POLITICA CA LA IAȘI…

Teatru Tv la videocheat-ul doctorului Burlui, cu participarea lui Lucian Păcală și a damei cu camelii care bântuie din tinerețe scena politicii USL.
Eteee! Păcală și-a re-agățat de gâtlej gâtlegăul englezesc pe care îl lepădase de o bucată de vreme – infestat fiind probabil de microbul libertarian ce bântuie prin Cuiburile USR (uniunea sorosistilor #rezistenți) – dar neconform cu ștaiful de la Curtea ambasadorului Klemă al lui Ițic Soros pe Pământ…
Ei bine, mister Păcală (alias Dârdală, de la găoZiarul de Lași al iubiților Tony Pârțac și sionistului mason Andy Lăzescu), își face treaba pentru care e bine plătit din mai multe locuri și o aduce la tribuna videochat-ului pe nimeni alta decât latifundiara madamă Gavrilă ex-PNL, actualmente PSD – latura disidentă iohanist-macovistă, ce are misiunea spargerii marelui partid pentru ca la următoarele alegeri talibanii roșii să poată fi puțin răriți prin smucirea minților.
Madam Camelia Gavrilă este așa cum o prezintă moderatorul, doctor în limbi. Asta înseamnă că madam Gavrilă mânuiește perfect limba, turuind cu o cadență de mitralieră jumelată pe afet de jeep Hamvie cuvinte sofisticat-înturlucate, de neînțeles pentru „boxiorii” din conducerea Organizației Iași a PSD.
Mă uit la muierea asta de multă vreme, de când eram colegi de partid în PNL și o observ de la distanță, de frică să nu-mi creeze vreo pasiune la bătrânețe cu tupeul ce-l are, cu firea ei alunecoasă și perversă ce e, cu sângele albastru de viperă… E veninoasă rău madama Gavrilă!
Până nu demult, în urmă cu vreo doi ani, era membră în Consiliul Local Municipal pe listele PNL și ce îi mai turuia ei gurița criticându-l pe primarul Ghiță Sulă Tare și pe interimarul bulibașă Mihai Chirica, pentru ca „bruscamente” să ia volan stânga ca să evite groapa din fața PNL-ului lui Marius BOUdea, Marius Danga, locotenentul Cristian Adomniței și a noilor veniți care se închinau la icoana sfintei Alina Gorghiu făcătoare de prostii și să intre cu toată viteza în zidul pe care scria cu litere mari, de o șchioapă: PSD.
Băi frate, muierile nu pot fi conduse de muieri! Cât la conducerea PNL mai călărea vreun specimen cu nădragi cu prohab și Cameluța a făcut politică ținându-o pe dreapta ca Șeful, diva a stat cuminte, dar cum la comandă au venit muieri cu nădragi gen Alinuța sau Turcana, cum și „madoamna” noastră a schimbat azimutul…
Și apoi anii au trecut, știința nu a inventat încă acele creme capabile să-i netezească doctoriței în dat limbi ridurile și cearcănele de sub camerele de luat vederi și din jurul turuitorii – semn că ar mai fi cazul să se gândească la un sejur de odihnă și tratament la Sanatoriul de la Voila.
Madam Gavrilă recunoaște cu nonșalanță în expozeul mitraliat că politicienii „sunt actori politici” – prin urmare fiecare își joacă partitura și rolul ce îl are în scenariu.
Cât cameleonism la madam Camelia! Să treci din brațele lui Relu Pușcărelu la cele ale lui Ghiță Regulatorul și ale „intelectualului” bulibașă Chirica, iote o performanță pe care doar o reptilă cu față de înger pensionar și caracter de șulfă îl poate avea…
Madama e stilată, a ajuns la conducerea Comisiei de Învățământ de la Camera Deputaților și probabil că ar face orice dacă oricine i-ar propune să fie și ea măcar o zi Ministru la Educație, să-și pună la sutien broșa cu această funcție pentru care și-a mâncat toată tinerețea muncind cu gura când într-o parte, când în cealaltă, așa cum spune și acum că a stat crăcănată aproape în șpagat în partidul în care nu are vechimea necesară de a bate din picior riscând să fie suspectată de trădare, fiind de notorietate iubirea ei de blondină trecută (prin multe) față de gitanul bulibașă care a luat-o în cortul său.
Madam Camelia este unul din exemplele tipice de cameleonism politic al veleitarilor aleși ieșeni care au în aproape trei decenii un traseu sinuos printre jaloanele Simirad, Fenechiu, Nichita, Chirica, PNL, PSD și ce o mai urma…
O știu. Ea a ajuns un exemplu pentru alte muieri din Organizația Muierilor Liberale ce îl slujesc acum cu devotament pe nulitatea Marius BOUdea în speranța că vor avea măcar privilegiul de a fi într-o zi măcar ca Camelia…
Vă întrebați vreodată DE CE?
Iașul nu a ajuns și nici nu mai poate ajunge cel puțin la nivelul Clujului, a Timișoarei, a Sibiului!
Pentru că avem asemenea specimene de politicieni schizoizi care sunt ajutați și menținuți în centrul atenției și în ochii cetățenilor inculți social-politic de jurnaliști ca și acest fost cândva un elev bun și silitor al Iașului, absolvent al Liceului Mihai Eminescu, un tânăr intelectual care a fost atras de solda unor iude ce au drept scop idealuri menite să modifice cu nepăsare conștiințe, granițe, Istorii.
Aidoma lui Lucian Dârdală în Presa ieșeană și-au făcut loc mai mulți așa ziși jurnaliști care au acceptat să abdice de la menirea lor nobilă de a fi niște slujitori ai societății civile și au trădat pentru arginți murdari servind interese care într-o societate normală, într-o democrație normală, într-o țară normală, ar trebui să intre în atenția organelor abilitate pentru atentat la suveranitate și independență.

https://www.youtube.com/watch?v=kD3m9GWSHJc