RUȘINEA PĂMÂNTULUI

Stimați concetățeni ieșeni!
Vă propun tuturor să dați dovadă de simț civic și patriotism local să strângem câte un ban de persoană ca să adunăm o sumă suficientă pentru a găsi un artist plastic capabil să creeze din lemn de plută o statuetă aidoma celei făcute de marele Brâncuși cu titlul „cumințenia pământului”, doar că nouă ne trebuie una numită „rușinea pământului”!
Această statuetă care peste doar 112 ani va avea valoarea unui rubin negru de 61 de Karate-kid îl va reprezenta pe vajnicul idiot care s-a ales în fruntea Iașului în postura de Primar, știut fiind faptul că este un inginer tembel și inept, dacă un geo-olog poate fi numit „injiner”….
Lăsat slobod prin târg de jigodiile de procurori corupți din DNA Iași în ciuda multiplelor motive de a-i fi făcut un număr de dosare cât are cărți Biblioteca Universității A.I.C., ineptul primar-impostor care se erijează acum după alegeri a fi membru PSD a mai scos o dumă care va intra cu siguranță în Cartea Recordurilor Personale!
Tembelului i-a fătat mintea pui vii și s-a gândit să intre în Istoria Românilor după Ștefan cel Mare al cărui strănepot se pretinde a fi pe linie ginecologică – din vremea când măritul Voievod a lăsat grea pe sclava Piranda de la cuhne…
Chirica vrea cică să inventeze la Iași ceva ce nu a mai văzut nici Parisul, Londra, Montrealul sau Kabulul în vremuri de pace sovietică! Inventează după capul său de sus și mintea de jos o Platformă (gin)ecologică de topit gheață și zăpadă în public!!!
Adicătelea, haraselu s-a gândit să sape ca și Capra – mama eroienă cu cei trei iezișori – o groapă peste care să așeze un grătar imens de vreo 46 to de fier, ca o mare parcare de 1500 de metri patrați în cartierele Iașului, pe unde trece magistrala țeavă cu apă călâie a firmei lor de casă Veolia, cu care Primăria lui Ghiță Sulă Tare și secundu său Haraselu Chirica au făcut șmenuri de ar putea fi condamnați la câte 99 de ani de pedeapsă capitală pentru trădare de neam și de Patrie!
Prostanului – mahmur după Revelionul Pensionarilor PSD – i-a venit ideea că dacă face niște cuve în pământ prin mijlocul căreia va devia magistrala de oțel cu apă de la Termocentrala Rovinari-Holboca și deasupra va bascula Citadinul câte o mie de mașini încărcate cu zăpadă, de la căldura țevii asta se va topi ca și bugetul alocat reparației străzilor din oraș și apa rezultată va fi filtrată printr-o baterie specială de filtre reținându-se separat: uleiul de măsline, uleiul de floarea soarelui, plus uleiul de motor Diesel separat de cele de cutie de viteze care vor mări bugetul Primăriei pentru încă cinci „Spitale de nebuni de Urgență”!
Idiotul e atât de prost, încât nu s-a gândit să întrebe întrebarea asta la copii de cl. a X-a de la Școala Normală de Copii Normali care învață la Fizică acum capitolul Calorimetrie.
Acesta începe chiar cu invenția inventată de premarele idiot cu ideea „cedării de căldură”. Aici copii silitori aud pentru prima dată despre materiale bune conducătoare de căldură și rele conducătoare d e căldură, ca și la electricitate!
De exemplu, țeava de fier Veolia este și bună, pen’că-i rotundă și netedă și curge apa prin ea, dar e mai ales rea conducătoare de căldură, că imediat o pierde dacă nu este bine izolată.
Ei bine, în Groapa cu zăpadă a tovarășului tembel, e musai să fie cojită țeava de izolație ca toată fierbințeala apei care vine călâie de la Holboca să transfere abureala la zăpada înghețată și iote așa prin mai-iunie să o topească…
Asta până ce nu se va prinde prostimea poporului PSD care a votat cu cireada pe haraselu premare că de fapt apa nu le mai ajunge lor la calorifere călduță ca acuma, ci de-a dreptul rece de la zăpada din Platforma 100 a lui Chirica, nu a lui Cioloș! Când va înțelege că boul pe care l-au pus în fața cirezii vrea să topească iarna de afară cu banii lor puțini pe care tot PSD cică îi înmulțește prin grija lui Olguța&Liviu, amar va fi de curul bulibașei!
Tembelul este atât de tembel și se aruncă cu capul înainte anunțând cu emfază și plin de trufie că „ideea îi aparține”și că acum pune el „specialiștii” să transpună în cifre gândirea sa de gânsac, încât mă gândesc cu groază că de acum rămâne doar ca cireada numită Consiliul Local Municipal să ridice copita în unanimitate aprobând fonduri de cercetare și proiectare a acestei cretinități al cărui rezultat este de pe acum un mare fiasco, deoarece este o prostie din acelea de tipul elevului Bulă care a venit nebărbierit la școală din vacanța de iarnă în clasa a II-a dând vina pe bunica-sa care a murit la naștere…
Îl informez pe cretin că primul lucru ce ar trebui să-l întreprindă ar fi să facă o experiență proprie în curtea vilei în care stă cică cu chirie cu țiitoarea la CONEST – firma în care a pompat bani negri că putea deja să aibă cartierul său de vile – astfel: trage o deviere de la centrala termică proprie prin curtea vilei. Izolează țevușca cu material izolant ca și Veolia magistrala. Undeva face un fel de buclă la țeavă pe care n-o izolează! Acea parte neizolată o introduce într-o groapă făcută prealabil lângă buda din curte, mare cât să încapă roaba luată pe „dai-boj” de la Citadin „de hoha”ca să vadă vecinii de pe stradă că acolo locuiește un gospodar.
În roabă îndeasă zăpadă bătătorită cu dosul lopeții pe zi de moină până se umple cuva tărăboanței. Se așează apoi în cur la geam în casă cu calendarul în mână și bifează ziua și luna când a pus zăpada și apoi ziua și luna când cuva din roabă s-a golit. Înainte de toate, face în fundul cofei de la roabă două găuri cu un cui ca să se scurgă în canalizare apa pe care o topește țevușca lui cu apă caldă.

masini-topit-zapada
După ce notează observațiile ce le face timp de 5 ierni, asta echivalează cu Studiul de Fezabilitate și atunci abia îl cheamă la el din pârnaie pe Tomorug căruia îi dă tema să întocmească Caietul de Sarcini pentru proiectare, consultanță și execuție a Platformei de Topit Zăpadă, care vara devine Parcare!
Până atunci, proiectul năstrușnic al tembelului este ceva similar cu Telescaunul din pădurea Ciric, pentru care s-au fu**t pe românește 2 milioane de euro din care au fost sifonați de Nichuita&Chirica 1,9 milioane de euro!
Hai sictir idiotule!

 

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/premiera-pentru-tara-noastra-platforma-de-topire-a-zapezii-la-ia-i–149619.html