PLANUL DE ATAC ASUPRA ROMÂNIEI

Primul atac a eșuat. Nu din cauză că structurile care ar trebui să fie pavăză și scut au lucrat mână în mână ca la carte și au anihilat ofensiva.
Nu! Ba chiar dimpotrivă, „unele structuri importante” sunt deja în mâna dușmanilor care ne vor pieirea și aceștia acționează mai la vedere sau din umbră de partea lor. SRI joacă la chintă spartă la două capete și așteaptă să intre unul din valeții Cioloș sau Johannis. Se pare că mai multe fire îi leagă de UE (Germania, Franța, Austria, Olanda, etc.) decât de „partenerul” primordial, SUA.
Câțiva ticăloși trădători mimează și asta, dar deja ofițerul de legătură Hans Klemm ce asigura parteneriatul cu Soros și agenturile sale a putut fi alungat de Partidul Republican al Administrației Trump. Să vedem evreul cel nou numit, ce jocuri va face…
America este împărțită în două tabere importante: democrații – adepți ai lui Obama, Hilary Clinton, susținuți masiv de capitalul miliardarului Soros care a jurat să globalizeze planeta, să amestece popoarele, să distrugă creștinătatea și să șteargă granițele actuale dintre state stabilite la ultimele Tratate de pace de după cel de-al Doilea Război Mondial.
Acest evreu ungur cu cetățenie americană și chiar internațională, are cu siguranță niște adepți în statul Israel care au interese legate de dânsul.
De cealaltă parte, conducerea statului evreiesc este de partea Administrației Republicane Trump și luptă din răsputeri cu zvârcolirile șarpelui cu ochelari George Soros.
Și în timpul Administrației Obama și acum în era Trump, poziția geostrategică a României în granița de est al blocului NATO – aproape de contactul cu „mama Rusia” – îi conferă o atenție sporită și e considerată un avanpost NATO.
Occidentul european (Germania, Franța, Belgia, Danemarca, Țările de Jos, Țările Scandinave) au făcut un fel de front comun și ar dori să slăbească măcar puțin chingile și hățurile pe care SUA le ține strâns – prin intermediul Parteneriatului Strategic – cu care cravașează caii să tragă căruța comună.
Gazul metan rusesc și petrolul care face Europa dependentă de mușchii lui Putin au creat încă un motiv și un pol de acțiune diferit între NATO și UE.
România este la mijloc.
Președintele Johannis este exponentul țărilor UE, cu americanii doar mimează loialitate și colaborare!
A subjugat SRI-ul punându-și în funcția de Director Rottweilerul său preferat: Eduard Helvig. Acesta a avut misiunea trasată de afară pe linia Berlin-Paris să facă pact și joncțiunea cu elementele de comandă din SRI și SIE fidele până nu demult fostului Președinte Băsescu.
El i-a plantat cu ajutorul „ciobănescului carpatin” Florian Coldea în posturi cheie, în funcții „de macaz”, numai pe acei comandanți cu legături sigure în securitatea ceaușistă și în nomenclatura comunistă cu care Băsescu a re-creat un aparat nou de Poliție Politică prin care a distrus orice urmă de Lege și Democrație.
Așadar, ofensiva pornită de PSD – respectiv Liviu Dragnea și apropiații săi – de curățire a partidului și a structurilor statului de securiștii mafioți care au devenit un fel de castă care au cuprins România ca într-o pânză de păianjen, i-a înebunit pe hoți!
Dragnea – având împreună cu ALDE o majoritate confortabilă împreună cu UDMR și Minoritățile – și-a permis să-și trântească singur 2 guverne ce aveau impuși doi Premieri securiști de Statul Paralel Subteran.
Asta i-a turbat de tot pe ticăloși când au pierdut controlul asupra guvernului și a Parlamentului.
Curtea Constituțională a dat dovadă de mult echilibru și de mult patriotism întărind hotărârile luate de Guvern și Parlament în detrimentul bandiților care azi vor pieirea Statului de drept român!
Lui Liviu Dragnea și PSD i-au rămas într-un fel fidele Poliția Română, Jandarmeria, ISU și Armata Națională, o structură de care s-a avut grijă în timp să fie slab dotată tehnic și trimisă cât mai departe de casă să nu poată fi operativă în caz de iminent pericol.
Fără sprijinul real al SRI-SIE, Guvernul s-a bazat doar pe acțiunea loială și patriotică a Poliției, DGIPI, Jandarmeriei, ISU.
Au tratat în mod serios amenințările și acțiunile la vedere ale Statului Paralel pe rețelele de socializare și hărțuirea zilnică cu o masă de marionete capacitate de ONG-uri sau de corporațiile străine .
Și Jandarmeria a întocmit un plan armat de apărare al Guvernului României – o clădire simbol a conducerii statului aleasă democratic.
Cu siguranță că Jandarmeria a avut în permanență cunoștință de tot ceea ce se întâmplă în timp real, a știut de unde vin acțiunile, dar a lăsat ca totul să izbucnească în seara de 9 august. Cu mijloacele legale ce le are, ea nu ar fi putut altfel contracara acțiunile dușmănoase de lovitură de stat!
Este știut public că în Piața Victoriei au acționat forțe străine dușmane României, iar acum se dă o luptă propagandistică furibundă prin care tabăra fidelă lui Johannis și Ciolos luați separat, încearcă să victimizeze populația radicalizată care a luat cu asalt clădirea Guvernului și mai încearcă să pună sub acuzație – în scopul denigrării – electoratul PSD, Guvernul Dăncilă cu Ministrul de Interne Carmen Dan, conducerea Jandarmeriei, etc.
Tertipurile sunt arhicunoscute! O cohortă de sit-uri străine, agenții de presă de afară, ambasade occidentale, își unesc glasurile veninoase scuipând asupra României în două scopuri:
Să scadă credibilitatea și popularitatea actualei conduceri a statului român în preajma preluării conducerii Consiliului Uniunii Europene, în ajunul organizării la București a summit-ului „celor trei mări” și nu în ultimul rând pentru a crea presiune asupra guvernului și a Parlamentului să modifice Legea Resurselor în așa fel încât firmele americane să exploateze aproape gratuit gazele și alte hidrocarburi în Marea Neagră dictând liber prețul și beneficiarii.
Americanii își doresc – de când Donald Trump a început în forță să acționeze economic asupra unor mari puteri a lumii – să ia mai mult gratuit acolo unde își pot impune forța, dar totodată ei vor să pună cu botul pe labe concurența, respectiv Occidentul european, pretendent la bogățiile României.
Țara se află acum într-un mare pericol și doar Dumnezeu a salvat de data asta România de la un carnagiu provocat de jegurile antiromânești de partea lui Johannis, care ar profita alături de trompetele internaționale fidele lui să strige și să ceară cu forța căderea Guvernului Dăncilă.
Se putea foarte bine ca în iureșul încăierării jandarmilor cu protestatarii, să se arunce grenade cu gaze otrăvitoare de adevărat, dar nu de jandarmi, ci de mâini criminale și cine mai știe câți morți aveam azi spre mulțumirea javrelor securiste de la propaganda sasului?! Vă dați seama cât de ușor pot fi omorâți oameni vinovați doar de prostie, de naivitate, care cad pradă manipulărilor, vă dați seama cât de ușor ar fi să se provoace un carnagiu ca apoi să se dea apă la moară adversarilor PSD și ai României în general?
Nici acum nu este exclus ca să „apară” peste noapte intoxicați „din pământ”, cu substanțe necunoscute ce pot da doar apă la moară ticăloșilor!
Se preconizează iarăși și se vântură ca dată de cădere a Guvernului Dăncilă a doua jumătate a lunii septembrie – înainte de venirea iernii care poate deranja numărul și deplasarea protestatarilor!
Fără aportul legal și patriotic al SRI, SIE și al Armatei române, orice este posibil!
Lâncezeala cu care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu înțeleg să aștepte intrarea în vigoare a pachetului de Legi a Justiției, inacțiunea promptă și hotărâtă împotriva Președintelui Trădător de Țară (că de neam nu poate fi vorba), va duce la căderea în forță a Guvernului și predarea țării aflate în haos în mâinile unor jivine dușmănoase.
Degeaba românii îi vor mai acuza ulterior pe cei doi că sunt principalii vinovați! Ei oricum se vor adăposti și în doi ani nimeni nu le va mai rosti numele!
România este ACUM în cel mai mare pericol în care s-a aflat vreodată în ultimele trei decenii!
România este la un pas de a fi atrasă într-o cursă prin care să se justifice măsuri de forță ale UE asupra noastră, începând cu neacordarea Președinției UE, schimbarea Summit-ului ”celor trei mări”, embargou economic, cereri explicite de rupere a Transilvaniei, asalt asupra monedei naționale!
Armata e ținută departe, slab dotată și echipată de luptă, avem doar Jandarmeria și o mulțime de români cu mâinile goale și capul pe umeri care ȘTIU și înțeleg Adevărul!
Vom rezista, sau vor #rezista?