THE MONKEY PLANET

Dacă tot timpul zilei când nu sunt la calculator urmăresc pe Tv numai Digi24 și TvR1, de obicei seara la nouă jumate dau pe Sinteza Zilei la slujba de Vecernie.
Am o plăcere sadică să-i văd pe niște farisei manipulatori ca pastorul Mihai și alți țârcovnici care intră în tură cu invitați „standard” și miel de sacrificiu obligatoriu de la PNL, cu nelipsitul Metro Pulitul Murmur Curvică-Învățătorul și destul de des, preoteasa mironosiță Dana Grecu.
Îmi aduc aminte cum numai în urmă cu doi ani porniseră la o comandă a reptilianului varan un jihad împotriva lui Crin Antonescu și implicit împotriva liberalilor în capul cărora aruncau cu lături și zoaie, inducând în mintea poporului uselist taliban că din cauza lor s-ar fi rupt această construcție politică menită să ne salveze ca nație!
Ponta și leprele pesediste erau prezentate ca fecioare neprihănite în ciuda faptului că făceau trotuoarul umblând la vedere cu fusta până la buci fără slip.
De atunci și de aici ni s-au tras întâmplările de acum! Ticăloșii au făcut tot posibilul – în speranța că alianța varanului cu aceste reptile roșii îl va scăpa de răzbunarea Ciclopului de la Cotroceni – să denatureze adevărul și să acopere niște mârșăvii pe care le cunoștea toată lumea prin toate colțurile țărișoarei, dar propaganda clericilor po(r)căiți a otrăvit creierele multor naivi.
Ei, alături de varan, Ponta, Dragnea și alții dintre baronii ticăloși cu sânge roșu, au pus la cale în spatele lui Crin Antonescu și al PNL mârșava trădare în speranța că la Prezidențiale vor putea acapara singuri toată România și numai așa se vor putea răzbuna.
Dacă reușeau să aibă și Președinte și Premier și Guvern și majoritate parlamentară e posibil ca atunci să fi avut în România ceva similar cu perioada tâlharului ceacâr și asta ar fi însemnat pieirea! Ar fi urmat o baie de sânge și de răzbunări care ar fi răcorit cu adevărat setea românilor umiliți la votul Referendumului, dar asta probabil că ne-ar fi adus izolarea internațională sau chiar excluderea din UE și exemplul ce l-am văzut în cazul grecilor era doar caricatură față de ceea ce am fi pățit noi, pentru că – n-așa? – avem minunății, dar nu avem insule unde aterizează milioane de turiști anual salvând PIB-ul…
Văd că la fiecare slujbă de Vecernie pastorul Mihai ține câte o predică în care aruncă subtil idei și vorbe meșteșugite de însuși Ucigă-l Toaca, precum și aseară.
De la carnagiul din #Colectiv, uite că s-a terminat și lumânarea din Piața Universității, iar acum ard doar candelele manipulării.
Se bate monedă în fața tinerilor discipoli aleși pe sprânceană ca reprezentanți ai străzii din rândul membrilor TSD sau ale generalului academician Indispensabil, că Ponta nu a făcut bine că a demisionat lăsând atâtea lepre în curul gol, cu speranțele spulberate și în prag de dezastru la venirea iernii, în pericol real să-și mute studiourile Mosfilm în corturi instalate pe câmpia Bărăganului.
În acest timp, cam de la alegerea sasului – când au înțeles cu toții că în ciuda ratingului lor fenomenal care îi face invidioși și pe cei de la CNN cu a căror afiliere se laudă, în ciuda numeroaselor premii internaționale dobândite pe merit sau cu 200 de USD/buc – românii au ales iarăși de-a-nboulea, votând bruscamente venirea lui Hans und Gretel la palatul Cu Trei Coceni, unde își dorea atât de tare Iuda Victorel Viorel.
Na, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!
Leprele anteniste suferă astăzi pedeapsa lui Doamne-Doamne, ca în loc să lupte cu hienele roșii pentru unitatea USL pe care tot o ridică în slăvi, scuipându-l pe șarpele cu ochelari sub lentile că râvnește la mărul Evei – complotând contra lui Crin Antonescu – ei dimpotrivă, au lucrat cu mare osârdie la această mișelie.
După ruptura liberalilor de javrele coabitatoare cu brigandul chior de la Cotroceni, în mod absolut corect, Guvernul trebuia să cadă și atunci trebuia să fi avut alegeri parlamentare anticipate!
Atunci, după un an de la eșecul Referendumului, când poporul legitimase clasa politică dându-i o putere inimaginabilă, de 70% majoritate parlamentară, când construcția s-a prăbușit din motivul clar al trădării lui Ponta și a ciracilor săi, lumea să fi ieșitt în stradă pentru a cere ALEGERI ANTICIPATE!.
Dar nu, televiziunile manipulatoare – dintre care Antena 3 a fost vârful de lance, dar și celelalte băsiste, cu tradiție, neconvenindu-le minoritatea zdrobitoare în care ajunseseră jigodiile lui Chioru – s-au făcut cu toții că nu observă ticăloșia, tuturor convenindu-le situația, cu excepția liberalilor asupra cărora s-au îndreptat toate mușcăturile cu venin.
Uite de asta – așa cum cu multă ură le spuneam vehement atunci – astăzi nu-mi pare rău nici cât negru sub unghie de soarta acestor îngeri ai diavolului și privesc cu satisfacție cum se pârjolesc la cur în focul iadului.
Cu toate că în fond discursul canalului este unul principial corect, susținând lupta pentru adevăr împotriva regimului criminal băsist, falsitatea, fariseismul și ipocrizia de astăzi, combătând demult pe față, la vedere, corupția afișată – încercând din răsputeri să se restarteze chiar lingând pe unde au scuipat – cu toate astea îi face pe nemernici să nu fie de compătimit pentru toate nedreptățile ce li se fac și sunt pedepsiți ca și ateii roșii de Divinitate, nereușindu-le să poată deveni o televiziune-partid.
Viața ultimilor cinsprezece ani m-a transformat într-un masochist sadea, putând să mă bucur cu detașare de răul unor inși pe care cândva îi adulam pentru că erau de partea mea în acestă luptă asiduă ce am dus-o împreună cu puține persoane la vedere, opunându-mă regimului și înfruntând pentru asta multe riscuri.
Indiferent ce va urma, pentru mine Antena 3 a pierdut demult credibilitatea!