VAX IN…

Ok…
Părerea mea despre „vaxin” (pronunție englezească) și vaccinare, este asta: de când am venit pe lume am tot fost vaccinat la grădiniță și la școală cu multe licori ce urmau să ne apere de poliomelită, tuberculoză, scarlatină, variolă, varicelă și câte altele. Mama mi-a imprimat de mic ideea că injecția nu este mai dureroasă decât o înțepătură de albină, pe care le atrăgeam ca un magnet prin grădina lui bunelu Vasile…Mă frecam repede cu sare și cu ceapă și strângând din dinți, mă jucam mai departe cu verii mei. Tot mama mi-a inoculat în minte că înțepătura de albină are efecte benefice asupra sănătății omului. Așa am crescut. Curajos. La școală mă ofeream voluntar primul când intrau în clasă asistenta în halat alb cu caserola de ace și seringi. Era un urlet general, iar mulți dintre colegi țipau și plângeau îngroziți de nenorocirea venită pe ușă… Aia era distracția mea supremă și recunosc că râdeam cu un sadism nedisimulat când vedeam câți proști îmi sunt colegi. Imediat îmi suflecam mâneca la cămașă și cu mâna în șold, mă apropiam cu o privire dârză de asistenta medicală. Atunci primeam laudele și admirația învățătoarei și a asistentei, care deja mă cunoștea pe numele mic dintre toți copiii din școală. Asta era ca o recompensă la câte pedepse luam pentru „cumințenie”…
Pe mulți (fete și băieți laolaltă) îi cărau cu banca în față spre hazul celor câțiva curajoși carte îmi imitau exemplul și făceau galerie.
Nu am ratat în viață probabil niciun vaccin, iar acum sunt vaccinat de curând de Hepatita C, B, habar nu am, contra gripei mă vaccinez anual de vreo cinci ani, iar cu ăsta aștept rândul să mă vaccinez.
Am adunat în copacul vieții o droaie de fructe putrede, gata oricând să mă răpună, dat probabil că #rezist încă, fiind cu o imunitate crescută prin dietă specifică și tratamente naturale ce le înghit zilnic cu sfințenie. Apa la filtru băută în casă de 15 ani și magnetizată, iarăși este un factor determinant. Fac dializă de aproape 3 ani și încă #rezist. Am fost până acum la cele peste 20 de testări, doar NEGATIV.
Vreau să mă vaccinez când îmi va veni rândul!
Nu cred o iotă din cifrele guvernanților, în propaganda lor deșănțată, nu cred că Sarscov 2 a apărut din senin pe planetă și nu a fost creat de mintea și mâna omului cu mai multe scopuri: să terorizeze planeta și să bage în cap unor guverne și popoare puternice că sunt zero barat și pot fi atacate și supuse fără arme sofisticate și armate bine pregătite. A mai fost creat virusul răspândit, cu scopul de a teroriza omenirea, de a o bulversa total în propria economie, de a slăbi încrederea în religie, în suveranitate și credință!
A mai fost creat pentru beneficiul incomensurabil al unor corporații de medicamente care probabil că au inventat antidotul cel puțin odată cu inventarea virusului și au știut efectele sale. Totul a fost prevăzut minuțios! Dar ce este cert, acum ei trebuie să vândă și să facă bani. Va fi un joc controlat cu moartea și cu cifrele…E foarte posibil ca acest virus să se fi creat din start instabil, iar apariția de noi tulpini diferite să fie tot o strategie care să necesite „noi studii”, iar Corporațiile vor scoate noi tipuri de vaccinuri pe bandă rulantă… E posibil! Probabil că în viitor se va ajunge la un fel de normalitate vaccinarea, iar cine nu o face, va ajunge să cerșească antidotul! Lucrurile sunt scăpate de sub control și opoziția la vaccinare este de fapt un strigăt de ură al omenirii care nu poate face nimic concret să se opună, pentru că între timp, le mor rude și prieteni.
Eu nu mai am ce pierde și nici ce câștiga. Voi acționa doar conform principiilor mele proprii de viață, acelea de a face tot ce pot să mă apăr în limita posibilităților mele. În rest, sunt și mă las în mâinile lui Dumnezeu. El a creat lumea și tot el va distruge până la urmă pe Diavol, după ce va crede de cuviință că ne-am deșteptat, ne-am îmbunat și că am învățat ceva ca oameni din încercările ce ne-au fost arătate.
Cu orice preț, MĂ VACCINEZ !