STÂLPUL INFAMIEI

Tot mai des presa „deonto-olagă” prestază din servilism interesat un pupincurism greţos în încercarea de a mai stoarce la maximum nişte biştari preţioşi ca şi lacrimile unor căcănari politici care s-au compromis deja în ochii lumii atât pe plan local, dar şi pe plan naţional.

Câteva nume de notorietate au devenit emblematice, iar numele unor lideri din PSD Iaşi sunt deja în oprobiul public.

Nu spun că şi alte partide nu ar avea faliţii lor, dar parcă la PSD este o abundenţă de inşi care nu numai că s-au compromis pe ei şi familiile lor, dar au compromis însăşi numele unor localităţi, regiuni şi populaţia din interior.

Cauzele care au condus la această stare sunt multiple şi cunoscute, însă în esenţă putem rezuma că toate aceste târâturi jegoase de politicieni sunt în fond rezultatul nepăsării societăţii civile cu privire la persoanele alese să-i reprezinte interesele, la firea delăsătoare a românilor, chiar la gradul de (in)cultură general, la firea duplicitară şi pusă pe căpătuială cu orice preţ a unei majorităţi a populaţiei…

Pentru că Iaşul a fost de un sfert de secol de când mimează democraţia sub „ocupaţia” – la propriu şi la figurat – a PSD în diverse forme cameleonice prin care a trecut la nivel local, aici s-a putut forma o clasă de burjui comunistoizi securistici de cea mai joasă speţă transformată din mârlani necizelaţi care „s-au ajuns” dând din coate pe căi neortodoxe.

Poate din acest motiv figura tristă a unui porcovan de talia lui Nichita şi a întreg aparatului său mafiot care i se subordonează şi care îl înconjoară şi  acum fac zid în jurul său ţinându-se cu dinţii de scaune şi apărându-i reputaţia cu orice preţ „în numele partidului(!)” ne fac în ochii întregii ţări o populaţie de ghiolbani hoţi dar idioţi care îşi apără cu orice preţ liderii în numele chipurile unui crez politic!

Un mârlănoi adus de puhoaiele ploilor acide din perioada Cernobâlului a aterizat la Iaşi din fundul Moldovei să parvină în viaţă cu orice chip. Şi a reuşit!

Vremurile de tristă amintire, când originea sănătoasă din care te expulza „născătoarea” era mai importantă ca orice CV, ne-au procopsit cu Nichita – un ins rudimentar şi grobian care nu se deosebeşte aproape deloc ca nivel de educaţie şi cultură de golanii din Vaslui a căror minte este concentrată în vârful penisului.

Deosebirea dintre Nichita şi un animal  din Vălenii Vasluiului constă doar în faptul că acei idioţi nu aveau mărirea cu care este înzestrat astăzi fostul primar al Iaşului şi el a folosit ca să-şi satisfacă poftele libidinoase puterea funcţiei şi a banului cu care a violat teoretic mai multe fufe aduse pe funcţii bune în jurul său ca să o poată face pe cocoşul între găini.

Primăria Iaşului a devenit un fel de Casă de Toleranţă populată cu peşti şi curve care practică adulterul aproape făţiş  fără să se jeneze câtuşi de puţin că deja au o notorietate în acest sens.

Inevitabil pe lângă atâtea găini, au apărut şi mai mulţi cocoşi, că nici Ghiorghi Sulă Tare nu mai reuşea să lase cloşcă la un momendat atâtea moţate.

Viaţa îţi aduce în faţă multe neprevăzute şi este posibil ca de la prea mult bine şi de la un prag de vârstă, hormonii să-ţi joace feste…Orice poate fi de înţeles şi accidente în viaţa de cuplu pot exista din varii motive legate de chimia intimă, însă la primărie statistica ne arată că adulterul a devenit o politică mai al naibii respectată decât doctrina de partid.

Sunt deja celebre datorită presei, dar şi datorită gurii lumii pe care nu o poţi astupa oricât ai vrea decât cu pământ – şi câteodată nici cu acela – nişte nume şi nişte cupluri din conducerea fostă şi actuală din primărie.

Mai toţi cei din conducerea fostă şi actuală şi-au legat imaginea de organul sexual  decât de fapte bune care să fi rămas în amintirea ieşenilor.

Nichita, Chirica, Coman, Sorin Iacoban,  Vericeanu, Adina Samson, Denisa Ionaşcu, Luminiţa Munteanu, „madam biberon”, şi multe alte cupluri ce sunt bârfite de salariaţi că se regulează în virtutea relaţiilor de colegialitate de la serviciu au creat în oraş – dar nu numai – senzaţia şi ideea că la primărie mai mult lumea se fute decât lucrează.

Evident că asta cu fututul e şi la propriu, dar şi la figurat…

„Cum e turcul e şi pistolul” spune un proverb, iar „peştele de la cap se împute” spune un altul.

Ce poţi să ceri subalternilor când tu ca primar duci o viaţă atât de imorală plină de scandaluri şi abuzuri? Ba încă mai eşti şi mare lider de partid cu funcţie naţională şi pretinzi că eşti chiar emblematic!

Personal cunosc nişte persoane deosebit de onorabile şi respectabile adepte al PSD care au votat până acum acest PSD ca un metronom, indiferent cine a fost trecut pe listă, în virtutea unei aşa zis discipline prost înţelese.

Noi românii am fost aduşi mai întotdeauna în situaţia de a nu a avea o alternativă valabilă şi am fost nevoiţi să votăm negativ alegând dintre două rele răul cel mai mic.

Asta ne-a făcut să ajungem două turme de oi proaste ce votează ciobani dintr-o tabără sau alta în mod mecanic, fără să mai dăm importanţă la calitatea lor de oameni.

Nu ştiu dacă şi ce vor mai vota acum acei prieteni ai mei cărora le voi purta veşnic o stimă pentru calităţile lor umane de oameni respectabili şi cu bun simţ, dar cred că nu pot fi de acord şi nu pot accepta în sinea lor să facă asemenea compromisuri cu însăşi viaţa lor respectabilă şi să mai tolereze ca în fruntea Iaşului, în fruntea PSD şi a Primăriei să mai fie tolerate specimenele abjecte moral  ce şi-au dovedit chiar ticăloşia şi incompetenţa aşa cum sunt personajele enumerate anterior.

Nu este o ruşine să te dezici de persoane în care la un moment dat ţi-ai pus toată încrederea şi speranţa în numele unui crez personal, dar e ruşine ca în virtutea unei aşa zis discipline să dai votul perpetuu unor idioţi inculţi şi grobieni, unor golani parveniţi care ne scuipă pe obraz prin ceea ce fac şi ne reprezintă!

După părerea mea, Nichita şi ceilalţi din jurul său – ca orice politician asemenea lor din oricare alt partid – ar trebui stigmatizaţi de toţi ieşenii indiferent de afinitatea lor politică.

Ei trebuie huiduţi, ba chiar scuipaţi, loviţi cu ouă clocite, cu roşii chifligite oriunde sunt întâlniţi în public să le piară cheful de a mai ieşi să ne mai sfideze ca şi când nimic rău nu s-a întâmplat, iar Iaşul nu ar fi făcut de râs în ţară şi în lume cu faptele lor reprobabile!

Păcat că nu trăim legislativ în epoca Inchiziţiei să avem în Piaţa Unirii un stâlp al infamiei unde să legăm aceste javre ticăloase şi să-i batem cu biciul pe spinarea goală, să-i scuipăm şi în final să-i lapidăm cu cataroaiele colţuroase cu care ne-au fericit!

Asta merită! Nu să iasă în public rânjindu-ne în faţă alături de alţi ticăloşi la fel de mârşavi ce le aprobă şi acoperă faptele de curve penale apărând la zilele festive ale comunelor de prin judeţ în adevărate caravane bahice sau pe Stadion înconjurat de o galerie transformată în funcţie de necesităţi în echipă de campanie, în bodyguarzi sau echipe de postaci şi de presiune.

Ieşeni, treziţi-vă! Scuturaţi-vă ruşinea de a vă fi lăsat conduşi timp de mai bine de un deceniu de un golan la fel de ticălos şi animalic ca şi violatorii din Vaslui!

Scuipaţi-i, înjuraţi-i şi arătaţi-le că Iaşul se trezeşte din mocirla în care a fost adus! Să-i alungăm cu pietre de unde au venit!