ŢÂRCOVNICUL „MÂNTUITORULUI”

M-aş tăvăli de râs dacă nu m-ar „podili” plânsul de nervi când văd mârşăvia adusă la rang de profesie…
Un Aiurel care este un fel de tiz al lui Relu Puşcăriaşul cel competent, a pornit o campanie furibundă de afumat prin toate ungherele şi spre toate punctele cardinale, agitându-şi cadelniţa cu tămâia sfarogind măcar şi pentru a împrăştia câtuşi de puţin duhoarea pestilenţială de căcat puturos.
Nu de alta, dar vin căldurile şi acest miros nu poate fi anihilat după părerea trompetistului deontolog decât dând foc bucăţelei de sacâz produs din răşina bradului.
Măiii…ti pule! Cât de penibil vrei să fii şi cât de proşti ne consideri ca să ai acest tupeu când ţi-a ajuns mucul la unghie să încerci să mai tragi cu sete din chiştoc?
Ipochimenul – altfel „tata deontologilor” de pe toloaca Iaşului – a rămas dator sponsorilor strânşi cu uşa mai repede decât s-ar fi crezut şi dator fiind, prestează de zor în ideea că nu-i va cere nimeni returnarea sumelor plătite în avans ce s-au evaporat în contul bunicii de la ţară…
Are un talent insul ăsta ceva de speriat şi gura târgului vorbeşte că ar fi fost declarat câştigătorul concursului de la Tele M „Jurnaliştii au talent”.
Beleaua constă tocmai în „constanţa” cu care acest popă toboşar cădelniţează printre crucile mormintelor de politicieni limbeReli propovăduind continuu învăţămintele lui Avrum de la Dărmăneşti (hai noroc şi să trăieşti).
Relu a băgat bani în Om şi continuă să bage tot înainte escamotat, folosind ONG-uri binevoitoare dispuse să lupte din puşcărie cu ideea paternităţii unei autostrăzi de la Iaşi la Târgu Mureş…Surse de finanțare: Studii de Fezabilitate din perioada libertății….
Poate avem noi Altzheimer, poate avem şi puţin Parkinson la bibilică, dar încă ţinem minte scăndălăul produs în urma ştirii că domnul viitor „fost ministru” la Tran Sporturi a moşmandit un Studiu de Fezabilitate pentru acest obiectiv pentru care a luat parandărăt de la o Corporaţie căreia doar trebuie să-i dai un simplu Search….Valoarea proiectului a fost de zece milioane de euro(!) fără TVA! La timpul ăla se ştia că este o utopie ca ciorba din burtă încălzită de Relu şi în ciuda acestui lucru – prin metode de studiu de trafic ( de influenţă) – s-a băgat pe tapet la CNADNR pe liste, să se finanţeze golănia pen’că deţinutul Relu să-şi ia partea şi să aibă venituri constante chiar şi la pârnaie.
Sunt două probleme: acum, e posibil ca având mult timp de gândire să se teamă că îi va veni vreunui procoror mai deştept (?) ideea să sape şi să dea de originea moşmandei şi a doua posibilitate constă în aceea ca să faci bani cu grămada şi stând la pârnaie doar prin lobby ( citeşte trafic de influenţă ), bătând continuu cu ciocanul în nicovală doar pentru zgomot şi ca lumea să se obişnuiască cu gândul că acolo-i Fierăria. Adică mai pe înţelesul oamenilor liberi, asta cu lobby făcut cu toate eforturile dintr-o finanţare a unui ONG creat special să poată cumpăra publicitate continuă la televiziunea de casă în mod escamotat, este similar cu golănia lui Nichita de a da lovele cu gunoierele de la Salubris cumpărând panouri publicitare în jurul terenului de la Stadion, în ciuda faptului că la Iaşi Salubris are monopol…
Relu lansează prin acest deontolog teme de luptă din pârnaie dând interviuri sau transmiţând mesaje pe chiloţii cu rahat daţi la spălat.
Banul mai merge deocamdată pe cărări bătătorite şi vine prin intermediari „curaţi” până la proba contrarie, dar semnale deosebit de alarmante sosesc şi arată perspective sumbre…Adică cu nişte anişori în urmă, Guru cel Erect şi-a aranjat pentru o firmă pe care o controla acest Studiu de Fezabilitate – pentru Cărarea de Argint din Pădurea de Cleştar. Deştept, sau ce? Oricum asta era „hoha” pentru timpurile alea şi hârţoagele pot fi în mare parte folosite chiar de alte entităţi prietene cu un simplu copy-paste şi să mai ia încăodată lovelele…Şi tot aşa de câte ori există şmenari la CNADNR şi Ministerul Tran Sporturilor dispuşi să ia cu mâna fără să facă absolut nimic.
Problema principală a găştii fenechiste cu toboşari în rol de trompetişti nu este aceea ca ei să rezolve mult dorita Autostradă de care în analele A.N.D (Administraţia Naţională a Drumurilor) se vorbea încă de când nea Nicu îi făcuse Elenei (lăudat fie-i numele) autostradă până la mă-sa la Piteşti (încă-o dată Relu să trăieşti).
Deci Fenechiu a auzit la Facultate în primii şapte ani ce-au fost mai grei până a ajuns în anul trei de această autostradă şi cu pumnul în barbă pe terasa Barbarosa visa că va ajunge mult mai uşor la neamurile din Dărmâneşti ( tot-nainte să trăieşti).
Autostrada Iaşi – Târgu Mureş a devenit un fetiş exploatat la maximum ca o lămâie dată pe storcător. Ea a adus până acum mulţi bani şi va mai aduce şi de acum încolo. Gheşeft, vorba Rabinului din Dorohoi…
Şi peste cinscisprezece ani dacă se va face – când dom Relu va fi ieşit de câteva luni pentru altă faptă – tot se va bate cu paveaua în pieptu-i firav de la igrasie că el este autorul autostrăzii din vremea când era ministru deţinut.
Mârşăvia constă în faptul că este disperare mare la singurul post regional Tv (după Postul Sfintei Marii) unde toţi deontologii combat continuu problema Huţupanului Inept reţinut pentru port ilegal de sulă şi mai nou îi măsoară Prefectului socoteala cu bolobocul – şi nu polobocul cum neştiutor se „esprimă” un deontolog de pe acolo…
Despre Preşul lui Relu de la C.J, despre cinstea sa ruşinoasă, mucles! De morţi numai de bine, că doar deontologi suntem…
Cum să vă creadă pe voi lumea şi cum să deveniţi voi un stindard al Dreptei şi al liberalismului? Pe nemernici îi simte şi copilul de la ţâţa tatălui!
Cârnăţarii ăştia cu pastă verde de venin în pixuri o ard zi şi noapte făcând chipurile de ruşine nişte maiştri turnători pe la CUG şi pe la Secu precum şi pe nişte „telectuali” eRectori de prin Iaşi care l-au pupat pe Nichita într-un loc curat unde nu este durere şi nici întristare…
Nu ştiu cum fac, dar în loc de efectul invers scontat, sună în direct spre disperarea deontologilor canalului numai moşnegi târşogi ce abia îşi mai trag greutăţile pe la baluri şi pomană cu mici şi babe scăpate la menopauză care încă se mai umezesc la colţurile pleoapelor de faptele bune făcute de „dom’ primar.” Cu toţii l-ar mai vota încăodată măcar pentru motivul că „uite bă că mai poate!”
Tupeul acestor deontologi de a trage la răspundere protipendada comunistă a Iaşului aciuită pe o Listă a Ruşinii este imensă, deoarece încă nimeni nu a întocmit Lista Ruşinii cu ţârcovnicii băsişti de prin Iaşi ce până mai ieri cărau sculele colonelui Turcescu pe la şuşe cântându-l pe marele cârmaci.
Deontologii târgului se făcutără bruscamente limbeReli şi acum tămâiază neruşinat personalitatea lui Relu Puşcăriaşu care a făcut pentru Iaşi un căcat imens numit după mintea lor DELPHY şi această fabrică desigur nu s-ar fi făcut din cauza imbecilului Nichita şi a rezolvat-o Relu cu un telefon şi o mijlocire cu parandărăt cu premarele din Miroslava….
Dar asta nu-i nica bre….Tot Relu a făcut Centura Iaşului crăpată pe ax să aibă politicienii unde să se prostitueze!
Şi cea a mai făcut Relu? Păi el a desenat cu carioca prima variantă pe hartă pe unde să treacă autostrada şi să crească valoarea terenurilor!
Şi ce a mai făcut dom’ Relu? Păi l-a lăsat în locul său „ca cârmaci” pe „cel mai cel” Preş de CJ cu nume de Afenechiului care a făcut de unul singur ceea ce mulţi n-au putut face împreună! Pista de 2400 de metri a Aeroportului Iaşi pe care chiar şi Prefectul a recunoscut că-i dreaptă după ce a măsurat-o cu bolobocul…
Buni băieţi, păcat de fete…
Orice faci, oricum o dregi, aceşti cari ce mânâncă numai lemn verde european sau adus „tomna” din America o ţin una şi bună cântând în strună pe mulţi biştari lui Guru Puşcăriaşu şi Afenechiului Deţinut – „ăi mai brava” escroci după Nichita şi Chirica.
Alţi liberali nu mai există la Iaşi! Există numai cei capabili să hrănească nişte cari ce rod zgomotos pădurea.
Ah! D-ar-ar Bunul Dumnezeu Drăguţul să se adeverească ceea ce-mi arată mie Globul de Cristal!