după postludiu îi spune scurt Marius…
Ei, despre acest Marius vreau eu să vorovesc acilea și acum. Acestei scârbe de politruc care predă cică ceva legat de sociologie la SNSPA București (un fel de Academie a viitorilor țuțeri și politruci care sunt formați să devină yesmani prin partidele întregului spectru politic) i s-a sculat aseară în emisiune organul de reproducere al viermilor fără coloană și cu vocea lui gâjâită de măgar la andropauză și peltic precum un rățoi leșesc, hop, sare regulamentar în conformitate cu Fișa P(r)ostului să înfiereze cu mânie revoluționară pe niște inși precum colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir, unul dintre cei care pun umărul în limitele Legii și a Regulamentului militar la euthanasierea javrelor turbate Kovesi și Coldea, precum și a bășinei ardelenești Taica Lazăr, un fel de budigăi căcate al sasului nazist Krantz Werner și al aghiotantului său Edy Helvig.
Nu mă voi opri acum la amănuntele picante și siropoase petrecute prin intermediul tuturor participanților la emisiune, dar la un moment dat Proasta Piteștiului în dorința ei bolnavă de a fi „plastică” în exprimare zice nonșalant că ei îi cam pute urât, a nespălat acest colonel Dragomir.
Amicul Curea (cu accentul pe „u” sau pe „a”) intervine în apărarea lui Daniel Dragomir pe bună dreptate încercând să o facă pe tută să-și dea seama că jignește un om pe care nici măcar nu-l cunoaște dar îl scuipă cu venin pe care îl secretă mai ales în zilele fără ciclu.
Curea (cu accentul pe „u” sau pe „a”) spune că îl cunoaște personal pe acest om și ceea ce face el în prezent este un act cât se poate de patriotic, pentru că doar așa se poate demantela vreodată acest Sistem mafiot creat și întreținut de Javra Ceacâră Băsescu.
Fac o paranteză și zic: începând din 2009 de când mi-am făcut cont pe Facebook cu numele și datele reale eu am fost unul dintre cei mai înverșunați dușmani declarați ai Javrei Ceacâre și a acoliților săi și am scris în acele timpuri nu prea îndepărtate multe articole pe blogul personal și numeroase statutus-uri pe Facebook, cât se poate de clar și explicit despre CUM funcționează sistemul securist al poponarului George Major&câinele Florică Coldea. La fel, încă de atunci scriam explicit și avertizam public societatea civilă căreia m-am alăturat cu trup și suflet despre această nouă jigodie care e sasul nazist ce a jucat rolul neamțului pragmatic și korekt, căsătorit cu o româncă care nu naște pui vii și care au misiunea impusă de a ajunge pe closetul de la Cotroceni să răpună definitiv România.
Scrierile mele în acele vremuri de maximă putere a haitei băsiste devenită conform așteptărilor și flerului meu johanniste au fost tratate cu ignoranță de o Presă Locală ce se manifestă și azi doar pe hârtie igienică, dar și de multă lume speriată de textele mele pe care le-au considerat nebunești și sinucigașe. M-a durut și mă doare în cur cu satelitul de părerea ăstora, doar că acum am ajuns în faza când sunt efectiv sastisit și blazat că au apărut după declanșarea năruirii Sistemului tot felul de păduchi cu ștaif ce se dau deontologi, iar unii încearcă să se dea la fund o vreme preferând să fie etichetați drept LGBT-iști decât să-i recunoască lumea drept scatofagi băsiști.
În această categorie de târâtoare îl includ pe acest Marius Pieleanu – om de casă și manipulator de serviciu al Antenei3 și PSD – ce de câtăva vreme a schimbat curios pentru unii azimutul, limba sa peltică mângâind dosul sasului nazist și al celor din tabăra ce-l susține. Curios? Nuu!
Pentru cei care nu știu, o explicățiune: nevasta lui Marius Pielenul Sulii a fost făcută CHESTOR de Penitenciare, adică în gradul de generăleasă în astă vară de Krantz Werner. Madama e tot soci-oloagă ca și pupincuristul de bărbatu-său și din această specializare s-a aburcat în funcții în DGP cu ajutorul mahărilor din PSD.
Curând săsălăul nazist va avea nevoie ca apa pe arșiță de niște sondaje bine ticluite favorabile lui cu care canalele Tv să manipuleze ușor prostimea care #rezistă și care împinsă de CEO al corporațiilor străineze vor face lobby și presiune să pară că românii mai vor încă o dată să spele de căcat niște izmene murdare cu etichetă din Deutschland.
Așa că Pielenu Sulii începe el să-l mânjească cu caca maro pe col.(r) Dragomir scoțându-l nici mai puțin decât un fel de trădător al neamului pentru că – vezi Doamne – el a ajuns să spună public la televizor despre abuzuri inimaginabile ale Binomului fascistoid pe care unul ca mine îl arăta cu degetul cu subiect și predicat încă de acum aproape zece ani (!).
Cică el, Pielenu Sulii, nu poate avea încredere în oamenii care prin statutul meseriei lor și prin Jurământul făcut trădează, că INDIFERENT ce motivații există, un ofițer NU are voie să se plângă niciodată de fapte petrecute în instituția la care lucrează, că Omerta trebuie păstrată cu mare sfințenie.
Măi bou cu o țîță, dar ofițerii ce jură? Jură să fie LOIALI țării și poporului român, jură să nu pregete nici o secundă, cu orice risc să-și dea viața pentru apărarea valorilor morale și naționale ale poporului căruia îi aparțin și care a dat multe jertfe în Istorie tocmai ca un excrement uman ca și tine să umble viu și dezlegat pe la televiziuni și să scuipe patrioții!
Colonelul Dragomir NU a trădat pe nimeni, el nu a încălcat niciun Ordin sau jurământ militar, el dezvăluie în limitele Legii și în fața unor reprezentanți legali și abilitați date pe care le cunoaște menite să conducă la demantelarea Statului Paralel care practic a ucis și răpus România!
Pieleanu Sulii afirmă cu emfază în emisiunea lui madam Grecu că „să vezi că de azi toți mă vor cataloga drept colonel de securitate și că sunt purtător de cuvânt al SRI”.
Ei bine băi căcat fără epoleți, un nemernic ca tine, un spermatozoid în praful Vremii nu poate fi niciodată colonel nici măcar căprar în vreo armată, chiar și cea a statului San Marino! Tu ești un biet țuțer, un țucălar pe post de unguent de tratare ai hemoroizilor sasului, ce îi plătește faptul că i-a făcut muierea generăleasă și i-a umplut poșeta cu o căruță cu bani în fiecare lună, iar pentru asta s-a făcut ANTENĂ a SRI, de fapt doar a acelei aripi din SRI care încă mai răspunde la butoanele apăsate acum de aghiotantul Kaiserului Krantz Werner.
Sunt manipulați oamenii de unul ca limbricul Pieleanu Sulii că Helvig a făcut curățenie în SRI și că el este un om curat în slujba României.
Nimic mai fals! Helvig a profitat de declanșarea scandalului și dezvăluirile făcute de Ghiță ca să se poată descotorosi de Coldea și de o gașcă de generali SRI fideli acestuia în scopul scăderii puterii Binomului controlat de Kovesi și Coldea care îi țineau în menghină ouăle lui Johannis și a găinii sale frau Karmen. Ideea lor nu este să curețe SRI de lepre, ci e aceea de a încropi altă Comandă fidelă Lor, cu care să facă ORICE ca să câștige săsălăul nazist alegerile!
Bătălia nevăzută care se dă în SRI și în alte structuri (inclusiv Justiția) este aceea dintre oamenii corecți și fideli jurământului făcut față de Patrie și golanii și impostorii pe care Băsescu și ulterior regimul Johannis i-au puit și oploșit cu oameni „cheie”, fideli, la comanda unor eșaloane, oameni șantajabili și fără scrupule care din nefericire predomină prin toate nivelurile.
Acesta e adevărul, iar Pieleanu Sulii este doar o pietricică nouă introdusă în lagărul mecanismului ce are menirea să frâneze mersul normal al motorului și să mărească frecare ca angrenajul să scârțâie.
Oamenii deștepți, oamenii curați, cu judecată și minte sănătoasă ar trebui să vadă și să aprecieze la justa și corecta valoare faptul că ofițeri superiori ieșiți din propria inițiativă de sub rigorile carierei de militari cu privilegii fac un act de asanare morală alegând să treacă de partea corectă a baricadei în conformitate cu propria conștiință și cu Jurământul făcut Patriei.