PRIMIŢI CU VIOLUL?

Să n-am parte de Antena3 şi de caţa lui gRadu Tudor dacă nu mi-a ieşit pe ochi şi pe urechi panarama iscată de violul ghiorlanilor de la Văleni de lângă Vaslui.
Până şi W Ponta cu buba de la genunchi şi Băsescu Chiorete sau Hanţi de la Cotroceni au trecut într-un con de umbră şi Codul Fiscal nu mai pare chiar important dacă nişte mârlani ciobăneşti din Moldova îşi bagă sulele oriunde găsesc o gaură chiar într-o scândură de gard.
Şi asta are multe consecinţe în societatea românească și multe conotații!
În primul rând denotă că suntem pe la periferii încă o societate primitivă şi înapoiată în ciuda majorităţii societăţii şi a elitelor care făcând excepţie, par să confirme regula.
Când toată aşezarea rurală unde sălăşuesc aceste animale face front comun să-i apere de societate care reacţionează corect la nişte fapte atât de abominabile, te gândeşti imediat că în fond asta este o consecinţă firească la comportamentul multor personaje publice şi la reacţia idioată a unui sistem justiţiar corupt până în măduva oaselor ce face posibile aceste manifestări absurde, când împarte dreptatea cu măsuri diferite în funcţie de cine e ăla sau „hălălant” sau de câţi biştari decartează în punga judecătorului şi al procurorului.
În această lume animalică noi vrem să transformăm societatea românească şi România într-o societate similară cu cea din ţările europene civilizate.
Suntem nişte vite îndobitocite dacă este nevoie să fim mânate de televiziuni care scormonesc continuu căcatul să pută pentru a ne oripila şi să ne mute nasul.
Sunt convins că sceleraţi se întâlnesc şi la alte popoare şi la nemţi, la englezi, francezi sau americani, dar acolo legile şi sistemul judiciar reacţionează cu prompritudine şi face corecţiile atât de necesare cu bâta dreptăţii fără să existe niciun fel de sincope sau de dubii în aplicarea Legii.
Ce pretenţii poţi avea dacă Băsescu şi haita lui cu coada sus au fost un permanent exemplu multor estropiaţi ce l-au votat şi l-au susţinut şi care hăhăiau la bancurile de căcat ale zbanghiului care avea poluţii văzând-o pe Nuţi sau alte muieri cărora le bătea apropouri?
La Vaslui chiar şi unii parlamentari îşi fac un titlu de glorie în a fi fost în tinereţe practicanţi ai amorului cu forţa şi probabil că după lungimea sulii au fost desemnaţi să candideze pe liste…
Alt caz este scos acum mai cu perdea de altă echipă sătească de handbal în şapte de prin Giurgiu care acu doi ani au violat o copilă de paisprezece ani. Şi exemplele continuă cu doi, cu trei, cu patru sau cu câte un animal ce în multe cazuri devine şi călău al victimei.
Biserica stă liniştită şi continuă probabil să o frece pe sub sutană de parcă moralitatea unei societăţi pe care o reprezintă în proporţie de aproximativ 85% nu o interesează.
Societatea românească este complet atrofiată dacă suntem împinşi de nişte şmecheri din televiziuni să ne punem cocarde în „chept” să devenim subliminal sclavii audienţelor lor!
Solidaritatea la care suntem chemaţi chipurile de Antena 3 este ca un fel de sulă înfiptă în coaste să ne trezească cumva la realitate şi în mod normal măcar asta ar trebui să trezească o revoltă.
Apelul la solidarizare cu cei abuzaţi se referă persuasiv şi în a fi solidari cu Dan Voiculescu aflat în puşcărie la ordinul Ceacârului Traian.
Dacă am fi o societate normală şi sănătoasă javra băsistă nu ar fi reuşit niciodată să distrugă într-asemenea hal fibra neamului românesc, iar românii ar fi avut suficientă minte să nu-l scuipe pe Crin Antonescu să gireze pe sasul ce a transformat băsismul în johannism!
Abuzaţi suntem şi noi ieşenii, cărora ni s-au tăiat abuziv teii strămoşeşti, cărora ni s-a devalizat bugetul local, intreprindeile, CET-ul, Electrocentrala, fondurile europene, toate sub oblăduirea aceleiaşi Justiţii făcute chiorâş de nişte japiţe infecte ca procurorul Eva şi al altora de teapa lui, ca muierea ce era în fruntea Parchetului de a dat NUP reclamaţiei societăţii civile pentru abuzuri.
Suntem violaţi permanent în grup şi individual de nişte târâturi şi scursuri umane pe care nu le vedem decât împunşi cu sula în coaste şi de care ne este frică să ne debarasăm!
Vom ajunge ca de Anul Nou când vine lumea cu uratul să fim întrebaţi la uşă: „primiţi cu violul?”
Închei amintindu-mi un banc ceauşist fiind în aceeaşi temă cu care ni se strepezesc acum urechile.
Cică nea Costel – un bătrân pensionar ce ieşise la pensie după patruzeci de ani de muncă în funcţia de arhivar la Tribunal – avea obiceiul ca măcar o dată pe an să treacă pe la vechiul loc de muncă unde îşi desfăşurase el serviciul şi îndosariase zeci de mii de dosare trecându-i prin faţa ochilor toate cazurile mari sau mărunte.
Vine nea Costel într-o zi la tânărul înlocuitor ce-i preluase funcţia şi îl roagă să-i dea voie să mai treacă printre rafturile arhivei să-şi mai aducă aminte.
Se opreşte involuntar la un perete de rafturi pe care era pusă o etichetă mare: VIOLURI 1950 – 1980.
Nea Costel ia la întâplare un dosar şi îl răsfoieşte. Titlu: Petruţa Aivănoaie, 21 ani, violată de patru bărbaţi. Moşul se aşează şi răsfoieşte dosarul uitându-se la poze.
Ia alt dosar: Magdalena Ţârcovnicu -16 ani, violată de doi ciobani din satul…
Ecaterina Săpun, 78 de ani, violată de cinci tineri din satul…
După câteva ore de răsfoit dosare, moş Costică se ridică de la masa dintre rafturi şi îşi ia rămas bun de la noul arhivar.
„Ei cum e nea Costele, ţi-ai mai amintit cazurile, ce zici?” îl întreabă colegul în activitate.
„ Eh, f**e lumea, f**e!” veni răspunsul moşului care plecă fericit de constatare.