TICĂLOȘII DE LA CJAS

Nu am să am niciodată iertare pentru umanoizii care trăiesc (și încă bine) de pe urma oamenilor nevoiți să apeleze la serviciile Casei de Sănătate unde sunt asigurați prin natura legislației.
Această instituție creată cu subunități la nivelul fiecărui județ are menirea de a fi un intermediar între persoana asigurată și prestatorul serviciului de sănătate care poate fi un spital, un medic de familie, un Laborator, o firmă de îngrijiri medicale la domiciliu sau de kinoterapie la domiciliu.
Față de firmele prestatoare de servicii la domiciliu care fac recuperare sau pur și simplu perfuzii, pansamente, injecții, CAS acționează cu o ură nedisimulată și implicit așa acționează asupra pacienților care depind de aceste firme.
Nu este niciun secret azi pentru nimeni că această hulită casă de Asigurări de Sănătate a devenit un lupanar al unor curve umane ce îngrașă Mafia halatelor albe și umilește pe asigurații dependenți de bunăvoința ei.
Stabilimentul este o adunătură de doctori Mangele și funcționari subordonați lor care sunt cu siguranță încadrați acolo numai pe parodii de concursuri și numai pe criterii de obediență sau cumătrii.
Cuvântul de ordine este să protejeze mafia din Sănătate și să apere pe mafioți de ochii de mort ai bolnavilor care sunt priviți ca niște bieți viermi care mișună în jurul sicrielor umplute cu bani.
Nu poți bănui nicicum că nu ar fi așa, dacă vezi doar ce batjocură se petrece în aceste Lazarete ale umilinței.
Nu contează câți hoți sau escroci s-au perindat până acum la conducerea acestei Case, din ce filon politic a ajuns Mengele acolo, ideea și comportamentul acestor ticăloși care au un serviciu cât se poate de blând și de călduț a rămas același.
Să o luăm doar cu un aspect: accesul la serviciile la domiciliu!
Sunt bolnavi al căror tratament necesită luni de zile de acțiune la domiciliu, că spitalizarea lor ar fi cu totul inoportună și foarte costisitoare pentru stat, dar și pentru asigurați. Cererile pentru aceste activități se depun după aceste jiogodii, personal, doar ÎN PRIMA ZI A LUNII calendaristice!
Acești hoți, acești tâlhari de sănătate și de vieți omenești au un număr limitat de dosare lunare ce sunt supuse aprobării de o Comisie nevăzută și nenominalizată! Susțin că fondurile alocate îngrijirii la domiciliu sunt limitate! Doar 175 de locuri pentru fiecare lună, în ianuarie NU, pentru că nu este încă aprobat Bugetul național, în decembrie NU, că este ultima lună din an și toate aceste reptile o țin în petreceri de Crăciun și An Nou, sau se gândesc doar la petrecerea Revelioului ce ține până după Sf, Ioan!
La pușcărie hienelor! Să vă mănânce cancerul și să nu găsiți tratament!
În rest, escrocii puși să economisească cât mai mulți bani ai Casei pentru parandărăt cu medicii Mafiei aflați pe filieră cu care se sifonează mai mulți bani decât se alocă în realitate pacienților fac următorul șmen: primesc dosare numai pe 1 a lunii (sau 2, sau 3 dacă pică sâmbăta sau duminica prima zi) doar între orele 8 -12! Nu ai încăput, pa! Luna viitoare! La Iași trebuie să vină le sediul Casei oameni din tot județul, De la Pașcani, de la Hârlău, de la Coarnele Caprei, de la Mogoșești. Toți ăștia nu au tren sau autobuz ca să ajungă la sediu de cu noaptea de la orele 3, 4 dimineața ca să prindă rând. Așa că apelează câțiva din aceeași localitate și deleagă să zicem pe unul cu mașină care vine și înscrie pe un Tabel format ad-hoc în stradă încă 5-6 cunoscuți. La ora 5,30 – 6 poți să te înscrii în cel mai fericit caz pe la 140.
O scârbă de muiere acră ca o lămâie verde primește cererile în sictir. Dacă ai nevoie de îngrijiri luni sau ani la rând, depui aceleași copii după Cuponul de Pensie, cu același CNP, aceleași acte care se arhivează neghiob de ani și ani de zile ori de câte ori faci cerere! Morții se acoperă cu pământ, iar Mafia cu hârtii!
Apoi pleci acasă și aștepți să vezi dacă ți s-a aprobat cererea. Din 15 începi să suni, sau mergi personal să vezi. Sau în cel mai fericit caz accesezi site-ul lor ne-updatat de anul trecut. În 20 încă nu ai răspuns. Aici este marea hoție! În cel mai fericit caz ți se aprobă ZECE ZILE (adică zece servicii) lunare care de fapt trec șmecherește în prima zi sau următoarele două în luna cealaltă. Ăsta este scopul! Tu nu mai poți practic să vii la întâi să mai ceri pe luna următoare! Sunt tratamente continui de perfuzii, de injecții care se fac fără întrerupere luni întregi, zi de zi. Casa îți decontează doar zece zile la două luni! Criminali! Ce faci cu zilele neacoperite? Le plătești din banii tăi din puțina pensie pe care o ai după 30-40 de ani de muncă în care ai construit ca prostul ceea ce s-a distrus de acum.
În fiecare lună când soliciți servicii, același vraf de acte. Nu poți să depui online! Niște nemernici incompetenți țin frâiele bine ale sistemului mafiot.
La CAS Iași este director interimar de câțiva ani buni o jigodie care are meritul de a fi lucrat înainte numai prin locuri unde curgea miere și plocoane obligatorii. Adică la DADR (Direcția pt. Agricultură și Dezvoltare Rurală) și mai înainte la Garda Financiară. Teoretic securiști sau informatori din sistem. Șefii Serviciilor își beau des cafeaua în biroul directorului interimar Robert Dâncă de ani buni. Coleg sau antenă? Izvorul e PNL. Generalul Tiberiu Simion, via Marius Bodea?
Oricum e pus interimar cu mâna cu care cineva face treburi rușinoase, iar la susținerea examenului de atestare nu s-a prezentat „din motive personale” (blenoragie, scurgeri nazale?) și cum nu a venit nimeni altul la concurs, ticălosul stă pe funcție!
La el nu poți ajunge nici în audiență, pe sit nu are număr de telefon particularizat, e-mail, ca să-l poți înjura de mă-sa… Top secret! Doar adresa de email a unei acrituri de secretare probabil nurlii care îi ține de urât mafiotului.
Dosarele se aprobă cu dedicație în funcție de cum cotizează administratorii firmelor la mafie. Periodic sunt controlați la sânge de acte și dijmuiți continuu de mafie.
Sunt oameni în România de azi care pur și simplu ar trebui executați fără nicio judecată sumară pentru că sunt vinovați de genocid față de poporul din care provin.
Persoane dependente de sistem stau cu mâna întinsă la mafia care îi umilește!
Să le dea bunul Dumnezeu după fapta și bunătatea lor!