SADOMASOCHISMUL CEL DE TOATE ZILELE

Vă tot spun de-o bună bucată de vreme că dacă înainte eram doar un biet masochist de duzină cînd mă uitam la Latrina3 la canal doar la emisiunea de seară a lui „Fa, Dana Helas” şi a lui gRadu Tudor – era doar că să văd şi eu ce le mai fată umplutura din cutia craniană să mai scornească despre liberali şi despre Crin Antonescu.
După ce liberalii au pornit clar pe alt drum decît mercenarii lui Felix şi mai ales cînd idioţii au conştientizat că fălcile menghinei se apropie tot mai tare de coaiele lui Ponta, am devenit în plus şi sadic…
Ba, chiar am probabil din cauza asta un motiv şi un imbold suplimentar de a mai învîrti cîte un ghivent din manivela menghinei!
Aseara pe la şapte şi ceva către opt, tuta asta de Fa Dana – fiind scăpată ieri ca prin minune de lesă de şeful ei direct gRadu Tudor ce o monitorizează atent seară de seară să n-o lase chiar de capul ei cu păr şi minte puţină – după ce a tocat cu invitaţii care de obicei sunt colegi din plutonul de execuţie şi un liberal care face de serviciu în acea zi pe post de viţel adus la sacrificiu – a trecut aşadar la problema pe care gagica a lăsat-o la urmă: că liberalii şi „pempiştii” ar fi păţit o mare ruşine în Parlamentul European, pen’că ar fi fost ţinuţi PE BĂNCUŢE de „ăi vechi”!
Fa Dana fa, mai înainte de asta a avut vorbe despre diferite şmenuieli la nivel naţional, cum s-a sinucis prin săritură de la etaj un mare bogătan doctor din Sibiu, au făcut analogii şi cu avocatul ăla care s-a aruncat în urma metroului şi încă vreo două exemple…
În locul lui gRadu Tudor plecat cu treabă probabil la Varşovia să se întîlnească discret cu legătura, a fost lăsat în emisiune alt ofiţer superior care s-o monitorizeze pe mahalagioaică: Răzvan Savaliuc. Ăsta execută orbeşte ordinele de linie venite pe teleimprimatoarele Unităţii şi l-a luat cu tupeu de ştrepeleag pe primul Prim Ministru de după 90 – neoliberalul Petrică de la APACA care nu mai vrea deloc să încărunţească….
Da nici Petrică nu-i chiar expirat, noooo…A făcut imediat o grimasă ca omul care e strîns de omletă şi s-a enervat urgent!
S-a ajuns cu discuţia şi la ăl de stă pe la pîrnaie care asfalta şi pădurile de i se cerea de Nuţi spaima frunţii…ăla cu Blue Air condiţionat…cum naiba-i zice Doamne iartă-mă că deja l-am uitat! Aşa, vedeţi că ştiţi? Nelu Iordache, şpăguitorul limberalului cu părul ca pana corbului ca Roman: Szilagy!
Ei bine, tuta de Fa Dana îi spunea asfaltangiu. Petrică o corecta doct: nu doamna Grecu, se spune asfaltator, aşa e corect! Tuta mitralia ca o căţea jumelată de pe TAB: „ba asfaltangiu, că mie aşa îmi place, ce n-am voie să zic io cum îmi place mie? Bine, atunci asfaltator dacă vreţi dumneavoastră, dar asfaltangiu sună mai bine…”
Caţa asta e atît de parşivă şi de ticăloasă încît am credinţa că în loc de sînge are în ea esenţă de cucută combinată cu mătrăgună şi că e permanent pe ciclu.
Mahalagioaica „dă Piteşti” (bine fa, hai să trăieşti!) a aruncat într-un moment poanta să vedeţi ce-au păţit „pretenii” ei liberalii la Bruxelles şi cînd distrugătorul inimilor de la APACA a dat să deschidă gura să răspundă, Fa Dana îi taie macaroana: ”luăm publicitate şi revenim, aveţi timp să vă gîndiţi ca să daţi răspunsul”….
Bun, revedem calupurile cu „tei sute de focs”, vedem aia cu pasta de dinţi, cu aripioare, fără aripioare, etc şamd şi…pac!
„dragi telespectatorim am revenit în direct, sunt Ţaţa Fa Dana şi vă mulţumesc pentru asta”!
Petrică brunetul, îi explică cu calm şi cu înalt profesionalism – aşa cum numai un fost şi (crede el) viitor Premier poa’ s-o facă – chestia cu Bruxellesul, cum că pîn’ la validare de către Congres, PNL teoretic stă crăcănat aşa cum e firesc în „no mens land” între ALDE de unde a hotărît şi a anunţat că se cară şi PPE care i-a acceptat, dar pîn’ la următoarea şedinţă cînd vor avea probabil şi hotărîrea Congresului, nu-i pot încă socoti membri deplini.
Ha, ha, ha, hi, hi, hi, făcea madam Mătrăgună. „Adică staţi pe BĂNCUŢE ( ei, da, c’aşa-i place ei să zică şi ce n-are voie?) lîngă Udrea, lîngă oamenii Udrei?”
Lui Petrică i-a sărit ţandăra şi i-a spus că e răutăcioasă, dar Ţaţa Frosa a intrat în dialog cu robotul fără sare şi fără piper, omul „tramvai” Răzvan Dumitrescu, ce nu poate fi deturnat de la ideile şi întrebările lui fixe la care trebuie să răspunzi obligatoriu conform textului pe care ţi-l sugerează el!
Toate astea, evident că denotă că mercenarii de la U.M. Latrina 03 au intrat nasol în spatele inamicului şi încet-încet se văd încercuiţi fără şanse de a găsi o breşă de scăpare…
Ratingul a căzut nasol de tare şi acum dau continuu ştiri de genul că au avut în secunda 57 din minutul 42 de la ora …şi un sfert cea mai mare audienţă.
Apoi fac topul celor mai audiate emisiuni ale canalului lor şi aproape continuu ies fruntaşi pe Trust la capitolul ştiri măsluite.
Dar chiar şi aşa, emisiunea la care mă uit eu din sadomasochism, nu-i nici măcar nominalizată în primele 15 producţii.
Sunt restul de emisiuni cu ştiriste care apar fix la ora două, sau la ora unu noaptea, altele care sunt doar duminică după masă, dar mahalagioaica asta cu prune de Piteşti în gură care în aceeaşi propoziţie repetă un cuvînt pînă îşi dă seama care-i următorul, nu e clasată!
Băieţi, ţineţi-o tot aşa:viitorul sună bine!
Acum luaţi-vă şi de neamţ, că de Antonescu nu prea mai rentează…aţi rămas printre dinţi cu o şuviţă de carne dintr-o bucă de unde tot îl muşcaţi şi aţi uitat să vă cumpăraţi scobitori…
Fa tută Dana, fa, tare eşti proastă şi ticăloasă…