OTRAVA

Nu m-aş mai fi obosit să scriu aceste rînduri dacă nu aş fi auzit nişte persoane din jurul meu – cu studii superioare! – care sunt de cînd le ştiu proliberale şi acum foarte debusolate mi-au relatat că nu mai ştiu cum să voteze pe 25 mai şi de aia mai bine nu se duc la vot…
Uimit de starea de prostie în care au căzut, le-am luat calm la descusut să văd cînd şi mai ales „cine” le-a „smucit” minţile.
În toate cazurile, aceste persoane de la care sincer nu m-aş fi aşteptat – cu păreri anticomuniste – mi-au spus că văd cu groază cum Antonescu e în picaj vertiginos în sondaje şi că totuşi Ponta pare să aibă cele mai mari şanse…
Că Antonescu „i-a trădat” că a rupt USL-ul, că de ce se uneşte cu fiara Băsescu, că pînă acum a spus că luptă să-l dea jos şi acum a rămas numai Ponta să se lupte cu hidra…
Evident că imediat am întrebat de unde au aceste informaţii şi percepţii şi mai ales la ce canale Tv se uită. Invariabil, răspunsul a fost Antena3 şi din cînd în cînd, România Tv.
O trăsătură comună la aproape toţi aceşti cunoscuţi, era că unii nu foloseau deloc Internetul, iar alţii prea puţin, dar nici unii nu aveau cont pe Facebook.
Prin calm şi persuasiune am reuşit să le intru în minte şi prin multă trudă să le inoculez cel puţin o umbră de îndoială, dar sincer, este un mare semnal de alarmă…
Oameni buni – în primul rînd mă adresez „feisbuciştilor” – este o datorie morală a celor care ne mai putem informa de pe Internet să ducem o muncă serioasă de lămurire în jurul nostru imediat, pentru că ACUM România se află iarăşi la o mare cotitură a istoriei şi dacă şi acum nu vom putea dărîma securiştii comunistoizi care au ros Statul pe dinăuntru ca nişte cari, Ţara asta e posibil ca în jumate de secol să nu mai existe!
Ori avem de aface cu nişte elitişti intelectuali care îşi ţuguie buzele superior şi aruncă în jurul lor vorbe şi idei defetiste care demobilizează, ori au o fire labilă şi psihicul atît de zdruncinat încît deja nu mai văd pădurea din cauza copacilor…
Rămîi mut cînd vezi chiar şi pe Facebook oameni de factură intelectuală care îşi tînguie inutilitatea votării pentru că – dezamăgiţi şi frustraţi la maximum, probabil – au ajuns să înghită toate gulgutele pe care le aruncă meşteşugit pe piaţă toţi cei care vor ca liberalii conduşi de Crin Antonescu să dispară pentru a fi înlăturat pentru totdeauna pericolul lichidării statului comunistoid-securist, sau chiar a revenirii cîndva la o Monarhie Constituţională.
Acum se dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte între nişte români care îşi doresc din tot sufletul şi cu toată ardoarea ca Ţara să devină în sfîrşit un stat cu adevărat democratic pentru care unii conaţionali şi-au dat viaţa de-a lungul istoriei noastre zbuciumate şi alţi români care se țin cu ghiarele adînc înfipte în orice de care se pot agăţa şi vor să perpetueze – cel puţin pe durata vieţii lor – acest sistem de teroare şi jaf.
Primii şi-au găsit în sfîrşit un lider adevărat în Crin Antonescu – unul dintre cei mai sinceri şi de onoare politicieni de după 90 încoace – şi ceilalţi, care sunt contra libertăţii şi democraţiei, care se adună sub pulpana unor ticăloşi gen Băsescu, Ponta, Udrea, Voiculescu, şi toţi aceia pe care ei îi reprezintă.
Nenorocirea cea mare este că ultimii dispun de toată puterea şi logistica, sunt susţinuţi pe faţă de toate Serviciile din aparatul de forţă al statului, au Justiţia pe mîna lor şi doar pentru a acapara întreaga Putere se luptă şi se mănîncă între ei, dar toţi – absolut toţi – îl au duşman comun pe Antonescu şi Partidul Naţional Liberal.
Să-l fi văzut pe javra de Stolojan la România Tv cum se lamenta că Antonescu e un om terminat, că de cînd A RUPT USL-ul, nu mai contează deloc în sondaje, că Ei au dorit demult să rupă USL, iar Ponta sau Antonescu – pentru Ei nu e important – au făcut asta doar din orgolii!
Uitaţi-vă la altă javră ca Mugur Ciuvică, sau Radu Tudor, sau Dana Grecu, ce sunt puşi continuu să-l denigreze pe Crin Antonescu şi să facă orice le trece prin minte să slăbească coeziunea dintre liderii PNL şi masa membrilor de partid…
Asta e numai aşa, la vedere, dar în ţară ticăloşii ăştia luptă subversiv să clintească încrederea primarilor liberali, pentru că pe principiul că primarii sunt micii „nobili” locali, ei la rîndul lor vor trebui să zdruncine încrederea oamenilor.
Sunt mulţi agenţi care lucrează la intoxicare, mulţi defetişti care după ce au căzut ei înşişi pradă otrăvii inoculate, au început – voit sau nevoit – să acţioneze în ajutorul ticăloşilor.
Vă spun şi vă repet, pentru România în acest moment un scor bun obţinut de candidaţii liberali la europarlamentare, este un semnal clar că poporul şi-a dat seama cine minte, cine ţine cu orice preţ să menţină acest regim distrugător…
De asta fac apel la toţi aceia dintre voi – liberali sau nu – să depuneţi tot efortul şi să folosiţi toată energia de care sunteţi în stare pentru a explica tuturor din familiile voastre, din anturajul vostru, că Antonescu nu e trădător, că Antonescu e un om de cuvînt şi de onoare şi dacă va învinge va dori să guverneze o Românie condusă de Guvernul Johannis, de corctitudinea şi priceperea de care se teme actualul sistem, pentru că asta înseamnă treptat pierderea privilegiilor!
Că la toamnă îi vor da votul lui Crin Antonescu și băsiștii? E greu de crezut…părerea mea este că nu o vor face decît declarativ, ca să-i scadă liderului liberal numărul de simpatizanţi, dar vor vota tot cu un om care le garantează perpetuarea Sistemului! Se aruncă pe piaţă această intoxicare că Antonescu „s-a dat cu Băsescu”. Niciodată! Îl vor vota şi băsiştii? Foarte bine, să o facă, dar sigur liberalii şi chiar Crin nu vor semna niciun fel de compromisuri. Puterea lor este în voturile majorităţii românilor, ei nu vor dezamăgi, nu sunt nici securişti, nici comunişti!
USL a fost o gogoriţă făcută de securiştii pesedişti, de Voiculescu şi aparatul său de propagandă pentru a doborî securiştii lui Băsescu şi de a se salva de la puşcărie unii, în detrimentul altora!
Ăsta e purul adevăr şi din păcate, acum a sunat al 12-lea ceas! E ultimul!

One thought on “OTRAVA

  1. Cei cu incertitudinea votului,NU sunt intelectuali,sunt labili psihic!

Comments are closed.