RĂZBOIUL CELOR DOUĂ ROZE(TE)

Nu mai e tare mult și vom fi în situația de a ne face singuri „buba” pentru alți patru ani, călcând conștiincios exact pe cărăruia pe care suntem vizibil dirijați de Sistem.
Prostia românească a devenit proverbială și la întreținerea și exacerbarea ei se aruncă în luptă imense energii alimentate de fonduri incomensurabile de bani negri proveniți din spălarea lor cu ajutorul Mafiei, controlate de același Sistem care trebuie cu orice preț să-și mențină oamenii la butoane sub aparența unei lupte politice între adversari închipuiți care au amante comune, folosesc pe rând aceleași prezervative spălate cu un jet de apă și care nu au nicio jenă să se pupe pe gură după ce se sărută în fund…
Jeguri umane, japițe fără scrupule sunt mereu înjurați chipurile de o parte a presei ca să fie spălați și mediatizați de cealaltă parte, evident pe comenzi plătite cu bani murdari și promisiuni de avantaje ulterioare în ideea că o parte sau alta va câștiga bătălia.
Iașul rămâne prizonier acelorași ticăloși din mafie care pur și simplu se zgreapțănă cu disperare să rămână în continuare la butoane fără a-și pune câtuși de puțin problema fricii de a păți ceva rău pentru delapidările practicate atâtea decenii! Este mai mult decât evident că nu au de ce se teme, pentru că aici, „la țară”, mafia a cuprins până jos – la nivel de portari, paznici și femei de serviciu – și poliția și serviciile de intelligence, procurorii de la DNA local, magistrați corupți, începând cu Judecătoria și Curtea de Apel care închide ochii și întinde „cangea” în înțelegere tacită cu viermii care se hrănesc din hoitul societății civile muribunde.
În fond și la urma urmei, bătălia este dusă de fațadă și întreținută intenționat de scatofagii de prin așa-zisa presă, tot între figurile triste ale celor două părți ale clasei politice numite generic liberali și comuniști, sub pulpana cărora mișună fauna reptilelor de toate culorile.
TeleM(afia) o ține langa-Danga cu proslăvitul imbecililor care fac dintr-un aeroport provincial cheia de boltă a realizărilor omenirii lăudându-se pe toate canalele și prin toate budele publice despre mărețe și inimaginabile „succesuri” cu avioane puse temporar să le facă PR unor șnapani care vor acces la mai multe resurse și butoane.
Cum este oare să fii și să te pretinzi un mare partid care ai coagulat chipurile Dreapta politică a unei țări și să nu ai pentru o campanie electorală oameni capabili să-ți întocmească un program coerent de guvernare, să vii cu sloganuri fâsâite și obosite pe care le afișezi pe toate gardurile cu mândrie făcându-te că nu vezi că ești penibil, perorând minciuni halucinante despre același rahat în ploaie cu un aerodrom care a devenit dintr-o dată polul planetei, că altceva oricum nu ai nimic de spus și de arătat…
Mă uit și mă minunez cum foștii mei colegi de partid lângă care cândva încercam să impunem programe, să venim spre electorat cu mesaje de minți aerisite – comparativ cu mintea încleiată a mafioților roșii din pesedeul nichitist – au ajuns astăzi să se alinieze docili și umili în spatele a doi tembeli plini de emfază și umflați cu pompa ca niște baloane gata să explodeze înainte de a-și lua zborul.
Tactica mafioților crescuți și plantați de Fenechiu în partid din timpul când controla împreună cu Nichita absolut tot ce mișca în oraș și județ, este de a se folosi de câțiva oameni curați sufletește și nemurdăriți (încă), ce au menirea de a lua fața electoratului legitimându-i pe ei.
Mă crucesc acum când văd niște oameni aflați în floarea vârstei tinere cum se aliniază cuminți sub aparența inocenței în spatele unor ticăloși ca al de Bodea și Danga – singurele „scule” ale lui Fenechiu și Adomniței rămase încă în libertate – ca un troc la nivelul conducerii centrale aflate la butoanele Sistemului din statul mafiot.
Este de notorietate că sunt butonați de foști securiști ajunși astăzi creierul mafiei și a masoneriei și că odată ajunși la pârghiile orașului se vor bucura de imunitate maximă intrând imediat sub protecția aceluiași Sistem care face și desface!
Ieșenii trebuie să fie conștienți că le sunt scoase și vârâte sub ochi numele a câtorva persoane tinere de care nu au auzit prea mulți încă – altfel persoane onorabile și cu potențial – dar care sunt puse pe listă să gireze „echipa” unor farisei ca Danga și Bodea, inși fără scrupule și fără o carieră prin care să fi dovedit că sunt capabili de ceva. Lui Bodea i se exacerbează meritele de a fi făcut Aeroportul Internațional Iași de parcă l-ar fi născut el din pântecele său ca pe un copil genial, când în fond schimbarea în bine suferită la Aeroport în ultimii patru ani este meritul unei întregi echipe și a întregului aparat al Consiliului Județean Iași.
Fără îndoială că echipa liberală condusă de Cristian Adomniței a mișcat cu adevărat treburile rămase în anchilozare de moș Constantin Simirad – „omul frână” al orașului și apoi al județului. Este adevărat că prin metode specifice de lobby și trafic de influență Fenechiu ajuns ministru la Transporturi a mișcat niște pârghii care au accelerat demararea lucrărilor și venirea fondurilor europene, dar de aici și până a-l hiperboliza pe Marius Bodea – scula executivă a lui Adomniței și omul de încredere care a manipulat banii murdari pentru care lui Nichita i-a căzut căpățâna, este totuși prea mult, prea ridicol, prea ca la țară!
După arestarea lui Adomniței – pe bună dreptate și previzibil – așa cum am tot spus și scris de mulți ani pentru escrocherii care îi intraseră în sânge la școala mentorului Relu, Bodea și Danga au devenit singurii executanți rămași liberi ce au obligația să execute ordinele mafiei pe care le transmite din pușcărie însuși Fenechiu.
Ei fac jocurile, ei sunt de fapt STĂPÂNII Partidului Național Liberal la Iași, iar noii veniți au fost nevoiți să se alinieze și să se supună în speranța unui oscior cu puțin zgârci.
Nu mi-am putut imagina vreodată că oameni pe care i-am considerat integri și cu coloană vertebrală ca Dragomir Tomaşeschi aflat în fruntea Forței Civice care a luat la europarlamentare singur cât PDL și PNL împreună se va lăsa călcat pe gât de niște nulități ca Danga sau Bodea ce nu au alt merit în viața lor de până acum decât acela de a fi fost două slugi credincioase Mafiei al cărui cap a fost Relu și eminența cenușie Tiberiu Simion.
Mafia a reușit să-și impună oamenii în fruntea listelor cu cele mai importante candidaturi și mult trâmbițata curățenie și schimbare cu oameni noi, aleși pe criteriul competenței și a competiției interne în partid – clamată de Alina Gorghiu și Vasile Blaga – au fost evident niște abureli menite să adoarmă sugarii.
Dragilor, la PSD nu are rost nici măcar să ne forțăm să înțelegem ceva, deoarece aici au rămas doar ciurucuri, atât la nivel local, cât și la nivel național.
S-a mers în forță pe ideea decimării rețelelor mafiote ale baronilor roșii cu ajutorul DNA acolo unde s-a văzut că insistă cu tupeu să rămână cu orice preț la butoane. E clar pentru toată lumea că sasul a venit la putere cu misiunea să scoată odată pentru totdeauna din joc burghezia securisto-comunistă care a distrus România după 90 meticulos, storcând-o de toate resursele economice.
Vechii maiștri turnători, țesători, secretarii de partid din industria socialistă, turnătorii de profesie la securitate și odraslele lor uteciste au trecut rapid la preluarea fostelor întreprinderi devenind peste noapte actualii bogătași. Cum? Simplu! Continuând politica PCR-istă în locul serviciului în industrie, folosind relațiile dinainte stabilite, la devalizarea țării.
Cum să ai tupeul și nesimțirea să mergi ca „marele” partid mamut cum te pretinzi, cu niște hoți de duzină ca al de Chirica și restul găștii de lipitori de sub el care l-au servit slugarnic pe Nichita?
Cum poți tu ca ieșean de rând să te gândești să dai girul în continuare unor idioți care au devalizat orașul timp de două decenii aducându-l la coada țării prin incompetență și prin ticăloșie? Numai așa, din prostia de a te lăsa imbecilizat de așa zisa presă locală și centrală care pune în antiteză numai aceste veșnice două blocuri politice omițând intenționat și cu bună știință să acorde atenție unor forțe noi care sunt boicotate și marginalizate, sau unor independenți cu gândul curat și nepătați – doar pentru a nu periclita poziția reptilelor ce garantează subvenții de bani ascunși și subterani?
Voi nu vedeți că aceleași fosile se perindă acum într-o mișcare browniană la alte partide satelit ale celor două blocuri?
Spuneți-mi vă rog ce încredere puteți acorda unor medici stimabili și onorabili poate în profesia și specializarea lor cândva, care se dau de ceasul morții prin toate formațiunile posibile să acceadă la putere doar pentru a-și rezolva lor și odraslelor lor privilegii și averi ce nu le pot dobândi pe forțe proprii?
Vă întreb ce vrea mad(o)am(na) Bogdănici, monseur Burlea senior (apropitar, amploiat) sau dr.Ciuhodaru El Salvator? Ne vor doar binele, nu-i așa? Vor să vindece cu politica oameni, că profesia nu-i mai ajută! Au fost senatori, deputați: au făcut ceva oricât de vizibil să schimbe în bine Sistemul Medical românesc?
Dr. Burlea a aranjat să se transforme Spitalul Socola în Institut Regional de boli psihice, ceea ce nu e deloc rău, doar că s-a zbătut ca fiul – medic stomatolog – să treacă cu brio de la directoratul Spitalului CFR la unul mai mare, cum este Socola, dar din păcate jocurile s-au făcut pentru altul care nu visa…
Ciuhodaru vrea numai de cât să aibă Spitalul său de Urgență, unde îl interesează să fie doar Directorul General, după ce nu a reușit să „o luxeze” din funcție pe dr. Cimpoieșu care este și Șefa pe SMURD Iași.
Uite ce îi mână în luptă pe tovarășii doctori!
Tot la liberali se joacă pe fals cartea de rezervă cu Radu Botez candidat la ALDE…
Prost să fii și să nu înțelegi că Radu Botez înafara faptului că este un inginer constructor cu experiență și bun profesionist este tot omul de casă a lui Fenechiu scos la înaintare în tabăra chipurile concurentă a liberalilor.
Concurență o fi între Tăriceanu și moș Vasile sau ingenua Alina la București, dar la Iași e Mafia locală și odată ajuns primar, Radu Botez va intra imediat în front, servind-o docil.
Doar dacă suntem idioți sadea, putem cade în plasa acestor ticăloși care nu au nimic în minte decât să continue cu oamenii lor sifonarea banilor publici! Îi doare la spate despre oraș și problemele sale, despre județ nu au nicio viziune, niciun plan viabil!
Dacă rămânem tot la mâna lui Chirica sau a mafiei useliste suntem pe vecie terminați! Luați-vă ochii de la aceia ținuți în lumina reflectoarelor la TeleMafia, la Iași TVLife, la jurnalele mafioților din presa ieșeană!
Apar ca ciupercile după ploaie și fel de fel de naivi care se dau luptători civici independenți și aburesc geamurile facebook-ului cu idei năstrușnice și evazive botezându-le ad-hoc „Programe” cu care încearcă să-și convingă neamurile să-i voteze pe funcții de primar, dar sigur că s-ar mulțumi să iasă și consilier local.
Din toată această faună care se zbate din răsputeri să sară gardul afară de la Zoo, personal am încredere într-o singură persoană care după mine nu se încadrează în tiparul mișeilor descriși mai sus și care a dovedit nu numai competență, ci chiar onoare și verticalitate nelăsându-se amăgită și îmbătată de niciun partid care s-a bătut să o atragă în rândurile lui: independenta Anca Preda, actual consilier municipal, fostă membră PPDD și rămasă independentă după destrămarea acestei formațiuni.
În rest? Jalnice și triste figuri…
Din păcate, știu că ne vom dovedi încă odată prostia și ignoranța după aproape trei decenii de așa zisă democrație…