SĂPUNUL „FA” – LA ANTENA3

Să mori de rîs, nu alta!Sapun FA
Toată ziua de ieri chinuiţii ăştia năimiţi de la Antene s-au zbătut cu toate puterile să-l spele pe Victoraş – un gunoi de pe făraş – de vorbele buruienoase „dă omuştean” de la „ţiară”!
Bolovanul şi staff-ul său şi-au dat seama prea tîrziu de imensa gafă făcută şi – ca şi Nichita la Iaşi cu decimarea teilor – acum nu mai ştiu cum să scoată cămeşuţa roşie din boale.
Toate „cocoanele” de la toate emisiunile de ieri şi toţi gradaţii postului împreună cu invitaţii speciali, au venit cu mic, cu mare să-şi unească eforturile de a diminua măcar cu un milimetru imaginea de căcat căpătată de acest şarpe cu ochelari de-şi zice Prim Ministru…
A fost de comă, zău, s-o fi văzut pe caţa de madam Grecu, Stoiceasca – fina lui Firea, Maria Toader, Gradu Tudor, Murmur Curvică, Adă Ursu, polipul Răzvan Dumitrescu, popa Gîdea şi alţi corişti dirijaţi de Felix şi PSD, să frece cu „Fa” prin toate emisiunile.

dana-grecu2
Ba, au mai adus-o „în direct” şi pe mamaia Doina, care bănuiesc că nu prea e dusă decît pe la biserica lui Tata Socru care îi e şi duhovnic de alcov şi care s-a jurat acolo că „domnul Prim Ministru nu are în vocabular aşa ceva” şi ce a auzit o ţară întreagă sunt numai invenţii neruşinate inventate de ticăloşii ăia de la PRO Tv, că nu spune „fă”, ci spune foarte clar „mă”, că este un apelativ plin de prietenie şi de căldură…
Problema este că Ponta a scos pe nas porumbelul şi încăodată a dovedit pentru cine nu credea că este doar un ţărănuş crescut pe lîngă şatră, cu influenţe adolescentine de la Gara de Nord, colţ cu Giuleşti…
Şi el şi papagalul (scuze tuturor posesorilor de păsărele viu colorate) de Dragnea s-au dat cu brio în stambă umplîndu-se de ridicol urcîndu-se în bărci la inundaţii.
Lăsăm la oparte teatrul ieftin jucat pe scena inundaţiilor munteneşti şi remarcăm din dialogul avut între ei, dar şi cu locuitorii aleşi pe sprînceană cu care au grăit, ticăloşia, nepăsarea, ipocrizia şi lipsa de compasiune a politicienilor faţă de poporul aflat în dificultate! Îi doare în spate pe ăştia de orice problemă cu care se confruntă românii!
Totul e un teatru de campanie electorală, toate sunt simple replici dintr-o comedie bufă şi nici măcar profesioniştii dezinformării ca cei de la Antene nu mai pot să schimbe ceva sau să mai diminueze nenorocirea…

Stoiceasca
Pentru a micşora cît de cît proporţia dezastrului, au început să scoată din arhive imagini cu Băsescu şi Elena Udrea care la rîndul lor au avut un comportament similar în astfel de ocazii.
Ce mă interesează idioţilor pe mine ca cetăţean ce am votat USL să scap de Băsescu, că-l comparaţi pe Ponta cu acest cuplu demenţial de care ne este silă şi pentru care am votat dispariţia lor de pe scena politică?
Sunteţi cu toţii doar la fel de tîmpiţi şi cretini că încercaţi să spălaţi un jeg încercînd să-l comparaţi cu alte jeguri!
Admir înţelepciunea dovedită de liberali care în aceste condiţii au înţeles că trebuie să stea cît mai retraşi să nu fie stropiţi de clăbucii murdari ai lui Gradu Tudor, Grecoaica şi Stoiceasca şi singura lor treabă este doar aceea de a nu se implica în replici şi judecăţi, deoarece burjuii pesedişti au ei înşişi talentul necesar de a-şi trage şuturi în fund singuri…
Nebuni să fim să legitimăm această gaşcă de otrepe ce ne este împinsă sub nas de Ponta şi Tata Socru la europarlamentare!

Echipa PSD
Ăştia trebuie să înceapă să-şi piardă începînd de acum toate privilegiile şi pînă în 2016 la alegeri să rămînă doar atîţia cîţi am botezat eu!
Numai aşa va reuşi România să intre iarăşi în rîndul lumii civilizate!
Jos Ponta, Dragnea, Daciada, Tata Socru, Mazăre, Oprişan, Nichita, Constantinescu, Bănicioiu, Cătălin Ivan şi tot neamul lor de atei care se fac doar că au credinţă în Dumnezeu…
Antena3, ai reuşit! I-ai murdărit şi mai tare de rahat, întinzîndu-l de pe guler, pe toată cămaşa!

Gîdea

3 thoughts on “SĂPUNUL „FA” – LA ANTENA3

  1. Eu cred ca daca am pune câte 10 bani fiecare roman si am putea sa plătim un lunetist din legiunea straina S ar face liniște in tara :))

  2. În fond, nu s-a întâmplat nimic nemaiîntâmplat ci s-a produs doar dovada că pixelul albastru există şi e prezent peste tot în natură. Decât…

  3. Aveti dreptate , cretinii astia de la ant3, care au pretentii de jurnalisti, sunt atat de lipiti cu nasul de fundul lui Ponta, incat au uitat cum este sa respiri aer curat.Duca-se dracului toti mascaricii lui Felix , ne-am saturat de ei si de minciunile lor.Oare cum se suporta pe ei insisi, au vreo tresarire cand se privesc in oglinda?

Comments are closed.