RĂMÎNE CUM AM STABILIT

Am intrat în săptămîna patimilor.
M-am jurat după ce Antonescu a ieşit din joc printr-un gest de onoare, după ce şi-a dat seama că a greşit avînd încredere într-un neamţ care s-a dovedit că are un caracter de român sadea – adică fără – că nu mai votez niciunul.
Pentru mine – şi ştiu că pentru foarte mulţi alţii cu capul pe umeri şi cu probitate morală – votul cu anularea Buletinului va reprezenta singura modalitate de ţipăt de revoltă la adresa clasei politice ticăloase şi abjecte care a nenorocit ţara în ultimul sfert de secol.
Nu am altă metodă şi putere să-i scuip între ochi, decît aducîndu-mi obolul modest alături de mulţi alţii ce vor face ca mine.
De votat, trebuie votat oricum, că ticăloşii stau la pîndă şi abia aşteaptă să încercuiască numele absenţilor şi să arunce în urnă un Buletin de Vot în dreptul unui escroc politic.
Dacă vom fi un milion – două milioane de români care îşi vor anula votul, asta va fi o mare lovitură ce o putem da întregii clase politice cu care să-i clătinăm puţin măcar, soclul.
Pe plan internaţional vom putea transmite comunităţii democratice din lumea largă că nu suntem nişte oi proaste manevrate de Servicii sau de puteri oculte.
Nu-l vom vota nici pe Ponta, nici pe neamţul trădător şi abject, nici pe curva aia blondă, nici pe procuroarea securistă ce a scuipat pe onoarea României, nici pe fripturistul şi trădătorul carierist Tăriceanu – care numai curat nu este – nici pe omul cu dinţii sparţi ca Dan Diaconescu, pe niciun carierist arivist.
Este singura cale deşteaptă şi corectă să rămîi cu sufletul curat şi cu conştiinţa împăcată că nu te-au considerat un idiot şi te-ai lăsat păcălit dînd votul unuia sau altuia pe criteriul: „aleg pe cel mai mic rău dintre toate relele”.
Pentru că neducîndu-te la vot şi neavînd această opţiune de a anula Buletinul, dovedeşti că eşti o oaie proastă fără raţiune şi fără discernămînt şi te temi pur şi simplu de sub pat să nu afle ei că tu ţii cu Ponta sau cu Johannis, dar de fapt nu-l iubeşti pe niciunul şi stai acasă ascunzîndu-te în mulţime.
Ori eşti fanatizat şi manipulat de televiziuni sau de fluturaşii din cutia poştală, ori eşti nostalgic după vremurile cînd aveai pîine şi mici de 1 Mai şi aplaudai în cadenţă pe „tovarăşul”.
Orice faci, greşeşti de data asta!
Singurul mod de a avea conştiinţa curată, dea te uita în ochii copiilor tăi, a nepoţilor tăi băsistule, sau comunistule, e să anulezi votul, să afle întreaga lume mîrşăvia care se petrece în România de 25 de ani!

2 thoughts on “RĂMÎNE CUM AM STABILIT

 1. N-am citit un comentariu cu argumente mai cinstite si mai sincere decat cele prezentate de Dvs. in acest text. Daca ar fi participat Crin, am fi fost fericiti si linistiti, cu constiinta impacata : el era candidatul nostru.

 2. presedintele pe care il dorim este Crin Antonescu
  iar NAPARCA TRADATOARE KWJ si naparcile tradatoare din PNL
  – au avut grija ca el sa nu candideze!!!
  oare sa votam NAPARCA??? sau sa o STRIVIM???
  – acum vreo 2 luni un etnic GERMAN din SIBIU ne-a transmis- ETWAS ANGESCHLAGEN der Johannis!!!- adica CINEVA a STRIVIT LAcusta
  – eu o sa STRIVESC Lacusta- der Johannis- la vot

Comments are closed.