PRIMĂRIA – BORDELUL DE LUX AL MAFIEI IEȘENE

Cred că ancheta difuzată de Antena 3 ieri seară în emisiunea lui Gâdea „Sinteza zilei” despre bulibașa Chirica-PSD (Partida Staborului Delapidatorilor) și curva șatrei – piranda Cristina Popa – furată de haraselu pe fulgerătură „tomna” din Urechenii Neamțului, de pe malul Ozanei cea frumos curgătoare, are darul unui duș cu apă rece menit să trezească oile din amorțeală.
Ancheta în sine este ca un fel de chintesență a peste cinci ani de scrieri ale subsemnatului, de articole abrupte și directe în care am strigat pur și simplu la voi să vă arăt în amănunt cu metodă jaful instituționalizat petrecut de Administrația Locală condusă de târtanul inept dar ticălos numit Nichita, secondat îndeaproape de acest actual Bulibașă care își freacă palmele tuciurii și aruncă sare în focul șatrei să sară scântei de bucurie că va fi prin jocul tâmpit al sorții, Primarul deplin al Iașului în viitorul mandat.
De mult vă tot spun cu voce singulară, pentru că minunata noastră presă locală „deontoloagă” dar mârșavă și ticăloasă vă tot ascunde, fiind parte directă la jaf: la originea tuturor relelor care ne bântuie de două decenii de când s-a distrus Iașul – ducându-l mai înapoi decât în 1989 – nu este altcineva decât huțupanul „telectual” de Coțușca, „tătucul” Simirad, acest moș Chiorpec ciubotarul satului, ejaculat din țeava vechii Securități al cărui informator de duzină cu minte și inimă de limbric, încă mai este și chiar „bine mersi”… Moșneagul libidinos și fățarnic, iuda securistă fără mamă și fără tată, cel care a creat în interes propriu punți între politicienii locali și interlopi prin intermediul javrelor din fosta Securitate ce au combinat pe actualii lucrători din instituțiile de forță cu lupii noii orânduiri, grobianul Simirad, prin funcțiile deținute aproape două decenii – i-a nășit în politică făcându-i unelte în mâinile lui butucănoase de mârlan intelectualizat de comunism – pe Gheorghe Nichita și mai apoi pe acest escroc cu ștaif, Mihai Chirica, ce umblă încă dezlegat prin oraș prin voința și protecția DNA-ului local, rămas încă sub influența procurorului interlop Emilian Eva.
În toți acești ani când semnalam cu promptitudine și acuratețe pe blogul meu sau în multe comentarii pe Facebook ceea ce niciun jurnalist nu catadixea să spună (din evidente interese) – de la Florin Ghețău, Gabriel Gachi, până la alți șmecheri de la găoZiarul de Iași sau Bon Jour-ul hipopotamului – am știut că într-o bună zi puroiul bubei se va sparge și duhoarea pestilențială va pluti asupra cetății. Nu am știut în schimb dacă am să apuc acele vremuri, iar faptul că am trăit să văd în sfârșit cum un trust de presă cu mare audiență devoalează adevăruri documentate de jurnaliști adevărați, cu acreditare și coloană vertebrală, fie și în al treisprezecilea ceas, nu poate decât să-mi producă acea satisfacție tardivă și sadică de a vedea cum insectele au ajuns între geam și perdea izbindu-se înnebunite de spaimă de sticlă, căutând cu disperare să iasă spre lumea liberă de afară, dar în zadar. Recunosc faptul că sunt sadic , pentru că ei m-au adus în acest stadiu prin sadismul cu care ne-au sodomizat în acești ani când credeau că puterea le este veșnică și sunt nemuritori.
Am în arhiva blogului o sumedenie de articole scrise în timp real prin care devoalam cu argumente profesionale toate ticăloșiile săvârșite cu bună știință de Chirica din postura sa de Director Tehnic al Primăriei, el, cel mai atehnic inginer care a ocupat vreodată funcția de director tehnic într-o instituție publică. Și sub el, închipuiți-vă câte alte nulități și jigodii mai idioate și mai inepte decât dânsul, pentru că el nu acceptă să fie decât cel mai deștept puradel al șatrei din care a ajuns ce a ajuns. Tomorug este doar un simplu exemplu despre ceea ce a lăsat în urmă ca o dâră limaxul Chirica!
Cred că mai țineți minte pe timpul când Nichita se lăuda cu fondurile ce le aducea el chipurile Iașului prin împrumutul DEXIA pe care l-au devalizat pur și simplu cu acceptul tacit al Poliției, a Parchetului, al SRI-ului, dar mai ales al Guvernului Boc de sub comanda lui Băsescu care proteja lotrii și le crea imunitate chiar dacă pe față erau dușmani politici.
Nichita era șeful din vitrină, era fața hâdă din dosul geamului murdar ce își lua primul drepturile din ceea ce rămânea după plata dijmelor către protectori, dar Chirica era creierul, era unealta care învățase întocmirea hârtiilor corect ca în aparență să pară că totul este în ordine… Chirica știa să aleagă constructorii, furnizorii, el stabilea cota șpăgii, procentul parandărătului, precum și distribuția acestuia.
Nichita intenționat i-a lăsat mână liberă, crezând că la o adică va avea prin Chirica protecția de a fi apărat prin acte de acuzații, el doar stabilea cât trebuie dus, la cine și unde, pentru ca să poată sfida pe față populația Iașului. În realitate Nichita a fost un bou ca inginer, un tip superficial, primar la propriu și la figurat. Se uita la hârtiile ce le semna ca beșina la closet și doar semnătura lui Chirica îl făcea să pună și el degetul.
Între timp, cu toții aveau cea mai dezmățată viață, dispuneau ca taurii de cireada cu vacile din subordine de orice junincă, nevestele de acasă nu mai erau pe gustul lor, călăreau orice, oriunde și oricând fără jenă, fără perdea, iar exemplul lor se transmitea mai jos către subordonați, iar muierile primăriei erau o pepinieră a tăurașilor din efectivul de montă al staulului din PSD.
Mazeta cu cur de vădană ca acest Sorin Iacoban – un golan ordinar care s-a dat în stambă cu muierea ce-i era încă nevastă și ștoarfa făcută directoare de coaiele golite ale stăpânului Nichita – e doar un exemplu elocvent, dar multe sunt can-canurile purtate în șoaptă de gura târgului…
Vă ziceam la timpul acela de lucrările încredințate cu mâna murdară de bacteria CANDIDA de ghiolbanul Nichita către firma CONEST, după ce mai înainte se folosise de „Euroconstruct” până când de atâtea violuri la care o supuseră, au transformat-o într-o târfă penală cu sifilis și râie și au abandonat-o într-un șanț din Cacaina…
CONEST a apărut ca un satelit desprins dintr-o firmă mare de construcții din anii socialismului, specializată îndeosebi pe construcții civile și industriale, cu dotări în utilaje specifice acestui tip de lucrări, cu un corp tehnico-ingineresc oarecum specializat în acest domeniu, dar epoca blocurilor cubice trecuse și oamenii cam mureau de foame, pentru că statul nu-și mai băga banii în astfel de investiții, ci doar în infrastructură rutieră. Peste noapte, Nichita i-a forțat să se recicleze ca să-și poată lua parandărătul.
Așa se face că huțupanul urcat cu cricul la RAJAC în funcția de director general a hotărât să-i facă pe oamenii lui Sinescu singura firmă agreată de el prin care să spele imense sume de bani vehiculate prin bugetul local la care s-au adăugat sute de milioane de euro din fondurile UE.
Artizanul actelor, „ofițerul de legătură”, nu era altul decât escrocul Mihai Chirica, fost cândva un ingineraș la același CONEST, ce îi construise porcului țepos din Coțușca ditamai vila „pe daiboj”, pe muchea dealului Miroslava alături de potentații vremii după ce – prin abuz în serviciu și de putere – au siluit bugetul Iașului să facă lucrări edilitare înafara orașului, creând ceea ce acum se numește „Platoul Însorit” unde s-au aciuit de la Simirad, Adăscăliței, „porcurorul” Eva & brothers, Mardarasievici „semafor”, Ghiță Cheșcu-Flux și alte japițe de rozătoare.
Amintiți-vă când vă strigam că nemernicul Chirica decimează iminent teii pe Ștefan cel Mare din simplul motiv că-i încurcau pe tâmpiții de la CONEST rădăcinile acestora și nu puteau da peste cap în viteză pavarea Chetronalului cu cataroaie colțuroase ca și mintea lor!
Amintiți-vă când strigam disperat arătându-vă cum distrug orașul pavând trotuarele cu pavele așezate pe nisip, care ne fac acum aerul irespirabil ca în Sahara pe timp de furtună și nici măcar nu știau să execute corect aceste lucrări, sau mai amintiți-vă vă rog când scriam despre cretinitățile făcute cu pistele de bicicliști pe trotuare, în cel mai inept mod cu putință, sau despre lipsa stâlpilor de iluminat pe pasajul Nicolina, unde prostia ne-a costat ulterior bani în plus pe alte soluții tehnice găsite de profesorul Varlam de la „Rexpod Iași” pe bani suplimentari, sau amintiți-vă golănia cu Pasajul Țigarete devenit un limbric după ce s-au plătit aproape o sută de miloane de euro pe proiectul inițial ce prevedea o adevărată lucrare inginerească pentru mileniul trei al omenirii, un pasaj cu șase benzi de circulație din care două pentru linia de tramvai și bretele de acces pe ambele capete… Sau mârșăvia cu traversele din fier vechi îngropate pe strada Elena Doamna unde Chirica ajuns deja viceprimar PSD a sifonat fonduri UE prin intermediul unei imense moșmande făcută cu Paul Butnaru – patronul SCCF Moldova, Șeful Camerei de Comerț Iași prin grija lui Mihail Vlasov, interlopul de vază al orașului…
Ce să vă mai spun?! Toate astea le-am scris și le-am arătat deschis exact atunci când ele se petreceau, dar mulți citeau cu groază ce spun și gândeau că probabil sunt puțin sărit de pe fix având curajul să învârt lama șișului în buba cu puroi!
Presa – în funcție de interese – scăpa trunchiat și interesată unele aspecte fără să aibă curajul să ducă ancheta jurnalistică până la capăt, pentru că erau conștienți că la capăt dau de politicienii și mafioții interlopi care controlează absolut orice, cu legături până la Cotroceni și Palatul Victoria. Pe mine nimic nu mă mai poate speria, pentru că eu efectiv nu mai am ce pierde și de aceea am ales să lupt pe viață – dar mai ales pe moarte – cu acești nemernici, să deschid ochii oamenilor, să încerc să-i unesc să poată să se opună și să poată discerne între un ticălos și un om normal.
Ceea ce a prezentat aseară Antena 3 este doar vârful icebergului, e doar un fel de scurt circuit menit să atragă atenția ieșenilor la greșeala ce-i paște alegând cumva această lepră care reprezintă PSD-ul. Victorel Lupu – altă sculă a lui Nichita ce i-a fost director economic la RAJAC și care i-a acoperit și el în acte furturile fiindu-i om de încredere – se dorește să ne devină Preș la CJ.
După pușcăriabilul liberal Adomniței – pupilul lui Fenechiu – acum „se schimbă modificarea” cu un hoț „de stânga” numit Lupu, ce se vrea paznic la oi. Păi oi suntem dacă și acum, după ce în ceasul al doisprezecilea vor mai fi talibani momiți cu o serbare de Ziua Familiei pe bani guvernamentali să voteze necondiționat PSD menținând la butoane jigodiile nichitiste!
Dar asta se întâmplă la Iași și pentru că Secția DNA locală este de mult timp captivă în ghearele mafiei! Încă există în structură probabil fina procurorului interlop Eva în persoana Oanei Andreea Nica, muierea comisar ce a pus palma ei fină cu inele la curul lui Chirica și Nichita dând NUP la reclamația societății civile cu tăiatul teilor. Ea este chezășia că Mafia este securizată și aici este prima Republică Autonomă mafiotă.
Vreau să știți că nu degeaba Antena 3 a ales Iașul să-l ajute în prag de alegeri și să-i deschidă mintea electoratului! Este și rezultatul muncii nevăzute al unei echipe de anonimi care s-au unit contra Mafiei. Nu mă tem să afirm că am pus și eu umărul cu picătura chinezească. Dar asta este doar o fisură, până la sfărâmatul stâncii mai este cale lungă!
Pickamerul se află acum în mâinile ieșenilor! Pericolul mare este însă să nu schimbăm hoții cu alți hoți. Să nu schimbăm o aripă a mafiei cu altă aripă! Oamenii trebuie să aibă curajul și să se uite exact la coada listei pe care așa zisa presă locală o arată. Trebuie să acționăm pe principiul „cei de pe urmă vor fi cei dintâi”.
Este singura șansă ce ne-a mai rămas!

http://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-urmasul-lui-nichita-conflict-de-interese-si-amor-penal-la-iasi-357096.html